امام خامنه‌‌ای گفتند: «قریب ۴۰ سال است از تشکیل جمهوری اسلامی می‌گذرد و از روز اول، آمریکا با ما دشمنی کرده است؛ آنها خواستند ما را از بین ببرند؛ اما خداوند متعال ما را تقویت کرد و ما در منتهای قدرت، حرف‌مان را صریح می‌زنیم؛ هرجا هم به حضور ما احتیاج باشد، کمک می‌کنیم و آن را صریح می‌گوییم و از گفتنش ابایی نداریم. ما در مواجهه با دنیای کفر ملاحظه هیچ‌کس را نمی‌کنیم.»
حجت‌الاسلام والمسلمین سعیدی در همایش روحانیت، پرچمداران بصیرت در فیضیه قم
همزمان با فرارسیدن هفته بسیج همایش بزرگ طلاب بسیجی و روحانیون و ائمه جماعات با عنوان«روحانیت،پرچمداران بصیرت» در سالن‌ همایش‌های مدرسه فیضیه قم برگزار شد. سخنران این مراسم حجت‌الاسلام والمسلمین علی سعیدی، نماینده ولی‌فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بود که به طور اجمال ماحصل آن را در ادامه می‌خوانید.
شاید ده سال قبل نمی‌توانستیم آنچه را که امروز در منطقه اتفاق افتاده، پیش‌بینی کنیم. حتی پنج سال پیش هم چشم‌انداز روشنی از آنچه امروز شاهد آن هستیم، نداشتیم؛ اما با وجود همه توطئه‌ها، دسیسه‌ها، نقشه‌ها و هجمه‌ها اتفاقاتی شبیه معجزه افتاده است. 
در ابتدا تحرکات آمریکا برای مقابله با انقلاب اسلامی را مطرح می‌کنم.  
آمریکایی‌ها برای تسلط بر این منطقه بسیار مهم و راهبردی، سازوکارهای متعددی را طراحی کردند و به مرحله اجرا درآوردند. ابتدا جنگ مستقیم را اجرا کردند و برآوردشان این بود که باید به طور مستقیم وارد صحنه بشوند و موانع را بردارند و خاورمیانه بزرگ و سلطه رژیم صهیونیستی بر منطقه را فراهم کنند؛ از این رو چند جنگ مستقیم را به راه انداختند؛ از جمله جنگ اول عراق، جنگ دوم عراق، جنگ افغانستان و... که در این راهبرد هزینه‌های سنگینی متحمل شدند، اما بهره‌ای هم نبردند. در سال 2008، این روش را تغییر دادند و شیوه خود را از جنگ مستقیم به جنگ نیابتی تبدیل کردند. این حرکت به طور زنجیره‌ای بود و برای شکل‌دهی به خاورمیانه بزرگ از لبنان شروع کردند؛ زیرا نگران بودند و کل رژیم صهیونیستی زیر برد موشک‌های حزب‌الله بود؛ بنابراین آغاز طرح با حمله به حزب‌الله بود. حمله سی‌وسه روزه این گروه توانست طرح آنها را در نطفه خفه کند. آنها اگر شکست نمی‌خوردند، هدف بعدی‌شان سوریه، عراق و بعد ایران بود. حزب‌الله نقشه خطرناک آنها را در آغاز خنثی کرد. حمله به غزه حرکت بعدی بود در دو نوبت. در مرحله بعد غائله سوریه و عراق را تدارک دیدند و با ائتلاف چند کشور عربستان، امارات، قطر و ترکیه اقدام کردند، کشورهایی هم از دور دست بر آتش داشتند؛ اما اینها اصلی‌ها بودند. در این جنگ آمریکایی‌ها چند ارتش را از هم پاشیدند. بزرگ‌ترین ضربه را آل‌سعود به کشورهای اسلامی زد. ارتش سوریه، عراق، لیبی، یمن و... از هم پاشید. خیانت‌های این چند کشور در اجرای نقشه‌های آمریکا بود؛ البته بعدها ترکیه و قطر از این حلقه خارج شدند. 
پیامدهای آن جنگ هم افزون بر ضرباتی که به ارتش‌ها وارد شد، صرف هزینه‌های سنگین مالی و نجومی بود. در بعد نیروی انسانی هم کشورها تلفات زیادی، اعم از نظامی و غیر نظامی دادند.
