سردار دریادار علیرضا تنگسیری، فرمانده نیروی دریایی سپاه گفت: حضور بیگانگان در منطقه برای ما تهدید است و در مقابل این تهدید ما همیشه آماده هستیم؛ ما خود را برای این تهدید آماده کرده‌ایم و این آمادگی را روز به روز ارتقا می‌دهیم؛ آمادگی موشکی، شناوری، زیر سطحی و دیگر مواردی که همیشه و در هر لحظه عملیاتی است. «ما هیچ جا نیستیم، اما همه جا هستیم» این یک شعار است ما در سازماندهی متمرکز هستیم و در به کارگیری غیر متمرکزیم و این یعنی هستیم و آنها نخواهند دید.

درشانزدهمین مجمع خیریه امدادگران عاشورا مطرح شد

مانند دیگر اقشار رزمندگان دوران دفاع مقدس کنار هم جمع شدند و هیئتی تشکیل دادند؛ هیئت امدادگران عاشورا متوسلین به حضرت زهرا(س). اما داستان هیئت پزشکان، امدادگران، پرستاران و پیراپزشکان دوران دفاع مقدس به همین جا ختم نشد، دو سه سالی گذشت و کم‌کم به فکر ایجاد یک خیریه افتادند و امسال شانزدهمین مجمع سالیانه خیریه امدادگران عاشورا برگزار شد. برای آشنایی بیشتر با این مجموعه ادامه گزارش مجمع خیریه را بخوانید. اینجا همه لباس شخصی هستند، سردار و دکتر با هم جمع شده‌اند. 
ابلاغ سلام  امام انقلاب
آقا رحیم دوران دفاع مقدس که رئیس هیئت امنای خیریه است، در میانه برنامه سخنانی ایراد کرد. 
سرلشکر صفوی در ابتدای سخن ضمن ابلاغ سلام رهبر معظم انقلاب به حضار اظهار داشت: «کاری که برای خدا و در خدمت به مردم باشد، هیچ‌گاه فراموش نمی‌شود و خیریه امدادگران عاشورا نیز برای رضای خدا و خلق شکل گرفته است.»
وی افزود: «اگر چرخه بیماری و فقر مهار نشود، زندگی از هم می‌پاشد.» دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا در ادامه گفت: «سالی ۱۱۲ هزار بیمار سرطانی به بیماران کشورمان اضافه می‌شوند. وزارت بهداشت باید بررسی کند که علت این بیماری‌ها سبک تغذیه، بی‌تحرکی یا چه عامل دیگری است.»
وی در پایان افزود: «تجربه چهل ساله‌ام نشان می‌دهد که رمز عاقبت به خیری سه چیز است؛ تقوای الهی، جهاد فی‌سبیل‌الله و کمک به مردم.»
انفاق یک عملیات جهادی است
سردار حسین سلامی هم به دور از جایگاه رسمی خود از اعضای هیئت مدیره این خیریه است. وی در سخنانی در این مجمع گفت: «ما هر وقت شادی‌ها را با دیگران تقسیم می‌کنیم، به شادی اضافه می‌شود و هرگاه غم را به اشتراک می‌گذاریم، از آن کاسته می‌شود و این اتفاق انگیزه زیادی برای کسانی است که قلب‌شان چشمه جوشان معرفت است.»
عضو هیئت مدیره خیریه امدادگران عاشورا بیان کرد: «اگر انسانی یک انسان را احیا کند، همه بشریت احیا شده است؛ چرا که دایره توجه اسلام همه بشریت است. وقتی ما این‌گونه زندگی می‌کنیم، طبیعی است که مردم اجازه نمی‌دهند که ناامیدی و یأس که از وعده‌های شیطان است، در جامعه رواج یابد.»
سردار سلامی با بیان اینکه، امروز دشمنان ما دوست دارند سیمای مردم ما افسرده و پژمرده باشد، افزود: «امروز مردان عرصه کمک و امداد در عرصه‌های فقرزدایی، کار درمان و بهداشت را انجام می‌دهند؛ چرا که خاکریز‌های جنگ به درون خانه‌ها کشیده شده‌ است و امروز رسالت اصلی ما نجات جامعه در این جنگ است.»
