صفحه نخست >>  عمومی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۲۱ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۷:۱۶  ، 
کد خبر : ۳۱۱۱۲۲

اخبار ویژه روزنامه‌ها 21 خرداد

روزنامه کیهان **

همین مواضع شما ترامپ را به زیر پا گذاشتن برجام جسور کرد

علی مطهری می‌گوید دستاورد برجام، شکاف میان آمریکا و اروپا بود(!)

وی در جمع خبرنگاران گفته است: برخی گروه‌های سیاسی به جای آنکه آمریکا را برای خروج از برجام سرزنش کنند، به دولت و رئیس جمهوری و وزیر امور خارجه حمله می‌کنند، در حالی که باید از گروه مذاکره کننده تجلیل شود چون برجام به ضرر ایالات متحده بود.

مطهری افزود: باید از گروه مذاکره کننده تجلیل شود چون خروج آمریکا از برجام نشان دهنده نفع ایران و ضرر ایالات متحده در این توافقنامه بوده است.

وی با بیان اینکه عده‌ای می‌گویند چرا برجام را به گونه‌ای ننوشتید که آمریکا نتواند از آن خارج شود، گفت: حرفهایی زده می‌شود که اساساً با عقل جور درنمی‌آید.

مطهری به موضوع صلح حدیبیه در زمان پیامبر اشاره کرد و گفت: این منتقدان اگر در زمان پیامبر اسلام بودند می‌گفتند چرا این صلح را به گونه‌ای ننوشتید که کفار یک سال بعد نتوانند آن را نقض کنند.

مطهری تصریح کرد: تفرقه در داخل، مشوقی برای آمریکا و اسرائیل خواهد بود که اقداماتی را علیه جمهوری اسلامی ایران انجام دهند.

وی تأکید کرد: باید با مردم درباره شرایط جدید کشور و موضوعاتی مانند برجام، نقاط مثبت آن و خروج آمریکا از آن صحبت شود و دستاوردهای برجام توضیح داده شود.

نماینده مردم تهران در مجلس به شکاف بین آمریکا و اروپا در اثر برجام اشاره کرد و گفت: این گونه رخدادهای مثبت از آثار برجام است.

وی گفت: برخی القا می‌کنند که برجام مخالف نظر رهبر انقلاب بوده و عده‌ای سر خود آن را امضا کردند، در حالی که این گونه نبوده و امضای برجام با اذن رهبری انجام شده و این سخنان فریب دادن مردم است.

مطهری به موضوع FATF اشاره کرد و گفت: عده‌ای می‌گویندکه تصویب لایحه الحاق به کنوانسیون مقابله با تأمین مالی تروریسم خیانت به کشور است و این لایحه استعماری است در حالی که واقعیت چیز دیگری است. مسئولان کشور باید این موارد را برای مردم توضیح دهند و بیان کنند که در صورت عدم تصویب این لایحه چه مشکلاتی برای بانک‌های ما و مردم ایجاد می‌شود.

نماینده مردم تهران در مجلس تأکید کرد: تصویب این لایحه هیچ خطری برای ما و برای گروه‌های مبارزی مانند حزب‌الله و حماس ندارد.

درباره اظهارات مطهری گفتنی است: اولاً وقتی آمریکایی‌ها دیدند کسانی در دولت و مجلس (امثال مطهری) می‌گویند با وجود خروج آمریکا از برجام و بازگشت تحریم‌های آن در برجام می‌مانیم و تعهدات خود را اجرا می‌کنیم، طبیعی بود که تشویق شوند تعهدات خود را با وجود گرفتن امتیازات سنگین زیر پا بگذارند. بنابراین دولتمردان مذکور و امثال مطهری در این زمینه خدمتی نکرده‌اند بلکه به دشمن اطمینان خاطر دادند که با زیرپا گذاشتن تعهدات خود، مورد اعتراض دولت و مجلس قرار نمی‌گیرد. این، راز خروج آمریکا از برجام است، پس از آن که امتیازاتش را گرفت و زمان کافی هم برای تدارک جدید برای اعمال تحریم‌های تازه به دست آورده بود، در مقابل دولت و مجلس به مدت 5 سال، فرصت تدبیر و طراحی برای رونق اقتصادی را به امید گره‌گشایی آمریکا و برجام از دست دادند.