بر اساس این، آمریکا با شکل‌دهی جبهه سه ضلعی اسلام ارتجاعی‌، یهودی صهیونیستی و مسیحی صهیونیستی برای پیوند بین تحجر مذهبی‌ـ سیاسی مقابله با جمهوری اسلامی را آغاز کردند؛ یعنی ایده معاویه و ایده خوارج زمانی که تلفیق شد و بزرگ‌ترین چالش برای امیرالمؤمنین(ع) پدید آورد، این بار به دست آمریکایی‌ها تکرار شد. 
استکبار درصدد سازماندهی سه جریان وهابی، تکفیری داعشی و تشیع افراطی بود تا با تحریک رژیم‌های زبون منطقه، مانند آل‌سعود نسبت به چپاول سرمایه مسلمین، تحویل سلاح و تولید نیروی تکفیری اقدام کند.
ما امروز چهار نوع اهل سنت داریم که یکی هم‌پیمان‌ها و همرا‌هان ما مانند حماس، جهاد اسلامی و علمای اهل سنت عراق، سوریه و... .
دوم اهل سنت سنتی، مانند پاکستان، افغانستان، اندونزی، مالزی و... که موفقیت اسلام برای‌شان مهم است و با ما همراه هستند. 
سوم اهل سنت سکولار که رفتار سنتی دارند و ما با این دسته هم مشکلی نداریم. 
جریان چهارم وهابی‌های افراطی هستند که در کل منطقه مسلمانان با آنها درگیر هستند. 
این دسته حتی با گروه‌های دیگر اهل سنت هم مشکل دارند.
ما با اهل سنت برادریم و هیچ مشکلی با آنها نداریم. بسیج سوریه امروز از برادران اهل سنت هستند. از سوی دیگر، تشیع افراطی را داریم که از سوی غربی‌ها حمایت می‌شوند که بتوانند تفرقه ایجاد گروه و برای از بین بردن وحدت اقدام کنند.  
آمریکایی‌ها در شرایط فعلی به تحریک عربستان مشغول هستند. امروز بن‌سلمان، ولی‌عهد سعودی عامل خطرناکی است. او ساختارهای عربستان را به هم ریخته است. سه جریان در عربستان بود؛ اول شش هزار نفر خانواده سلطنتی که با هم بودند. دوم بافت مذهبی و جریان وهابی‌ها و سوم بافت عشیره‌ای که بن‌سلمان آمد و شاهزاده‌ها را بازداشت کرد. وی در واقع سنت‌شکنی کرده و در حال به ریختن این سه جریان است و معلوم نیست آمریکایی‌ها چه خوابی برای عربستان دیده‌اند.
آمریکایی‌ها تحریک می‌کنند و عربستان گویا می‌خواهد خودکشی کند. ترامپ می‌گوید باید عربستان را بدوشیم و در سفر به این کشور به آنها سلاح فروخت. الآن آنها انبار سلاح‌های بدون استفاده دارند و مرکز تولید و صدور نیروهای تکفیری و تروریسم شده‌اند.
امروز نقش ایران در تقابل با طرح‌های آمریکایی در منطقه به دلیل رهبری هوشمندانه رهبر معظم انقلاب که ناشی از شناخت دقیق نقشه دشمن، ساماندهی ظرفیت‌ها و هدایت و فرماندهی ایشان بوده، بسیار مهم است. امروز خیلی‌ها که وضعیت را می‌بینند تحسین می‌کنند؛ ولی پنج سال پیش برخی معترض بودند که چرا ما در عراق و سوریه هستیم و هزینه می‌کنیم؛ اما امروز که وضعیت روشن شده است، می‌گویند آفرین بر رهبری و مدافعان حرم.
شهید همدانی بسیج را در سوریه شکل داد و گفت وقتی رفتیم در سوریه برای بسیج اصلاً نه نماز و روزه و خیلی اخلاقیات بسیجی را نداشتند و تحمل کردیم و آرام‌آرام تغییرات در آنها رخ داد و امروز چند ده هزار بسیجی در سوریه داریم. 
