*افزایش توان دفاع همهجانبه در سال نوآوری و شکوفایی*
رهبر فرزانه انقلاب اسلامی:
امام بزرگوار ما از اول انقلاب تا روز آخر و در وصیتنامه خود تاکید میکند روح انقلابی، روح حرکت به جلو است، روح پیشرفت است، روح ابتکار و نوآوری است.
14/3/87
محافل صهیونیستی-آمریکایی: بیاثر شدن تهدیدات علیه ایران
مخاطرهآمیز بودن جنگ روانی و تبلیغات برخی محافل صهیونیستی-آمریکایی در مورد حمله فرضی نظامی به ایران و ضرورت پرهیز از این بازی خطرناک آنقدر از سوی رهبران و سیاستمداران ارشد در منطقه و عرصه بینالملل مورد تاکید قرار گرفته که این روزها شاهد فرونشستن موج اظهارات تحریکآمیز در این زمینه و بیرنگ و اثر شدن آن هستیم.
روزنامه آمریکایی لس آنجلس تایمز در واکنش به تهدیدهای نظامی اسرائیل و آمریکا علیه تاسیسات هسته ای کشورمان نوشت: این که هر یک دیگری را به جنگ با ایران ترغیب می کند نشان می دهد که آن ها از عواقب حمله به ایران وحشت زده هستند. چرا که هیچ کدام نمی خواهد آغازگر جنگ باشد.
این روزنامه در تحلیلی با عنوان «جنگ وکالتی با ایران» با اشاره به برخی از دلایل آشکار که آمریکا، اسرائیل را به آغاز کردن حمله به ایران تشویق و از آن حمایت می کند تصریح کرد: این در حالی است که ایران در صورت حمله اسرائیل توسط حزب الله دست به انتقامجویی علیه اهداف اسرائیل و آمریکا خواهد زد.
لس آنجلس تایمز نتیجه گیری می کند: آخرین راهکاری که برای آمریکا باقی می ماند، فقط گزینه بی ثبات کردن نظام ایران است.
رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا هم هفته گذشته گفت: ما نمی توانیم نسبت به موفقیت آمیز بودن طرح هایمان مطمئن باشیم چرا که آنها را به آزمون نگذارده ایم.
روزنامه صهیونیستی «جروزالم پست» هم با اشاره به تهدیدهای اخیر اسرائیل و آمریکا و نقش بسیج در برنامه دفاعی ایران ادعا کرد: ایران برای مقابله با این تهدیدات به دنبال ابداع سیاست های جدید از جمله ایجاد برنامه دفاع غیرفعال با مسئولیت نیروهای بسیج است.
این روزنامه مینویسد: به نظر می رسد دفاع غیرفعال نوعی برنامه امنیتی داخلی است که در طول جنگ دوم اسرائیل با لبنان جای خالی آن کاملا احساس می شد.
این برنامه مسئولیت اصلی اداره جبهه داخلی در صورت شروع جنگ را به شبه نظامیان بسیج واگذار می کند که حدود دوازده و نیم میلیون داوطلب را تحت پوشش خود دارد.
در همین حال روزنامه اماراتی الخلیج در یادداشتی تهدیدات اخیر نظامی آمریکا علیه ایران را جنگ روانی خواند و نوشت: تهدید کردن ایران به حمله آنقدر تهران را نمی ترساند که آمریکا را از عواقب احتمالی آن به هراس وا می دارد.
به نوشته این روزنامه، آن میزان که آمریکا از عواقب و پیامدهای احتمالی جنگ واهمه دارد، ایران از تهدید به جنگ نمی ترسد و همچنین حقایق موجود در عراق، لبنان و فلسطین بر این امر تأکید می کند که این واشنگتن است که خواستار رسیدن به راه حلی سیاسی است و خروج نیروهای آمریکایی از عراق بدون معامله با ایران برای ساماندهی اوضاع این کشور، امری محال است و چاره و راه گریزی جز گفت وگو با دشمن سرسخت خود ندارد.
