تماس تلفنی ویتکاف و نتانیاهو درباره ایران
منابع خبری صهیونیستی از گفت وگوی تلفنی ویتکاف و نتانیاهو درباره ایران خبر دادند.
بیانیه ۶ کشور در حمایت از مواضع ایران در نشست شورای حکام
۶ کشور چین، روسیه، بلاروس، ونزوئلا، کوبا و نیکاراگوئه در حمایت از مواضع جمهوری اسلامی ایران در نشست شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، بیانیه مشترکی را صادر کردند.
گرای تأسیسات هسته‌ای پنهان صهیونی
یکی از نکات کلیدی و دستاوردهای راهبردی این شاهکار اطلاعاتی، تکمیل بانک اهداف در سرزمین های اشغالی برای نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران است. در میان این اهداف، راهبردي ترین هدف برای رزمندگان اسلام، به دست آمدن نشان و گرای دقیق محل تأسیسات پنـهان هسته‌ای رژیم صهیونیستی است.
تهدید تروئیکا درباره مکانیسم ماشه بازی باآتش است/تأکید برحل‌وفصل سیاسی موضوع هسته‌ای ایران
نماینده دائم روسیه نزد سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین هشدار داد:
سفیر و نماینده دائم روسیه نزد سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین با انتقاد شدید از رویکرد کشورهای غربی در قبال برنامه هسته‌ای ایران، پافشاری تروئیکای اروپایی برای صدور قطعنامه جدید در شورای حکام و تهدید به فعال‌سازی مکانیسم ماشه را اقدامی غیرمسئولانه و بازی با آتش دانست و بر ضرورت حل‌وفصل سیاسی و دیپلماتیک این پرونده تأکید کرد.
نماینده روسیه در آژانس اتمی با انتقاد از رویکرد کشورهای غربی گفت در حالی که آن‌ها خواستار بازگشت کامل ایران به تعهدات هسته‌ای ذیل برجام هستند، خود هیچ نشانه‌ای از اجرای تعهداتشان در زمینه رفع تحریم‌ها نشان نمی‌دهند.
«هفت اکتبر» دوم را ایران اجرا کرد؛ اسرائیل در سکوت
محتوای مواضع مقامات ایرانی درباره مجموعه اسناد محرمانه به دست آمده از درون «اسرائیل»، حاکی است، یک هفت اکتبر یا طوفان الاقصی دوم رخ داده است.
ترامپ خطاب به نتانیاهو: درباره حمله به ایران حرف نزن!
یک منبع جزئیات گفتگوی میان رئیس جمهور آمریکا و نخست وزیر رژیم صهیونیستی درباره مذاکرات هسته‌ای با ایران را فاش کرد.
جزئیات پیش‌نویس قطعنامه ضد ایرانی تروئیکای اروپایی
المیادین منتشر کرد؛
شبکه خبری المیادین پیش‌نویس اولیه قطعنامه غربی علیه ایران در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را دریافت و منتشر کرد.
نشست فصلی شورای حکام آژانس در وین آغاز شد
نشست فصلی شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی دقایقی پیش با حضور نمایندگان ۳۵ کشور عضو این شورا در وین آغاز به‌کار کرد.
بر اساس نقشه راهی که از سوی اوکراین تهیه شده و رویترز نسخه‌ای از آن را مشاهده کرده، کی‌یف پس از توافق برای صلح با روسیه، با هرگونه محدودیت در توان نظامی خود مخالفت می‌کند. این مخالفت همچنین شامل شناسایی بین‌المللی حاکمیت روسیه بر بخش‌هایی از خاک اوکراین نیز می‌شود که توسط نیروهای روسی تصرف شده اند. در مقابل روسها خواستار تضمین­های واقعی در ازای آتش بس دائمی و از همه مهم تر تحقق دو پیش شرط اساسی خود ( عدم عضویت اوکراین در ناتو و الحاق مناطق درگیر به روسیه) هستند.
قبلی۸بعدی