ثانیاً در ماجرای صلح حدیبیه، همراهان پیامبر(ص) با ایشان بیعت رضوان را منعقد کرده و قسم خوردند که تا پای جان پای پیامبر و فرامین ایشان بمانند؛ اما جماعت برجام‌زده و شیدای توافق با شیطان بزرگ و بزک آن، از همان ابتدا تا امروز سرگرم کج‌فهمی و کج رفتاری در زمینه رهنمودها و هشدارها و اوامر و نواهی رهبر معظم انقلاب در زمینه عدم اعتماد به شیطان بزرگ بوده‌اند و به همین دلیل، بیش از آن که با ماجرای صلح حدیبیه و اصحاب پیامبر(ص) قابل مقایسه باشند، با حکمیت‌طلبان و سازش‌طلبان جنگ صفین قابل مقایسه هستند؛ جماعتی که شهامت نداشتند وقتی فهمیدند اشتباه کرده و فریب نیرنگ عمر و عاص و معاویه را خورده‌اند، مسئولیت خبط و خطای خود را بپذیرند و به همین دلیل مدعی بودند امیر مؤمنان(ع) با آنها در پذیرش حکمیت و مذاکره و صلح، شریک و همراه بوده است.

حالا هم برجام زدگان و شیدائیان مذاکره و توافق به هر قیمت با آمریکا و اجرای به هر قیمت توافق، شهامت ندارند که عذر تقصیر بیاورند و صادقانه بگویند با وجود نهی‌ها و تخدیرها و هشدارهای رهبری، به آمریکا و اروپا اعتماد کردند و اشتباه بزرگ خود را جبران می‌کنند.

ثالثاً ادعای شکاف میان اروپا و آمریکا به عنوان دستاورد برجام هم از آن لطیفه‌های خنک سیاسی است. اختلاف و شکاف مدعایی، مشکل تحریم‌ها را برطرف می‌کند یا شرکت‌هایی را که از ایران رفتند، برمی‌گرداند یا موجب این می‌شود که اروپایی‌ها لااقل قطعنامه اعتراضی خشک و خالی را در شورای امنیت علیه آمریکا مطرح کنند؟ آیا غیر از این است که همین اروپایی‌ها در زیاده‌خواهی‌های فرابرجامی آمریکا، با دولت ترامپ همراه و همدل هستند؟!

رابعاً اینکه ژست دعوت به وحدت ملی و هزینه کردن از رهبر معظم انقلاب در حالی است که طیف برجام زده و فتنه زده، در فتنه سال 88 و حوادث پس از آن مدام مشغول دو قطبی و متشتت و متفرق کردن مردم بوده‌اند و آنجاهایی هم که رهبر انقلاب به واسطه واقعیات و حقایق، حکم داده و فصل‌الخطاب را- از جمله درباره سران آشوب نیابتی سال 88 و سرانجام اعتماد به شیطان بزرگ در برجام و...- بیان کرده‌اند، همین جماعت، اما و اگر آورده و تردید افکنی کرده‌اند!

و بالاخره اینکه شیدائیان برجام هنگام هشدارهای دلسوزان و منتقدان، در باغ سبز نشان می‌دادند و دورنمای واقعیت‌هایی را که اتفاق افتاد، انکار می‌کردند، جای همان‌ها FATF را بزک می‌کنند و از ملت و حاکمیت می‌خواهند وارد سلسله توافق‌ها و تعهدات یکطرفه‌ای بشود که بهانه آن مبارزه با تروریسم و پولشویی و ملحقات آن است و مصادیق را آمریکا و غرب تعیین می‌کنند و قاضی و محکمه نیز مطلقاً در اختیار آمریکاست!

