سردار حسین دهقان، وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح گفت: ما برای تأمین نیازهای دفاعی خود با هر کشوری که بتوانیم جز رژیم صهیونیستی و آمریکا همکاری خواهیم کرد. خرید جنگنده سوخو30 از روسیه در دستور کار وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح است. برای کمک به دولت قانونی سوریه، هر همکاری‌ای که لازم باشد، با روسیه می‌کنیم و این همکاری در قالب هر اقدامی خواهد بود.
گزارشی از همایش «جهاد علمی، اقتصاد دانش‌بنیان و تمدن اسلامی»
   حسن ابراهیمی/ هفته بسیج فرصتی بود تا ابعاد مختلف این لشکر مخلص خدا در برنامه‌های مختلف بررسی و واکاوی شود. یکی از ابعاد مهم بسیج، بعد علمی آن است که باید متناسب با نیاز انقلاب اسلامی پیش رود. بر همین اساس همایشی با عنوان «جهاد علمی، اقتصاد دانش‌بنیان و تمدن اسلامی» در تالار جابربن‌حیان دانشکده شیمی دانشگاه صنعتی شریف با محوریت بسیج دانشجویی و سازمان بسیج علمی کشور و حضور بسیاری از نخبگان علمی و مسئولان برگزار شد. سخنرانان اصلی آن سردار محمدرضا نقدی، رئیس سازمان بسیج مستضعفین و حجت‌الاسلام والمسلمین محمد محمدیان، رئیس نهاد نمایندگی رهبر معظم انقلاب در دانشگاه‌ها بودند که در ادامه به اهم سخنان این دو بزرگوار می‌پردازیم.

علم ابزار قدرت است
سردار محمدرضا نقدی با اشاره به گذشت 28 سال از صدور فرمان تاریخی امام(ره) برای تشکیل بسیج دانشجویی، گفت: «دو مأموریت مهم دفاع از اسلام و پایبندی به شعار «نه شرقی، نه غربی، جمهوری اسلامی» وظیفه‌ای است که به دانشجویان بسیجی واگذار شده است؛ این شعار ملت ایران در مبارزه با طاغوت بود.» 
رئیس سازمان بسیج مستضعفین افزود: «استقلال یعنی اینکه ملت بتواند برای سرنوشت خود تصمیم بگیرد و منتظر انتخابات در کشورهای دیگر نباشد.» 
وی اظهار داشت: «در مقابل تئوری‌پردازان استکبار که از کهنه شدن استقلال دم می‌زنند، باید قدرت لازم را به دست بیاوریم و راه رسیدن به این قدرت، علم است و برای آزاد بودن و زیربار زور نرفتن باید به بالاترین رتبه‌های علمی برسیم.» 
وظیفه دانشجوی بسیجی
وی با بیان اینکه مسئله اصلی امروز کشور تولید و اشتغال است، گفت: «باید تولید داخلی داشته باشیم و امروز بیش از گذشته نیازمند توجه به اقتصاد دانش‌بنیان هستیم.»
رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: «دانشجویان بسیجی ما باید بیشتر تلاش کنند و این یک جهاد اساسی است.»
سردار نقدي افزود: «اسلام با نفي الهه‌ها شروع مي‌شود و شرط مسلماني «نه» گفتن به طاغوت‌هاست. امروز دانشجوي بسيجي موظف است در برابر جباران قد علم کرده و به آنها تودهني بزند.»
وی با اشاره به نتايج انتخابات اخير رياست‌جمهوري آمريکا، گفت: «نبايد منتظر اين باشيم که چه کسي در فلان کشور رئيس‌جمهور مي‌شود، اين يعني خفت و خواري و زير پا گذاشتن شرافت انساني که گناهي نابخشودني است.» 

