تاریخ انتشار : ۰۴ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۳:۲۴  ، 
کد خبر : ۲۹۸۷۷۸

خوش‌خدمتی عربستان به رژیم صهیونیستی

(روزنامه جمهوري اسلامي ـ 1395/01/29 ـ شماره 10569 ـ صفحه 6)

عربستان و همپیمانان آن توطئه با قراردادن حزب‌الله در فهرست گروه‌های تروریستی این هدف را دارند که از مسئولیت خود درباره جنایت تروریست‌های مورد حمایت خود شانه خالی کنند و توجه‌ها را از جنایت‌های خود در کشتار مردم منطقه منحرف کنند.

به گزارش "تسنیم"، شورای وزیران کشورهای شورای همکاری خلیج فارس ماه گذشته در بیانیه پایانی سی و سومین نشست خود در تونس، حزب‌الله لبنان را یک گروه تروریستی «تروریستی» خواند. عربستان سعودی و همپیمانان آن پس از شکست همه طرح‌های توطئه آمیز منطقه‌ای در سوریه، عراق و یمن و نقش بر آب شدن رویاهای آنها درصدد انتقام گیری از محور مقاومت ضد صهیونیستی و تکفیری هستند و در این راستا نوک سرنیزه خود را به سوی حزب‌الله هدف قرار داده‌اند. ناظران اقدام شورای همکاری خلیج فارس در قرار دادن حزب‌الله در فهرست گروه‌های تروریستی را در چارچوب پشتیبانی از تروریسم صیونیستی و تکفیری دانسته‌اند و این مساله را نشان دهنده تحقق شروط صهیونیست‌ها برای عادی سازی روابط با برخی از کشورهای عضو این شورا به ویژه عربستان و امارات برشمرده‌اند.

آشکار شدن بیش از پیش روابط عربستان و رژیم صهیونیستی

با اعلام شورای شورای همکاری خلیج فارس مبنی بر قرار دادن حزب‌الله در فهرست گروه‌های تروریستی، عربستان روابط خود با رژیم صهیونیستی را آغاز کرد. این اقدام عربستان تکمیل‌کننده جنگ‌های این کشور علیه جبهه ضدصهیونیستی است. اما این مساله برای حزب‌الله و مقاومت اصلا مهم نیست و فقط همپیمان عربستان در لبنان و در راس آن جریان «المستقبل» را در تنگنا قرار خواهد داد. چند روزی از اعلام خبر سفر هیات اسراییلی به عربستان توسط شبکه 10 رژیم صهیونیستی سپری نشده بود که عربستان دامنه جنگ خود علیه مقاومت لبنان را گسترش داد. قرار دادن حزب‌الله در فهرست گروه‌های تروریستی پس از مدت‌ها هماهنگی و ارتباط سری میان وزارت امور خارجه، جنگ و اطلاعات عربستان و رژیم صهیونیستی، نخستین گام در علنی شدن روابط عربستان و رژیم صهیونیستی است.

قرار دادن حزب‌الله در فهرست گروه‌های تروریستی برای حزب‌الله شگفت آور نبود. پس از شکست فشارهای عربستان و رژیم اسراییل برای صادر شدن قطعنامه از شورای امنیت برای محکوم کردن حزب‌الله و دست یافتن به اطلاعاتی توسط مقاومت درباره سفر "یوسی کوهین" رئیس موساد و هیات همراه او به عربستان چنین چیزی پیش‌بینی می‌شد. یوسی کوهین در آن دیدار با مقام‌های عربستان برای هدف قرار دادن مقاومت به توافق رسیدند. این تصمیم عربستان تکمیل‌کننده اقدام‌های اخیر عربستان علیه لبنان و لبنانی‌ها است.

عربستان تلاش کرده شهروندان لبنانی را که سال‌ها در کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس کار می‌کردند از این کشورها طرد کند. همچنین این کشور از شهروندان کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس خواسته است، لبنان را ترک کنند. افزون بر این، ریاض کمک‌های خود به ارتش و نیروهای امنیتی لبنان را قطع کرده است. برپایه منابع آگاه در جریان "هشتم مارس" لبنان اقدام‌های عربستان علیه حزب‌الله همسو با جنگ‌هایی است که عربستان در سوریه، عراق، یمن و بحرین به آن دامن، می‌زند. قرار دادن حزب‌الله در فهرست گروه‌های تروریستی در واقع اعلام همپیمانی رژیم صهیونیستی و عربستان علیه مقاومت لبنان و مردم این کشور و تلاش عربستان برای از بین بردن آشکار مساله فلسطین است.