خاتمی: عارف اصلاح‌طلب‌تر از روحانی نیست

خاتمی می‌گوید عارف، اصلاح‌طلب‌تر از روحانی نیست.

به گزارش سایت انتخاب، یک فعال رسانه‌ای اصلاح‌طلب از اظهارات انتقادی رئیس دولت اصلاحات در مورد محمدرضا عارف خبر داد.

به گزارش انتخاب، زهیر موسوی نوشت: «سیدمحمد خاتمی در جلسه با اعضای ستاد امید(گروهی از جوانان اصلاح‌طلب) مطرح کرد، شخصا آقای عارف را اصلاح‌طلب‌تر از روحانی نمی‌دانم». این توییت با فشار برخی جریان‌ها، ساعاتی بعد حذف شده است. انتخاب می‌افزاید: طی سالهای گذشته، انتقادات وسیعی نسبت به عملکرد «محمدرضا عارف» رئیس فراکسیون امید در افکار عمومی و رسانه‌ها وجود داشته است و بسیاری او را با عنوان «مرد سکوت‌های عارفانه» می‌شناسند که نسبت به هیچ‌یک از اتفاقات و حوادث مسائل روز، موضع مشخصی نمی‌گیرد. به نظر می‌رسد، این انتقادات به حدی تشدید شده که صدای خاتمی را هم درآورده است؛ به طوری که او صراحتا اصلاح‌طلب بودن عارف را زیر سوال برده است. با این حال، سطح اعتماد به نفس عارف روز به روز در حال گستردگی است، به طوری که هفته گذشته اخباری مبنی بر تمایل وی برای کاندیداتوری در انتخابات 1400 منتشر شد.

یادآور می‌شود برخی مدعیان اصلاح‌طلبی، پیش از این، از عارف به عنوان اصلاح‌طلب بدلی و قلابی و برانگیخته نهادهای امنیتی نام برده‌اند.

انجمن کارفرمایان فرانسه: پژو با خروج از ایران ضربه سنگینی می‌خورد

رئيس انجمن کارفرمایان فرانسه تأکید کرد شرکت پژو با خروج از ایران، ضربه سنگینی می‌خورد.

پی‌یر گاتاز رئیس انجمن کارفرمایان فرانسه (MEDEF) در گفت‌وگو با تلویزیون فرانس 24 تصریح کرد: خروج گروه خودروسازی پژو سیتروئن از بازار ایران، ضربه سختی به این شرکت وارد خواهد کرد. خبر خروج شرکت پژو سیتروئن از بازار خوب و پرظرفیت ایران، خبر بسیار بدی برای این شرکت و مدیران آن بود. وی ادامه داد: متاسفانه این موضوع برای گروه خودروسازی پژو سیتروئن دردناک است و زیان مالی زیادی به همراه خواهد داشت.

در ادامه گزارش فرانس 24 آمده است: گروه پژو سیتروئن در بیانیه‌ای که شامگاه دوشنبه منتشر شد، تصریح کرده که فرایند تعلیق فعالیت‌های مربوط به سرمایه‌گذاری‌های مشترک خود در ایران را آغاز کرده و برای احترام به قانون تحریم‌های آمریکا بر ضد تهران تا ششم اوت (پانزدهم مرداد ماه) سال جاری ایران را ترک می‌کند.

ایران تاکنون از نظر حجم معاملات بالاتر از چین، انگلیس، ایتالیا و آلمان، نخستین بازار خارجی برای شرکت پژو سیتروئن محسوب می‌شده است.

این شرکت سال گذشته نزدیک به 445 هزار دستگاه خودرو در ایران به فروش رسانده بود.

یادآور می‌شود اقتصاد رکودزده فرانسه طی یکی دو سال اخیر به واسطه برخی قراردادهای تجاری توانسته بود از رکود خارج شود.

واشنگتن پست: اکثریت مردم ایران پای آرمان‌های جمهوری اسلامی ایستاده‌اند

یک روزنامه آمریکایی تصریح کرد با وجود فشارهای غرب، اکثریت مردم ایران همچنان از سیاست‌های کلی جمهوری اسلامی از جمله درباره داشتن برنامه هسته‌ای دفاع می‌کنند.