پیشرفت علمی رکن اصلی قدرت
سردار نقدی با تأکيد بر اينکه رکن اصلي قدرت، علم و پيشرفت علمي است، افزود: اگر ما به مرزهاي قدرت‌هاي جهاني نرسيم، دشمنان به ما غلبه می‌کنند. در واقع تا زماني که دشمنان پيچيده‌ترين رسانه‌ها و قدرت‌ها را در اختيار دارند، ما در معرض تهديد قرار داريم.» 

علوم انسانی مبتنی بر آرمان
رئيس سازمان بسيج مستضعفين اضافه کرد: «کشور هر چقدر هم که در فناوري‌هاي مختلف و سلاح‌ها و حتي اقتصاد پيشرفت کند، اما نظريه‌هاي علوم انساني‌اش مبتني بر آرمان‌هايش نباشد، نوکر ديگران است و تحت مديريت ديگران قرار مي‌گيرد.»
وي با بيان اينکه بايد در زمينه رشد علمي اقدامات مؤثري انجام دهيم، اظهار داشت: «حرکت در اين حوزه طبيعت طولاني‌مدتی دارد، اما با کندي خودمان نبايد اين طبيعت طولاني‌مدت را تشديد کنيم.»
سردار نقدی افزود: «هيچ کس رئيس‌جمهور آمريکا را با اين همه رسانه‌اي که در اختيار دارند، دوست ندارد و از وي با گوجه‌فرنگي و تخم‌مرغ گنديده استقبال مي‌کنند.»

بسیج و احساس معنوی
حجت‌الاسلام محمد محمدیان نیز در این همایش با اشاره به کلمه بسیج، اظهار داشت: «کلمه بسیج از آشناترین واژه‌ها پس از پیروزی انقلاب اسلامی است. هر فردی که عبارت بسیج را می‌شنود، نوعی احساس معنوی در درون خود می‌یابد و این کلمه تجلی‌بخش بسیاری از ارزش‌های جامعه است.» 
وی افزود: «پیشگام بودن بهترین عبارتی است که می‌توانیم در وصف بسیج بگوییم.»
رئیس نهاد نمایندگی رهبر معظم انقلاب در دانشگاه‌ها گفت: «زمانی که کشور با خطر دشمن بیرونی روبه‌رو بود، بسیج کاری کارستان انجام داد. در دفاع مقدس همه نیروهای مسلح حضور داشتند و در این عرصه بسیار خوب درخشیدند؛ اما اگر بسیج به میدان نمی‌آمد، تاریخ کشور تغییر می‌کرد.» 
حجت‌الاسلام محمدیان تصریح کرد: «اگر در جمهوری اسلامی سربلند از هشت سال دفاع مقدس سخن می‌گوییم، به واسطه دلاوری‌های بسیجیان بوده است. بسیج پس از جنگ پرونده کاری خود را نبست؛ بلکه پرونده‌های جدیدتری را در عرصه‌های نوین و علمی باز کرد.» 
وی بسیج علمی را یکی از ضرورت‌های مهم در جامعه عنوان کرد و گفت:‌ «خوشبختانه سازمانی تحت عنوان بسیج علمی در سازمان بسیج تشکیل شده است.» 
عبودیت راز موفقیت
رئیس نهاد نمایندگی رهبر معظم انقلاب در دانشگاه‌ها در بخش دیگری از سخنان خود روحیه بسیج در دفاع مقدس را به دلیل ارتباط عمیق با خدا دانست و گفت: «راز موفقیت بسیج در دفاع مقدس عبودیت و عشق به خدا بود. این ویژگی در کار علمی هم ضروری است و تا زمانی که روح عبودیت در وجود انسان به وجود نیاید، کار علمی صورت نمی‌گیرد.»

 لزوم توجه بسیج به علوم انسانی
وی در بخش دیگری از سخنان خود با مهم دانستن نقش علوم انسانی، گفت: «تاریخ هر کشور هویت آن کشور است؛ لذا نمی‌توان نسبت به تاریخ کشورمان بی‌توجه بود، چه پیش و چه پس از انقلاب اسلامی افرادی برای اعتلای آن فعالیت داشتند که امروز در قید حیات هستند و تاکنون به نقش آنها پرداخته نشده است. باید در این باره فعالیت صورت گیرد و همان‌گونه که بسیج در عرصه‌های فناوری ورود کرده، می‌تواند به این موضوع نیز ورود کند.» 
