ترامپ از چه استراتژی‌ای استفاده می‌کند؟
برخی از سیاسیون اقدامات ترامپ را نه تنها ناشی از بی برنامگی و دیوانه بودن نمی‌دانند بلکه آن را نمود اجرائی شدن نظریات مطرحی همچون استراتژی جوجیتسویی، بازیگر دیوانه و پارادایم آشوب در علم جامعه شناسی می‌دانند.
برخورد هوشمندانه و مقتدرانه سپاه با عوامل ناامنی در شمالغرب کشور
برخورد مقتدرانه و هوشمندانه نیروی زمینی سپاه در چند روز اخیر و آتش باران مقر‌های ضد انقلاب،نشان داد که جمهوری اسلامی برای ایجاد امنیت شهروندان کرد با بهره گیری از پیشرفته ترین تجهیزات نظامی متجاوزان را در هر نقطه ای که باشند تعقیب می نماید و آنها را از اقدامات شرورانه خود پشیمان می نماید.
سند خیانتی با عنوان «معامله قرن»
معامله قرن را باید بر اساس یک مثلث عبری- عربی- غربی ترسیم کرد که ترامپ، بن سلمان و نتانیاهو عوامل اجرایی آن هستند.
از این رو نه تنها ایالات متحده بلکه رژیم صهیونیستی نیز از اجرای موفقیت آمیز این طرح نگرانند و معتقدند که در صورت اجرای این طرح دیگر نمی توان امیدی به شروع آشوب های خیابانی تهران و دیگر شهرهای ایران داشت زیرا به ظن آنها تنها با شروع اعتراضات معیتشی در سطح جامعه و میل آن به اعتراضات سیاسی می توان انتظار داشت که که حکومت اسلامی با پذیرش تغییر رفتار ایران در قبال منافع آمریکا و رژیم صهیونیستی به پای میز مذاکره آید.
روی دیگر سکه حوادث بصره و آبادان!
طی هفته های گذشته رسانه های رسمی و اجتماعی مساله دار از منطقه آزاد اروند به عنوان یکی از قطب های گردشگری جنسی اتباع عراقی نام برده بودند که همزمانی آن با انتشار برخی اخبار رسمی در رابطه با افزایش حضور تجار عراقی در این منطقه که ناشی از کاهش ارزش پول ملی کشورمان بود زمینه را برای بروز حساسیت در مردم این منطقه و خصوصا آبادان فراهم کرد.
اهمیت توان بازدارندگی برون‌مرزی برای تأمین امنیت داخلی
تلاش برای ممانعت از گسترش تنش‌های قومیتی و مذهبی در منطقه از اهداف مهم ایران برای پایان بخشیدن به جنگ سوریه و عراق است؛ چرا که با ادامه این وضعیت شاهد شیوع و تعمیق شکاف‌های قومیتی و مذهبی خواهیم بود که به سادگی نمی‌توان آنها را مهار کرد.
صف تندروها به پیش!
اهداف ترامپ از به کارگیری بولتون در کابینه
سوم فرودین،دونالد ترامپ، در ادامه تغییرات جنجالی اخیر، این بار جان بولتون، سفیر اسبق آمریکا در سازمان ملل از نیروهای بسیار تندرو جمهوریخواه، را به سمت مشاور امنیت ملی خود منصوب کرد که واکنش های مختلفی را در پی داشت
پیروزی با چاشنی تقابل با غرب
ولادیمیر پوتین برای چهارمین بار رییس جمهور روسیه شد. او دومین و چهارمین رئیس‌جمهور روسیه بعد از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی است. او رئیس حزب روسیه واحد (از ۱۵ آوریل ۲۰۰۸) است. پوتین از اوت ۱۹۹۹ تاکنون همواره پست ریاست‌جمهوری یا نخست‌وزیری روسیه را در اختیار داشته‌است.
راز دوره‌گردی ولی‌عهد سعودی
بن‌سلمان، ولی‌عهد سعودی در کنار اقدامات صورت داده در حوزه‌های اجتماعی و سیاسی داخل عربستان، در حوزه دیپلماتیک تحرکات قابل توجهی دارد. محمدبن‌سلمان، ولی‌عهد عربستان سعودی از «سعد الحریری» نخست‌وزیر لبنان در ریاض استقبال کرد و پس از آن راهی مصر شد
لزوم بازبینی دولت در سیاست خارجی
نفوذی بودن یک سری افراد مشخص شده است ولی تعدای هم تصور می کردند که در راستای منافع کشور کار می کنند؛ اما در حقیقت، به دنبال اجرا نمودن سیاست های طرف مقابل بودند که نتیجه آن وضعیت فعلی شده است. گروه اول باید توسط نیروهای اطلاعات امنیت کشور شناسایی شده و با آنها برخورد شود و گروه دوم نیز باید نگاه، تحلیلات و مناسبات خود را اصلاح کنند.
پیش بینی رفتار ترامپ با ایران
با توجه به انتصاب هایی که تا به این لحظه اعلام شده، به نظر می رسد که با روی کار آمدن آقای ترامپ، سیاست آمریکا نسبت به ایران تغییر مثبتی نخواهد داشت. کسانی را که آقای ترامپ منصوب کرده اند و یا افردای که از سوی او در حال انتخاب برای وزارتخانه ها هستند، شخصیت هایی به شدت ضد ایرانی اند.
قبلی۲بعدی