نکته دوم ساماندهی ظرفیت‌های منطقه‌ای با تدبیر رهبری بود؛ امری که از اهمیت بالایی برخوردار بود. امروز نیروهای پاکستانی، افغانی، ایرانی، عراقی، سوری و لبنانی با هم گره خورده‌اند و مقدمه‌ای شده‌اند برای تشکیل بسیج جهانی اسلام.
اربعین هم مسئله جدیدی است که باید درست تحلیل شود، سال گذشته از 60 کشور در این تجمع بزرگ شرکت کردند، امسال از 90 کشور آمده‌ بودند و این موضوع خیلی مهم است. همه اینها هدایت شده و این اجتماع هر سال با وجود ناامنی‌های منطقه رونق می‌گیرد.
امروز بسیاری معتقدند که اربعین از تحولات عمیق در منطقه بوده از نشانه‌های آخرالزمان است.
نکته سوم هدایت و رهبری این ظرفیت‌های عظیم است که در مسیر هدف تعیین شده، یعنی بسیج جهانی اسلام صورت گرفت.
نکته چهارم تعیین محوریت فرماندهی در این میدان و مدیریت صحنه نبرد بود که رهبر حکیم انقلاب تعیین کرد که چه کسی وارد عرصه شود و حضور مستقیم در صحنه‌ها داشته باشد. سردار سلیمانی در برخی مواقع حتی از نیروها هم جلوتر در خط بود.
حاج‌قاسم در صحنه بود. آقای رکن‌آبادی به من می‌گفت حاج‌قاسم سرلشکرهای سوری را جمع کرد که بروید دفاع کنید، گفتند چند هزار آشوبگر است و نمی‌شود، حاج‌قاسم با لباس شخصی رفت منطقه را شناسایی کرد و برگشت و گفت من دیدم اصلاً خبرها اشتباه است. سرلشکر سوری که این صحنه را دید به او گفت دکمه پیراهن شما بر درجه ما ارجح است. 
نکته بعدی هزینه کم و بازدهی بسیار بالا بود. هرچند چهره‌های خوبی را هم از دست دادیم. جالب اینکه از میان ایرانی‌ها 20 نفر از فرماندهان و سرداران بازنشسته بودند. تعدادی هم شهید شدند. 
و اگر این حضور نبود امکان راه‌پیمایی بیست میلیون نفری در اربعین وجود نداشت.
مؤلفه مهم دیگر بومی‌سازی مقاومت بود. مثلاً بارزانی باور نمی‌کرد حشد‌الشعبی در دو جبهه وارد شود؛ هم با داعش بجنگد و هم کرکوک را بگیرد. حشد‌الشعبی سپاه عراق و بومی شده در عراق است.
مؤلفه مهم دیگر راهبرد هوشمندانه نظام اسلامی انتقال فرهنگ بسیجی بود؛ یعنی کار با حداقل امکانات، کارایی خود را نشان داد و دشمن را زمین‌گیر کرد. کار با حجم بالا، مدیریت جهادی و... 
تبدیل تهدید به فرصت هم مؤلفه دیگر بود. راهبرد هوشمندانه‌ای که مهم‌ترین تهدید را به فرصت تبدیل کرد و خطر را سال‌ها از منطقه دور کرد، نیروهایی شکل گرفت که دشمن تصورش را نمی‌کرد. ما هم تشکیل آنها را به این زودی تصور نمی‌کردیم. از ضعف‌های دشمن بهره بردیم و دست گذاشتیم روی ضعف‌های آمریکا و داعش و علیه آنها استفاده کردیم.
تبدیل نبرد نابرابر به نبرد نامتقارن آخرین مؤلفه است. اهرم‌های جدید به وجود آمد و قرآن هم این راه را به ما نشان داد.
سه شاخصه ایمان، بصیرت و صبر توان ما را به ده برابر افزایش می‌دهد. وقتی صبر و توکل زیاد شد، امدادهای غیبی هم به کمک می‌آید.
بزرگ‌ترین و پیچیده‌ترین طرح آمریکا در منطقه خاورمیانه برای حذف حزب‌الله، تسلیم فلسطین، تسلط بر سوریه و عراق و ایجاد ناامنی در ایران با شکست مواجه شد.
