سردار حاجی‌زاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه درباره حمله موشکی به مواضع داعش گفت: این انتقام فقط انتقام شهدای ایرانی نبود، بلکه یمن، لبنان، بحرین و سوریه نیز از آن شاد شدند. یکی از موشک‌ها بعد از اصابت، باعث آتش‌سوزی مهیبی شد و تعجب ما را برانگیخت. روزهای بعد متوجه شدیم تانکر ٢٨ هزار لیتری بنزین که در واقع پمپ بنزین سیار تروریست‌ها و در کنار مقر داعشی‌ها پارک بوده سبب توسعه آتش‌سوزی شده است.
گزارشی از موضع‌گیری‌های تعجب‌برانگیز اخیر دولت یازدهم علیه توان سازندگی سپاه
  حسن ابراهیمی/ آخرین روزهای ماه مبارک رمضان امسال برهه‌ای پر حادثه بود که برخی از این حوادث ارتباط مستقیم یا غیرمستقیم با مجموعه سپاه داشت. عملیات تروریست 17 خرداد و پاسخ قاطع موشکی سپاه از مهم‌ترین این حوادث بود. دیدارهای رمضان مسئولان هم دیگر اخبار مهم این ماه بود؛ ولی در این میان برخی دیدارها حاشیه‌های اگرچه کوتاه؛ اما عظیم‌تر از متن تمام دیدارها داشت.

اظهارات تأسف‌آور 
و تعجب‌برانگیز
تأسف‌آورترین این ماجراها مربوط به موضع‌گیری عجیب رئیس‌جمهور نسبت به فعالیت‌های سازندگی و اقتصادی سپاه بود. جایی که وی در دیدار فعالان اقتصادی در نقد عملکرد دولت یازدهم در بخش خصوصی‌سازی و اجرای سیاست‌های اصل 44 قانون اساسی گفت: «تلاش دولت یازدهم از ابتدا حذف تصدی‌گری در وزارتخانه‌ها بوده، در ابتدای دولت همه وزرا قول می‌دهند؛ اما بعد از گذشت مدتی گویا تصدی‌گری لذت‌بخش می‌شود و برای عبور از آن بهانه و دلیل می‌آورند که البته ممکن است این دلایل درست باشد... ابلاغ سیاست‌های اصل 44 برای این بود که اقتصاد به مردم واگذار شود و دولت از اقتصاد دست بکشد، اما ما چه‌کار کردیم؟ بخشی از اقتصاد دست یک دولت بی‌تفنگ بود که آن را به یک دولت با تفنگ تحویل دادیم، این اقتصاد و خصوصی‌سازی نیست... از آن دولتی که تفنگ نداشت، می‌ترسیدند چه برسد به اینکه اقتصاد را به دولتی دادیم که هم تفنگ دارد و هم رسانه را در اختیار دارد و همه چیزی دارد و کسی جرئت ندارد با آنها رقابت کند.»
سایر موضع‌گیری‌های پر شائبه
به نظر می‌رسد تیم عملیات روانی درون دولت زمانی که نیاز به انحراف افکار عمومی داشته باشند، دست به چنین اقدامات ناشایسته‌ای می‌زنند که در این باره مرتکب یکی از بزرگ‌ترین خطاهای راهبردی خود شده‌اند. این خطا تخریب عملکردهای مثبت دفاعی با حمله به سپاه است.

نهادهای حکومتی
 کمک‌کار دولت‌ها
در شرایطی که دولت‌ها دچار ناکارآمدی عرصه سازندگی و... هستند، حکومت‌ها موظف به پر کردن این خلأها هستند. سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با توجه به رسالت پاسداری از انقلاب اسلامی بر همین اساس در جمهوری اسلامی موظف به پر کردن خلأهای موجود است، خواه این خلأها در اثر سوءمدیریت حاصل شده باشد و خواه در اثر سایر علل. توان مهندسی در نیروهای مسلح یک ضرورت است که می‌تواند در زمان صلح در اختیار کشور باشد.