جانشین فرمانده کل سپاه عنوان کرد: «انفاق یک عملیات جهادی است. کسی که انفاق کند، خداوند ۷۰۰ برابر آن را جایگزین می‌کند. اگر بخواهیم رستگار شویم، خداوند راه‌های آن را در قرآن نشان داده است.»
وی گفت: «ما دشمن را در میدان نبرد آزمود‌ه‌ایم و همه ظرفیت‌های غلبه بر او را در دست داریم؛ لذا مطمئن هستیم که در گام دوم انقلاب که در بیانیه آسمانی رهبر معظم انقلاب آمده است، ما موفق و پیروز خواهیم بود.»
در امور خیریه سلامت
 عقب هستیم
معاون کل وزارت بهداشت که خود نیز از خیّران این مؤسسه به شمار می‌آید، در همین مجمع گفت: «به دنبال یک بیماری، موارد دیگری نیز همچون فقر و بیکاری و... به وجود می‌آید و بنده از همه دستگاه‌ها و مؤسسات خیریه می‌خواهم که تکریم انسانی و حفظ آبروی بیماران را سرلوحه کار خود قرار دهند.»
وی یادآور شد: «همه ما باید بدانیم که هنوز در مقایسه با دیگر کشورهای جهان در حوزه سلامت عقب هستیم و جا برای کار خیر، در کشور برای هر یک از ما، وجود دارد.»
دکتر ایرج حریرچی با اشاره به وضعیت اقتصادی سال جدید، تصریح کرد: «با توجه به مشکلات اقتصادی در حوزه دارو و درمان همه ما باید بکوشیم تا امید را در بیماران به وجود بیاوریم و همه با هم در پیشرفت این نظام گام برداریم.»
سخت‌ترین خدمت را برگزیدیم
سردار نصرالله فتحیان، مدیر عامل مؤسسه خیریه امدادگران عاشورا نیز دو روز پیش از برگزاری این مجمع در نشست خبری اظهار داشت: «این خیریه ۱۶ هزار عضو دارد که ۴ هزار نفر آنها از پزشکان و‌ پرستاران دوران دفاع مقدس هستند. برای راه‌اندازی این خیریه که ۱۶ سال پیش شکل گرفت، رهبر معظم انقلاب مبلغ ۵۰ میلیون تومان کمک کردند که برکات زیادی برای این خیریه داشت.»
وی ادامه داد: «بخش بهداری رزمی تقریباً در دفاع مقدس با حداقل تجهیزات و تجربه مصدومان شیمیایی و‌ مجروحان را درمان می‌کرد و این در حالی بود که دشمنان از هر وسیله‌ای بهره می‌بردند تا امام را از انقلابی که کردند، پشیمان کنند؛ لذا از تمام وسایل متعارف و نامتعارف مانند بمب‌های شیمیایی با چراغ سبز کشورهای شرق و غرب و‌ حتی کشورهای عربی استفاده کردند.»
وی تصریح کرد: «در دفاع مقدس بیش از ۱۰ هزار پست امداد، احیای مجروحان را در خطوط مقدم انجام دادند، ۵۶ بیمارستان صحرایی و ده‌ها نقاهتگاه در نزدیک‌ترین خط مقدم احداث شد و در کنار اینها ستادهای تخلیه مجروحان هم در فرودگاه و راه‌آهن فعالیت داشتند.»
مدیر عامل مؤسسه خیریه امدادگران عاشورا ادامه داد: «در آن زمان بستر حضور پزشکان در جبهه‌ها فراهم شد و این سبب شد پزشکان در قالب طرح‌های یک ماهه، سه ماهه و غیره در جبهه‌ها حضور یابند، به همین دلیل بیش از 100 هزار نفر در بهداری‌های رزمی حضور یافتند و طی مدت هشت سال دفاع مقدس 100 هزار عمل حیات‌بخش برای مجروحان انجام دادند که اگر این عمل‌ها انجام نمی‌شد، به یقین اکنون تعداد شهدا بیشتر از آمار فعلی بود.»