رئیس نهاد نمایندگی رهبر معظم انقلاب در دانشگاه‌ها تصریح کرد: «اگر بسیج امروز به موضوع علوم انسانی توجه نداشته باشد، ممکن است با چالش‌های جدی روبه رو شویم، موضوع علوم انسانی در کشور ما سرنوشت‌ساز است.»

فناوری را می‌توان خرید، اما علوم انسانی را نه
وی افزود: «شاید بتوان فناوری را از جهان خریداری کرد؛ اما علوم انسانی را نمی‌توان خرید و باید در داخل و به صورت بومی به آن پرداخته شود.»
گفتنی است، در پایان این همایش از جهادگران بسیجی عرصه علم، پژوهش و فناوری تجلیل شد.

  علیرضا جلالیان/  فرمانده کل ارتش در مراسم معارفه فرمانده جدید نیروی زمینی ارتش به نکات مهمی اشاره داشت که از جمله آنها بحث دشمن‌شناسی و تهدیدشناسی بود. 
این نگاه سرلشکر صالحی معطوف به مسئله بصیرت است؛ بصیرتی که به شناخت دقیق از دشمن کمک می‌کند.
 وی معتقد است، دشمن یا عرضی است یا طولی، برای نمونه عراق در هشت سال دفاع مقدس دشمن ما بود، ولی امروز از متحدان ماست. در واقع دشمنی بین ما فصلی و با دلایل مختلف بوده است؛ اما درباره دشمن طولی باید گفت، این دشمن هیچ‌گاه مقاصدش در مقابله با ما تغییر نمی‌کند. در حقیقت، دشمنی طولی از تضاد و دشمنی در ریشه‌ها ناشی می‌شود و پایان‌ناپذیر است.
با نگاهی به سخنان فرمانده کل ارتش، می‌توان گفت در واقع زمانی که دشمنی ریشه‌ای و اساسی است حتی در صورتی که مقابل حربه‌های دشمن ایستادگی کرده و آنها را ناکام بگذاریم، باز دشمن دنبال راهی دیگر برای دشمنی خود می‌گردد. نمونه آن دشمنی آمریکاست که از تهدیدات سخت به نیمه‌سخت و نرم و در حال حاضر به تهدیدات هوشمند گرایش پیدا کرده و همواره در مراکز تحقیقاتی و اندیشکده‌های آنها راه‌های ضربه زدن به کشور بررسی می‌شود. 
با توجه به این اصل که باید برای مقابله با دشمن همانند او فکر کرد و روش‌ها و راهبردهای او را شناخت، امروز شناخت تهدیدات ضروری است و باید نحوه اندیشه کردن دشمن و روش‌های آن را شناخت و بر اساس آن اقدام به شناسایی تهدیداتی کرد که از سوی دشمن محتمل است تا بتوان عوامل تهدیدزا را از میان برد و نیز روش‌های مقابله را طراحی و اجرایی کرد. 
بر اساس این فرمانده محترم کل ارتش با مشخص کردن جایزه‌ای تمامی نیروهای مسلح را  به فکر بررسی روی تهدیدات آینده تشویق کرد.  
این نگاه که به ویژه در چند سال اخیر مبتنی بر خروج ارتش جمهوری اسلامی ایران از حالت‌های سنتی و ورود به عرصه‌های جدید است، بسیار قابل تقدیر بوده و نشان از درایت فرماندهان ارتش در دریافت پیام‌های فرمانده کل قوا
دارد.