خطای راهبردی از متخصصان عملیات روانی دولت
در شرایطی که رئیس‌جمهور و اعضای دولت همواره در مواجهه با برنامه‌های قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص) از فعالیت‌های این قرارگاه استقبال کرده و بارها اظهارات خاصی در این حوزه داشته‌اند، به نظر می‌رسد این نوع مواجهه در رابطه با توان دفاعی کشور چه در بعد مهندسی دفاعی و توان سازندگی سپاه و چه در بعد توان بازدارندگی و موشکی، کار بسیار غلطی است.
زمانی که اعضای هیئت دولت در جاهای مختلف به کارکردهای مهم سپاه در حوزه سازندگی اشارات مهمی داشتند و از آن جمله شخص رئیس‌جمهور در همایش فرماندهان سپاه و اظهارات معاون اول و وزرای دولت کنونی بعد از بازدید از نمایشگاه توانمندی‌های قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص) همگی نشان از این دارد که این مسئولان به خوبی متوجه خدمات سپاه به مردم و دولت در طی این سال‌ها بوده‌اند.

مزیت‌های قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص) برای دولت
باید توجه داشت قرارگاه خاتم‌الانبیاء(ص) در اخذ ابر پروژه‌های سازندگی کشور برای دولت چند مزیت دارد؛ اول اینکه پروژه‌های پر خطر را با توجه به توان دفاعی سپاه انجام می‌دهد و سایر پیمانکاران داخلی و خارجی قادر به انجام این پروژه‌ها نیستند. دوم اینکه بسیاری از پروژه‌های مهم محرمانه کشور را نمی‌توان در اختیار پیمانکاران خارجی یا داخلی دیگر قرار داد و توان اجرایی هم در وزارتخانه‌های دولت وجود ندارد و اگر دولت بخواهد پیمانکار بزرگ دولتی برای این منظور ایجاد کند، در عین ناکارآمدی موجب عریض و طویل شدن دولت می‌شود. در حالی که توان مهندسی در نیروهای مسلح همواره نیاز است و در دوران صلح این توان در اختیار مردم و دولت قرار می‌گیرد. کما اینکه پروژه مرکز غنی‌سازی «فردو» در عمق زمین در توان قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص) و چند پیمانکار بزرگ دیگر است. سوم اینکه بسیاری از پروژه‌هایی که قرارگاه در حال انجام دارد به علت اینکه در امر تأمین نقدینگی از سوی دولت دچار مشکل است و قرارگاه با تکیه به توان مالی خود و مدیریت جهادی این پروژه‌ها را به پایان می‌رساند، به طوری که اکنون دولت میلیاردها تومان به قرارگاه در این بخش بدهکار است که عمدتاً با تهاتر بدهی‌ها به جای پرداخت نقدی اقدام به تسویه می‌کند و دقیقاً همین‌جا رئیس‌جمهور تأکید می‌کند با این اقتصاد که دولت بدون تفنگ را به دولت با تفنگ تحویل می‌دهیم، مقصر اصلی را باید سازمان مدیریت و برنامه و مسئولان خود دولت دانست.
در وجه دیگر قرارگاه خاتم‌الانبیاء(ص) در پروژه‌هایی ورود کرده که کسی قادر به انجام آن در داخل نبوده و طرف خارجی هم کارشکنی کرده؛ اما در این میان نه تنها قرارگاه اقدام به بالا بردن قیمت کرده است؛ بلکه برای از بین بردن هرگونه شائبه‌ای اقدام به پذیرفتن پروژه با قیمت‌های خیلی پایین کرده که بنابر اذعان برخی نمایندگان مجلس این قیمت‌ها گاهی اوقات به نصف هم می‌رسد.