با این اوصاف شکاف و اختلاف در اتحادیه اروپا و اتحادیه عرب، حفظ استقلال عراق و سوریه و همبستگی ایران‌، عراق‌، سوریه در محور مقاومت از جمله مؤلفه‌های تغییر موازنه قدرت در منطقه است و لذا باید جبهه مقاومت که بیش از این در کشورهای ایران، عراق، سوریه، افغانستان، پاکستان و لبنان جای گرفته تقویت شود و انتقال تجربیات در سطح نیروهای وفادار به مقاومت استمرار یابد. 
اما استمرار اقتدار و محوریت ایران در منطقه الزاماتی دارد که لازم است با تداوم کار فرهنگی در منطقه نسبت به فراگیرسازی نقش بسیج اساتید و طلاب برای پشتیبانی فکری از جریان بسیج منطقه‌ای اقدام کرد.
همبستگی بر محور رهبری در هدایت جبهه مقاومت از الزامات دیگر استمرار اقتدار ایران است و توجه به تهدیدات دشمن و پیش‌بینی طرح‌های مقابله با آن باید در اولویت کارهای بسیج قرار گیرد.
باید توجه داشته باشیم که اساس و بنیان قدرت سپاه و بسیج ایمان، معنویت و اعتقاد راسخ و مستحکم به مبانی اسلام و فرهنگ اهل‌بیت عصمت و طهارت(ع) است که توانسته است به تلاش و مجاهدت رزمندگان و مجاهدان فی‌سبیل‌الله ارزش مضاعف دهد و آنان را پیروز عرصه‌ این نبرد بزرگ و تاریخ‌ساز کند؛ لذا این فرهنگ باید تقویت شود و ادامه پیدا کند.

   مهدي سعيدي/ انقلاب اسلامي در طول چهار دهه از عمر پر برکت خود با فرازها و نشيب‌هاي بسیاری مواجه شده است و در هر مقطع توانسته است با تدابير گوناگون بر مشکلات فائق آيد و گامي به جلو بردارد. در اين ميان، عوامل بسیاری در عبور از بحران‌ها نقش‌آفرین بوده‌اند که يکي از مهم‌ترين آنها، وجود نيروي انساني کارآمد است. اين نيروي انساني کارآمد که تربيت شده مکتب حضرت روح‌الله(ره) است، همان جوان مؤمن انقلابي است که ما آن را با عنوان يک «بسيجي» مي‌شناسيم!
بسيجي آن جوان مؤمن و دغدغه‌مندي است که در قبال خود، خانواده، جامعه، نظام سياسي، جهان اسلام و حتي نسبت به آيندگان و تاريخ احساس مسئوليت مي‌کند و از کنار حوادث و رخدادها به سادگي نمي‌گذرد! همچنین با تيزبيني و بصيرت و تعقل نسبت به آن واکنش نشان مي‌دهد و در رفع آن مي‌کوشد. فردگرايي و توجه به منافع، وي را در حصار تنگ خودخواهي و منفعت‌طلبي غرق نکرده است؛ بلکه مجاهد ايثارگري است که در عرصه‌هاي گوناگون اجتماعي حاضر و پيشگام خدمت‌رساني به ديگران است! و اين امر را بي‌مزد و منت و تنها براي رضاي خدا و عمل به تکليف انجام مي‌دهد.
بخش عمده مصائب و مشکلات انقلاب اسلامي در طول اين سال‌ها بر دوش بسيجيان سنگيني کرده است. از حضورشان در عرصه مقابله با ضدانقلاب گرفته تا ايستادگي در برابر دشمن بعثي در هشت سال دفاع مقدس و از آنجا تا حضور در عرصه سازندگي و مقابله با تهاجم فرهنگي و حتي فتنه‌هاي سیاسی‌‌ـ امنيتي، چون حوادث تير ماه 1378 و فتنه سال 1388. 
