صفحه نخست >>  عمومی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۱۳ تير ۱۳۹۵ - ۰۷:۵۵  ، 
کد خبر : ۲۹۳۰۸۶

اخبار ویژه روزنامه ها 13 تیرماه

کیهان/
شما که لالایی دموکراسی بلدید چرا سال 88 خوابتان نبرد؟!
«چطور وقتی به انگلستان می‌رسد، روشنفکران فخر دموکراسی را می‌فروشند اما در کشور خودمان به زدن زیر میز می‌پردازند و شهر آشوبی می‌کنند؟».
داریوش سجادی همکار سابق نشریات اصلاح‌طلب در یادداشتی نوشت: صادق زیباکلام تئوریسین خودخوانده اصلاحات(!) اخیراً و پیرو رفراندوم برگزار شده در انگلستان که منجر به خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا شد بر کرسی تدریس دموکراسی نشسته و در خلوت و جلوت و مصاحبه و مقاله و سخنرانی مبتهجانه نظام جمهوری اسلامی را اندرز می‌دهد که به تجربه رفراندوم انگلستان تأسی کرده و دموکراسی واقعی را از لندن بیآموزند! زیباکلام می‌فرمایند برخلاف دواعی آنان که می‌گفتند و می‌گویند دموکراسی غربی دروغی بیش نیست و مردم نقشی در انتخابات نداشته و محور بازی در دست محافل قدرت و نخبگان و الیت و الیگارشی حاکمه است که با لطائف الحیل و با فریب مردم آرای مطمح نظر خود را از صندوق بیرون می‌آورند؛ با رفراندوم انگلستان که در آن بدنه عوام جامعه برخلاف نظر جمیع پایوران و نخبگان و هیئت حاکمه رأی خود را به نظام دیکته کرد اینک ثابت شد دموکراسی در غرب واقعی است و عوام می‌توانند برخلاف خواست حکومت و خواص جامعه، رأی خود را به صندوق ریخته و حکومت و الیگارشی حاکم و نخبگان مملکت را مجاب به پیروی از خود کنند.
فرمایش جناب زیباکلام متین است اما ظاهراً فراموش کرده‌اند برخلاف مشق دموکراسی امروزشان، ایشان و همراهان و عقبه‌سیاسی ایشان در اردوی سبزها بودند که در 88 همین دموکراسی مورد اقبال خود را برنتابیده و با ادله‌هائی متفرعنانه برآیند انتخابات 88 را به بهانه کودتا و تقلب و تخلف و تدلیس، نفی کردند!
ظاهراً حافظه ایشان فراموش کرده چگونه در 88 با دواعی محیرالعقولی از قبیل رأی عوام دون رأی خواص است و آنها زشت‌اند و بی‌ریخت‌اند و بی‌کلاس‌اند و بی‌سوادند و دهاتی‌اند و ما با شعوریم و با کلاس‌ایم و با سوادیم و خوشگلیم و خوش‌لباس‌ایم و خوش بیانیم و موندمان بالا است و با انبوهی از مواضع متفرعنانه و پر تبختر، بر چهره نظام ناخن کشیدند و 8 ماه شهر را اسیر خیره سری و تفرعن خود کرده و برآیند انتخابات آن سال را قربانی خودشیفتگی و از خود متشکری‌شان کردند!
چطور مرغ همسایه غاز است و وقتی انگلستان به آرای طبقات عوام جامعه احترام می‌گذارد امثال زیباکلام احساس رسالت می‌کنند تا فخر چنین دموکراسی نابی را به زمین و زمان بفروشند اما وقتی همین تجربه درکشورشان تکرار می‌شود تمامی لوازم دموکراسی را فراموش کرده و با زدن به زیر میز و تحقیر آرای توده‌های عوام، شهر آشوبی می‌کنند.

