استفاده نیروهای امنیتی رژیم آل‌خلیفه از گازهای سمی در محله «الدراز» بحرین، به خفگی چندین شهروند منجر شد.نیروهای منتسب به دستگاه امنیتی حکومت بحرین، آسمان محله «الحیدریه» در شهر الدراز که از 20 ژوئن گذشته در محاصره است را با گازهای سمی آلوده کردند. به گفته شاهدان نیروهای وابسته به دستگاه‌های امنیتی، پیش از دادن اجازه ورود به شهروندان، اعم از زن و مرد، اوراق شناسایی آنها را به دقت بازرسی می‌کنند. 
 رضا اشرفي/انتخابات آمريكا به همان اندازه كه براي بسياري از شهروندان و همچنين برخي از متحدانش شوك‌آور و نگران‌كننده بود، براي تعدادي از رقبايش به‌گونه‌اي ديگر رقم خورده است. پس از گذشت حدود دو هفته از انتخابات آمريكا هنوز در اين كشور و حتي چند كشور ديگر همچون كانادا، فرانسه و... شاهد تظاهرات ضد ترامپ هستيم. از سویی برخي از تحليلگران معتقدند كه حضور ترامپ در كاخ سفيد فرصتي را براي كشورهايي همچون روسيه، چين و... ايجاد كرده است. 
مي‌توان گفت كه نوع سياست‌گذاري آمريكا و انتخابات رؤساي‌جمهور طي دو دوره گذشته فضاي ورود روسيه به مركز تصميم‌گيري جهان را فراهم آورده است. به همان اندازه كه باراك اوباما سعي داشت كمتر وارد فضاي نظامي و جنگي نظام بين‌الملل شود،‌ اوضاع امنيتي جهاني سبب شد تا در تصميم‌گيري‌هاي امنيتي وارد عمل شود. در واقع، وضعیت امنيتي شكل گرفته در حوزه غرب آسيا و ديگر مناطق جهان سبب شد تا آمريكا نيز وارد چنين فضايي شود. در حالي كه نسبت به دوره جرج بوش كمتر به لشكركشي زميني روي آورد. طي دوره قدرت‌گيري دموكرات‌ها و حضور اوباما در كاخ سفيد، نوع عملكرد واشنگتن و همچنين شرايط نظام بين‌الملل سبب شد تا روزبه‌روز فضاي امنيتي نظام بين‌الملل به شدت افزايش پيدا كند، در چنين شرايطي روسيه وقت را غنيمت شمرد و گام‌به‌گام سياست‌هاي امنيتي و حتي نظامي خود را در برخي از مناطق جهان گسترش داد كه نمونه بارز آن در اوكراين و سوريه بوده است. 
كرملين طي اين مدت در هر دو حوزه حضور مستقيم داشته و با بازگرداندن كريمه به خاك روسيه و ورود مستقيم به جنگ با تروريسم در سوريه، نسبت به گذشته ميزان بازيگري و تصميم‌گيري بين‌المللي خود را افزايش داده است، به گونه‌اي كه تحولات سياسي و سرزميني در اين مناطق بدون حضور روسيه امكان‌پذير نيست و در بسياري از موارد اين روسيه است كه تصميم نهايي را اتخاذ كرده و رويكردها را مشخص مي‌كند. تصميم‌گيري براي ادامه جنگ با تروريسم يا آتش‌بس در سوريه يا اوكراين بر همين مبنا شكل مي‌گيرد. 
اما اين تنها كانالي نيست كه روس‌ها از اين طريق در تحولات و جهت‌گيري‌هاي كلان بين‌المللي وارد شده‌اند؛ بلكه آنها سعي دارند از نفوذ فرهنگي خود نيز در اين زمينه بهره لازم را ببرند. روس‌ها براي اين كار بيش از هر حوزه‌اي، مناطق اروپا به ويژه حوزه شرقي را در نظر گرفته‌اند. 