محرومیت‌زدایی
 محل خرج درآمدهای قرارگاه
حال باید گفت از تمام این درآمدهای قرارگاه، بخشی صرف تقویت توان دفاعی و مهندسی آن شده و بقیه هم بنا به رسالت پاسداری از انقلاب به ویژه در چند سال اخیر، خرج پروژه‌های محرومیت‌زدایی به ویژه در مناطق مرزی کشور می‌شود که خبرهای آن را شنیده و می‌شنویم.

شکست عملی برجام
 و انحراف اذهان
به نظر می‌رسد شکست عملی برجام، عامل بیان اظهارات تعجب‌آمیز رئیس‌جمهور بوده است. اظهاراتی که ناقض تمام سخن‌ها و مطالبی که در تأیید فعالیت قرارگاه طی چند سال اخیر از سوی رئیس‌جمهور و اعضای دولت بیان شده است و این یعنی، راهبردی‌ترین خطایی که می‌تواند از طرف یک دولت انجام شود.

  علیرضا جلالیان/ با گسترش موج اقدامات تروریستی گروهک‌های تکفیری که به طور خاص درباره ایران و جبهه مقاومت از حمایت‌های آمریکا، رژیم صهیونیستی و رژیم سعودی برخوردارند، لزوم آمادگی نیروهای امنیتی و انتظامی برای مقابله با این اقدامات در درجه دوم اهمیت قرار دارد. به این معنا که در درجه اول باید مانع ورود آنها به کشور شده و در صورت ورود نیز باید پیش از هر اقدامی منهدم شوند.
 با این وجود، آمادگی برای مقابله به اقدامات تروریستی هم الزام‌آور می‌شود. در کشور در نهادهای امنیتی و انتظامی بخش‌هایی برای مقابله با چنین اقداماتی وجود دارد که در سال‌های اخیر تقویت شده است. در نیروی انتظامی این وظیفه برعهده یگان‌های ویژه ناجا است. بررسی و خنثی، رهایی گروگان و مقابله با هر نوع اقدام تروریستی دیگر در این نیروها تمرین شده و امکانات آنها متناسب با سطح تهدید به زور می‌شود. دژبان ارتش هم واحدهایی برای این منظور دارد. در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیز مجموعه معاونت مهندسی و پدافند غیرعامل سپاه با همکاری سپاه حفاظت و امنیت واحدهای ویژه‌ای در سپاه‌های استانی برای همین منظور به خصوص مقابله با عملیات‌های بمب‌گذاری شکل داده‌اند.
 از سویی یگان‌های ویژه در نیروی زمینی سپاه موسوم به صابرین هم آموزش‌های لازم برای این منظور را کسب کرده‌اند. تکاوران نیروی دریایی سپاه نیز با این امر آشنایی لازم را دارند. در مجموعه سپاه حفاظت و امنیت که شاید اصلی‌ترین یگان مواجه با عملیات‌های تروریستی است هم نیرو و امکانات در نظر گرفته شده و هم آموزش‌های لازم برای مقابله با این اقدامات داده شده است و نمونه عینی کارآمدی آنها را می‌توان در مقابله با تروریست‌های تکفیری در ساختمان اداری نمایندگان مجلس دید، به طوری که تروریست‌ها موفق به گروگانگیری نشده و درگیری در آن ساختمان بزرگ به آتش‌سوزی و اتفاقات دیگر منجر نشد و این نیروها با همکاری نیروهای نوپو سه تروریست را در مدت یک و نیم ساعت در همان محل محاصره کرده و به هلاکت رساندند. در مجموعه بسیج نیز بخشی از یگان‌های مردمی در قالب گردان‌های امنیتی آموزش‌ها و تمرینات ضد تروریستی دیده‌اند، البته در استان‌های مرزی با تهدید بالا عمده نیروها برای مقابله با اقدامات، آموزش‌های لازم را گذرانده‌اند.