 از سویی سپاه پاسداران نیز قدم‌های بسیار خوبی در این حوزه برداشته و در واقع نیروهای مسلح توانسته‌اند تا حدودی در حوزه دشمن‌شناسی و تهدیدات ناشی از دشمن خوب عمل کنند؛ اما با توجه به مبسوط‌الید بودن دشمن باز می‌توان ابعاد جدیدی از تهدید را شناسایی کرد که لزوم پژوهش را در این حوزه می‌طلبد و مراکز تحقیقاتی نیروهای مسلح در کنار اندیشمندان این نیروها این وظیفه مهم را بر عهده دارند.
این نوع نگاه که باید تهدیدات دشمن را به خوبی شناخت، نگاهی راهبردی و اساسی است که نیروهای مسلح همواره باید به آن توجه داشته باشند.

همسر شهید مدافع حرم صادق عدالت اكبری در گفت‌وگو با صبح صادق
 احسان امیری/ محدثه‌سادات صفوی، همسر عاشق‌پیشه شهید «صادق عدالت اکبری»، زینب‌گونه در داغ همسرش یا به قول خودش «صادقش» ایستاد. صادق او چهارم اردیبهشت ماه امسال به آرزویش رسید. در ادامه او از صادقش می‌گوید.
دعای سر سفره عقد؛ سید بودن تنها شرط صادق برای همسر آینده‌اش بود. زندگی من با همسرم از نماز استغاثه به حضرت زهرا(س) آغاز شد. یك روز قبل از اینكه مادرم از موضوع خواستگاری صادق بگوید، نماز استغاثه حضرت زهرا(س) را خواندم و ادامه زندگی و تحصیلاتم را به ایشان واگذار كردم. اول اردیبهشت ماه سال 1391 بود كه مادر از صادق برایم گفت و به همین ترتیب بعد از طی مقدمات آشنایی و خواستگاری و... ازدواج كردیم.
صادقم متولد دوم اردیبهشت 1367 بود. ایشان یك سپاهی همه فن حریف بود. در دومین دیدار‌مان به من گفت دوست دارم مثل همسر شهید تجلایی در لحظه عقد از خداوند برای من شهادت بخواهی. شهادت صحبت همیشگی ما بود. سومین روز از خرداد ماه سال1391 همزمان با سالروز آزاد‌سازی خرمشهر عقد كردیم و در 21 مرداد ماه 1392 بعد از 14 ماه زندگی‌مان را در زیر یك سقف آغاز كردیم. سر سفره عقد چند باری در گوشم گفت كه آرزویم یادت نرود، دعا كن شهید بشوم. هر چند خودم را قانع كرده بودم كه شهادت بهترین نوع ترك دنیاست و تا خدا نخواهد هیچ اتفاقی نمی‌افتد، ولی باز هم ته دلم آشوب می‌شد. فردای روز عقد كه پنج‌شنبه بود رفتیم گلزار شهدای تبریز. آنجا با خودم كلنجار می‌رفتم كه برایش بخواهم یا نه؟ بعد با خودم گفتم الان كه بین این مزارها راه می‌روم اگر شهیدی هم‌اسم صادقم دیدم مصرانه برایش شهادت می‌خواهم، دقیقاً در همین فكر بودم كه روبه‌رویم شهیدی هم ‌اسم صادق دیدم. نشستم و فاتحه‌ای خواندم و گریه كردم. وقتی صادق آمد جریان را برایش گفتم و خوشحال شد. بله همان شهید همنام صادق سبب شد برایش دعای شهادت بكنم.
اشک و دلتنگی؛ من هم یاد گرفته بودم به جای تشكر به صادق می‌گفتم الهی شهید بشی و همنشین سیدالشهداء(ع). این اواخر هر لحظه بودن با صادق برایم ارزشمند بود. چون مطمئن بودم كه همسرم به خواسته قلبی‌اش خواهد رسید. وقتی فهمیدم برای رفتن به سوریه در تلاش است حالم دگرگون شد. گریه كردم، او از علت ناراحتی و اشك‌هایم سؤال كرد و برایم از رفتن و وصیت‌هایش گفت. از آن به بعد برای‌مان عادی شده بود، صادق از نبودن‌هایش حرف می‌زد و من از دلتنگی‌های بعد رفتنش. گریه می‌كردم و خودش آرامم می‌كرد. پیش از عزیمتش در مدت سه سالی كه با هم زیر یك سقف بودیم، كلی برایش مراسم عزا گرفته بودم. مراسمی كه جز خدا، من و صادق هیچ شركت‌كننده‌ای نداشت. 
