تمجيد و تملق ممنوع!
سلوک سیاسی حضرت امام خمینی
ديکتاتورها معمولا ميل به خود بزرگ بيني و تعريف و تمجيد دارند. چاپلوسان را تشويق و منتقدين را مورد عتاب قرار مي‌دهند. ريشه اين ويژگي را بايد در مشکلات روحي – رواني و کمبودهاي شخصيتي و خوي خودشيفتگي آنان جستجو نمود. از ويژگي‌هاي حضرت امام آن بود که در برابر هرگونه غلّو و زياده‌روي در تعريف و تمجيد از ايشان برخورد مي‌کرد و اجازه نمي‌د‌اد که مريد و مراد بازي در اطرافش رواج يابد.
حکومت قانون و مرام حضرت روح الله
سلوک سیاسی حضرت امام خمینی
امام به عنوان رهبر جامعه اسلامي، از آنجا که خود را ملزم به رعايت به قانون مي‌دانست، در بسياري از امور که مستقيم به ايشان مربوط نبود، به هيچ وجه دخالت نمي‌کرد. گاه بين مسئولي اختلافاتي پيش مي‌آمد که حضرت امام از ورود در اين مسايل در گام اول پرهيز مي‌کرد و ترجيح مي‌داد مسايل از طريق گفتگوي افراد حل و فصل شود.
شفافیت دارایی های بنیانگذار
اصل 142 قانون اساسي جمهوري اسلامي ايران چنين است: «دارايي رهبر يا اعضاي شوراي رهبري، رئيس‌جمهور، نخست وزير، وزيران و همسر و فرزندان آنان قبل و بعد از خدمت، توسط ديوانعالي کشور رسيدگي مي‌شود که برخلاف حق افزايش نيافته باشد.»
همه با هم براي توليد!
اما چگونه مي شود در توليد جهشي ايجاد کرد،‌ پرسش مهمي است که هر فرد و سازمان و نهاد دولتي، حاکميتي و خصوصي و تعاوني در کشور بايد خود را مخاطب اين سوال قرار دهد و کنکاش نمايد تا راه ها و الزامات و لوازم جهش توليد که در واقع راه ميان‌بر حل مشکلات اقتصادي امروز است را بيابد
ملاحظات غیراقتصادی تحقق جهش تولید
تحقق شعار سال 1399 دارای ابعاد و وجوه فرهنگی، سیاسی و اجتماعی مختلفی باشد که توجه به آنها می تواند از اهمیت، سنجیدگی، کاربردی بودن آن پرده بردارد.
جمعيت جوان؛ رمز قوي شدن کشور
خطرات ناشي از منفي شدن نرخ رشد جمعيت، هشداري سياسي نيست که توسط مسئولين طرح شده باشد، بلکه واقعيتي عيني و علمي است که کارشناسان نسبت بدان اعلام خطر کرده‌اند. | نگاه‌هاي منفعت طلبانه و شخص نگر، منظري انحرافي است که آينده يک ملت و نسل‌هاي آتي را تهديد مي‌کند.
رفاه عمومي با جهش توليد
با توجه به برآورده نشدن کامل اهداف شعار سال گذشته از يک سو و آماده شدن زيرساخت‌ها براي شتاب گرفتن رونق توليد از ديگر سو، براي سال ۱۳۹۹ از سوي مقام معظم رهبري شعار «جهش توليد» تعيين و اعلام گرديد.
تابلو سیاسی 894 (ویژه فلسفه نامگذاری شعارهای سال)
شعارهای هر سال، نمایشی و تشریفاتی نیست و طبعاً همه مشکلات را هم حل نمیکند بلکه انگشت اشاره‌ای است که راه و روش را نشان میدهد که امسال نیز با توجه به اهداف بلندتر ملت و کشور، باید همتی برتر فراهم آورد و کارهای بیشتر و جدیتر انجام داد.امام خامنه ای (مدظله العالی)
«کسانی که در سال ۸۸ چون رأی نیاوردند، مردم را به خیابانها کشاندند، کار را به زدوخورد کشاندند، برای کشور هزینه درست کردند، دشمن را جری کردند، طمع دشمن را برانگیختند.» (۹۴/۱۲/۲۰) چرا که «اگر دشمن در ما احساس ضعف بکند، جَری می‌شود و شدّت عملش را افزایش خواهد داد.» (۹۷/۷/۱۲). پایگاه اطلاع‌رسانی KHAMENEI.IR در این اطلاع‌نگاشت، نتایج کار برپاکنندگان فتنه ۸۸ را بر رفتار دشمنان و تشدید تحریم‌های اقتصادی علیه ایران، بررسی می‌کند.
آینه تمام نمای رأفت اسلامی
منطق دینی رهبر انقلاب در مواجهه با حوادث و غائله ها
منطق رفتار رهبری معظم انقلاب بر خلاف منطق حاکمان نظامهای سکولار مدعی دموکراسی، مبنای قرآنی دارد و طبیعی است که چنین منطقی از قواعدی تبعیت می کند که متفاوت از قواعد و نرم های غربی است.
ابعاد رافت اسلامي در حوادث و آشوب ها
رصد برنامه هاي دشمن حکايت از آن دارد که برنامه گسترده اي براي درگير کردن مردم با همديگر و نظام دارند؛ آنها در صدد بودند با راه اندازي اجتماعات گوناگون به بهانه مراسم هاي ختم اجازه ندهند که زخم هاي مردم التيام يابد
منطق مواجهه رهبري با طرح مديريت مصرف سوخت
حمايت رهبري از اين طرح چشم بسته و بدون منطق و دقت نيست چرا که فرض بر آن است که در پس اين تصميم، حرفها و نظرات کارشناسي وجود دارد. لذا اگر مشخص شود که تصميم‌گيري سران سه قوا و در راس آن رئيس جمهور بدون پشتوانه است، بدون شک حمايت رهبري نيز سالبه به انتفاع موضوع خواهد بود.
قبلی۷بعدی