با همه این اوصاف اما به نظر می‌آید نباید درباره توان مقابله با اعمال تروریستی در کشور غفلت کرد؛ چرا که این افراد هر روز مجهزتر و با تجربه و آموزش‌های بیشتر تهدیدات جدی‌تری را متوجه کشور خواهند کرد؛ لذا آنچه لازم می‌نماید بالا بردن سطح توان نیروهای ضد تروریستی است. اولین مهم در این امر اجرای رزمایش‌های مشترک تمام نیروهای دخیل در امر مبارزه با تروریسم است. 
این رزمایش‌ها می‌تواند با وحدت فرماندهی توان این نیروها را برای انجام عملیات منسجم علیه هرگونه اقدام تروریستی بالا ببرد و موجب هم‌افزایی این توان شود. به نظر می‌آید این امر حتی از بهبود تجهیزات در این نیروها مهم‌تر باشد.

همسر شهید مدافع حرم مهدی قاضی‌خانی
 احسان امیری/ شهید مدافع حرم، مهدی قاضی‌خانی16 آذر ماه سال 94 آسمانی شد. آنچه می‌خوانید روایت همسر شهید از سال‌های زندگی با اوست. 
« ما اواخر سال 85، سالروز ازدواج حضرت علی(ع) و حضرت فاطمه(س) عقد کردیم. یک‌سال بعد هم در عید غدیر ازدواج کردیم و رفتیم سرخانه و زندگی‌مان. با هم همشهری بودیم، اهل یکی از روستاهای همدان. آنجا بیشتر خانواده‌ها فامیلی‌شان قاضی‌خانی است. من وقتی برای اولین بار آقا مهدی را دیدم، با اینکه تازه 20 ساله شده و سربازی را تمام‌ کرده بود، اما هیبت مردانه‌ای داشت که نظرم را جلب کرد. ته ریش کمی گذاشته بود و اولین چیزی که به چشمم آمد، دست‌های پینه بسته و کارگری‌اش بود که نشان می‌داد آدم زحمتکشی است. روز خواستگاری، بدون گل و شیرینی آمده بود، چون پول نداشت و می‌خواست دستش توی جیب خودش باشد. در همان جلسه حرف‌هایی زد که برای من از هر گلی خوشبوتر و از هر شیرینی‌ای‌، شیرین‌تر بود. زندگی خیلی ساده‌ای را شروع کردیم، حتی برای عروسی طلا نخریدیم. آن موقع آقامهدی به من گفت که اگر طلا بخریم، خیلی از وسیله‌ها را نمی‌توانیم بخریم. من هم قبول کردم چون هدفم یک زندگی بود؛ زندگی آرام.
 شغلش آزاد بود و در کار ضایعات فعالیت می‌کرد. به اندازه خودمان درآمد خوبی داشتیم و زندگی آرامی را می‌گذراندیم. آقا مهدی همیشه وجود بچه‌ها را باعث برکت زندگی‌مان می‌دانست، می‌گفت؛ این سه تا بچه برای زندگی ما خیر و برکت آورده‌اند. برای این حرفش هم دلیل داشت، ما تا قبل از تولد بچه‌ها هیچ وسیله نقلیه‌ای نداشتیم؛ اما وقتی که محمدمتین به‌ دنیا آمد نیسان خریدیم، وقتی نهال به دنیا آمد پراید خریدیم و محمدیاسین که به دنیا آمد زمین کشاورزی خریدیم و مهدی می‌گفت؛ همه اینها از برکت حضور بچه‌هاست.
مهدی همیشه به فکر شهادت بود، وقتی از ماجرای سوریه مطلع شد، انگیزه‌اش برای رفتن بیشتر شد. با اینکه سال 94 اعزام شد؛ اما از سه سال پیش، در تکاپوی رفتن بود و قسمتش نمی‌شد.
هر بار یک مانعی سرراهش پیش می‌آمد؛ اما مثل اینکه این اواخر، خداوند واقعاً او را طلبید و عاشق شد که با خودش برد تا شهید شود. وقتی دید که به هر دری می‌زند برای اعزام انتخاب نمی‌شود، مانند دوران دفاع‌مقدس که شناسنامه‌شان را برای اعزام دستکاری می‌کردند، شناسنامه‌اش را دستکاری کرد و سه تا بچه را کرد یک بچه تا اعزام شود.