ادامه روند اختلافات دوم خردادیها
به دنبال نشست انتخاباتی روز پنجشنبه گذشته شورای هماهنگی اصلاح طلبان که بدون دعوت از حزب اعتماد ملی برگزار شد، این حزب با صدور اطلاعیهای از احزاب اصلاح طلب خواست کاندیدای مستقل معرفی کنند. حزب اعتماد ملی در این بیانیه با تاکید بر این که هر حزبی از سوی خودش سخن بگوید و از طرف دیگران به بیان مواضع نپردازد، خواستار فاصله گرفتن گروههای اصلاح طلب از قیمومیت و انحصاری کردن فضا شده است.
همچنین رضا انصاری عضو شورای مرکزی این حزب با بیان عدم پیروی حزب اعتماد ملی از این گونه نشستها، احتمال اجماع میان گروههای اصلاح طلب را ضعیف ارزیابی کرد و در مورد معرفی کاندیدا توسط این حزب افزود: " برای این که حزب بتواند استراتژی صحیحی در رابطه با انتخابات ریاست جمهوری داشته باشد، کار گروهی زیر نظر اتاق فکر تشکیل شده است و وظیفه آن تدوین استراتژی و سناریوهای حزب در انتخابات است.
وی که عضو سابق ادوار دفتر تحکیم نیز بوده است از استقبال حزب اعتماد ملی از حضور کاندیداهای متعدد در انتخابات ریاست جمهوری آتی خبر داد و در عین حال گفت: "در صورتی که زمینه معرفی کاندیدای واحد فراهم شود، این وضعیت بهترین حالت از نظر حزب اعتماد ملی خواهد بود... مهدی کروبی برای کاندیداتوری ریاست جمهوری منتظر تصمیم گیری و جهت گیری حزب اعتماد ملی است و در راستای تصمیمات حزب عمل خواهد کرد."
محمد زارع فومنی عضو شورای عالی حزب همبستگی هم وظیفه اصلاح طلبان معتدل را برائت از گروههای انحصار طلب دانست و تاکید کرد که گروههایی که عامل و موجب شکست اصلاح طلبان در سالهای اخیر بودند، همچنان راه خود را ادامه میدهند.
وی این که یک جمع محدود برای دیگران تصمیم بگیرند را صحیح ندانست و بر جدا کردن خط خود از تندروها و معرفی کاندیدای مستقل تاکید کرد.
در همین حال سایت ضد انقلابی "روزنت" به نامزدسازی برای اصلاح طلبان روی آورده است. این سایت که از سوی مراکز دولتی هلند حمایت میشود، با حمایت از نامزدی عبدالله نوری، وی را نامزد مورد حمایت تحول خواهان و فردی تاثیر گذار معرفی کرد و در مورد خاتمی نوشت که وی ترجیح داده به عنوان چهرهای امتحان پس داده، وارد صحنه انتخابات نشود.
ابهام درباره سرنوشت دیپلماتهای ایرانی
در حالی که روزنامه صهیونیستی هاآرتص و برخی رسانه های غربی مدعی شده اند که گزارش رژیم صهیونیستی درباره سرنوشت چهار دیپلمات ایرانی تحویل حزب الله لبنان شده است. مقامات لبنانی تصریح کردند که این گزارش را هنوز حزب الله دریافت نکرده است.
براساس هماهنگی ها در جریان روند تبادل اسرا میان حزب الله و رژیم صهیونیستی، قرار است حزب الله گزارشی از سرنوشت "ران آراد" خلبان مفقود شده اسرائیلی به سازمان ملل بدهد و در مقابل رژیم صهیونیستی نیز گزارشی از سرنوشت چهار دیپلمات ربوده شده ایرانی تحویل نماینده ویژه سازمان ملل نماید تا وی نیز این گزارش را برای مسئولان حزب الله ارسال کند.
به نظر می رسد با حساس شدن موضوع تبادل اسرا و ارائه گزارش درباره سرنوشت چهار دیپلمات ایرانی، برخی رسانه های صهیونیستی پیشاپیش وارد ماجرا شده و می کوشند در روند روشن شدن سرنوشت چهار دیپلمات ایرانی اخلال ایجاد کنند و مسئولان این رژیم را به سمت ارائه گزارشی مجعول از سرنوشت این چهار نفر سوق دهند.