وی اضافه کرد: «همان‌هایی که در جبهه‌ها به عنوان پزشک، امدادگر و پرستار فعالیت می‌کردند، بعد از جنگ دور هم جمع شدند و هیئتی را از 21 سال پیش به نام امدادگران عاشورا، متوسلین به حضرت زهرا(س) تأسیس کردند و به دنبال آن تصمیم گرفته شد خیریه امدادگران عاشورا هم راه‌اندازی شود.»
وی با بیان اینکه برای شروع فعالیت‌های خیریه به سمت سخت‌ترین بیماری‌ها، یعنی بیماران سرطانی و صعب‌العلاج رفتیم، بیان کرد: «تعداد مددجویان این خیریه بالغ بر 60 هزار نفر هستند و این در حالی است که برابر آمار وزارت بهداشت، سالیانه 112 هزار نفر به سرطان مبتلا می‌شوند و بین 8 تا 10 درصد این افراد به دلیل هزینه‌های بالای درمان بیماران سرطانی، به زیر خط فقر می‌روند.»
مدیر عامل مؤسسه خیریه امدادگران عاشورا با تأکید بر اینکه حساب‌رسان قانونی أمور مالی این خیریه را در سال دوبار حسابرسی می‌کنند، گفت: «سالیانه هدف‌گذاری کردیم تا حدود 10 هزار نفر از بیماران صعب‌العلاج و سرطانی را به صورت رایگان تحت پوشش قرار دهیم و برای کمک به این موضوع در سطح کشور و بیش از 50 بیمارستان‌ نیروهای مسلح در کشور برای درمان مددجویان، با این خیریه همکاری می‌کنند.»

فرزند مدافع حرم شهید اکبر نظری

 زینب محمودی‌/ شهید اکبر نظری، از مدافعان حرم آل‌الله بود که 15 شهریور 1395 در حلب سوریه به شهادت رسید. 
علیرضا نظری، فرزند شهید می‌گوید: «پدرم اول فروردین 1341 در خانواده مذهبی در کرمانشاه به دنیا آمد. قبل از انقلاب در جلسات مذهبی و قرآنی فعالیت داشت و همزمان با شروع تظاهرات برای انقلاب در کرمانشاه با توجه به سن پایین در لایه‌های زیرین انقلابی فعالیت می‌کرد. بعد از انقلاب وارد سپاه پاسداران شد و همراه همرزمانش با گروهک‌های ضد انقلاب مبارزه کرد؛ به گونه‌ای که سال 1360 در درگیری با منافقین در کرمانشاه مجروح شد. پس از پاکسازی شهر کرمانشاه از منافقین، برای مبارزه با ضد انقلاب به شهرهای دیگر اعزام شد. سال 1362 برای دفاع از کشور جذب تیپ مسلم(ع) شد و پس از مدتی فرمانده و مسئول محور گردان شد. سال 1364 فرمانده گردان نجف شد و سال 1365 فرمانده گردان حنین از تیپ 29 نبی اکرم بود و در عملیات‌های نصر 7 و والفجر 10 شرکت داشت و در این عملیات جانباز شیمیایی شد. 
در عملیات مرصاد شرکت داشت و با گردان حنین با شعار «ماشاء‌الله، حزب‌الله» وارد شهر اسلام‌آباد شدند و ضربه‌های مهلکی به منافقین وارد کردند؛ به همین منافقین او را شناسایی کرده بودند و زمانی که مشغول صحبت با بی‌سیم بود، مورد هدف قرار گرفت و از ناحیه ساعد و انگشتان مجروح شد؛ اما همچنان روند مبارزات او ادامه داشت. سال‌های اخیر خادم زائران امام حسین(ع) در کربلا بود و پس از اربعین سال 1395 تلاش کرد برای مبارزه با پیروان اسلام آمریکایی و مزدوران سعودی عازم سوریه شود و با اشاره ایشان 1700 نفر از مردان کرمانشاه داوطلب دفاع از حرم آل‌الله شدند. پنج روز پس از جراحی قلب عازم سوریه شد. عاشق اهل بیت بود و می‌گفت نمی‌خواهم با مرگ طبیعی از دنیا بروم، حالا که دریچه و سفره شهادت پس از سال‌ها پهن شده است، نباید از دوستان شهیدم دور باشم. 