دل کندن از مرد جوانم که هنوز 30 سالش هم نشده بود، برایم خیلی سخت بود؛ اما وقتی شور و شوقش را برای رفتن دیدم، دهانم بسته شد. مهدی مردی بود که همیشه به من و بچه‌ها ابراز علاقه می‌کرد و رابطه صمیمانه‌ای با بچه‌ها داشت. 
همیشه از شهادت حرف می‌زد. هر وقت مسافرتی می‌رفتیم و به جای سرسبزی می‌رسیدیم، می‌گفت: از من عکس بنداز، عکس شهادتی! من هم می‌خندیدم و جدی نمی‌گرفتم. همیشه در حال و هوای شهادت بود. 
مهر ماه 94 اعزام شد، قرار بود 22 آذر، یعنی پنج روز بعد از شهادتش، دوره مأموریتش تمام شود و به خانه برگردد. فقط می‌دانستم که آنجا تیربارچی است. مهدی در شهر حلب شهید شد.»

«چله‌نشین»، کتاب خاطرات مسعود تائبی، اسیر آزاد شده ایرانی است که خود او روایت کرده و به قلم سیدمحمود مهدوی خاطره‌نگاری شده است.در ظهر عاشورا و در شهریور سال 1367 نیروهای بعث عراق، مسعود تائبی را به همراه عده‌ای از دوستان و همرزمانش محاصره می‌کند و به اسارت درمی‌آورد. او 25 ماه در اردوگاه‌های العماره، الرشید و تکریت عراق به سر می‌برد و سرانجام پس از دو سال تحمل رنج اسارت، هفدهم شهریور ماه 1369 مصادف با اربعین حسینی آزاد شده و به میهن بازمی‌گردد. دلیل انتخاب عنوان «چله‌نشین» برای کتاب هم تقارن روز اسارت و آزادی او با عاشورا و اربعین حسینی است که چهل روز با هم فاصله دارند. کتاب «چله‌نشین» در شش فصل تنظیم شده است و نویسنده در فصل اول با عنوان «در دل خاکریز» ورود تائبی به جنگ و اوضاع جنگ را روایت می‌کند و گریزی کوتاه به کودکی او می‌زند. فصل دوم با عنوان «انت حرس‌الخمینی؟» روایتگر لحظات اسارت تائبی و دوستان و همرزمان او و شروع اسارت آنها است. خاطرات اسارت و اردوگاه تکریت و رفتار عراقی‌ها با اسرای ایرانی در فصل سوم با عنوان «در زادگاه صدام» روایت شده است. فصل چهارم با عنوان «اذان سلیم مؤذن‌زاده به وقت سحر»، به خاطرات ماه رمضان در اردوگاه‌های عراق و مقایسه آن با ماه رمضان تائبی در ایران و حال و هوای اسیران هنگام خبر رحلت حضرت امام(ره) می‌پردازد.
در فصل پنجم با عنوان «زلزله در خانه»، خاطره زلزله رودبار گیلان و خبر آن در اردوگاه را بازگو می‌کند و در فصل آخر با عنوان «دوباره برمی‌گردیم» ماجرای بازگشت به ایران بیان شده است. تصاویر و اسناد مربوط به اسارت هم از ضمایم کتاب است.
کتاب «چله‌نشین» را انتشارات سوره مهر در 160 صفحه با شمارگان 1000 نسخه و قیمت 15000 تومان راهی بازار کتاب کرده است.

با ورود امام(ره) به ایران به‏ طور خصوصی به ملاقات ایشان رفت و با مشاهده زندگی ساده بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران، تصمیم گرفت در این باره از امام(ره) پیروی کند.
