چهل سال تجربه و حقايق آشکار شده
انقلاب حرکتي و صيرورتي است که دائما در حال تحول و شدن است که اگر اين حرکت استعلائي خود را از دست دهد، هويت خود را از دست داده و در سراشيبي سقوط قرار گرفته است. در اين بين سختي‌ها و مصائب و حوادث و رخدادهاي پيش آمده در طول چهل سال گذشته، تجربيات مفيدي را پيش روي انقلاب اسلامي و ملت ايران قرار داده که مي‌تواند چراغ راه آينده کشور باشد.
«مادر انقلاب » در معرض توطئه‌ها
قم فقط مادر انقلاب اسلامي سال 1357 نيست و در ساحتي بزرگ تر، قم را بايد مادر عصرجديد که همان عصر بازگشت ايمان است، ناميد. ريشه حقد و کينه دشمن از اين منزلگاه خاندان عصمت و طهارت، در چنين واقعيات مسلم و بالنده اي نهفته است.
مطالبه ولايتمداري و روحيه خدمتگزاري
تبيين مهم‌ترين پيام حماسه ۹ دي در گفتگوی اختصاصی با حجت‌الاسلام والمسلمين حاجي‌صادقي
نهم دي 88 تير خلاصي بود که براي استکبار خيلي گران تمام شد. نهم دي روز تجلي غيرت ديني مردم بود. به عبارتي، وقتي اغتشاشات و به خيابان ريختن‌ها که عوامل جبهه استکبار آن را مديريت مي‌کردند، به هتاکي‌ به تاسوعا و عاشورا و ارزش‌هاي ديني و امام حسين(ع) رسيد، غيرت ديني مردم به جوش آمد؛ ازاين‌رو، نهم دي روز تجلي غيرت ديني مردم بود.
ابعاد و برکات وحدت حوزه و دانشگاه
منظور از وحدت اين نيست که حوزه در دانشگاه، يا دانشگاه در حوزه اقدام گردد. منظور آن نيست که متناظر با دانشکده‌هاي دانشگاه‌ها در حوزه نيز برقرار شود. منظور آن نيست که روش‌هاي حوزه در دانشگاه و بالعکس جايگزين گردد. منظور آن نيست که تخصص‌هاي حوزوي در دانشگاه و بالعکس دنبال شود.
منطق وحدت
وحدت همواره نگاهي به عوارض اختلافات و واگرايي‌ها دارد و بيگانه‌اي که از اين تفرق سود مي‌برد. در اين نگاه اختلاف افکني همواره ريشه در درون ندارد، بلکه بيگانگان و معارضان و دشمنان يک ملت و امت مترصد فرصتي هستند تا اختلاف بيفکنند و بهره برداري کنند.
هفته وحدت و مبارزه با بدعت
رواج برخي مراسم عجيب و غريب بي بنياد به اسم "عيدالزهرا" و يا برگزاري مراسمي نوپا با عنوان "ايام محسنه" که با مخالفت صريح مراجع عظام شيعه همراه بوده است، بدعت‌هاي خطرناک و اقدامات تفرقه افکني در آستانه هفته وحدت است که به نوعي بازي در پازل دشمن به حساب مي‌آيد
نشانه‌های افول آمریکا
اگر در ۴۰ سال گذشته، مهم‌ترین منازعه جهانی را، بین انقلاب اسلامی و آمریکا بدانیم، آنگاه افق بسیار زیبایی برای آینده جهان، منطقه غرب آسیا و ملت ایران، قابل رؤیت خواهد بود. بر مبنای این روندهای قابل مطالعه، افول و زوال آمریکا قطعی و پدیدآیی قدرت‌های نوظهوری در جهان مانند جمهوری اسلامی ایران با پرچمداری ارزش‌های الهی همسو با فطرت بشری یک واقعیت است.
13 آبان معنادار و سراب تحريم!
مردم ايران در اوج ناباوري دشمنان و برخي واداده‌هاي داخلي با وجود پاره‌اي گله‌گذاري‌ها از وجود مشکلات معيشتي و اقتصادي، بار ديگر متحد و يکپارچه 13 آباني «متفاوت»، «معنادار» و «تماشايي»‌تر از گذشته خلق کردند؛ چرا که به فراست دريافتند ترامپ در سوداي انتقام از مردمي است که پيروز چالش چهل ساله با آمريکاي جنايتکار است.
13 آبان ديگري در راه است! ...
آغاز تحريم هاي ثانويه در حالي با 13 آبان همزمان شده است که کوس رسوایی و شکست اين سناريوي آمريکايي حتي از زبان نزديکان ترامپ هم شنيده مي‌شود. حضور باشکوه ملت در اين راهپيمايي فرصتي است تا در روز ملي مبارزه با استکبار جهاني ناکارآمدي تحريم‌ها فرياد زده شود و اثبات گردد که اين ابزار نخواهد توانست ملت ايران را در برابر آمريکا به زانو در آورد.
خيانت بن بست نمايي!
ما مشکل اقتصادي داريم، اقتصاد نفتي داريم که اين خودش يک عيب بزرگ است، فرهنگ صرفه‌جويي نداريم، فرهنگ صرفه‌جويي در بين ما بسيار ضعيف است؛ اين عيب است، اسراف عيب است؛ اين عيوب را ما داريم، ولي عيب واقعي اينها نيست؛ عيب واقعي بن‌بست است که بحمدالله نداريم؛ ما بن‌بست نداريم.
گام‌هاي چهارگانه پيشرفت کشور
پيروزي انقلاب اسلامي و تشکيل نظام جمهوري اسلامي سرفصلي نو در عبور از عقب ماندگي‌ها و حرکت در مسير پيشرفت و آباداني مادي و معنوي اين سرزمين به حساب مي‌آيد! در طول اين سالها اقدامات فراواني انجام شده است که قابل مقايسه با دوران گذشته نيست، اما هنوز تا وضعيت مطلوب فاصله بسيار است.
متغيرهاي ثبات‌بخش در سپهر سياسي جمهوري اسلامي
از زماني که ايران در معرض نظام نوپاي جهاني قرار گرفت، روابط کشورمان با دنياي غرب در قالب «وابستگي» تعريف شده و از آن برهه به بعد، وابستگي به يک مشکل و چالش مزمن در ساختار سياسي – اقتصادي کشور تبديل گرديد که تأثيرهاي فوق‌العاده محدودکننده‌اي بر توسعه‌ي اقتصادي ايران گذاشت و در عين حال، عاملي براي شکست نهضت‌هاي مردمي مانند نهضت ملي کردن نفت شد
قبلی۵بعدی