واشنگتن پست نوشت: با وجود گرفتاری‌های ناشی از تحریم‌ها، همچنان اکثریت مردم ایران برنامه هسته‌ای را می‌خواهند.

در سال 2011 در اوج تحریم‌ها، طبق نظرسنجی مؤسسه «راند کورپ» 89 درصد مردم ایران انرژی هسته‌ای را حق مسلم ملی‌شان می‌دانستند.

توافق هسته‌ای هم که به سال 2015 امضا شد، چیزی را تقریباً عوض نکرد. نظرسنجی «مرکز مطالعات بین‌الملل و امنیت» در دانشگاه «مریلند» آمریکا که همین چند ماه پیش انجام شد نتیجه‌گیری کرد که 86 درصد ایرانیان همچنان توسعه برنامه هسته‌ای را برای کشورشان یک امر مهم می‌دانند.

تقریباً 53 درصد معتقد بودند که اگر آمریکا از توافق خارج شد، ایران هم باید از توافق خارج شود و یا برنامه هسته‌ای‌اش را از نو شروع کند.

بیش از 60 درصد معتقد بودند که دخالت ایران در سوریه و عراق در راستای منافع ملی کشور است و نزدیک به 95 درصد هم می‌گفتند که توسعه برنامه موشکی برای ایران مهم است.

در خصوص نظر مردم ایران راجع به آمریکا هم 93 درصد نظر مساعدی نسبت به دولت آمریکا نداشتند. ترامپ هم مانند بسیاری از رهبران غربی ظاهراً فکر می‌کند که اگر براندازی موفق شود، مردم ایران از آمریکا استقبال خواهند کرد؛ از برنامه هسته‌ای دست خواهند کشید؛ تولید موشک را متوقف خواهند کرد و پیوندهایشان را با تروریستها قطع خواهند کرد.

اما درصد زیادی از مردم ایران همواره موافق سیاست‌ها بوده‌اند، آنها با وجود همه مشکلات از برنامه هسته‌ای حمایت می‌کنند و این منبع وحدت در ایران است.

روحانی عادت دارد مجلس را در مذاکرات دور بزند

یک نماینده مجلس ششم می‌گوید روحانی مذاکرات با اروپایی‌ها را از مجلس ششم و مجلس دهم پنهان کرد.

محمد محمدرضایی نماینده مجلس ششم در گفت‌وگو با الف، با اشاره به اینکه حسن روحانی در زمان مجلس ششم دبیر شورای عالی امنیت ملی بود، گفت: در آن زمان برای فعالیت هسته‌ای مذاکرات با کشورهای اروپایی و امضای پروتکل الحاقی درجریان بود که نمایندگان مجلس هم از متن و محتوای آن بی‌خبر بودند.

وی تصریح کرد: درخواست ما از هیئت‌رئیسه مجلس ششم برای دعوت از آقای روحانی دبیر وقت شورای عالی امنیت ملی جهت اخذ توضیحات پیرامون فعالیت‌های هسته‌ای ایران و روند مذاکرات دبیر شورای عالی امنیت ملی با دول اروپایی، نتیجه نداد و روحانی در مجلس حاضر نشد.

این نماینده اصلاح‌طلب مجلس ششم افزود: مجلس ششم به جای رسیدگی به این امر مهم، دستور کارش رسیدگی به استعفای نماینده‌های معترض به رد صلاحیت‌ها برای انتخابات مجلس هفتم بود.

محمدرضایی با تاکید بر اینکه یکی از موارد اختلافی ما با همکاران مشارکتی بی‌اعتنایی‌شان به موضوع مهم مذاکرات بود، تصریح کرد: متاسفانه تندروی‌های اعضای مشارکت در مجلس ششم باعث شد تا نمایندگان ملت از نحوه فعالیت‌ها و مذاکرات هسته‌ای بی‌اطلاع ماندند این درحالی است که برابر قانون اساسی تصویب نهایی تمامی مقاوله‌نامه‌ها و معاهدات بین‌المللی بر عهده مجلس می‌باشد.