از سویی بحران سرمايه‌داري و ناتواني غرب در كنترل آن سبب شده تا كشورهايي كه از زمينه فكري و فرهنگي روسي برخوردارند، به سمت مسكو گرايش پيدا كنند. اين موضوع حتي در كشورهايي كه از زمينه‌هاي فكري غربي نيز برخوردار هستند، نمايان است. در اين كشورها انتخابات بهانه لازم را به دست شهروندان و سياست‌مداران مي‌دهد تا گرايش به شرق خود را نشان دهند. اين موضوع پيشتر در يونان مشخص شد. يونان با فضاي فكري غربي و حتي به عنوان يكي از بنيانگذاران فكري تمدن فعلي غربي، در واكنش به بحران سرمايه‌داري و نامهرباني اروپايي‌ها، به ویژه آلمان با آن، در انتخابات پيشين به سمت روسيه گرايش پيدا كرد. 
حتي باراك اوباما در آخرين سفر خود به اروپا كه چندی پیش انجام شد، تمام تلاش خود را به کار گرفت كه از گرايش يونان به روسيه جلوگيري كند؛ اما يونان تنها كشوري نيست كه گرايش به شرق را نشان داده است. بلغارستان نيز چنين مسيري را طي كرده است و نامزد محافظه‌كاري كه از حمايت دولت و حزب حاكم برخوردار بود، تنها توانست 35 درصد آرا را از آن خود كند، در حالي كه رومن رادوف، نامزد حزب سوسیالیست و نامزد روس‌گرا نه تنها 60 درصد آرا را کسب کرد؛ بلكه زمينه استعفاي دولت را فراهم آورد؛ دولتي كه با مشكلات فراواني از جمله بيكاري، تورم و هجوم پناه‌جويان مواجه است. در مولداوي نيز ایگور دودون، نامزد سوسیالیست‌ها در انتخابات ریاست‌جمهوری با كسب 53 درصد از آرا پيروز شد تا شوك ديگري به اروپا و جامعه غربي وارد كند. 
شايد كمتر كسي انتظار اين مسئله را داشت كه چنين چرخش‌هايي در اروپا شكل بگيرد؛ اما اين واقعيتي است كه غرب با آن مواجه است و حتي در ادامه نيز شاهد چنين چرخش‌هايي خواهد بود. هر اندازه كه آمريكا و اروپا نگران گرايش شهروندان اروپايي و غربي به سمت شرق و روسيه هستند، كرملين سعي دارد از اين فضاي فرهنگي و سياسي بهره لازم را ببرد. اروپا تنها حوزه‌اي نيست كه مسكو در آن سرمايه‌گذاري فرهنگي و انتخاباتي مي‌كند، اين مسئله را مي‌توان در ديگر كشورها از جمله فيليپين نيز ديد. در چنين شرايطي حضور دونالد ترامپ در كاخ سفيد فضا را براي عملكرد روس‌ها بازتر مي‌كند؛ زيرا در صورتي كه رئيس‌جمهور به سمت زمينه‌هاي امنيتي حركت كند،‌ روس‌ها راحت‌تر به اهداف خود می‌رسند. اين يكي از مهم‌ترين دلايلي است كه سبب شد ولاديمير پوتين با عبور از هيلاري كلينتون از پيروزي ترامپ حمايت كند. 

  قاسم غفوری/در 14 فوریه سال 2011 مردم بحرین برای پایان دادن به استبداد و سلطه‌گری آل‌خلیفه و نیز استعمار آمریکایی‌ـ سعودی بر کشورشان قیامی سراسری را آغاز کردند. قیامی که در قالب بیداری اسلامی کاملاً مسالمت‌آمیز بود و هرگز از سوی مردم ابعاد مسلحانه نگرفت، در حالی که واکنش رژیم آل‌خلیفه به مطالبات مردمی سرکوب بوده است؛ سرکوبی که با استفاده از نیروهای سپر جزیره شامل نیروهای شورای همکاری خلیج فارس با محوریت عربستان صورت گرفت. آنچه این روزها در تحولات بحرین مشاهده می‌شود مقاومت مردمی و ابعاد جدید سرکوبگری آ‌ل‌خلیفه است. مردم بحرین در کنار استمرار تظاهرات‌ هر روزه در مناطق مختلف، بیش از پنج ماه است که با تحصن مقابل خانه شیخ‌عیسی قاسم خواستار پایان لغو تابعیت این عالم برجسته جهان اسلام شده‌اند. آل‌خلیفه با تصور سرکوب انقلاب مردم، برخی از علمای دینی از جمله شیخ‌علی سلمان، رئیس جمعیت الوفاق را بازداشت و به چندین سال زندان محکوم کرد. اوج این سرکوبگری اقدام آل‌خلیفه در اعلام لغو تابعیت شیخ‌عیسی قاسم بوده است. نکته مهم آنکه این اقدام نه تنها به سرکوب قیام مردمی منجر نشد؛ بلکه حمایت از شیخ‌عیسی قاسم زمینه‌ساز ابعاد جدیدی از قیام مردمی شد. بعد دیگر جنایات آل‌خلیفه را مبارزه با مطالبات دینی مردم تشکیل می‌دهد، چنانکه از ابتدای محرم و روزهای آغازین عزاداری ملت بحرین برای سالار شهیدان، مبارزه رژیم بحرین با نمادهای مذهبی و عاشورایی آغاز شد که جمع‌آوری حسینیه‌ها و یورش به مراسم‌های عزاداری بخشی از این اقدامات بوده است. این رژیم برای تشدید این اقدامات حتی به حمایت از گروه‌های سلفی و داعشی پرداخته و از آنها برای برهم زدن عزاداری‌های محرم کمک گرفت. 