به نام کارگران و به کام مدیران اشرافی /مدیران مستعفی فداکاری کردند!
خبرگزاری مدعی عنوان کار و کارگر، استعفای مدیران متخلف و دریافت‌کننده حقوق‌های نامشروع نجومی را «استعفای مردانه و از سر فداکاری» توصیف کرد!
به دنبال اوج‌گیری اعتراض عمومی نسبت به حقوق‌های نجومی برخی مدیران،‌ رؤسای بیمه مرکزی و ایران و 4 بانک رفاه کارگران، صادرات، ملت و مهر ایران اعلام استعفا کردند و دیروز هم اعلام شد در جلسه هیئت عامل صندوق توسعه ملی در حضور رئیس جمهور، با استعفای رئیس (صفدر حسینی) و اعضای هیئت عامل این صندوق موافقت شده است.
هر چند معلوم نیست که چرا دولت حاضر نیست رسماً مدیران متخلف را عزل کند و ترجیح می‌دهد این کار تحت عنوان استعفا انجام شود، اما نکته مضحک تحلیل خبرگزاری اصلاح‌طلب کار (ایلنا) می‌باشد که در یادداشتی تحت عنوان «استعفای مردانه برای تداوم تدبیر» می‌نویسد: این روزها مسئله فیش‌های حقوقی حربه جدید اتاق‌های فکر مخالفان دولت برای ضربه زدن به روحانی شده است. می‌گویند «باز هم این فیش‌ها در راه است.» می‌گویند «اتاق فکر شنبه‌ها برنامه‌های مفصلی دارد تا در این یک سال دولت روحانی را به زمین بزند.» ماجرا هر چه باشد به اعتبار دولت روحانی آسیب زده است. دولت روحانی که در سال‌های اول حضور پرونده‌های متعدد فساد مالی از دولت گذشته را افشا کرده بود و افکار عمومی را علیه تداوم حضور یاران احمدی‌نژاد در دولت منسجم کرده بود. حالا همین افکار عمومی از دولت روحانی می‌پرسند چرا در کشوری که حقوق کارگران نزدیک یک میلیون تومان است و بسیاری از مردم از همین حقوق اولیه بهره‌مند نیستند، باید بعضی مدیران حقوق چند ده میلیونی دریافت کنند؟
این خبرگزاری می‌افزاید: مدیران دولتی البته نسبت به این انتقادها پاسخ روشنی دارند. آنها به اهمیت برخی مشاغل خاص اشاره می‌کنند و به اینکه این حقوق با نظارت و آگاهی دستگاه‌های قانونگذاری و نظارتی کشور بوده است. با این حال افکار عمومی تا امروز این پاسخ‌ها را بیشتر شبیه توجیه می‌داند تا جوابی قانع کننده.
ایلنا سرانجام ادعا می‌کند: در انتخابات مجلس دهم، بسیاری از نامزدهای جریان اصلی اصلاح‌طلبان در انتخابات رد صلاحیت شدند. بعد از این رد صلاحیت‌ها این افراد قهر نکردند. در صحنه باقی ماندند و کمک کردند نیروهای گمنام و شاید با توانایی کمتر وارد مجلس شوند. البته این استراتژی جواب داد و لیست اصلاح‌طلبان نامزد خود را به خانه ملت فرستاد. شاید حالا مدیران روحانی که حقوق نامتعارف می‌گیرند همین رویه را در پیش بگیرند. استعفا کنند و از مدیریت بگذرند و جا را به چهره‌های جوان‌تر و گمنام‌تر، ولو با تجربه کمتر بدهند و سعی کنند مشاوران خوبی برای مدیران جدید باشند. توسعه کشور نیاز به فداکاری]![ دارد و این مدیران تا اینجا نشان داده‌اند که برای اعتلای ایران حاضر به فداکاری هستند.]!![