وی گفت: در شرایطی مجلس وقت، از روند مذاکرات غافل مانده بود که فرایند فعالیت‌های هسته‌ای ایران در دستور کار و اولویت برنامه نمایندگان آمریکا قرار داشت.

محمدرضایی گفت: جالب بود نمایندگان کشور آمریکا در آن سوی دنیا، طالب آگاهی از چند و چون فعالیت هسته‌ای ایران بودند. اما نمایندگان مجلس ایران سرگرم کشمکش‌های سیاسی شده و از سیاست خارجی غافل ماندند.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب با اشاره به محرمانه بودن برخی اقدامات دولت روحانی، تاکید کرد: روحانی روند مذاکرات با اروپائیان را هم از مجلس ششم و هم از مجلس دهم پنهان کرد.

*********************************

روزنامه جمهوری اسلامی **

* نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی گفت با رهبران اروپایی برای خارج شدن ایران از سوریه به توافق رسیده است. به گزارش ایلنا به نقل از خبرگزاری رسمی اسرائیل، نتانیاهو مدعی شد:‌ «هفته گذشته با سه تن از رهبران اروپایی، یعنی آنگلامرکل، امانوئل ماکرون و ترزامی گفت و گو کردم. با آنها درباره فعالیت‌های ایران در منطقه و بخصوص تلاش‌های این کشور برای تاسیس پایگاه دائمی در سوریه، مذاکره کردم.» وی افزود: «رهبران اروپایی توافق کردند تفاهم نامه بین‌المللی فراهم کنند که خارج شدن ایران از سوریه را لازم‌الاجرا کند. این هدف من از سفر به اروپا بود که به این هدف رسیدم.» دیروز بشار اسد گفت کشورهای غربی نمی‌توانند برای سوریه تصمیم بگیرند.

* مقامات رژیم صهیونیستی این روزها که از راه پیمائی روز قدس عصبانی هستند، خشم خود را در قالب اظهارات ضد ایرانی ابراز می‌دارند. آویگدور لیبرمن وزیر جنگ رژیم صهیونیستی با تکرار ادعاهای ضد ایرانی مدعی شد توافق هسته‌ای ایران، تفاوتی با توافق مونیخ ندارد اما تل‌آویو نیز تمایلی به جنگ با ایران ندارد. لیبرمن در گفت‌وگو با رسانه‌های روسی با ادعای اینکه کشورهای غربی ضعیف و خسته نتوانستند در برابر «اسلام رادیکال» مقاومت کنند، گفت: «همانطور که آن زمان با هیتلر مواجه شدند، اکنون نیز با یک ایران (مسلح به سلاح) هسته‌ای روبه‌رو خواهند شد». به نوشته روزنامه «کومرسانت» وی افزود: «تمام جنگ‌هایی که اسرائیل انجام داده، بر او تحمیل شده بود. اما ایران هولوکاست را انکار می‌کند و موشک‌های بالستیکی را رونمایی می‌کند که روی آن با عبری نوشته اسرائیل باید از روی زمین محو شود». وزیر جنگ رژیم صهیونیستی از روسیه خواست به این مواضع، واکنش مناسبی نشان دهد. وی ژست انسان‌دوستانه‌ای به خود گرفته و مدعی شد: «ما مردم ایران را دشمنان خود نمی‌دانیم. مشکل ما به رژیم آنهاست. امیدوارم این رژیم هرچه سریعتر دود و ناپدید شود تا بتوانیم مجددا با ایرانی‌ها به روابط عادی بازگردیم».