با این تفاسیر آنچه در تحولات بحرین مشاهده می‌شود ادامه ناتوانی آل‌خلیفه در مقابله با وحدت و یکپارچگی مردمی است، چنانکه این رژیم بیش از گذشته به سمت کمک‌های خارجی روی آورده است. بخشی از این رویکرد برگزاری رزمایش مشترک شورای همکاری خلیج فارس در بحرین بوده که در اصل برای افزایش نیروهای سپر جزیره در این کشور صورت گرفته است. افزایش تعاملات نظامی با آمریکا نیز به‌تازگی محور مذاکرات منامه و واشنگتن بوده که محور آن را آموزش شکنجه‌گران آل‌خلیفه در لوای آموزش نیروی پلیس تشکیل می‌دهد. انگلیس نیز نقشی اساسی در این روند ایفا می‌کند، چنانکه پس از چند دهه به تازگی پایگاه دائمی انگلیس در بحرین تأسیس شده است. هر چند که این اقدام در لوای کمک به امنیت منطقه و بازگشت انگلیس به خلیج فارس پس از چند دهه دوری از منطقه صورت می‌گیرد؛ اما از اهداف اصلی آن تقویت همکاری لندن در سرکوب مردم است. نهادهای حقوق بشر بارها اعلام کرده‌اند،  همان‌طور که انگلیس تأمین‌کننده تسلیحات عربستان برای کشتار مردم یمن است، در بحرین نیز تأمین سلاح و آموزش مزدوران برای سرکوب مردم را اجرا می‌کند. انگلیس سعی دارد با حفظ بحرین از آن به عنوان محوری برای تقویت حضور نظامی در منطقه بهره گیرد. 
به هر ترتیب می‌توان گفت آنچه در بحرین در جریان است قیام مردمی در تحقق مطالبات بحق‌شان و در نقطه مقابل وحدت رژیم آل‌خلیفه و برخی رژیم‌های عربی و غربی در سرکوب این مطالبات است. نکته مهم آنکه نهادهای حقوق بشر و سازمان ملل نیز با نادیده گرفتن درد و رنج مردم بحرین راه سکوت در پیش گرفته‌اند که نتیجه آن نیز تشدید سرکوبگری آل‌خلیفه و حامیانش است، در حالی که ایستادگی مردم بحرین تاکنون مانع از تحقق طراحی آنان برای ریشه‌کنی قیام مردمی شده است.

تأکید مجلس نمایندگان بر افزایش تحریم‌ها 
خبرگزاری مهر: چند نفر از سران جمهوریخواه در مجلس نمایندگان آمریکا با ارسال نامه‌ای به «باراک اوباما» رئیس‌جمهور آمریکا از وی خواستند تا پیش از ترک کاخ سفید اقدامی برای تقویت توافق هسته‌ای با ایران به عمل نیاورد. جمهوریخواهان می‌گویند آنها در انتظار قانونی برای تحریم‌های دیگر علیه ایران هستند و تنها کاری که اوباما باید در دو ماه باقی‌مانده از دولتش در ارتباط با ایران انجام دهد، تمدید قانون تحریم‌های آمریکاست.