به نقل از خانواده شهید پرویز خیامیان
پرویز سال ۱۳۳۱ در همدان متولد شد. پدرش محمود ضمن کار کشاورزی، برای تأمین معاش خانواده در بازار نیز کار می‌کرد. پرویز در سایه تعلیمات دینی خانواده و یاری پدر و مادر تحصیلاتش را تا پایان مقطع دبستان ادامه داد به دلیل وضعیت نامساعد مالی، با یاد گرفتن ماشین‏‌نویسی، شب‌ها در کارخانه‌ای مشغول به‏ کار شد و ضمن کار توانست مدرک دیپلم خود را دریافت کنید. در آزمون ورودی دانشگاه شرکت کرد، اما پس از قبولی به عللی از حضور در کلاس‌ها انصراف داد و به تهران مهاجرت کرد، سپس در جایگاه همافر در ارتش به فعالیت پرداخت. در سال ۱۳۵۵ به مبارزه با رژیم فاسد شاه روی آورد. در زمان حکومت شاه به‏ علت فعالیت‌های سیاسی خود به ‏همراه عده‌ای از همکارانش دستگیر شد تا با انتقال به نقطه‌ای نامعلوم او را تیرباران کنند، اما با درایت امت حزب‏الله آنها نجات پیدا کردند و در جمع تظاهرکنندگان قرار گرفتند. در سال ۱۳۵۶ با بانویی پارسا ازدواج کرد و یک فرزند دختر از خود به یادگار گذاشت. در زمان غائله کردستان به آنجا رفت و چند مرتبه احزاب کومله و دموکرات او را دستگیر کردند، اما هر بار دست قدرتمند خدا او را از چنگال دشمنان اسلام نجات داد.
با شروع جنگ تحمیلی، فعالیت‌هایش را در پادگان گسترش داد و در تعمیر هواپیماها و آماده کردن آنها نقش عمده‌ای ایفا کرد. آخرین‏ بار 17 خرداد ۱۳۶۰ عازم جبهه‌ شد و 21 خرداد ماه سال ۱۳۶۰ هـ.ش در 29 سالگی بر اثر سقوط هواپیما به عرش اعلا پر گشود. پیکر پاک شهید پرویز خیامیان را چند روز بعد، در گلستان شهدای اصفهان به خاک سپردند.


۰901۰۰۰9304/ چرا حقوق کارکنان ستادها به خصوص نواحي بسيج با برنامه‌ها و حجم کاري زياد نسبت به تيپ کمتر است؟
۰902۰۰۰0368/ از ارائه ايده ناب و مؤثر اردوي شبانه درون‌پايگاهي ويژه نيروهاي حلقه صالحين برای اجرا در سطح پايگاه مقاومت تشکر مي‌کنیم.
۰910۰۰۰0060/ چرا سپاه براي کارکنان دانشجو در دانشگاه علمي‌ـ‌ کاربردي و پيام نور مجوز تحصيلي صادر نمی‌کند، درحالی که در ناجا برای کارکنان صادر می‌شود.
۰914۰۰۰4959/ چرا کارت‌هاي يکسان‌سازي شارژ نمي‌شوند، مسئولان جواب دهند.
صبح صادق: پیگیر مصاحبه با مسئول مربوطه در این زمینه هستیم.
۰914۰۰۰8961/ خواهشمند است مسئولان عقيدتي، کلاس‌هاي ماه مبارک رمضان را بر اساس تحصيلات و سواد قرآني تنظيم فرمايند/ رضا جهانگيري
۰914۰۰۰0065/ به پروژه نصر 6 لشکر 31 عاشورا تبريز رسيدگي شود. قرار بود سال 93 تحويل بدهند، پول‌ها هم پرداخت شده اما هنوز داریم صبر می‌کنیم.
۰915۰۰۰8205/ چرا حقوق  ايثارگران دير واریز می‌شود؟
۰915۰۰۰9962/ لطفاً کانال تلگرامي صبح صادق رو به سروش انتقال بدهید تا ما براي استفاده از آن مجبور نباشيم به تلگرام مراجعه کنيم.