اما امروز عرصه جديدي پيش روي جوانان بسيجي باز شده است و رهبر فرزانه انقلاب ميدان بزرگي براي مجاهدت و مبارزه تعريف کرده‌اند که جوانان بسيجي بايد در اين ميدان نيز نقش‌آفرين باشند. اين عرصه، عرصه فرهنگي و ميدان مقابله با جنگ نرم دشمن از طريق راه‌اندازي تشکل‌هاي خودجوش انقلابي و عمل مبتني بر راهبرد «آتش به اختيار» است. رهبر معظم انقلاب در سوم خرداد ماه سال گذشته تأکيد داشتند: «جوان‌هاي مؤمن و حزب‌اللّهي و انقلابي کارهاي فرهنگي خودجوش را رها نکنند و دنبال بکنند.» پيش از اين نيز فرموده بودند: «من مي‌خواهم بگويم آن جوان‌هايي که در تهران، در شهرهاي گوناگون، در استان‌هاي مختلف، در خود مشهد، در بسياري از شهرهاي ديگر کار فرهنگي می‌کنند، با اراده‌ خودشان، با انگيزه‌ خودشان کار را هرچه مي‌توانند به‌طور جدّي دنبال کنند و ادامه بدهند. بدانند که همين گسترش کار فرهنگي در بين جوان‌هاي مؤمن و انقلابي، نقش بسيار زيادي را در پيشرفت اين کشور و در ايستادگي ما در مقابل دشمنان اين ملّت، ايفا کرده است.»
معظم‌له در بخشي از رهنمودهاي‌شان با انتقاد از نگاهي که معتقد است «نمي‌شود کاري کرد!» مي‌فرمايند: «من به همه‌ آن هسته‌هاي فکري و عملي جهادي، فکري، فرهنگي در سرتاسر کشور مرتّباً مي‌گويم: هر کدام کار کنيد؛ مستقل و به قول ميدان جنگ، آتش به اختيار.»
اين رهنمودها که به مثابه واجبي عيني براي بسيجيان و تشکل‌هاي خودجوش بسيجي است، از اهميت پرداختن به عرصه فرهنگ و جدي گرفتن ميدان جنگ نرم حکايت دارد. آتش به اختيار از عواملي چون افزايش تهاجم فرهنگي و تبديل آن به ناتوی فرهنگي و پيشبردش تا مرحله نفوذ فرهنگي، پيچيدگي و گسترش فرهنگ و تحولات تکنولوژيک و بهره‌برداري همه‌جانبه دشمن از آن، افزايش نقش‌آفريني و اثرگذاري تشکل‌هاي مردم‌نهاد در فرهنگ جامعه، وجود اختلال در نظام مديريت فرهنگي کشور و... حاصل آمده است که راهکار مقابله با آنها مردمي کردن فرهنگ و در يک کلام «آتش به اختيار» است. آتش به اختيار از مسير اعتماد و هويت‌بخشي و حمايت از فعاليت تشکل‌هاي خودجوش انقلابي در عرصه فرهنگ، تقسيم کار عرصه فرهنگ بين نهادهاي دولتي و مجموعه‌هاي خودجوش انقلابي، راه‌اندازي و تقويت تشکل‌هاي خودجوش انقلابي در برابر تشکل‌هاي مديريت شده دشمن و... حاصل مي‌شود و در اين مسير بی‌شک، ‌قشر جامعه بسيجيان خواهند بود.
اين ميدان و اين فرمان بهترين بستر براي شکوفايي روحيه و تفکر بسيجي است که با همه توان استعدادها و خلاقيت خود را به منصه ظهور برساند و با توليد کالاي فرهنگي، با جبهه‌اي مقابله کند که ترويج سبک زندگي غربي را در دستور کار خود قرار داده است! بسيجي مي‌تواند بهترين سرباز دفاع از انقلاب اسلامي اين بار در عرصه فرهنگي باشد! به شرط آنکه با همان روحيه بسيجي به ميدان عمل وارد شود و با تدبير، عقلانيت، خلاقيت، اخلاص، پشتکار، همت، اراده بلند و توجه به کلام امام و مقتداي بسيجيان، استوار و قدرتمند در اين ميدان قدم بردارد.

 سال 92 با گاز انبر و سال 96 با لوله!
عضو شورای مرکزی حزب اعتدال و توسعه گفت: «روحانی اگر عقب‎نشینی‎هایی دارد، تاکتیکی است. چاره‎ای جز این نیست، سیاستمدار همیشه نباید رو به جلو حرکت کند؛ البته راهبرد او باید این باشد؛ ولی در تاکتیک باید روش یک گام به عقب و دو گام به جلو را پذیرفت.» غلامعلی دهقان افزود: «روحانی یک سیاستمدار پخته و جاافتاده است، می‌داند در زمان‌های مختلف، چگونه سخن بگوید. در همین مناظرات دیدیم، مناظره اول با سوم قابل مقایسه نبود، چون آقای روحانی به خوبی می‌دانست مناظره سوم کار را تمام می‌کند. همان‌طور که سال 92 این اتفاق افتاد. آقای روحانی سال 92 با گاز انبر و سال 96 با لوله، کار را تمام کرد.»
