یدالله جوانی / «انقلاب اسلامی» پدیدهای است در دنیای معاصر، که حقاً و انصافاً نمیتوان به درستی و آسانی، این رویداد بزرگ تاریخی، نتایج، آثار و پیامدهای آن را تبیین کرد.
در دشواری و سختی توصیفپذیری انقلاب اسلامی همین بس که، پس از پیروزی انقلاب اسلامی در ۲۲ بهمن سال ۱۳۵۷، هیچ یک از نظریههای انقلابها و همچنین، هیچ یک از صاحبنظران عرصه تحلیل تحولات اجتماعی، قادر به تبیین، تشریح و توصیف این انقلاب بیهمتا نبودند.
آری، در چنین فضایی بود که آن راهبر اصلی و ابرمرد تاریخ، با عبارتی، چون «انقلاب ما انفجار نور بود» و «انقلاب اسلامی معجزه قرن است»، به همگان فهماندند که انقلاب اسلامی را فقط و فقط از منظر و نگاه توحیدی و قرآنی میتوان درک و تبیین کرد.
علی حیدری/ رهبری نقطه مرکزی جامعه اسلامی است و اوست که باید روحها را اداره و بسیج کند. در جمهوری اسلامی، نقش رهبری، کلیدی و بنیادین است. در ساختار نظام اسلامی رهبر، فردی آگاه به دین، زمانشناس، قاطع و با تقواست که سیاستهای کلان نظام را براساس رهنمودهای اسلام تعیین میکند.
دشمنان هر انقلاب برای نابودی آن، معمولاً دوران گذار از معمار اصلی انقلاب را نشانه میگیرند. رحلت امام خمینی (ره) بنیانگذار نظام جمهوری اسلامی در ۱۴ خرداد ۱۳۶۸ در اوضاع بسیار حساس اتفاق افتاد. تحلیلهای دشمنان بر این بود که پایان عمر امام (ره)، پایان کار انقلاب اسلامی را نیز رقم خواهد زد.
رهبر انقلاب: امام ابتکارات زیادی داشتند لکن این مهمترین ابتکار امام است، و آن عبارت است از «جمهوری اسلامی.»
محمد فرجی/ شهادت میدهم:
همیشه کسر خواب داشتی، از بس غرق کار و خدمت بودی، به خاطر همین، گاهی در ماشین و هلیکوپتر چرت میزدی، اما زود بیدار میشدی و بعد، یا ذکر میگفتی یا از حال مردم میپرسیدی.
شهادت میدهم:
سرباز واقعی ولایت بودی، منتظر امر و نهیاش نبودی و کاری که احساس میکرد رهبرمان راضی نیست، انجام نمیدادی و اصرار ما برای پاسخ دادن به امثال بدگویان و بدخواهان و... را نادیده میگرفتی و میگفتی: «رضایت آقا در این نیست، مردم از این دعواها خوششان نمیآید...»
علی حیدری/ بازخوانی مکتب حکمرانی شهید سیدابراهیم رئیسی/ هر خیزش و حرکتی که به انقلاب در یک کشور منجر میشود، از ایدئولوژی و مکتب مشخصی نشئت میگیرد که معانی و مفاهیم و حتی شعارها و نمادهای خاص خود را دارد. انقلابهای قرون اخیر بیشتر بر مبنای مارکسیسم و لیبرالیسم رخ دادهاند. در این میان، هیچ انقلابی بر مبنای نگاه توحیدی شکل نگرفته بود تا اینکه در سال ۱۳۵۷ انقلاب اسلامی به پیروزی رسید...
مستند کوتاهی از زندگی امام خمینی(ره)
دکتر یدالله جوانی - مدیر مسئول/ آری، شهید جمهور، جنس میراث بر جای ماندهاش، همان جنسی است که میلیونها ایرانی را عاشقانه و با چشمانی گریان به مراسم تشییع و مجالس گرامیداشتش کشاند. وقتی پس از شهادتش، مردم مشهد ساکن در یک محله قدیمی، تازه متوجه میشوند این پیرزن سیده و ساکن در یک خانه کوچک هفتاد متری قدیمی، با زندگی ساده و معمولی که در همسایگی آنان بوده، مادر آیتالله دکتر سیدابراهیم رئیسی رئیسجمهور شهید بوده، یا مردم بعد از شهادتش، برادر گرامیاش را میشناسند، آن گاه متوجه خواهید شد که خودش چگونه زیسته و هرگز به دنبال اندوختن مال دنیا نبوده است.
غلام خانهزاد - جریان فراماسونی که خود به شاخههای گوناگون و لژهای متنوعی تقسیم میشد، به عاملی برای تشتت و واگرایی و تنش و درگیری در درون حاکمیت پهلوی بدل شد. نیروهای فاسدی که به درون این لژها وارد شده و فرصتطلبانه به دنبال جمعآوری ثروت و قدرت بیشتری بودند و در این مسیر به هیچ چیزی جز منفعت فردی فکر نمیکردند. اینها روز به روز بر نفوذ خود میافزودند؛ به گونهای که بدون شک یکی از مهمترین عوامل شکل دادن به کابینهها در دوران پهلوی دوم به شمار میآمدند. در رأس نفوذ فراماسونها میتوان به کابینه اقبال و هویدا اشاره کرد که به واقع دولت در تسخیر آنها قرار گرفته بود.
استاد رحیمپور ازغدی/ عملیات وعده صادق، مسیر تاریخ را تغییر داد...