نقدینگی ما هر سه سال دو برابر می شود تولیدمان هر 40 سال یک بار/برای کاهش روند رشد نقدینگی چکار باید کرد؟
در گفت و گو با بصیرت مطرح شد:
می توانیم با استفاده از ظرفیت ها و قابلیت های مختلفی که داریم مشکلات اقتصادی و  رشد سرسام آور نقدینگی را حل کنیم.به اندازه ١٨ کشور اروپایی وسعت داریم
از بین رفتن سرمایه مردم در بورس می تواند به  بی ثباتی امنیتی منجر شود/ با رونق تولید اوضاع بورس بهتر خواهد شد
 مرتضی افقه در گفت و گو با بصیرت:
متاسفانه بازار سرمایه اوضاع مناسبی ندارد و شرایط فعلی بورس نتیجه حبابی است که به خاطرحجم بالا نقدینگی است که وارد بازار بورس شده است.
همکاری نکردن بانک های دنیا به خاطر نپوستن ما به  FATF یک توهم است/ تصویب FATF تهدیدی علیه خودمان خواهد بود
 
مصباحی مقدم در گفتگو با بصیرت:
از وزرای خارجه و اقتصاد و رییس کل بانک مرکزی سوال کردیم که اگر ما این کنوانسیون ها را تصویب کنیم چیزی فرق می کند و اوضاع داد و ستدهای ما بهتر می شود؟ اما آنها گفتند ما چنین تضمینی در این باره نمی دهیم.
اما و اگرهای ورود خودرو در بورس کالا
سخن پایانی اینکه مجلس برای حل مشکلات صنعت خودرو باید طرح جامع شامل اقدامات کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت داشته باشد. در بلند مدت باید انحصار تولید خودرو از دست دو خودروساز که عملا یکی هستند خارج شود و با ایجاد قطب سوم رقابت واقعی بین خودروسازان ایجاد شود
دست‌های خالی، خانه‌های خالی، کمبود قانون
 آیا برای هر مصوبه‌ای باید خدم و حشم راه انداخت، تا مبادا از آنچه در نظر قانون‌گذار بوده عدول شود؟ پاسخ این حجم از ناامیدی، رکود، سستی و بی‌هدفی و هزار افکار منفی را چه کسی می‌دهد؟
درباره نحوه درست اختصاص یارانه حامل های انرژی استفاده، ذخیره‎سازی و تبدیل مسائل مهم این طرح است
عضو کمسیون انرژی مجلس
همچنین نحوه اجرای طرح و تمیز دادن این طرح در بعدهای مختلف انرژی و تبدیل این واحدهای انرژی به همدیگر از مسائل بسیار مهمی است که باید حل شود. 
سرمایه اجتماعی دولت نزد مردم از بین رفته است/ سرمایه اجتماعی دولت نزد مردم تنزل یافته است
 
رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین در گفت و گو با بصیرت:
آمارها نشان می دهد رشد اقتصادی متوسط ما  طی سال های 92 تا 97 براساس آمارهای منتشر شده از سوی دولت، بدون احتساب نفت هیچ گاه رشد اقتصادی مناسبی نبوده است.
در پنجمین ماه سال
نرخ تورم در اقتصاد آمریکا همچنان افزایشی خواهد بود / اقتصاد ایران نیازمند مدیریت قوی است / دولت تدبیر جدی در اقتصاد داشته باشد
حسین راغفر در گفت و گو با بصیرت:
کرونا به میلیون ها شغل آسیب زده، ضمن اینکه بسیاری از مشاغل پیش از وقوع بحران کرونا جزء مشاغل غیررسمی بودند که برخی مطالعات و تخمین ها این ارقام را بین 36 تا 40 درصد مجموع اشتغال موجود در ایران می دانند.
طرح گشایش اقتصادی پرریسک و مشکل‎ ساز برای دولت‎های آینده باشد
یک اقتصاددان در گفت‎وگو با بصیرت عنوان کرد:
«اجرا وتصمیم‎گیری درباره این طرح برعهده شورای سران سه قوه است که بر حسب موضوع اختیاراتی از سوی رهبری به آن داده شده است و پس از بررسی سران سه قوه با تایید رهبری این طرح اجرا می‏شود
قبلی۳۵بعدی