*********************************

روزنامه خراسان**

تعقیب قضایی مدیران بی توجه به اشتغال اتباع ایرانی

بر اساس ابلاغیه یک مقام مسئول به تعدادی از نهادهای نظارتی، با اشاره به ضرورت نظارت و توجه بیشتر به موضوع به کارگیری و اشتغال اتباع بیگانه فاقد پروانه کار یا دارای پروانه منقضی، تاکید شده با توجه به الزامات در نظر گرفته شده در ماده 121 قانون کار و 288 قانون آیین دادرسی کیفری، مخاطبان این ابلاغیه برای تحت تعقیب قانونی قرار دادن مسئولان ادارات، شهرداری ها، سازمان های دولتی و نیز کارفرمایانی که طرف قرارداد سازمان های مذکور هستند و بدون رعایت قانون، اقدام به اشتغال اتباع بیگانه می کنند، اقدام کنند.

کشف دستگاه های دولتی که مالیات کاغذ نمی دهند

با توجه به وصول گزارش هایی مبنی بر استنکاف تعدادی از دستگاه های دولتی از پرداخت مالیات و عوارض کاغذهایی که برای سفارش های چاپی خود استفاده می کنند، یک مقام مسئول اقتصادی با ارسال بخشنامه ای خطاب به مدیران مالی این دستگاه ها، متذکر شده است با توجه به ضرورت رفع این مشکل و تکریم حقوق ارائه کنندگان خدمات چاپ، مسئولان مالی این دستگاه ها باید با رفع این مسئله، تمامی صورت حساب صادرشده را پرداخت کنند.

**علی جنتی وزیر اسبق ارشاد درخصوص برخی اظهارنظرها درباره احتمال کنار رفتن روحانی گفت: نه روحانی به خاطر فشارهایی که وارد می‌شود اهل استعفا دادن است و نه شرایط به گونه‌ای است که مجلس بخواهد رای به بی کفایتی ایشان بدهد. / اعتماد

**محسن غرویان مدرس حوزه علمیه قم به شعار «فینگیلی آمریکا ، جینگیلی اسرائیل» واکنش نشان داد و گفت: من خبر را خواندم اما واقعا نمی‌فهمم معنای این کلمات چیست. اقلیتی که چندان به چشم نمی‌آیند این رویکرد را دارند اما نتیجه اقدامات آن ها در فضای مجازی منعکس می‌شود و پیامدهای منفی بسیاری دارد. /انتخاب

**محمد نبی حبیبی دبیرکل حزب مؤتلفه با اشاره به سفر رئیس جمهور به چین گفت: با بدعهدی آمریکا و غرب ارتباطات با شرق به ویژه چین و روسیه با حفظ منافع مشترک باید تقویت شود. / فارس

*********************************

روزنامه ایران**

تغییر توازن فضای مجازی به نفع عربستان

در حالی‌ که رقابت‌های منطقه‌ای میان ایران از یک ‌سو و محور عربی به سرکردگی عربستان سعودی شامل عربستان، امارات، مصر و بحرین از سوی دیگر در فضای فیزیکی و واقعی، هر روز بیش‌ از پیش خود را نشان داده و تعمیق می‌شود، آمارهای خیره‌کننده‌ای که توئیتر از رشد استفاده از این شبکه مجازی در این کشورهای رقیب ایران ارائه کرده است، نشان می‌دهد این کشورها بسرعت در حال پشت سر گذاشتن ایران و برنده شدن در جنگ فضای مجازی هستند. به‌گزارش «تابناک»؛ بنا بر آماری که مدیر منطقه خاورمیانه و شمال آفریقای توئیتر «بنیامین آمپن» ارائه کرده است، استفاده از این شبکه اجتماعی مجازی به‌سرعت در حال رشد و توسعه در این منطقه بویژه در عربستان سعودی است. به‌گفته او در عربستان سعودی در دوازده ماهه منتهی به دسامبر سال 2017 بازدید از ویدئوها رشدی معادل 226 درصد داشته که آماری بسیار خیره‌کننده است. این در حالی است که رشد استفاده از توئیتر در کشورهای عربی منطقه که رقابت جدی با ایران نیز دارند، از یک‌سو و مسدود بودن این شبکه در ایران از سال 2009 از سوی دیگر، منجر به آن شده است که اغلب جنگ رسانه‌ای و مجازی در منطقه با توازنی به نفع رقبای منطقه‌ای ایران همراه شود.

