وزیر برق عراق گفت که با توجه به نیاز مبرم کشورش به گاز ایران برای تولید برق، واردات گاز ایران به قوت خود باقی خواهد ماند.
در حالی که بلومبرگ در ماه آگوست، افزایش صادرات نفت ایران را ناشی از توافق پنهانی با آمریکا عنوان کرده بود، به تازگی در گزارشهایی از شبکهسازی تحریمناپذیر ایران در چین و ناتوانی آمریکا در تحریم ایران پرده برداشته است.
۴۰ پالایشگاه چینی در ماه اکتبر حدود ۱.۴۵ میلیون بشکه نفت از ایران خریداری کردهاند که بیشترین رقم واردات ماهانه تاکنون بوده است.
به گفته وزیر نیرو روابط اقتصادی و تجاری بین ایران و تاجیکستان در سال ۹۹، ۲۳ میلیون دلار بود و سال گذشته حجم روابط به ۲۸۰ میلیون دلار رسید.
وزیر نیرو گفت: روابط بین ایران و افغانستان باید برای مردم هر دو کشور سازنده و مبتنی بر تفاهم و رعایت مفاد قراردادها و تفاهمنامههای فیمابین باشد.
نگاهی به اقتصاد تاجیکستان و توانمندی ایران در توسعه زیرساخت برقآبی بیانگر آن است که ایران میتواند در قبال صادرات خدمات مهندسی برای توسعه سدها و نیرگاههای برقآبی از منابع معدنی تاجیکستان از جمله طلا و آلومینیوم استفاده کند.
سفیر ایران در بلاروس از توافق 2 کشور در زمینههای مختلف از جمله ارسال 400 هزار تن کود حاوی پتاسیم خبر داد.
بانک جهانی از کاهش تورم مواد غذایی در ایران طی ۱۲ماهه منتهی به شهریور ۱۴۰۲ به ۳۷.۴درصد خبر داد.
بررسی جدیدترین گزارش بانکمرکزی از کاهش نرخ رشد نقدینگی به ۲۶.۴درصد و همچنین کاهش نرخ رشد پایهپولی به ۳۹.۶درصد تا پایان مهرماه سال جاری خبر داده است
حدود ۶۰ درصد از نفت رژیم اسرائیل از مسیر خط لوله باکو-تفلیس-جیهان تامین میشود که تحت مدیریت ترکیه است، همچنین ترکیه از سال ۲۰۱۶ بیش از ۱۱ میلیارد لیتر گازوئیل از رژیم صهیونیستی وارد کرده است.
درحالیکه ۲ ماه است آمارهای اوپک نشان میدهد، ایران به جایگاه سوم تولید در اوپک بازگشته است، اداره اطلاعات انرژی آمریکا در گزارش ماه اکتبر خود اعلام کرد، ایران با تولید ۲.۹۳ میلیون بشکه نفت (بدون احتساب میعانات گازی) در روز به رتبه سوم تولید در اوپک رسیده است.
مجلس نمایندگان آمریکا در روز جمعه لایحهای برای تشدید تحریمها علیه نفت ایران تصویب کرد که شامل بنادر و پالایشگاههای خارجی واردکننده نفت ایران میشود.