فرمانده تیپ زینبیون، مجموعه رزمندگان پاکستانی مدافع حرم بود. بین خود و نیروهایش فرقی قائل نبود. همیشه در ستون اول و خط‌شکن بود. می‌گفتیم پدر، شما که فرمانده هستید، باید عقب باشید، اما می‌گفت معتقدم کسی که در ستون اول عملیات باشد، به امام زمان(عج) نزدیک‌تر است؛ چون سرستون امام عصر(عج) است. فرمانده مستقیم حاجی از او خواست که به عقب برگردد؛ اما حاج اکبر می‌گوید تا رزمندگان زینبیون نیایند من به عقب برنمی‌گردم. بچه‌های زینبیون به او علاقه بسیاری داشتند و وقتی پدرم به شهادت رسید هنگامی که رفتند پیکرش را به عقب برگردانند، دو نفرشان به شهادت رسیدند. 
پدرم وقتی بر مزار دوستان شهیدش می‌رفت، حس انسان جامانده را داشت. معتقد بود، برای دفاع از وطن‌مان باید با دشمن در بیرون مرزها بجنگیم تا وارد آب و خاک کشورمان نشود.
سه بار به سوریه اعزام شد که سرانجام پس از سال‌ها مجاهدت مزد جهادش را از حضرت زهرا(س) گرفت. در حلب از ناحیه دو پا و پهلو هدف تیر مستقیم تک تیرانداز قرار گرفت و بر اثر شدت خونریزی در بیمارستان سوریه به شهادت رسید. پیکر پاکش در جوار شهدای عملیات نصر 7 به خاک سپرده شد.»



 علیرضا جلالیان/ ماجرای درخواست ورود صنایع پیشرفته نظامی کشور به موضوع خودروسازی متأسفانه دستخوش اغراض سیاسی عده‌ای قرار گرفت و آنها با مغلطه‌بازی سعی بر تخریب حضور پر فایده سپاه در این صنعت داشتند. اینکه؛ سپاه نمی‌تواند در فضای رقابت اقتصادی مانند فضای صنایع بدون رقابت نظامی فعالیت کند و هزاران دست از مغلطه‌های دیگر. بر این اساس باید پرسید مگر قرار است سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اقدام به ایجاد کارخانه خودروسازی کند؟ یا اینکه سپاه که خود متولی مستقیم صنایع دفاعی نیست، کارخانه تولید خودرو را از کجا بیاورد؟
 این در حالی است که دخالت سپاه برای بهبود وضعیت و ایجاد انقلاب صنعتی در حوزه خودرو به ارائه دانش بومی و پیچیده‌ای بر می‌گردد که از محل ایده‌پردازی، طراحی و تولید بومی پیچیده‌ترین جنگ‌افزارهای موجود در فضای نظامی به دست آمده است. به طور حتم فناوری‌های نظامی در هر کشور قدرتمندی همواره یک قدم از صنعت آن کشور جلوتر است و در مدت کوتاهی پس از استفاده در صنایع دفاعی این دستاوردهای صنعتی به بخش غیر دفاعی منتقل شده تا به پیشرفت صنایع و دانش‌های غیر نظامی هم کمک کند. 
مسئله اینجاست که برخلاف آنچه امروز در نیروهای مسلح به مثابه خودکفایی و پیشرفت در حوزه زنجیره تأمین تجهیزات و تسلیحات پیش می‌رود، صنعت خودروسازی کشور که از صنایع صاحب قدمت در جهان است و پیشینه‌ای حدود دو برابر صنعت دفاعی دارد، هر روز وضعیت بدتری یافته و با وجود خیزهایی مانند تولید خودروهای ملی متأسفانه نتوانسته وابستگی خود را به خارج از کشور کم کند و همواره در تحریم‌ها و تکانه‌های اقتصادی ضربه خورده و تکانه‌های این ضربه‌ها به اقتصاد ملی نیز رسیده است.  
با این اوصاف باید پرسید؛ با وجود توان تولید پیچیده‌ترین تجهیزات دفاعی در حوزه موشکی، پهپادی، پدافند هوایی، تجهیزات زرهی، تجهیزات دریایی و قابلیت‌هایی مانند هوش مصنوعی و حوزه صنایع الکترواپتیکی و... کدام عقل سلیم می‌پذیرد که این توان تنها به دلیل مسخره‌ای مانند عدم فضای رقابتی و دروغی مثل نداشتن صرفه اقتصادی نمی‌تواند به کمک صنعت غیر نظامی کشور بیاید؟
تنها مقایسه بودجه دفاعی کشور در مقابل قدرت‌های نظامی همتراز نشان می‌دهد نیروهای مسلح کشور کم‌هزینه‌ترین و پربازده‌ترین نیروی نظامی جهان هستند؛ یعنی در فضای پیچیده رقابت قدرت و تجهیزات با کمترین هزینه، بهترین تسلیحات در داخل کشور تولید شده که در این مسیر نیروهای مسلح از توان دانشگاه‌ها و مراکز علمی و شرکت‌های دانش‌بنیان به خوبی بهره گرفته‌اند و همین موضوع می‌تواند الگویی برای صنایع دیگر کشور باشد.
در همین زمینه فرمانده نیروی هوافضای سپاه به یک نکته اساسی به عنوان شرط کمک سپاه به خودروسازان اشاره داشته و آن قطع امید کامل نسبت به بیگانگان است. همان اصلی که صنعت دفاعی متکی بر آن خودکفا شد. امری که امروز به عنوان یک راه پیموده شده و تجربه شده بیان می‌شود، نه یک امر انتزاعی و ذهنی و این مسیر به خوبی در معرض دید و انتخاب خودروسازان است.
از سویی، علاوه بر کمک صنعت دفاعی به صنایع غیر دفاعی، صنعت غیر نظامی کشور هم باید در خدمت صنعت دفاعی باشد تا در هنگام لزوم نیازهای نیروهای مسلح را برطرف کند؛ لذا این مسیر یک راه دو سویه و پر منفعت برای هر طرف خواهد بود.


کتاب «اسطوره‌های عرشی»، تألیف ابراهیم دلیری مالوانی است که فداکاری‌های 367 نفر از سرداران شهید و بزرگ سپاه و امیران ارتش و شهیدان بزرگ پیش و پس از پیروزی انقلاب اسلامی در ایران و برخی از کشورهای همسایه مسلمان ما و برخی از شهیدان مدافع حرم را شرح می‌دهد.
دلیری مالوانی، مدرس و عضو هیئت علمی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی شهر رشت است و این کتاب، هفدهمین کتاب از تألیفات او تا سال 1396 بوده که انتشارات دهسرا آن را چاپ کرده است.
نام خانوادگی شهدا در این کتاب بر اساس حرف الفبا بخش‌بندی شده که در مجموع 28 بخش را تشکیل می‌دهد. در این کتاب، هر یک از شهدا به ‌طور کامل از ولادت تا شهادت معرفی شده‌اند. همه اطلاعات موجود درباره آنها، نام و نام خانوادگی، نام پدر، محل تولد و سکونت، میزان تحصیلات، شغل، فعالیت‌های مهم پیش و پس از پیروزی انقلاب اسلامی، خاطرات و رشادت‌های آنان در جنگ تحمیلی در اختیار خواننده قرار می‌گیرد. نگارنده در سخنی کوتاه درباره تألیف این کتاب می‌گوید: «کتابی که اکنون در دست شماست، نتیجه چهار سال تلاش شبانه‌روزی این ناتوان است؛ ولی باز هم از کمبود منابع و مأخذ رنج می‌برد. یکی از پژوهشگاه‌هایی که در تألیف این کتاب از آن بهره فراوان بردم، کتابخانه امام حسن مجتبی(ع) واقع در سبزه میدان رشت است.» همچنین نویسنده در کتاب خود، دو رهبر عارف ما، امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب را از زبان چند چهره عرفانی‌ـ اسلامی که در چند سال اخیر وفات کردند، تعریف کرده است. نویسنده کتاب معتقد است، شناساندن شهیدان و معرفی شخصیت عظیم‌الشأن ایشان، وظیفه یکایک مردم مسلمان ایران، در این برهه از تاریخ جهان است؛ زیرا این گرامیان، بدون هیچ چشم‌داشتی همه آنچه را که در اختیارشان بود، فدای دین و میهن و امام‌شان کردند.


از بچه‌های به شدت انقلابی بندر گناوه بود. اول به صورت بسیجی در جبهه‌ها حاضر شد، تا اینکه تصمیم گرفت به عضویت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گناوه درآید و بعد به جبهه برود. اما در عملیات رزم شبانه در آموزش‌های نظامی به شهادت رسید و پیش از اینکه پاسدار شود به مقامی بالاتر، یعنی شهادت نائل آمد.
به نقل از همرزمان شهید احمد نجارزاده
احمد نجارزاده در دوم مهر ماه سال ۱۳۴۳ هجری شمسی در خانواده‌ای مذهبی و کم‌بضاعت در منطقه دشتستان چشم به جهان گشود. پس از مدتی به بندر گناوه زادگاه خانوادگی مراجعت کردند. تحصیلاتش را در سن هفت سالگی شروع کرد، اما بنا به علاقه به آموختن مسائل دینی و قرآنی، تابستان‌ها به مکتبخانه رفت. تا دوره راهنمایی به تحصیلاتش ادامه داد که با انقلاب اسلامی مواجه شد. به این ترتیب، فعالیت‌های مذهبی را آغاز کرد و در سال ۱۳۵۶ در تمام راه‌پیمایی‌ها و مجالس مذهبی علیه حکومت شاه شرکت فعال داشت. مخلص به انقلاب بود و به آیین آن بسیار خوش‌بین بود. انقلاب اسلامی ایران که به رهبری قاطعانه امام امت و به یاری خدا در سال ۵۷ به پیروزی رسید، برای پاسداری از دستاوردهای آن به تشکیل نهادهایی نیاز بود. هنگامی که بسیج در بندر گناوه تشکیل شد، احمد مشتاقانه برای خدمت به انقلاب به سوی آن شتافت. او که جزء افراد ذخیره سپاه پاسداران بود، همراه اولین گروه اعزامی رزمندگان به جبهه‌های نور علیه ظلمت رهسپار شد و در جبهه غرب در عملیات جنگ‌های نامنظم به فرماندهی شهید چمران با دشمنان جنگید و پس از مدتی از جبهه به گناوه برگشت و به مدرسه رفت و دوباره به جبهه اعزام شد. قصد عضویت در سپاه گناوه را داشت که در این مسیر مهلت نیافت و در عملیات رزم شبانه در شبانگاه 16 مهر ماه سال 1361 به شهادت رسید.

 مجید علیزاده/ رقابت‌های شنای قهرمانی سپاه پاسداران به مناسبت گرامیداشت شهید نادر مهدوی با شرکت ۱۲ تیم شامل 111 نفر از شناگران از ستاد فرماندهی کل سپاه، سپاه‌های استانی، قرارگاه خاتم‌الانبیاء(ص)، هوافضا و ندسا به مدت دو روز به میزبانی تربیت بدنی نیروی دریایی سپاه در مرکز تخصصی موشکی ندسا در استخر بعثت شیراز برگزار شد.
این مسابقات در سه رده سنی زیر ۲۹ ، ۳۰ تا ۳۹ و بالای ۴۰ سال در ۱۲ ماده انفرادی و دو ماده امدادی آزاد، برگزار شد و در پایان این رقابت‌ها، تیم نیروی دریایی سپاه با کسب ۳۲۰ امتیاز به مقام قهرمانی رسید و تیم‌های معاونت آماد و پشتیبانی سپاه و سپاه گیلان، به ترتیب با کسب ۳۰۲ و ۲۵۰ امتیاز مقام‌های دوم و سوم را از آن خود کردند.
از نکات جالب این دوره از مسابقات این بود که تیم ۱۰ نفره آماد و پشتیبانی با کسب ۹ مدال رنگارنگ در حالی موفق به کسب مقام نایب قهرمانی این دوره از رقابت‌ها شد که کمتر کارشناسی می‌توانست این نتیجه را برای این تیم پیش‌بینی کند، به همین دلیل پای صحبت مربی جوان این تیم نشستیم.
بیش از انتظارات درخشیدیم
علی خلجی گفت: «ما در ورزش انفرادی کار تیمی کردیم! تیم ما با ۱۰ شناگر در اکثر ماده‌های انفرادی و در دو ماده امدادی حضور موفقی داشت و شناگران‌مان بدون انجام حتی یک خطا، شنای مطلوبی را به نمایش گذاشتند و با اینکه مدال طلا نداشتیم، اما در کسب امتیازات، آن هم با توجه به وضعیت و شرایط تمرینی (دو‌، سه جلسه در ماه!) عملکرد عالی داشتیم.»
وی افزود: «درباره شناگرانی که روی آنها برای کسب مدال حساب کرده بودیم، تقریباً به اهداف‌مان رسیدیم، اما در بخش کسب امتیاز، شناگران‌مان با کسب مدال، بیش از انتظارمان عمل کردند.»
خلجی با اشاره به مبتدی و کم تجربه بودن برخی از شناگران این تیم افزود: «انجام بدون خطای شناهای تخصصی مثل کرال پشت و پروانه از سوی شناگران مبتدی عالی بود.»
خلجی در پایان با اشاره به بالا رفتن انگیزه شناگران تیم معاونت آماد و پشتیبانی از بین شاگردانش، صادق‌زاده (دارنده مدال نقره کرال پشت رقابت‌های قهرمانی سپاه) را به عنوان پدیده شنای سپاه معرفی کرد و گفت: «با توجه به روحیه جنگندگی او، به کسب موفقیت‌های بیشتر از سوی صادق‌زاده امیدوارم. این مسئله را هم باید بگویم که این نتیجه در غیاب دو شناگر تیم که در روز اعزام به دلایل مختلف نتوانستند ما را در شیراز همراهی کنند، به دست آمد. با حضور آن دو شناگر و با توجه به اختلاف ۱۸ امتیازی با قهرمان این مسابقات، احتمال کسب عنوان قهرمانی برای تیم شنای آماد و پشتیبانی دور از دسترس نبود و به طور حتم سال آینده مدعی قهرمانی خواهیم بود.»

09010008714/ با کاهش ارزش پول ملی، وضعیت معیشتی نیروهای شاغل در مراکز کشوری و لشکری دچار مشکلاتی شده است. لطفاً مسئولان برای حل کوتاه‌مدت و بلندمدت این موضوع فکری کنند. 
09010009304/ از نظر من لباس‌های کارمندی نسبت به لباس‌های نظامی کیفیت طراحی و رنگ مناسبی ندارد. لطفاً در طراحی این لباس‌ها دقت بیشتری ‌شود.
09100008835/ چرا فروشگاه‌هاى اتکا مجهز به سامانه‌ای نیستند که در زمینه ارائه خدمات و اقلام، اطلاع‌رسانی کنند.
صبح صادق: سایت اتکا و نرم‌افزار اتکا در گوشی همراه چنین خدماتی را ارائه می‌دهند.
09120000624/ با توجه به اینکه کارهای نیروهای بسیجی ویژه و کارکنان رسمی تفاوتی با هم ندارد، مزایای نیروهای رسمی برای این قشر هم لحاظ شود.