خروج از برجام بی‌سابقه نخواهد بود
خبرگزاری فارس: اندیشکده آمریکایی با برشمردن فهرستی از توافقات بین‌المللی که آمریکا آنها را لغو کرده، نوشته است: «خروج واشنگتن از توافق‌نامه هسته‌ای ایران بی‌سابقه نخواهد بود.»اندیشکده «هوور» وابسته به دانشگاه «استنفورد» نوشته است: «برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) تنها یک برنامه اقدام است و معاهده نیست؛ زیرا در این صورت هرگز نمی‌توانست دو سوم آرای موافق لازم را در سنا به دست آورد؛ برجام تنها یک «توافق اجرایی» رئیس‌جمهوری است و بنابراین با اشاره‌ای از سوی رئیس‌جمهور آینده، «ترامپ» قابل لغو است.» گفتنی است، در نمایشگاهی در موزه ملی «سرخ‌پوستان ایالات متحده آمریکا» معاهداتی به نمایش گذاشته شده‌اند که در قرن‌های هجدهم و نوزدهم به آمریکا برای گسترش قلمروش کمک کرده‌اند. تعداد زیادی از این معاهده‌ها بعداً اصلاح، لغو یا نقض شده‌اند. 
 اقدامات برجامی اوباما ارتباطی به انتخاب ترامپ ندارد
خبرگزاری تسنیم: «جاش ارنست» سخنگوی کاخ سفید گفت: «اجرایی شدن برخی تعهدات برجامی آمریکا در روزهای پس از پیروزی «دونالد ترامپ» در انتخابات ریاست‌جمهوری این کشور، ارتباطی به این تحول چشمگیر سیاسی ندارد و این اقدامات از مدت‌ها پیش طرح‌ریزی شده بود.» سخنگوی کاخ سفید افزود: «ارزیابی من این‌طور نیست که اقدامی فقط با توجه به پیروزی آقای ترامپ صورت گرفته باشد. اگر اقدامی می‌شود، برای مدتی در دست بررسی بوده و در راستای (اجرای) توافق (هسته‌ای ایران و ۱+۵) است.»
پاره کردن برجام اشتباه است
خبرگزاری فارس: «مایک مولن» رئیس سابق ستاد مشترک ارتش آمریکا اعلام کرد: «پاره کردن توافق هسته‌ای ایران و ۱+۵ اشتباه است و دولت آتی آمریکا نباید برجام را از بین ببرد.»این دریادار بازنشسته نیروی دریایی آمریکا که در دوران ریاست‌جمهوری «جرج بوش» و «باراک اوباما»، ریاست ستاد مشترک ارتش آمریکا را برعهده داشته است، گفت: «آمریکا به اندازه کافی شاهد جنگ‌هایی در خاورمیانه بوده است و به همین دلیل دولت منتخب آمریکا را ترغیب می‌کنم که با احتیاط بسیار زیاد به توافق هسته‌ای ایران و گروه 1+5 (آمریکا، انگلیس، فرانسه، روسیه، چین و آلمان) نگاه داشته باشد.» وی در میزگرد ایده‌های واشنگتن به سازماندهی مؤسسه «اسپن» گفت: «من فکر می‌کنم پاره کردن برجام یک اشتباه باشد.»
هدف از مذاکرات، تغییر رفتار ایران بود که نشد
خبرگزاری باشگاه خبرنگاران: «جان بولتون» سفیر سابق آمریکا در سازمان ملل و از گزینه‌های ترامپ برای پست وزارت خارجه گفت: «برجام یک سند قانونی الزام‌آور برای رئیس‌جمهور بعدی آمریکا نیست و ترامپ می‌تواند در صورت تمایل، آن را باطل کند.» بولتون افزود: «من بارها گفته‌ام که این توافق، فاجعه‌ای راهبردی برای ایالات متحده است و هر چه زودتر از آن خارج شویم، بهتر است. ترامپ باید در اولین روزهای دولتش، این مسئله را روشن کند» سفیر سابق آمریکا در سازمان ملل افزود: «هدف از توافق، فقط حل پرونده هسته‌ای نبود؛ بلکه قصد داشتیم نشان دهیم که آمریکا با آنها خصومتی ندارد تا ایرانیان رفتارشان را به سمت رفتاری مثبت تغییر دهند.»