صبح صادق: کانال رسمی هفته‌نامه صبح صادق در پیام‌رسان سروش حدود پنج ماه است که راه‌اندازی شده و با شناسه  ssweekly @ قابل دسترسی است. 
۰916۰۰۰4328/ لطفاً پيگيري کنيد چرا الان مدرک علمي‌ـ کاربردي نيروهاي بسيجي براي تبديل به عضويت رسمي پذيرفته نمي‌شود، در صورتي که تا چند ماه قبل پذيرفته مي‌شد؟
۰916۰۰۰6927/ از مسئولان سپاه مي‌خواهم که فکري به حال نيروهاي ترددي کنند؛ چرا که هم خود، هم خانواده و هم سازمان در مضيقه هستند.
۰917۰۰۰0575/ چرا به نيروهاي خريد خدمتي با سابقه زياد کارت يکسان‌سازي و حکمت‌کارت و فيش حقوقي تعلق نمي‌گيرد؟
۰918۰۰۰9271/ لطفاً فکري به حال طبقه 4 بند الف کنيد؛ خيلي‌ها هم مزايا گرفتند و هم بازنشست شدند، ولي متوقفش کردند.
۰918۰۰۰3328/ لطفاً پيگيري بفرماييد چرا مدارک دانشگاهي بسيجيان کد 89 استان کردستان را اعمال نمي‌کنند؟
۰918۰۰۰8665/ چرا معاونت نيرو کاري براي جايگاه‌های خدمتي پشتيباني نمي‌کنه، واقعاً حقوق پشتيباني خيلي کمه.
۰918۰۰۰9827/ قرار شد حقوق‌ها 30 درصد افزايش پيدا کند؟ چه شد؟!
۰919۰۰۰8392/ چرا به فکر بازنشستگان نيستند، حدود يک‌ سال و چند ماه گذشت و از پاداش بازنشستگي و پول مرخصي خبري نيست، لطفاً پیگیری کنید.
۰919۰۰۰8014/ تشکر می‌کنم از اينکه از طريق ستون روي خط مشکلات کارکنان را به گوش مسئولان مي‌رسانيد، اما قيد شماره افراد مي‌تواند زمينه تخليه تلفني را فراهم کند.
صبح صادق: در این باره باید توجه داشت که بخش اصلی شماره افراد حذف می‌شود تا قابل شناسایی نباشند.
۰990۰۰۰5069/ جوابگوي سهام ثامن در سپاه چه کساني هستند؟ چرا بین مسئولان و سهامداران ارتباط وجود ندارد؟
صبح صادق: این موضوع را طی یک ماه آینده پیگیری و اطلاع‌رسانی خواهیم کرد.

سرلشکر جعفری در حاشیه جلسه شورای راهبردی سازندگی سپاه
فرمانده کل سپاه گفت: اراده سپاه بر این است ضمن تأمین امنیت ملی ایران، درحد توان، ناکارآمدی‌های موجود را جبران کرده و برای کاهش آلام محرومان گام بردارد.
سردار سرلشکر پاسدار محمدعلی جعفری، فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در حاشیه جلسه شورای راهبردی سازندگی سپاه در سخنانی اظهار داشت: «ما خود را مأمور به حفاظت از انقلاب اسلامی و دستاوردهای آن می‌دانیم و معتقدیم تلاش برای قطع وابستگی معیشت مردم و اقتصاد کشور، از مصادیق اصلی این حفاظت و حراست است.»
وی با اشاره به برخی انتقادها و اظهارنظرها پیرامون فعالیت‌های سپاه در حوزه سازندگی کشور تأکید کرد: «سپاه هرگز متقاضی کار اقتصادی نبوده است. ما به درخواست دولت‌ها و با اصرار آنها و بدون اینکه حتی دولت، به بسیاری از تعهدات خود در قبال سپاه عمل کنند، وارد عرصه سازندگی شدیم.»