روزهای محاق
اصلاح‌طلبان معتقدند؛ «اسحاق جهانگیری» در دولت جدید، یعنی دولت دوازدهم، به دلیل وجود «محمود واعظی» از حزب «اعتدال و توسعه» یعنی حزب رئیس‌جمهور به حاشیه رانده شده است. امروز در نگاه جریان اصلاحات،  رئیس دفتر رئیس‌جمهور، یعنی همه کاره دولت. با شروع تشکیل کابینه و ترکیب آن، روحانی محور کابینه را به واعظی و حلقه اعتدال و توسعه واگذار کرد و نقش جهانگیری در چینش ترکیب کابینه کم‌رنگ شد و رفقای اصلاح‌‌طلب او هم در حاشیه دولت جدید قرار گرفتند. اصلاح‌طلبان معتقدند؛ رئیس‌جمهور با این اقدام جهت اصلی کابینه را به سمت غیر اصلاح‌طلبان هدایت کرد؛ اما با دستگیری برادر معاون اول و سپس موضع‌گیری غیر اصولی و سیاسی او در قبال مسکن مهر به نظر می‌رسد حاشیه‌نشینی او بیش از پیش تشدید خواهد شد.
ديدار سعودي‌ها
 از کنيسه‌ای در فرانسه
دو مقام بلندپايه عربستان سعودي در اولين چراغ سبز به رژیم صهیونیستی برای اولین‌بار از يک کنيسه در پاريس به ميزباني حيم کورسيا، خاخام اعظم فرانسه و موشه صباغ خاخام اين کنيسه ديدن کردند. دکتر محمد عبدالکريم العيسي، دبير کل اتحاديه جهان اسلام و وزير سابق دادگستري عربستان و خالدبن محمدالانکاري، وزير سابق آموزش و پرورش عربستان و سفير فعلي رياض در فرانسه دو مقامي هستند که از کنيسه پاريس ديدن کردند. 
اين بازديد در بحبوحه گزارش‌ها درباره افزايش روابط ميان رژیم صهیونیستی و عربستان صورت گرفت و درست چند روز پس از آن رئيس ستاد کل ارتش رژیم صهیونیستی گفت: «اسرائيل آماده تبادل اطلاعات با عربستان درباره ايران است.»
علت بیانیه ضد مقاومتِ اتحادیه عرب
صدور بیانیه ضد مقاومت در نشست اخیر اتحادیه عرب که با اعمال نفوذ عربستان صورت گرفت، دلایلی دارد که سیدحسن نصرالله، دبیرکل حزب‌الله لبنان در سخنرانی خود با صراحت به آنها اشاره کرده است. برخی از این دلایل از زبان نصرالله عبارتند از؛ ناکامی پروژه داعش و شکست عربستان، پیروزی‌های ایران در منطقه، تلاش ناکام عربستان برای شراکت در پیروزی بر داعش، جلوگیری از گسترش نفوذ محور مقاومت، شکست عربستان در یمن و عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی و معامله قرن بر سر آرمان فلسطین برای تضعیف مقاومت.
کاهش میزان قاچاق مستند نیست
عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس با بیان اینکه باید بررسی شود که ادعای دولت مبنی بر کاهش حجم قاچاق کالا از ۲۵ میلیارد دلار به ۱۵ میلیارد دلار تا چه اندازه صحیح است؟ گفت: «هر چند که بنده این آمار را قبول ندارم و معتقدم که به طور کلی میزان قاچاق در سال افزایش یافته است.» محمدعلی پورمختار اضافه کرد: «متأسفانه همه این کالا‌ها از زیر نظر دستگاه‌های رسمی و دستگاه‌هایی که متولی بررسی و احراز هویت کالا‌ها هستند و باید مدارک و مستندات را بررسی کنند، عبور می‌کنند.» وی هشدار داد: «تا زمانی که افرادی که در سیستم اداری هستند، اصلاح نشوند و نظام اداری مبتنی بر تجهیزات درست، هوشمند و صحت سنجی نباشد، همچنان شاهد این مسائل خواهیم بود.»