اولین و آخرین اعزام صادقم 9 اسفند ماه 1394 بود. آخرین بار كه با هم حرف زدیم ظهر روز جمعه بود. سوم اردیبهشت ماه 95. از 9 اسفند تا چهارم اردیبهشت برای من یك عمر گذشت. بعد از شنیدن خبر شهادتش غسل حضرت‌زینب(س) كردم و لباس‌های سفیدم را با روسری سفیدی كه برای استقبال صادق خریده بودم، به سر كردم و رفتم طبقه پایین منزل مادرشوهرم و نشستم و شروع به خواندن سوره یاسین كردم.  
صادق كه به مأموریت می‌رفت من مژه‌‌هایش را می‌شمردم و می‌گفتم مواظب باش یكی‌اش هم كم نشود. ولی وقتی دیدمش در اثر تركش مژه‌‌هایش كلاً با پوست افتاده بود و جای گردی تركش بر روی صورتش نمایان بود.


تاریخ معاصر آذربایجان با عنوان «صبر و ظفر» به آذربایجان غربی در گذار از بحران‌های انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی با نگاهی به حوادث و رویداد‌های سال‌های 1363 تا 1367 می‌پردازد. در واقع این کتاب گنجینه‌ای از اطلاعات طبقه‌بندی شده از سال‌های دفاع مقدس را که مربوط به استان آذربایجان غربی می‌شود در خود دارد و می‌تواند منبع خوبی برای پژوهشگران باشد.  این کتاب را سیدعلی‌اکبر خوانساری‌نیا، منوچهر امیرنظامی افشار، علی‌اصغر عبدلی آیدنلو و اسفندیار حاجیلو تدوین کرده‌اند. در مقدمه این اثر درباره اهمیت انتشار این نوع آثار به توصیه رهبر معظم انقلاب در حفظ گنجینه ارزشمند سال‌های جنگ تحمیلی در قالب‌های ادبی و نمایشی و دغدغه ایشان در این باره اشاره شده و آمده است: «اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس این روز‌شمار را با هدف ایجاد یک سند معتبر و مرجع جهات بهره‌برداری مراکز علمی و آموزشی از جمله دانشگاهیان، نسل بعد انقلاب و اقشار مختلف مردم و همچنین برای استفاده مدرسین درس آشنایی با علوم و معارف دفاع مقدس تدوین کرده است تا روزنه‌ای از واقعیت‌های تاریخ این استان را در پاسخگویی به نیازمندان جامعه فراهم نماید.» مؤلفان در صفحه 259 کتاب در شرح وقایع روز 18 آبان سال 1364 آورده‌اند: «رزمندگان توانمند جبهه‌های نبرد حق علیه باطل در سراسر جبهه‌های جنگ تحمیلی با عزمی راسخ و اراده‌ای خلل‌ناپذیر، حرکات و تلاش‌های تاکتیکی دشمن را خنثی نموده و ضربات مؤثری بر پیکر دشمن بعثی وارد کردند. نیرو‌های اسلام در مناطق عملیاتی شمال غرب با بِلااثر گذاردن پرواز‌های شناسایی و عکس‌برداری هواپیماهای دشمن ضمن تبادل آتش توپخانه و سایر سلاح‌های اجتماعی چندین موضع دشمن را منهدم و چند نفر از افراد دشمن را کشته و مجروح کردند.» «تاریخ معاصر آذربایجان» را انتشارات سوره سبز با شمارگان دوهزار نسخه، قطع وزیری، 551 صفحه و به بهای 280‌ هزار ریال روانه بازار نشر کرده است.