نفوذ رژیم صهیونیستی در جهان اسلام ـ ۴6
  عبدالله عبادی/مالدیو کشوری جزیره‌ای در اقیانوس هند واقع در جنوب غربی هند است و پایتخت آن ماله است. جمعیت این کشور ۳۲۸ هزار نفر و واحد پول آن روفیه مالدیو است. دین رسمی این کشور اسلام است و پیروی از دیگر ادیان در ملأعام ممنوع و قابل پیگرد قانونی است. مالدیو در سال ۱۹۶۵ از بریتانیا مستقل شد.حکومت مالدیو جمهوری است. «عبدالله یمین» رهبر حزب پیشرو، از ۱۷ نوامبر ۲۰۱۳ ششمین رئیس‌جمهوری منتخب مالدیو است. محمد نشید، رئیس‌جمهوری پیشین مالدیو، رقیب اصلی او در انتخابات بود.عبدالله یمین که برادر ناتنی مامون عبدالقیوم، رئیس‌جمهور مستبد پیشین مالدیو است، بر پیروی از محافظه‌کاری مذهبی، تأکید کرده است. 
ملی کردن سرمایه‌گذاری‌های عظیم خارجی، نگرانی‌ها درباره نقض حقوق بشر، از جمله شلاق زدن دختران نابالغی که مورد تجاوز جنسی قرار گرفته‌اند، به اتهام روابط جنسی خارج از ازدواج و بدرفتاری گسترده با کارگران مهاجری که یک‌سوم جمعیت کشور را تشکیل می‌دهند، از جمله انتقادات بین‌المللی به حکومت مالدیو است. ولی عربستان سعودی که کمک‌های نقدی‌اش صرف پرداخت حقوق تعداد زیاد کارمندان دولت مالدیو می‌شود، از این وضعیت انتقاد نمی‌کند. دولت آقای یمین، قوانینی را که به پیروان سایر مذاهب اجازه انجام فرایض دینی‌شان را می‌دهد، انعطاف‌ناپذیرتر کرده و ممنوع کردن ورود مواد غذایی حلال را مدنظر قرار داده است. این امر نگرانی‌هایی از نفوذ عربستان سعودی در مالدیو و به تبع آن تندروی اسلامی در این کشور را برانگیخته است.
یکی از معروف‌ترین شخصیت‌های بین‌المللی مالدیو احمد شریف گزارشگر ویژه حقوق بشر در ایران است. در سال 2007 میلادی وزیر امور خارجه مالدیو، احمد شریف و دادستان کل مالدیو، حسن سعید از مقام خود استعفا کردند. این دو پس از استعفای‌شان سازمان غیر دولتی به نام «جامعه آزاد» را تأسیس کردند که در واقع میلیاردر صهیونیست «جرج سوروس» آن را حمایت مالی می‌کرد. سال 2008 شریف و سعید در رقابت انتخاباتی با نشید شکست خوردند؛ اما با وجود اینکه شریف جزو رژیم عبدالقیوم بود، محمد نشید سمت وزارت امور خارجه را در دولت خود به وی واگذار کرد.لازم به ذکر است که دولت مالدیو به تحریک عربستان در تاریخ ۲۹/۲/۱۳۹۵ روابط دیپلماتیک خود را با جمهوری اسلامی ایران قطع کرد.
روابط با رژیم صهیونیستی
از سال ۱۹۶۵ تا سال ۱۹۷۸ روابط دیپلماتیک بین مالدیو و رژیم اشغالگر قدس برقرار بود. طی این دوران رژیم صهیونیستی با اعزام کارشناسان خود در زمینه‌های عمرانی، کشاورزی، آموزش و پرورش، بهداشت و... سعی در نفوذ به لایه‌های مختلف اجتماعی این کشور داشت؛ اما در سال ۱۹۷۸ با روی کار آمدن مأمون عبدالقیوم روابط دو طرف قطع شد، این قطع روابط دیپلماتیک ۳۰ سال طول کشید تا اینکه در نهایت در سال ۲۰۰۸ محمد نشید رئیس‌جمهور وقت مالدیو طی سخنرانی خود در مجمع عمومی سازمان ملل به طور رسمی اعلام کرد که قصد دارد روابط مالدیو و رژیم صهیونیستی را مجدد برقرار کند. این تصمیم با مخالفت‌های فراوانی از سوی احزاب مخالف این کشور روبه‌رو شد.