   دکتر رضا سراج/  تروریست‌های وهابی با یک عملیات ترکیبی تروریستی و وحشیانه در حمله به مسجد الروضه در شمال منطقه سینای مصر، در جنایتی بزرگ 235 نمازگزار را کشتند و بیش از 100 نفر دیگر را زخمی کردند. این عملیات نمی‌تواند بدون برنامه‌ریزی و پشتیبانی سنگین طرف‌های خارجی باشد؛ از این رو این سؤال مطرح می‌شود که اهداف تروریست‌ها و ذی‌نفعان آنان از اجرای این کشتار چیست؟
شاید در نگاه اول، اقدام تروریست‌های وهابی، مرتبط با شکست داعش در عراق و سوریه و تحت‌الشعاع قرار دادن موضوع اعلام پایان داعش باشد؛ اما در نگاه دوم، باید مسائل دیگری را با این اقدام تروریستی در مصر مرتبط دانست. تکفیری‌های وهابی در شبه‌جزیره سینا، بعضاً فلسطینی‌ بوده و برخی از آنان نیز از افراطیون جریان اخوانی هستند که پس از سرنگونی محمد مرسی به وهابی‌ها پیوسته‌اند. از این‌رو ناامن‌سازی منطقه سینا، می‌تواند مرتبط با موضوع روابط مصرـ گروه‌های فلسطینی و مصرـ قطر و ترکیه باشد. از طرف دیگر ناامن‌سازی منطقه سینا، محملی برای مشغول‌سازی افکار عمومی و به میرایی بردن آرمان آزادی قدس و فلسطین است. ایجاد این محمل، روند پذیرش صلح با رژیم صهیونیستی در چارچوب طرح ترامپ را با موانع کمتری مواجه می‌کند با آنکه اقدام تروریستی در مصر، ارتش و نیروهای امنیتی این کشور را بیش از پیش درگیر سرکوب اسلام‌گرایان و مخالفان خود خواهد ساخت.  بنابراین با توجه به ذی‌نفعان این اقدام، به نظر می‌رسد عملیات تروریست‌های وهابی، سرآغاز توطئه‌ای جدید با محوریت رژیم صهیونیستی و عربستان باشد.

نکته: تازه زنش را آورده بود اهواز. طبقه بالای خانه ما می‌نشستند. آفتاب نزده از خانه می‌رفت بیرون. یک روز، جلویش را گرفتم. گفتم: «مهدی جان! تو دیگه عیال واری. یک کم بیشتر مواظب خودت باش.» گفت: «چی کار کنم؟ مسئولیت بچه‌های مردم گردنمه.» گفتم: «لااقل تویِ سنگر فرماندهیت بمون.» گفت: «اگه فرمانده نیم‌خیز راه بره، نیروها سینه‌خیز می‌رن. اگه بمونه تو سنگرش که بقیه میرن خونه‌هاشون.»
نظر: در روزهای اخیر مردم عزیز کشورمان در کمک به مردم زلزله‌زده کرمانشاه سنگ تمام گذاشتند؛ اما سپاه و بسیج  خدمات‌رسانی خود را تا رفع کامل محرومیت ادامه می‌دهند. تمام جغرافیای زلزله بین ۳۲ استان تقسیم شده و هر استان قرارگاه اضطراری در محدوده خود برای درمان، اسکان و خدمت‌رسانی تشکیل داده است. این قرارگاه‌ها بعد از اسکان موقت به سرعت محدوده تحت نظارت خود را خواهند ساخت و بازسازی را شروع می‌کنند. سپاه پاسداران از ابتدا با پذیرفتن مناطق دور دست و صعب‌العبور کار خودش را با جدیت انجام می‌دهد. در این بحران برخی از فرماندهان سپاه با لباس‌های شخصی در مناطق حاضر شده و به مشکلات مردم رسیدگی می‌کردند؛ همین رفتارها سبب شده است که گروه‌های جهادی مختلفی برای آبادانی این منطقه وارد مناطق زلزله‌زده شوند. خوشبختانه فرماندهان مانند برخی از مسئولان نبودند که با فاصله چند روز در محل حاضر شوند و وعده‌هایی بدهند که از جیب خودشان نباشد.