گزارشی از روند موج تورم در جهان
صندوق بین المللی پول در گزارشی از موج جهانی تورم اعلام کرد متوسط نرخ تورم مواد غذایی در 120 کشور در حال توسعه به 12 درصد رسیده است و اثرات ناشی از افزایش قیمت سوخت و مواد غذایی در سراسر جهان مشاهده می شود. در کشورهای پیشرفته افزایش قیمت سوخت و مواد غذایی باعث افت سطح زندگی مردم شده و حرکت دولت ها در جهت کمک به رشد و مقابله با تورم را سخت کرده است. رئیس صندوق بینالمللی پول گفت: « اگر قیمت مواد غذایی بیش از این افزایش یابد و قیمت سوخت در سطح فعلی باقی بماند برخی دولت ها قادر نخواهند بود هم مردمشان را سیر نگه دارند و هم ثبات اقتصادی شان را حفظ کنند».
بر اساس این گزارش در اثر افزایش قیمت مواد غذایی 33 کشور فقیر وارد کننده مواد غذایی از ژانویه 2007 تا کنون 3/2 میلیارد دلار زیان دیده اند. در همین مدت 59 کشور در اثر افزایش قیمت سوخت 8/35 میلیارد دلار متضرر شده اند.
تطهیر خیانتهای بنیصدر در کارگزاران
روزنامه کارگزاران در شماره دیروز خود، به گفتوگو با محمد جواد مظفر از وابستگان گروهک موسوم به ملی– مذهبی پرداخت و از بنی صدر چهرهای درخشان (!) توصیف کرد.
مظفر در ابتدا تلاش کرد در غائله رو در رویی بنی صدر خائن با امام (ره) و نظام نیروهای خط امامی و حزب جمهوری اسلامی را به عنوان عوامل آزار دهنده بنی صدر معرفی کند و گفت: در ایام اولین انتخابات ریاست جمهوری، حزب جمهوری اسلامی، حسن آیت و جلالالدین فارسی به شدت بنیصدر را روانی کردند.(!) و به همین ترتیب او به شدت به دنبال این بود که پس از انتخاب شدن، آنها را محدود کند و دفتر هماهنگی مردم با رئیس جمهور را تاسیس کرد.
وی مجلس اول را آزادترین و دموکراتیک ترین مجلس، مرحوم رجایی را گزینه تحمیل شده بر بنیصدر و سیاست خارجی را اقدامی به سمت آرام سازی و عادی سازی رابطه با غرب دانست و اهمیت دادن زیاد به تکنوکراتها و تخصص (!) و مقدم دانستن ارتش بر سپاه و گوش دادن به حرف ارتشیها در جنگ را از جمله ویژگیهای بنی صدر خواند. وی درادامه در حالی که خیانتهای بنیصدر به نظام و انقلاب بر افراد منصف پوشیده نیست و اسناد صریح وابستگیوی به سازمان جاسوسی آمریکا و کد رمز وی از سوی دانشجویان مسلمان پیرو خط امام منتشر شده است، منکر خیانت بنیصدر شد.
اخبار کوتاه
**واشنگتن پست با مثبت ارزیابی کردن طرح رئیس جمهوری ایران برای تولید خودروهای دوگانه سوز و وابسته نشدن به بنزین تصریح کرد که برنامه احمدی نژاد به این معناست که ظرف پنج سال، ایران واقعاً می تواند در برابر تحریم های بین المللی ایمن باشد.در ادامه این مطلب آمده است: «محمود احمدی نژاد» برنامه ای را برای استقلال انرژی کشورش آغاز کرد که هدف از آن تغییر سیستم حمل و نقل ایران از بنزین به گاز طبیعی است.
**یک عضو کمیسیون اقتصادی مجلس از نامه معرفی دکتر صمصامی به عنوان وزیر پیشنهادی رئیس جمهور برای تصدی مسئولیت وزارت اقتصاد و دارایی به مجلس خبر داد.
**روزنامه فرانسوی لوفیگارو استفاده از گروههای تروریستی را تنها راه باقیمانده پیش روی غرب برای مقابله با ایران ارزیابی کرد و نوشت: گزینه نظامی به دلایل مختلف از جمله آنچه که امروز در عراق شاهد هستیم، راهحل مناسبی نیست. نویسندگان این مقاله با اشاره به تحرکات اخیر اعضای گروهک منافقین برای جلب نظر کشورهای غربی، راه حل پیشنهادی خود را حمایت از گروههای تروریستی مانند منافقین دانستند.