سرلشکر جعفری با بیان اینکه «سپاه فعالیت اقتصادی و انتفاعی نمی‌کند، فعالیت‌های ما در عرصه محرومیت‌زدایی، سازندگی و خنثی‌سازی راهبردهای دشمن برای فشار اقتصادی به کشور است» افزود: «نمی‌شود که آقایان کارهای سخت را با کمترین منافع به سپاه واگذار کنند و به پروژه‌هایی که سپاه می‌سازد افتخار کنند، اما در مقابل و در حالی که هزاران میلیارد تومان بابت پروژه‌ها بدهکارند علیه سپاه با بی‌انصافی حرف بزنند.»
فرمانده کل سپاه با اشاره به اینکه اگر فعالیت‌های سازندگی سپاه نبود، تحریم‌های ادامه‌دار تاکنون عرصه را بر دولت و کشور تنگ می‌کرد، گفت: «مبنای ما این است که باید ایران را بدون اتکا به بیگانگان بسازیم، همان طور که فازهای مختلف پارس جنوبی و پالایشگاه ستاره خلیج‌فارس و بسیاری از سدهای عظیم کشور و صدها پروژه بزرگ دیگر در طول سال‌های اخیر با روحیه جهادی و انقلابی به ثمر نشسته است.»
وی بیان داشت: «ما معتقدیم بیگانگان فقط به فکر منافع خود هستند و نتیجه اعتماد به آنها هم، جز سرافکندگی و مواجه شدن با خیانت‌های پی در پی نتیجه دیگری نخواهد داشت.»
سرلشکر جعفری با تأکید بر اینکه «ما در این راه از سرزنش‌ها نمی‌هراسیم» گفت: «ممکن است ما را صاحبان تفنگ معرفی کنند، بله صاحب تفنگ که سهل است ما صاحب موشک‌های دشمن‌شکن هستیم و آنها را علیه دشمنان و برای حفاظت از نظام، مردم و امنیت ایران اسلامی به کار می‌گیریم و معتقدیم دولتی که تفنگ نداشته باشد از سوی دشمنان تحقیر و سرانجام تسلیم می‌شود.»
فرمانده کل سپاه تأکید کرد: در شرایطی که ملت ایران بیش از هر زمان دیگری به فداکاری سربازان و اقتدار تفنگ‌ها و موشک‌هایش نیاز دارد، هجمه غیرمنصفانه به سپاه اهداف دیگری را به ذهن متبادر می‌کند که فعلاً برای حفظ وحدت درباره آن سکوت می‌کنیم.»
وی در پایان با بیان اینکه «ما احساس می‌کنیم این قبیل اظهارات با هدف ایجاد دوقطبی‌های کاذب، فرافکنی و فرار از عمل به تعهدات در زمینه معیشت مردم و اقتصاد کشور انجام می‌شود.» اظهار داشت: «این روش‌ها دیگر جواب نخواهد داد و اراده سپاه و بسیج بر این است که همان طور که در تأمین امنیت ملت ایران نقش‌آفرین است به هر شکل ممکن و درحد توان در مسیر سازندگی کشور، جبران ناکارآمدی موجود، بهبود معیشت و کاهش آلام اقتصادی مردم، باز هم به دولت کمک کنیم.»

می‌گفت توی جبهه اصلاً وضعیت غذامون خوب نبود، ما هم باور می‌کردیم. الآن که بزرگ شدم و درباره تدارک توی جبهه تحقیق کردم، دیدم قضیه چیز دیگه‌‌ایه. توی جنگ تمام کار دست مردم بود.
 ایستگاه‌های صلواتی، آجیل مشکل‌گشا، کمپوت و همین‌طور غذای گرم عمدتاً به راه بود. مواقعی که توی عملیات‌ها بودند، به دلیل اینکه ارتباط با عقبه سخت بود، عمدتاً جیره جنگی داشتند. در مجموع سختی‌های جبهه توی بحث خوراک توی خط مقدم و در زمان عملیات‌ها بود. اما برای ما فقط از اون قسمتش تعریف کردند.