لازم به ذکر است که طی سی سالی که روابط دو طرف قطع بود، مالدیو از جمله حامیان فلسطینیان در مجامع بین‌‌المللی بود و همواره دولت‌های رژیم صهیونیستی را به دلیل نقض حقوق بشر و سرکوب فلسطینیان مورد انتقاد قرار می‌داد. پس از محاصره نوار غزه از سوی ارتش رژیم صهیونیستی و آغاز جنگ ۳۳ روزه که طی آن صدها کودک و نوجوان فلسطینی به شهادت رسیدند، دولت مالدیو ضمن تحریم کالاهای رژیم صهیونیستی، به طوری کلی همکاری‌های خود در زمینه آموزش و پرورش، بهداشت و گردشگری را با رژیم صهیونیستی قطع کرد.
در ۲۹ سپتامبر ۲۰۰۹ دولت مالدیو مجدد روابط خود را با رژیم اشغالگر قدس آغاز کرد و رژیم صهیونیستی اولین سفیر خود به نام «آبراهام داروم» را به ماله پایتخت این کشور اعزام کرد.
با برقراری روابط بین دو طرف، دولت مالدیو از رژیم صهیونیستی درخواست کرد تا آموزش گارد ریاست‌جمهوری این کشور به سرعت از سوی نظامیان اسرائیلی آغاز شود، به دنبال این درخواست گروهی از کارشناسان موساد برای آموزش گارد ریاست‌جهموری مالدیو عازم این کشور شدند و طی اقامت چند ماهه خود، وضعیت تکنیکی و تاکتیکی ارتش آن را بهبود بخشیدند.
با تقویت روابط دوجانبه بین مالدیو و رژیم صهیونیستی، زمینه برای نفوذ سایر نهادهای وابسته به این رژیم در این کشور کوچک اسلامی بیش از پیش مهیا شد، در سال ۲۰۱۰ به درخواست وزارت بهداشت و درمان مالدیو گروهی از چشم‌پزشکان صهیونیست برای چند عمل جراحی و آموزش چشم‌پزشکان مالدیوی عازم این کشور شدند. پزشکان صهیونیستی طی مدت اقامت خود در مالدیو چندین عمل چشم در بیمارستان «ایندیرا گاندی» که معروف‌ترین بیمارستان این کشور است، انجام دادند؛ اما مردم این کشور که از رسانه‌ها خبر قاچاق اعضای بدن از سوی پزشکان اسرائیلی در هائیتی را پیگیری می‌کردند، با تجمع در برابر بیمارستان گاندی و سر دادن شعار علیه صهیونیست‌ها، خواستار اخراج این پزشکان از کشورشان شدند.
در ماه می ۲۰۱۱ احمد نسیم وزیر امور خارجه مالدیو عازم تل‌آویو شد، این اولین دیدار وزیر امور خارجه مالدیو از اراضی اشغالی از زمان آغاز روابط دوجانبه بود. طی این سفر احمد نسیم با شیمون پرز رئیس‌جمهور وقت رژیم صهیونیستی و آویگدور لیبرمن وزیر امور خارجه دیدار و گفت‌وگو کرد. در این دیدارها چندین موافقت‌نامه در زمینه‌های بهداشت، آموزش و پرورش و گردشگری به امضا رساندند.

آمریکا: افزایش جرائم نژادپرستانه علیه مسلمانان 
سران آمریکا در حالی ادعای تعامل و دوستی با جهان اسلام را سر می‌دهند که آمارهای رسمی منتشر شده نشان می‌دهند جرائم نژادپرستانه علیه مسلمانان آمریکا افزایش 67 درصدی داشته است.
آمارهای جدید نشان می‌دهند در سال 2015، ۲۵۷ مورد خشونت نژادپرستانه علیه مسلمان‌ها صورت گرفته است. سال گذشته، این رقم، 184 مورد بوده است. به نوشته آسوشیتدپرس، این ارقام، تنها از ارقام مربوط به بعد از حادثه 11 سپتامبر 2001 کمتر هستند. در حالی که رسانه‌های آمریکا گزارش‌هایی از تشدید حملات نژادپرستانه به مسلمان‌ها پس از پیروزی ترامپ در انتخابات منتشر کرده‌اند؛ اما نهادهای حقوق بشری تأکید دارند تشدید مسلمان‌ستیزی تفاوت چندانی با گذشته نکرده و در سال‌های اخیر روند اسلام‌ستیزی در حال گسترش بوده است. دولتمردان آمریکا به بهانه مقابله با تروریسم سیاست‌های ضد اسلامی خود را اجرا می‌کنند. 
فرانسه: کودکان پناه‌جو مجبور به کار اجباری
کودکان پناه‌جوی بندر کاله فرانسه که به دنبال تخریب این اردوگاه در مراکز مخصوص اسکان موقت نگهداری می‌شوند، مجبور هستند در باغ‌های میوه در نزدیکی محل اقامت‌شان کار کنند. بسیاری از کودکان از وضعیت پناهندگی‌شان چیزی نمی‌دانند و سه نفر از آنها اظهار داشته‌اند که از زمان ورودشان به اقامتگاه‌های جدید، با هیچ مقام رسمی (اعم از وکیل، مسئولان فرانسوی یا انگلیسی یا داوطلبان محلی) صحبت نکرده‌اند.
حدود یک‌چهارم از این کودکان (42 درصد) گفته‌اند که از زمان ورودشان هیچ پوشاک تمیزی در اختیارشان قرار نگرفته است؛ اما همگی اذعان کرده‌اند که به آب گرم برای استحمام و سه وعده غذا در روز دسترسی دارند. اردوگاه کاله در شمال فرانسه در ماه گذشته میلادی از سوی دولت فرانسه منحل شده و ساکنان آن آواره شده‌اند.
آمریکا: سیاه‌پوستان همچنان قربانی نژادپرستی پلیس
این روزها کشتار سیاه‌پوستان به دست پلیس آمریکا به رویه‌ای عادی تبدیل شده است، چنانکه هر روز شاهد گزارش‌هایی از قتل سیاه‌پوستان به دست پلیس هستیم. برای نمونه نیروهای پلیس نیویورک یک جوان سیاه‌پوست 21 ساله به نام اریکسون بریتو را در منطقۀ بروکلین به ضرب گلوله کشتند. پلیس همچون موارد گذشته با ادعای تهدید بودن این فرد برای نیروهای پلیس سعی در توجیه قتل وی داشته؛ اما  اعضای خانواده بریتو معتقدند پلیس نیویورک درباره درگیری فیزیکی اریکسون با دو افسر پلیس «دروغ» می‌گوید.
آمارها نشان می‌دهد که اکثر سیاه‌پوستانی که به دست پلیس به قتل رسیده‌اند هرگز مسلح نبوده‌اند و پلیس صرفاً به دلیل رنگ پوست‌شان آنها را هدف قرار داده است.
انگلیس: بستن درها به روی کودکان پناه‌جو 
نهادهای حقوق بشر از دستورالعمل جدید دولت انگلیس مبنی‌بر ایجاد موانع جدید برای پذیرش صدها کودک و نوجوان پناه‌جو و آواره بی‌سرپرست که پیشتر قول زندگی جدیدی به آنها در این کشور داده شده بود، خبر دادند. بنابر این این دستورالعمل تنها آوارگان زیر 15 سال از کشورهای سوریه و سودان قادر به ورود به انگلیس هستند، اما آوارگان افغانی و اریتره‌ای و 40 درصد کودکان آواره و بی‌سرپرست مستقر در فرانسه که رؤیای ورود به انگلیس را در سر می‌پرورانند، پذیرش نخواهند شد. همچنین کودکان آواره یمنی نیز شامل طرح پذیرش به انگلیس نخواهند بود. گروه‌های طرفدار حقوق بشر در واکنش به این مسئله، وزارت کشور انگلیس را به فریبکاری و بی‌توجهی به کودکان آسیب‌پذیر و نومید متهم کرده‌اند. 
گروه‌های مدنی از دولت انگلیس خواسته‌اند که تلاش بیشتری در زمینه پذیرش صدها کودک و نوجوان بدون سرپرستی که در این اردوگاه به سر می‌برند، صورت دهد؛ اما تاکنون هیچ اقدامی از سوی دولت صورت نگرفته است.