در جریان مبارزات انقلابی، ساواک او را دستگیر کرد و پدر تمام نوشته‌ها و کتاب‌هایی که ساواک به آنها حساس بود را درون باغچه مدفون کرد و خوشبختانه آنها در بازرسی منزل چیزی به دست نیاوردند. ضمن فراگیری فنون کنگ‌فو، در ساعات حکومت نظامی به پخش اعلامیه و شعارنویسی اقدام می‌کرد. در جرگه افراد کمیته استقبال از امام به فرودگاه مهرآباد رفت. بر روی کاپوت ماشین حامل امام(ره) نشست و ما هر سال در ایام‌الله بهمن تصویر او را مشاهده می‌کنیم.
به نقل از خانواده شهید جمال دهش‌ور
جمال در بیستمین روز از اسفند ماه سال ۱۳۳۸ در شهر اهواز دیده به جهان گشود. از شش سالگی به مدرسه رفت. اواسط دوره دبیرستان بود، که به خیل یاران امام(ره) پیوست و فعالیت‌های سیاسی خود را علیه رژیم سلطنتی آغاز کرد. سال ۱۳۵۶ با رتبه دو رقمی به دانشگاه تهران راه یافت و در رشته شیمی مشغول تحصیل شد. پس از پیروزی انقلاب به رشته داروسازی گرایش پیدا کرد و در زمان تسخیر لانه جاسوسی با دیگر یاران همراه شد. جنگ تحمیلی که آغاز شد جمال بدون تأمل درس را رها کرد و عازم خرمشهر شد. با سقوط خرمشهر به سوسنگرد و هویزه رفت. ۱۶ دی ماه سال ۱۳۵۹ جمال به همراه گروه شهید حسین علم‌الهدی در هویزه وارد عملیات شدند. ساعتی بعد او از ناحیه پا مجروح شد. همان جا نشست و روی زخم را بست. سپس آرپی‌جی را برداشت، تانک‌های عراقی را نشانه گرفت. دو تانک دشمن را منهدم ساخت و در نهایت خونین‌بال در روز شهادت امام حسن مجتبی(ع) به شهادت رسید. پیکرش به همراه سایر همرزمان در عملیات الی‌بیت‌المقدس، تقریباً 18 ماه در صحرای هویزه ماند و سرانجام همان جا در مقتلش به خاک سپرده شد.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در جشنواره مالک اشتر بسیج
 حسن ابراهیمی/ رئیس ستاد کل نیروهای مسلح گفت: «ما در جهانی زندگی می‌کنیم که فضای مجازی به زندگی حقیقی ما تبدیل شده؛ بنابراین بسیج باید در این فضا نیز فعال باشد و از آن به مثابه فرصت برای غلبه حسنات استفاده کند.»
سرلشکر محمد باقری در جشنواره مالک اشتر بسیج که چهارم آذر همزمان با هفته بسیج برگزار شد، با بیان اینکه حضرت امام(ره) بسیج را ایجاد کرد و این بسیج مایه عزت و اقتدار نظام شد، گفت: «بسیج بیشترین نقش را در ارتقای امنیت و فرهنگ و اقتصاد و... در انقلاب اسلامی داشته است.»
وی افزود: «شهدای مدافع حرم هر یک در بسیج عضویت داشتند و خودشان برای ارتقای امنیت انقلاب اسلامی پیشقدم شدند.»
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح تصریح کرد: «نام بسیج با مقاومت عجین شده و تنها نسخه نجات‌بخش در برابر تهدیدات است.»
باقری با اشاره به سخنان اخیر رهبر معظم انقلاب در جمع بسیجیان گفت: «اصول پنج‌گانه‌ای که رهبری درباره بسیج فرمودند به منشور بسیج تبدیل خواهد شد و بسیجیان به عنوان دستورالعمل آن را اجرا خواهند کرد.»
وی ادامه داد: «بسیج همواره در مسیر خواست رهبری و رشد و تعالی کشور بوده و امروز ایران اسلامی به بسیج تبدیل شده که باید به حرکت در این مسیر شتاب دهیم.»
باقری افزود: «البته همه بسیجی هستند، مگر افرادی که با انقلاب عناد دارند و ما باید به بسیجیان میدان بدهیم تا با خلاقیت خود اهداف را دنبال کنند.»
وی اظهار داشت: «کمیت بسیج به هیچ‌وجه نباید مانعی برای ارتقای کیفی و معنوی آحاد بسیج شود، هرچند در کیفیت هم گام‌های بسیار خوبی برداشته شده اما کیفیت باید بر کمیت غلبه کند.» 
باقری گفت: «تهدیدات فرهنگی به حدی بالاست که اقدامات زیاد بسیج هم نتوانسته پاسخگوی همه آنها باشد؛ بنابراین باید به این حوزه توجه بیشتری شود.»
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با بیان اینکه ما هر ساله باید در شاخص‌های علمی بسیج شاهد رشد باشیم، 
تصریح کرد: «ما باید مراقبت کنیم تا مسجد به مثابه پایگاه مهم بسیج و یادگیری معارف جایگاه اصلی را حفظ کند و ایجاد اقشار نباید نقش مسجد را کاهش دهد. نقش مساجد را باید حفظ و تقویت کنیم و متولیان مساجد هم باید از این رویکرد استقبال کنند.»
وی گفت: «مسئله دیگری که مورد توجه همه فرماندهان و مسئولان است، رویکرد نظامی و دفاعی بسیج است. بسیج با تمام رویکردهای خود اولین مسئولیتش ارتقای امنیت پایدار و بازدارندگی و ایجاد قدرت و استحکام انقلاب اسلامی در برابر تهدیدات نظامی و امنیتی و تروریستی و فضای مجازی است.»
باقری افزود: «همین امروز در سوریه، همان تعداد اندکی که برای دفاع از حرم اجازه حضور یافتند، نشان دادند که بسیجیان نخبه‌ترین رزمندگان و گل سر سبد دفاع از مقاومت هستند و اگر رهبری اجازه دهند، صدها هزار نفر از این جوانان آمادگی حضور در جبهه مقاومت را دارند.»
وی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: «دولت باید روز به روز بیشتر از بازوی توانمند کشور در قالب بسیج برای پیشبرد اهداف کشور بهره ببرد.»
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با بیان اینکه سازوکارهای راهیان نور باید بهتر شود، گفت: «باید اتاق‌های فکراندوزی شکل بگیرد تا بتوانیم انتظار رهبری در این حوزه را به خوبی دنبال کنیم.»
باقری گفت: «باید کاری کنیم تا روز به روز اندیشه و عمل جهادی بیش از بیش در کشور حاکم شود.»

سال 66 توی فاو عراق کنار کارخانه نمک موج انفجار گرفتش، امروز به خاطر همون موج باید توی آسایشگاه زندگی کنه. می‌گفت: وقتی موجی می‌شدم پسر و همسرم رو به باد کتک می‌گرفتم، ولی اونا اصلاً بعدش به روی من نمی‌آوردن. درکم می‌کردن. به همه فحش می‌دادم، اصلاً نمی‌فهمیدم چیکار می‌کنم. یه بار که توی خیابون موجی شدم داشتم پسرمو می‌زدم یه دفعه به خودم اومدم دیدم یکی اومده سرم داد می‌کشه و می‌گه «مردک وحشی برو دیوونه‌خونه، بچه رو چرا می‌زنی؟!» پسرم خیلی بهش برخورد و با اون طرف برخورد کرد. از اون به بعد دیگه گفتم حتماً می‌رم آسایشگاه تا زن و بچه‌ام راحت باشند. دلم نمی‌خوام اذیت بشن. 
۰911۰۰۰6778/ لطفاً علت عدم اعطای ارشدیت تحصیلی به پایوران سپاه را پیگیری کنید.
۰911۰۰۰8681/ چرا معوقه اردیبهشت را تا الآن نداده‌اند و چند ماهه حقوق را دیر می‌دهند؟
۰912۰۰۰8876/ هشت ماه از سال گذشت، ولی خبری از وام حکمت خرید مسکن نشد! ما که ناامید شدیم، خدایا هیچ‌کس را ناامید مکن.
۰912۰۰۰8513/ لطفاً ستون نظرات خوانندگان را حذف نکنید. در ضمن مطالب غیرمادی را چاپ کنید.
صبح‌صادق: قرار نیست حذف کنیم. البته نظر شما را برآورده می‌کنیم.
۰912۰۰۰8949/ در هر شماره نشريه ذكر برخى وقايع مثبت و منفى براى تنظيم سياست‌ها به صورت يك تصوير كوچک در کنار هم بسيار مؤثر است. یاد ایام و وقایع مؤثر خواهد بود.
۰913۰۰۰1044/ من جانباز 25 درصد از لشکر 8 نجف هستم که به دلیل اینکه مسئولان لشکر می‌گویند جانباز هستم بدون جایگاه و مسئولیت  مانده‌ام. این موضوع برای جانبازان مشکل‌آفرین است.
۰913۰۰۰7292/ چرا سود سهام ثامن واریز نشده، لطفاً پیگیری کنید.
۰915۰۰۰8001/ شهدای مدافع حرم را با خودروی نعش‌کش آرامستان‌ها در شهر جابه‌جا می‌کنند، مگر سپاه یا ادارات دولتی نمی‌توانند یک آمبولانس مخصوص به آنها اختصاص بدهند؟
۰918۰۰۰0744/ به فرمایش رهبر عزیز که سه چیز از جوانان می‌خواهد؛ تحصیل، تهذیب و ورزش، با گذشت دو سال از اخذ مدرک کاردانی هنوز اقدامی برای ادامه تحصیل ما صورت نگرفته است. خواهش می‌کنم پیگیری کنید.
۰918۰۰۰0331/ چند هفته است که ۱۰ نسخه صبح صادق سهمیه برای کانون بازنشستگان نمی‌آید. ضمناً سهمیه خیلی کم است، آن را بیشتر کنید،  چون علاوه بر خود ایثارگران، خانواده آنها هم از این هفته‌نامه استفاده می‌کنند. / از ملایر
۰919۰۰۰6643/ بنده نیروی رسمی سپاه هستم با 14 سال سابقه از مسئولان اداره‌مان خواهش کردم که تسویه بنده را جهت پیوستن به جمع مدافعان حرم بدهند، ولی متأسفانه گویا نشد. بنده را راهنمایی کنید برای اعزام چه کنم؟
۰921۰۰۰4016/ چرا ادارات دولتی نامه سپاه در خصوص جانبازان تحت پوشش سپاه را قبول ندارند؟ بهتر نیست فکری قانونی به حال این عزیزان شود.
۰930۰۰۰۰86/ من مطلب سیاسی می‌نویسم. لطفاً بفرمایید برای همکاری با شما چگونه با شما ارتباط برقرار کنم.
صبح صادق: با تماس تلفنی، نمابر یا رایانامه.
۰936۰۰۰7628/ فرماندهان و مسئولان سپاه برای تحقق انتظارات حضرت آقا (افزایش جمعیت) چه کرده‌اند؟
۰937۰۰۰4259/ چرا با وجود تصویب مجلس ارشدیت تحصیلی در سپاه اعمال نمی‌شود؟
09330002809/  در این پایان ماه صفر که شهادت آقا رسول‌الله(ص)، امام حسن مجتبی(ع) و امام رضا(ع) است هرچند توفیق پابوسی قبر نبوی و زیارت چهار امام غریب بقیع را نداشتیم؛ اما می‌گویم هر کس از کاروان اربعین جا مانده هنوز فرصت دارد تا خودش را پای پیاده به مجلس آقا امام رضا(ع) در دیار رضوی برساند. به یاد پیاده‌روی از تهران تا مشهد هم پای سید آزادگان، ابوترابی./ سیدفضل‌الله محمدی (سید سقا) از تهران