بقایی به زندان بازگشت

حمید بقایی پس از طی مرخصی شامگاه شنبه به زندان برگشت. مهران عبدالله‌پور وکیل مدافع بقایی به باشگاه خبرنگاران جوان گفت که «با مراجعه به دادستانی درخواست تمدید مرخصی حمید بقایی را اعلام کردیم اما با تمدید مرخصی بقایی موافقت نشد». به‌گزارش «دولت بهار» ارگان محمود احمدی‌نژاد او یکشنبه هفته گذشته به مدت 6 روز به مرخصی آمده بود. این سایت مدعی شد بقایی بعد از بازگشت به زندان اعتصاب غذای خود را از سر خواهد گرفت.

درخواست اعاده دادرسی رامین حسین پناهی رد شد

وکیل مدافع رامین حسین پناهی گفت: درخواست اعاده دادرسی موکلم در دیوان عالی کشور رد شد. حسین احمدی نیاز به ایسنا گفت: پرونده به شعبه 38 دیوان عالی کشور ارجاع شده بود که متأسفانه شعبه مذکور بدون اخذ اصل پرونده استنادی، اعاده دادرسی را رد کرد. وی ادامه داد: مجدداً درخواست اعاده دادرسی خواهم داد زیرا این حق موکل است تا دوباره درخواست اعاده دادرسی دهد و امیدوارم قضات دیوان مجدداً با دقت بیشتری و با مطالبه اصل پرونده، اعاده دادرسی را قبول کنند.رامین حسین پناهی در تاریخ ١٣٩٦/٤/٢ در شهر سنندج دستگیر و در شعبه اول دادگاه انقلاب سنندج به اتهام بغی به اعدام محکوم شد. رأی پرونده حسین‌پناهی در شعبه ٣٩ دیوان عالی کشور تأیید شده است.

انتقاد 160 نهاد کلیسای کاتولیک به خروج امریکا از برجام

خبرگزاری کاتولیک اتریش گزارش داد که 160 نهاد کلیسای کاتولیک از سراسر جهان در پیامی به کنگره امریکا از سیاست‌های دولت دونالد ترامپ در برابر ایران انتقاد کرده و خروج این کشور از توافق هسته‌ای را «لحظه‌ای غم انگیر با ابعادی گسترده که می‌تواند صلح جهانی را به خطر اندازد» توصیف کرده‌اند. به‌گزارش ایسنا، این خبرگزاری متن پیام فوق را توسط نهاد مذهبی و مردم نهاد «پاکس کریستی اتریش» منتشر کرده است. این نهاد عضوی از جنبش پاکس کریستی بین‌الملل است که در بیش از 120 کشور جهان دارای نمایندگی است.

*********************************

روزنامه وطن امروز **

توسط رزمندگان قرارگاه حمزه سپاه صورت گرفت

انهدام 2 تیم تروریستی دیگر در شمال غرب کشور

سردار پاکپور از شناسایی و انهدام 2 تیم تروریستی دیگر در مناطق عمومی سروآباد و اشنویه خبر داد. در پی تلاش‌های مذبوحانه اخیر گروهک‌های تروریستی وابسته به استکبار جهانی به منظور رخنه در خاک جمهوری اسلامی ایران و انجام اقدامات خرابکارانه و ضدامنیتی و متعاقباً شناسایی و انهدام یک تیم 7 نفره از تروریست‌ها در شامگاه جمعه (18 خرداد)، سردار محمد پاکپور، فرمانده نیروی زمینی سپاه اظهار داشت: در روز‌های اخیر شاهد برخی تحرکات و تلاش‌های اشرار و تروریست‌های ضدانقلاب در مناطق مرزی غرب و شمال غرب کشور با هدف نفوذ به عمق بودیم که اشراف اطلاعاتی و رصد کامل و دقیق رزمندگان نیروی زمینی سپاه در قرارگاه حمزه سیدالشهدا(ع)، این گروهک‌های تروریستی را در دستیابی به اهداف شوم خود ناکام گذاشت. وی افزود: همانگونه که به استحضار ملت شریف و انقلابی ایران رسانده شد، شامگاه جمعه (18 خرداد) یک تیم تروریستی در حال نفوذ به منطقه عمومی اشنویه در دام رزمندگان قرارگاه حمزه گرفتار شد و طی یک درگیری به طور کامل منهدم و 7 عضو آن کشته و زخمی شدند. سردار پاکپور در ادامه از وقوع 2 درگیری دیگر طی 24 ساعت گذشته در مناطق عمومی سروآباد و اشنویه خبر داد و افزود: همچنین 2 تیم تروریستی از اشرار ضدانقلاب تلاش نافرجامی برای نفوذ به خاک کشورمان داشتند که با رصد اطلاعاتی و شناسایی دقیق محل عبور آنان، رزمندگان قرارگاه حمزه توانستند پس از درگیری در مناطق عمومی سروآباد و اشنویه، این تیم‌های تروریستی را نیز منهدم کنند و 6 تن از تروریست‌ها را به هلاکت رسانده و 3 نفر از آنان را زخمی کنند. فرمانده نیروی زمینی سپاه در پایان با بیان اینکه مقادیر قابل توجهی سلاح، مهمات و تجهیزات از تروریست‌ها کشف و ضبط شده است، تاکید کرد: رزمندگان غیور نیروی زمینی سپاه با آمادگی کامل و اشراف همه‌جانبه بر تحرکات ضدانقلاب و مزدوران استکبار جهانی، هرگونه اقدام آنان در به خطر انداختن امنیت ایران اسلامی را با پاسخ قاطع و کوبنده روبه‌رو خواهند کرد.

تأکید رهبری بر افزایش غنی‌سازی اتمام حجت برجامی با اروپا بود

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس معتقد است: تاکید رهبری بر آمادگی برای افزایش غنی‌سازی، آزمودن طرف‌های مقابل است، لذا اگر منافع ایران در برجام تامین شود، برنامه هسته‌ای خود را در همان قالب پیش خواهیم برد. حشمت‌الله فلاحت‌پیشه در گفت‌وگو با خانه‌ملت، با اشاره به فرمان مقام معظم رهبری برای انجام مقدمات غنی‌سازی جهت رسیدن به 190 هزار سو، گفت: مقام معظم رهبری اظهارات ضرب‌الاجلی را در قالب برجام مطرح و مورد تاکید قرار دادند که به موجب آنها فعالیت هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران گسترش یابد. نماینده مردم اسلام‌آباد غرب و دالاهو در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: تاکیدات و شروط مقام معظم رهبری به نوعی آزمودن طرف‌های مقابل است، لذا اگر منافع جمهوری اسلامی در برجام تامین شود، کماکان برنامه توسعه‌ای هسته‌ای خود را در همان قالب پیش خواهیم برد. وی افزود: فرمایشات مقام معظم رهبری نشان از عدم تخطی و پایبندی ایران به برجام دارد‌. جمهوری اسلامی برنامه هسته‌ای خود را در قالب برنامه‌ آژانس بین‌المللی انرژی اتمی پیش برده است اما پایبندی ایران بدون قید و شرط نیست، لذا اگر برجام تنها موجب محدودیت و رفع فرصت‌های جمهوری اسلامی شود، دیگر موافق ماندن در برجام نخواهیم بود. فلاحت‌پیشه در توضیح اینکه آیا آمادگی جمهوری اسلامی برای افزایش غنی‌سازی اورانیوم در اخذ تضامین عملی از اروپایی‌ها تاثیرگذار است، گفت: کشورهای اروپایی تضمین عملی به ایران نخواهند داد، زیرا در سیاست تضمینی وجود ندارد و قدرت مقابله و توازن کشورها مناسبات را

تعیین می‌کند.

***************************************

نظرات بینندگان
آخرین مطلب
پربیننده ترین
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات