راز اشک‌های تروئیکای اروپایی برای آنروا چیست؟
تروئیکای اروپایی با صدور بیانه به دنبال انحراف افکار عمومی از شکست‌های صهیونیست‌ها است و با فریبکاری سعی دارد تا از بازخواست خود توسط ملت‌های جهان از جمله مردم انگلیس، فرانسه و آلمان رهایی یابند
جدال نظامی اروپا با آمریکا، واقعیت یا تکرار سناریو پلیس خوب و بد؟
با عنایت به وابستگی امنیتی و نظامی اروپا به آمریکا، تصور بهره‌گیری از اختلافات میان دو سوی آتلانتیک با محوریت توسعه روابط با اروپا علیه آمریکا تصور و اشتباه محاسباتی نادرستی است که می تواند هزینه‌های بسیاری برای کشورهای پیرو چنین دیدگاهی به همراه داشته باشد.
کرملین سقوط هواپیما در آمریکا را تسلیت گفت؛ ورزشکاران روس در فهرست مسافران پرواز
سخنگوی کرملین با تسلیت حادثه سقوط هواپیمای مسافربری در آمریکا، حضور برخی شهروندان روس از جمله برخی اسکیت‌بازان این کشور در میان مسافران این پرواز را تأیید کرد.
جنایات جنگی انگلیس در افغانستان چه زمانی ‌بررسی می‌شود؟
پرونده انگلیسی‌ها در افغانستان نشان می دهد که آنها نه یک ناجی بلکه جنایتکارانی هستند که جز کشتار و نسل کشی کارکرد و هدف دیگری ندارند و دولتمردان این کشور به جرم جنایت علیه بشریت باید مورد بازخواست قرار گیرند چنانکه انگلیس در طول 15 ماه نسل کشی غزه از حامیان اصلی جنایات صهیونیست‌ها و تامین کننده تسلیحات آن بوده است
درس دیپلماتیک چین به ما و جهان!
در شرایطی که کمتر کسی نامی از جزیره گرنادا شنیده اما چینی ها در تعامل با این کشور، درسی جالب را به دستگاه دیپلماسی ما و سایرین می دهند.
ترامپ از کدام زندگی بهتر برای ساکنان غزه می‌گوید؟
بر اساس طرحی که پیشتر صهیونیست‌ها عنوان کرده بودند، غزه در نهایت به مصر واگذار شده و 8 درصدی نیز از اراضی کرانه باختری جابه جمعیتی و حاکمیتی پیدا کرده و به اردن واگذار می‌شود و عملا دیگر چیزی به نام فلسطین و فلسطینی وجود ندارد. هر چند که مصر و اردن رسما با این طراحی مخالفت کردند اما شواهد امر نشان می‌دهد که ترامپ برآن است تا با کنار نهادن راهکار دو دولتی و در قالب کوچ فلسطینی‌ها در نهایت موضوع فلسطین را از روی نقشه حذف نماید
ویتنام یمن در انتظار ترامپ
اقدام ترامپ علیه یمن بار دیگر ناپخته بودن و توهم زدگی سران آمریکا مبنی بر قدرت برتر جهان بودن را نشان می‌دهد حال آنکه تحولات یک ساله طوفان الاقصی و تن دادن صهیونیست‌ها و آمریکا به آتش بس لبنان و غزه و نیز اعترافشان به شکست در برابر یمن، تهی بودن این ادعا را آشکار می سازد
آیا ترامپ واقعا به دنبال فاصله گرفتن از جنگ است؟
ترامپ امروز نه یک فرد بلکه رفتار جهانی آمریکاست لذا هر حرکت او را باید برگرفته از رفتار نظام یک جانبه گرای آمریکا دانست که ابعاد جدیدی از بحران سازی را به جهان تحمیل می کند که مقابله با آن یک ضرورت همگانی است.
شگفتی جهان از دومین مرحله تبادل اسرا
عملکرد رسانه‌ای مقاومت چنان بود که حتی رسانه‌های صهیونیستی و غربی نیز که در 15 ماه نسل کشی غزه مشارکت داشته‌اند توان سانسور این فرایند را نداشته و در نهایت به قدرت، توان و پایبندی مقاومت به قوانین جهانی و عملکرد موفق اطلاعاتی، عملیاتی و رسانه‌ای اذعان کردند.
آمریکای دولت دوم ترامپ متفاوت خواهد بود؟
با انتخاب دونالد ترامپ برای دومین بار به عنوان رئیس جمهور آمریکا، بسیاری ناظران از سیاست خارجی متفاوت وی نسبت به رؤسای جمهور گذشته این کشور سخن می‌گویند.
کمک‌رسانی یا مشروعیت بخشی به اشغالگران!
نگاهی بر شروط اروپا برای رفع تحریم‌های سوریه
رفتار غربی‌ها همزمان با شروط اخراج سایر کشورها از سوریه نشان می‌دهد که اروپایی‌ها نه به دنبال کمک به بازسازی ویرانه‌ها و برقراری ثبات و امنیت در سوریه می‌باشند بلکه برآنند تا انحصارگرایی اشغالگران نزدیک به خود را مشروعیت بخشند.
از انتقام گیری شخصی تا توهم فرار از مجازات
کنکاشی بر اقدام ترامپ مبنی بر برداشتن حفاظت فیزیکی پومپئو، هوک و بولتون
ترامپ که توانسته بسیاری از پرونده های فساد و مجازاتهایش در دادگاههای آمریکا را مختومه سازد بر این تصور است که با اعلام برائت از افرادی همچون پومپئو، هوک و بولتون می تواند خود را از پرونده ترور سردار سلیمانی مبرا ساخته و یا حداقل با ادعای رویکرد مذاکراتی و تعاملاتی، تهران را از اجرای انتقام گیری خون سردار منصرف سازد.
قبلی۱۵بعدی