در این باره روزنامه الاخبار نوشت: در شرایطی که برجسته‌ترین گروه‌های مسلحی که توسط عربستان تجهیز و به سوریه، عراق و لبنان راهی می‌شوند در فهرست گروه‌های تروریستی قرار گرفته‌اند و عربستان خود را بدون هیچ بازوی نظامی قانونی می‌بیند، از این رو این کشور تلاش می‌کند دشمنان خود را در فهرست گروه‌های تروریستی قرار دهد تا برای مذاکرات آینده زمینه‌ای را فراهم کند. برپایه منابع جریان "هشتم مارس" در لبنان، عربستان در حالی که از داعش و جبهه النصره پشتیبانی می‌کند نمی‌تواند هیچ گروهی را در فهرست گروه‌های ترورستی قرار دهد. این کشور اندیشه وهابیت را در سراسر جهان گسترش می‌دهد در حالی که مقاومت مشروعیت خود را از مبارزه با رژیم صهیویستی و پایگاه مردمی خود می‌گیرد. این در حالی که عربستان سرچشمه تروریست‌های جهان است.

بازتاب خوش‌خدمتی ریاض به تل آویو

به نوشته روزنامه الدیار لبنان، شورای سیاسی جنبش انصارالله یمن تصمیم شورای همکاری خلیج فارس در قرار دادن حزب‌الله در فهرست گروه‌های تروریستی را خدمتی رایگان به اسراییل به شمار آورد.

شبکه اول تلویزیون رژیم صهیونیستی هم با ستودن تصمیم کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس در قرار دادن حزب‌الله در فهرست گروه‌های تروریستی گزارش داد: جهان عرب از راه موضع گیری خود علیه حزب‌الله به موضع اسراییل نزدیک شد. درست است که این تصمیم عجیب به نظر می‌رسد اما ما طی روزهای پیش شاهد گرمی روابط بودیم. به طوری که خبرهایی مبنی بر سفر یک هیات عربستانی، عادل الجبیر وزیر امور خارجه عربستان و خالد الحمیدان رئیس دستگاه استخبارات این کشور به اسراییل در خبرگزاری اسپوتنیک روسیه منتشر شد.

این رسانه عبری زبان در ادامه تصمیم کشورهای عربی علیه حزب‌الله را مهم دانست و آن را در چارچوب اقدام‌هایی علیه حزب‌الله دانست که رهبری آن را عربستان بر عهده دارد.

تلاش عربستان برای انحراف افکار عمومی از جنایت‌های خود

به نوشته تارنمای النشره لبنان، «زهیر الخطیب» دبیر کل جبهه «سازندگی لبنان» تصمیم کشورهای عربی که با فشار عربستان، حزب‌الله لبنان را در فهرست گروه‌های تروریستی قرار دادند با موضع رژیم اسراییل و هدف گروه‌های تروریستی - تکفیری در یک راستا دانست.

به باور وی، پس از مشخص شدن نقش عربستان و کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس در پیدایش و تغذیه تروریسم تکفیری و افزایش درخواست‌ها در غرب برای محکوم کردن جنایت‌های عربستان در جنگ علیه یمن این کشورهای حزب‌الله را در فهرست گروه‌های تروریستی قرار دادند تا توجه‌ها را از جنایت‌ها و سیاست‌های اشتباه خود منحرف کنند تا بتوانند از مسوولیت خود در رسیدن تروریسم به قلب اروپا شانه خالی کنند.

انتقام‌گیری عربستان از حزب‌الله

روزنامه رای الیوم چاپ لندن نیز در بخشی از گزارش خود نوشت: دور از ذهن نیست که یکی از دلایل مهم دشمنی عربستان با حزب‌الله بازداشت شاهزاده عبدالمحسن بن ولید بن عبد العزیز (شاهزاده قاچاقچی) هنگام قاچاق مواد مخدر کبتاگون با هواپیمای ویژه در فرودگاه بیروت توسط نیروهای امنیتی لبنان و حزب‌الله باشد. افزون بر این، حمله‌های رسانه‌ای سید حسن نصرالله دبیر کل حزب‌الله به عربستان نیز در دشمنی عربستان با حزب‌الله موثر است. او به تازگی در سخنرانی خود به عربستان حمله کرد و عربستان را متهم به کشتن مردم یمن از راه بمباران مدارس، بیمارستان‌ها، مساجد، بازارها و روستا کرد. او افزود: دیگر ما نمی‌توانیم در برابر جنایت‌های عربستان سکوت کنیم و اگر جرم ما سکوت نکردن است به آن افتخار می‌کینم مردم یمن مظلوم و غریب هستند.

http://jomhourieslami.net/?newsid=87192

ش.د9502695

نظرات بینندگان
آخرین مطلب
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات