مهمان ویژه نمایشگاه کتاب فرانکفورت در سال جاری تدارکی ویژه‌ و ایده ‌هایی جذاب برای ارائه به مخاطبان خود در نظر گرفته است.
بعضی کتاب‌ها خیلی زود بر سر زبان ها می‌افتد. کتاب هایی که بسیار خواندنی‌اند ولی شاید فرصت خواندن این کتاب ها را نداریم. می‌توانید بخش هایی از یک کتاب خواندنی را در مجله مهر بخوانید.
نشست نقد و بررسی کتاب «تفکر و سواد رسانه ‌ای» عصر 24 مهر ماه در دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران با حضور اساتیدی همچون هادی خانیکی، دکتر افخمی و همچنین دکتر امانی مدیرکل تألیف کتاب ‌های درسی، امیر یزدیان از دانشجویان دکترای ارتباطات دانشگاه علامه و مترجم کتاب در زمینه سواد رسانه‌ ای و جمعی از دانشجویان این دانشکده و برخی اهالی رسانه در سالن انجمن دانشکده علوم اجتماعی برگزار شد.
مظلومیت عاشورا در ادبیات
نبود سرمایه ‌گذاری و حمایت از تولیدات ادبی با مضامین بلند دینی و عاشورایی در کنار کم ‌توجهی نویسندگان به خلق آثار خلاقه منجر به ضعف بازار تولیدات ادبیات داستانی با این مضامین شده است.
نگاهی به 10 اثر ادبی مهم در زمینه دفاع مقدس
رهبر معظم انقلاب همواره در بسیاری از بیانات و پیام های خود و همچنین در یادداشت ها و تقریظات مربوط به آثار دفاع مقدس، کار در زمینه دفاع مقدس را برترین کارهای هنری و همانند جهاد در راه خدا خوانده و به منظور تشویق هنرمندان برای ورود به این عرصه و همچنین تلاش در جهت انعکاس بین المللی فرهنگ دفاع مقدس دیدگاه های خود را در اختیار هنرمندان این عرصه قرار دادند. در این مقاله به بررسی 10 اثر ادبی مشهور در زمینه دفاع مقدس می پردازیم
خالی بودن عرصه ادبیات داستانی دفاع مقدس از زیرساخت‌های تفکر ساز اصیل انقلابی اسلامی، گاهی راه را برای نعل وارونه زدن هموار می‌کند.
رئیس دفتر مقام معظم رهبری گفت: برانداختن زبان فارسی از شبه‌قاره هند خیانت و جنایتی بود که دولت انگلیس مرتکب شد.
خار در چشم منافق‌صفتان
سروده‌ی یک شاعر در رابطه با آیت الله جنتی
عبدالمجید فرائی تازه‌ترین سروده‌ی خود را به مناسبت انتخاب آیت الله احمد جنتی به ریاست مجلس خبرگان به ایشان تقدیم کرد.
یا علی تو کیستی؟
تازه‌ترین سروده عبدالمجید فرائی
عبدالمجید فرائی شاعر پیش‌کسوت و آیینی کشورمان تازه ترین سروده خود را در وصف مولای متقیان منتشر کرد: با خلیل الله، درباطن، چه نجوا کرده‌ای؟
قبلی۳