کد خبر: ۳۷۶۸۴۲
تاریخ انتشار:۱۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۷
هواشناسی ایران۱۴۰۴/۳/۱۰؛کاهش نسبی دما در نوار شمالی
سازمان هواشناسی از جو آرام در اکثر مناطق کشور تا سه‌شنبه خبر داد و اعلام کرد:‌ آخر هفته در شمال غرب و استان‌های ساحلی دریای خزر رگبار و رعدوبرق روی می‌دهد.

بررسی نقشه‌های همدیدی و‌ آینده‌نگری سازمان هواشناسی نشان می‌دهد تا روز سه‌شنبه جو آرامی در اکثر مناطق کشور حاکم است.

طی روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه در شمال غرب کشور و استان‌های ساحلی دریای خزر افزایش ابر، رگبار، رعدوبرق، وزش باد شدید موقتی و در برخی مناطق گردوخاک و کاهش نسبی دما در نوار شمالی ایران روی می‌دهد.

طی 5 روز آینده در شرق و جنوب شرق کشور و روزهای دوشنبه و سه‌شنبه در جنوب غرب در برخی مناطق وزش باد شدید و در مناطق مستعد گردوخاک پیش‌بینی شده است.

بنا بر این گزارش امروز و فردا خلیج‌فارس، تنگه هرمز و روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه دریای خزر مواج می‌شود.