09120003176/ یک سال هست بازنشسته شده‌ام، اما هنوز پول مرخصی‌هایم را نداده‌اند.
09120003715/ چرا مدارک تحصیلی کارکنان اعمال نمی‌شود و مجوز تحصیلی نمی‌دهند؟/ «قیصری» از نجف‌آباد
09130003051/ مسئولان محترم در موضوع قبول مدارک دانشگاه‌های علمی و کاربردی اقدام کنند./ «توکلی» از کرمان
09140007723/ در تغییرات شکل هفته‌نامه، ابعاد و اندازه هفته‌نامه شبیه ویژه‌نامه چلچراغ شماره 884 باشد بهتر است و راحت‌تر مطالعه می‌شود.
09120002116/  لطفاً وام حکمت را از مسئولان بنیاد تعاون سپاه پیگیری کنید.
09140002845/ در بیمارستان شهید محلاتی که متعلق به سپاه است زن‌های بدحجاب زیاد تردد می‌کنند و نظارتی نمی‌شود.
09150001566/ اگر دولتمردان یک درصد از دردهای ما جانبازان را؛ چه مالی و چه جانی می‌کشیدند، حداقل به فکرمان بودند.
09150008977/ در مناسبت‌های گوناگون اسلامی و دینی، به ویژه از مراحل زندگی امامان معصوم(ع) نکاتی را بیان کنید./ «ولایتی» از زاهدان 
09150008621/ چرا پس‌انداز حق عضویت در سپاه افزایش پیدا نکرده است؟
صبح صادق:‌ مبلغ حق عضویت با نظر خود کارکنان مشخص می‌شود و افزایش آن مربوط به سازمان نیست.
09160003875/ فکری به حال پروژه مسکن حضرت ولی‌عصر(عج) اهواز شود. 140 میلیون تومان پرداخت کردیم، بدون انشعابات آب، برق و گاز و بدون کابینت و کمد دیواری.
09170007208/ چرا وام ایثارگران هنوز پرداخت نشده است؟
09180003068/ لطفاً برای بسیجیان فعال فاقد درآمد هم سبد حمایت غذایی در نظر گرفته شود. 
09180003068/ از رزمندگان و ایثارگران بسیجی فاقد بیمه و شغل باید حمایت شود. 
09180007492/ چرا حكمت كارت پاسداران شارژ نمي‌شود؟
09180008029/ ضمن تشکر از مسئولان بیمه نیروهای مسلح که قرارداد بسیار خوبی با بیمارستان تأمین اجتماعی بسته‌اند، اما قیمت نسخه‌ها خیلی بالا است.
0936000809/ انقلاب اسلامی صاحب دارد و صاحبش امام زمان(عج) است و امام خامنه‌ای رهبر انقلاب آن را به صاحب اصلی‌اش می‌رساند. مردم هم پای انقلاب ایستاده‌اند. ما هم بسیجیان فدایی انقلاب و رهبری هستیم./ سیدفضل‌الله محمدی «سیدسقا»
09100000423/ چرا هزینه‌های درمانی کارکنان مأمور از سپاه از صندوق شفا پرداخت نمی‌شود؟ 
09120005495/ چرا بانک انصار باید جریمه دیرکرد بگیرد، در حالی که حرام شرعی است؟ 
09120004992/ پیشنهاد می‌شود بیانیه گام دوم انقلاب خطاب به ملت ایران به صورت کتابچه جیبی تهیه شود و در اختیار علاقه‌مندان قرار گیرد.
09120008513/ چند وقته در آگهی‌های تبلیغاتی از عکس نامناسب خانم‌ها در شهر کرج و آزادراه کرج‌ـ تهران سوءاستفاده می‌شود. زن کالا نیست!
09160000365/ چرا نوای ماهانه دوباره فعال و راه‌اندازی نمی‌شود.
09170005488/ چرا بنیاد تعاون سپاه با گذشت هشت ماه وام ازدواج فرزندان کارکنان بازنشسته را نمی‌دهد؟