کشف رمز سرکاری به جای پاسخگویی درباره کوتاهی مدیریتی
با وجود برکناری مدیرعامل بانک رفاه کارگران، مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی به توجیه تخلف‌ وی پرداخت.
مدیرعامل بانک رفاه در پی افشای حقوق و مزایای وی که بعضا تا 734 میلیون تومان را هم شامل می‌شود، برکنار شد اما تقی نوربخش رئیس سازمان تأمین اجتماعی که بانک رفاه در زیرمجموعه وی قرار دارد در مصاحبه با روزنامه شرق گفت: مجمع بانک در سال 92 مصوبه‌ای داد که بر اساس حقوق و دستمزد میانگین بانک ملت و تجارت، حقوق و دستمزد هیئت مدیره و مدیرعامل بانک رفاه هم تعیین شود که تقریبا مقدار کمی بالاتر از بانک صنعت و معدن بود.
وی می‌افزاید: آقای صدقی که در ابتدای خرداد سال 94 منصوب شد، به دلیل اینکه مصوبه مجمع هنوز صادر نشده بود تا پایان سال 94 حقوقی دریافت نکرد. مصوبه این بود که برابر بانک تجارت حقوق و دستمزد دریافت کند. بر اساس سند مالی که در اسفند 94 برای ایشان زده شد، ایشان حقوق و دستمزدش را دریافت کرد که مربوط به حقوق 10 ماه بود.
نوربخش توضیح نداده که اگر مبلغ دریافتی صدقی برای 10 ماه بوده - که نبوده و صرفا برای اسفند 94 بوده- پس چرا اقدام به برکناری نامبرده از بانک رفاه کرده‌اند؟
وی البته در مصاحبه با شرق فصل مشبعی علیه مرتضوی مدیر سابق تأمین اجتماعی سخن گفته که شرق تحت عنوان «کدهای کشف رمز نشده مرتضوی» منتشر کرده است؛ و این در حالی است که منطقا آقای نوربخش باید از کدهای کشف رمز نشده جدید از جمله بانک رفاه رمزگشایی کند و پاسخگوی عملکرد بانک رفاهی باشد که عمده سهام آن متعلق به تأمین اجتماعی است.

ارگان کارگزاران: وضع ناامید کننده است /ژنرال‌ها نمایندگان اصلاح‌طلب را مدیریت کنند
ارگان کارگزاران از زنجیره اتفاقات سرخورده کننده برای اصلاح‌طلبان در هفته‌های اخیر خبر داد.
هفته‌نامه صدا ذیل تیتر «نا امید از امید» نوشت: در هفته گذشته، سه اتفاق در فضای سیاسی- رسانه‌ای رخ داد که هر کدام برای انتقاد و حتی ناامیدی و سرخوردگی نسبت به حاملان جریان اصلاحات و تغییرخواهی در جامعه ایران کفایت می‌کرد.
اتفاق نخست، ماجرای فیش‌های حقوقی و اذعان و اعتراف دولت روحانی بود.
اتفاق دوم، میزگردی بود که در سالروز درگذشت دکتر علی شریعتی با حضور شاخص‌ترین چهره‌های سیاسی، فکری و دانشگاهی اصلاح‌طلب برگزار شد. میزگردی که با حملات تند دو طرف به یکدیگر ناتمام ماند و هر یک دیگری را به «ارعاب» و «داعشی‌گری» متهم کرد و در این میان، عملاً شریعتی به عنوان یکی از پشتوانه‌ها و زمینه‌های ظهور جریان‌های منتقد فکری و سیاسی در جامعه ایران، همچنان موضوع تنش و صف‌بندی درون نیروهای فکری همسو با اصلاحات شد و نه ذخیره‌ای برای بهره‌بردن. مهمتر از مواضع طرفین له و علیه شریعتی، تداوم راه و رویه انسداد گفت‌وگو میان دو طرف بود. این ماجرا نشان داد دو طرف، فرار از گفت‌وگوهای جدی درون جبهه‌ای را ترجیح می‌دهند و دوست‌تر دارند همراهی و همسویی آنها در حد ائتلاف‌های انتخاباتی بماند.
اتفاق سوم که مهمترین اتفاق نیز بود، در انتخابات اعضای هیئت رئیسه کمیسیون‌های مجلس رخ داد. در حالی که رأی محمدرضا عارف برای ریاست مجلس دهم به عنوان کف آرای فراکسیون امید، 103 رأی و آرای مسعود پزشکیان برای نایب رئیس اول مجلس به عنوان سقف آرای فراکسیون امید، بیش از 150 رأی بود؛ انتظار می‌رفت اصلاح‌طلبان ریاست حداقل یک سوم و در حالت طبیعی نیمی از کمیسیون‌های 13 گانه را کسب کنند. اما سهم این فراکسیون به دو کمیسیون برنامه و بودجه و بهداشت محدود ماند.
از دست رفتن کمیسیون‌های آموزش و تحقیقات و فرهنگی که تغییر در آنها و خروج آن از گفتمان تندروها، یکی از محورهای تبلیغات اصلاح‌طلبان در انتخابات پارلمانی بود؛ عملاً حاصلی جز ناامیدی و سرخوردگی برای حامیان اصلاحات دربرنخواهد داشت. ریاست این دو کمیسیون در حالی در اختیار اعضای جبهه پایداری قرار گرفت که انتظار می‌رفت فراکسیون امید با برنامه‌ریزی منسجم، کسب اکثریت و در نتیجه مسئولیت‌های این دو کمیسیون را جزء اولویت‌های خود قرار دهد. اما برخلاف انتظار، حتی چهره‌های فرهنگی راه یافته به مجلس از جمله مدیران مسئولان روزنامه‌های اصلاح‌طلب اقبال چندانی به کمیسیون فرهنگی نشان ندادند.
قبل از آنکه مجلس دهم آغاز به کار کند، از سوی فعالان سیاسی و تحلیل‌گران اصلاح طلب گفته می‌شد نمایندگان مجلس دهم فاقد تجربه پارلمانتاریستی هستند و باید توسط اتاق فکری بیرون از پارلمان و ژنرال‌های پارلمانتاریستی که به علت نظارت استصوابی از راهیابی به پارلمان محروم مانده‌اند، هدایت و مدیریت شوند.

فراکسیون امید صلاح نمی‌داند از حقوق‌های نجومی سؤال کند؟!
سخنگوی فراکسیون امید با چند هفته تأخیر می‌گوید این فراکسیون به موضوع فیش‌های نجومی ورود می‌کند.
محمدعلی وکیلی با اشاره به جلسه اخیر هیئت رئیسه این فراکسیون از آمادگی اعضا برای استفاده از ابزار سؤال، تذکر و تحقیق و تفحص درباره فیش‌های حقوقی خبر داد و گفت: در جلسه امروز هیئت رئیسه فراکسیون امید مقرر شد جلسه مشورتی مجمع عمومی دوشنبه هفته آینده در محل کمیسیون تلفیق مجلس برگزار شود و آسیب‌شناسی کلی درباره نقش فراکسیون در مجلس به ویژه در انتخابات هیئت رئیسه کمیسیون‌ها صورت گیرد.
سخنگوی فراکسیون امید با اشاره به موضوع این فراکسیون در مورد بحران فیش‌های حقوقی نیز گفت: ما معتقدیم باید بدون رودربایستی با متخلفین قانونی و متخلفین متعارف برخورد شود و مهم این است که دامنه برخورد محدود به دریافت کنندگان نشود.
سخنگوی فراکسیون امید خاطرنشان کرد: فراکسیون آمادگی دارد از ابزار سؤال، تذکر و تحقیق و تفحص برای عادلانه کردن برخوردها و اصلاح این رویه و همچنین احقاق حقوق مردم و جلوگیری از تکرار این موارد استفاده کند.
یادآور می‌شود یکی از متهمان اصلی پرونده حقوق‌های نجومی صفدر حسینی رئیس صندوق توسعه ملی با دریافتی ماهانه 57 میلیون تومانی است. دختر وی عضو فراکسیون امید در مجلس است که در آستانه انتخابات هزینه گسترده‌ای را به واسطه انتشار مقاله و مصاحبه در نشریات زنجیره‌ای مختلف کرد. حمایت‌های گسترده حسن فریدون و اسحاق جهانگیری از علی صدقی (مدیر بانک رفاه کارگران) و صفدر حسینی، پرسش‌های بسیاری را پدید آورده که فراکسیون امید در صورت داشتن اراده و استقلال و انگیزه باید پاسخ آنها را از دستیار ارشد و معاون اول رئیس جمهور مطالبه کند؛ اما این اتفاق تاکنون نیفتاده و آقای رئیس فراکسیون صرفاً می‌گوید از ابزارهای سؤال و تذکر و تحقیق و تفحص می‌توانیم استفاده کنیم.
به قول کلاه‌قرمزی؛ آقای مجری نه اینکه ادب نداشته باشیم، داریم اما صلاح نمی‌دانیم که استفاده کنیم!

تعویض تاکتیکی مدیران متخلف بانکی!
«مدیران بانکی، ثابت هستند و برخی برکناری‌های اخیر به خاطر فیش‌های نجومی، تعویض تاکتیکی است»!
روزنامه اصلاح‌طلب هفت صبح با درج این مطلب نوشت: مدیران 4 بانک تغییر کردند و تغییر مدیران دیگر بانک‌‌ها هم محتمل است. ممکن است برخی بگویند که این یک انقلاب بانکی است. اینکه در ادامه تاثیرات مخرب یا به تعبیر بهتر، سازنده ماجرای فیش‌های حقوقی، ظرف چهار، پنج روز، مدیران عامل چهار بانک تغییر کنند. با این حال، نگاهی به سوابق مدیران عاملی که جایگزین بازندگان ماجرای فیش‌های حقوقی شدند، نشان می‌دهد نباید امید زیادی به تغییر روند کلی نظام بانکی داشت. در چارچوب نیاز به تخصص و البته تجربه، بانک‌ها مدیران عامل جدید خود را از مدیران یا اعضای هیئت مدیره برادرهای خود در نظام بانکی قرض می‌گیرند و این موضوع می‌تواند نشان دهنده این باشد که ممکن است ماجراهایی از این دست در نظام بانکی باز هم تکرار شود.
نخست‌وزیران بانک‌ها در حال تغییرند در حالی که مردم خواهان تغییر تفکر شاهانه‌ای هستند که بر نظام بانکی یا به طور کلی بر سیستم اداری حاکم است.


خراسان/

هشدار به مدیران دولتی درباره کسری حقوق سربازان
بر اساس ابلاغیه یک نهاد نظارتی به تعدادی از مدیران دستگاه های اجرایی، تاکید شده است که با توجه به الزامات و ممنوعیت های اعلام شده در ماده 38 قانون اصلاح موادی از قانون خدمت وظیفه عمومی مصوب سال 90، کسر مواردی چون حق بازنشستگی از حقوق ماهانه کارکنان و پرسنل وظیفه ای که در ادارات مختلف وابسته به دولت خدمت می کنند، ممنوع بوده و در صورت مشاهده، مسئول مربوطه با تبعات مالی و اداری این تخطی از قانون مواجه خواهد شد.


دستور دولت برای فرهنگ سازی مصرف شیر
بر اساس ابلاغیه روز های اخیر یک مسئول ارشد اجرایی به تعدادی از اعضای کابینه، از آن ها خواسته شده است با همکاری وزارت جهادکشاورزی و تشکل های غیردولتی، نسبت به فرهنگ سازی و افزایش تقاضا برای مصرف شیر از طریق تبلیغ و ترویج مصرف این محصول با استفاده از ظرفیت رسانه های عمومی و اجرای طرح هایی مانند توزیع شیر رایگان و... برای اطلاع رسانی به گروه های هدف اقدام کنند.

ولخرجی همسر اوباما درسفر به مغرب
رأی الیوم: میشل ،همسر باراک اوباما به همراه 2 دختر و محافظانش برای تفریح و خوشگذرانی یک شب را در 3 هتل پنج ستاره در شهر مراکش مغرب گذراند که هزینه این خوشگذرانی یک شبه به 600 هزار دلار رسید.روزنامه واشنگتن فری بیکن نوشت: بانوی اول آمریکا و همراهانش از یک خودروی لیموزین با راننده خصوصی استفاده و چند باغ را کرایه کردند.
چاق شدن «اون»از استرس 
یونهاپ:سرویس اطلاعات ملی کره جنوبی در گزارشی بابیان این که کیم جونگ اون ،رهبر کره شمالی از بی خوابی، استرس  و سایر بیماری‌های مربوط به چاقی رنج می‌برد، به کمیته اطلاعات پارلمان این کشور گفته که اون، به نظر 130 کیلوگرم شده در حالی که در زمان روی کار آمدن در سال 2012 تنها 90 کیلو بوده است.یکی از نمایندگان از حزب حاکم سائونوری ، گفته است که اون هم اکنون به شدت استرس دارد.

ایران/

هنوز وثیقه‌ای برای زنجانی صادر نشده است
رئیس دادگستری استان تهران در خصوص وثیقه ۱۰ هزار میلیاردی برای آزادی بابک زنجانی، گفت: اصلاً چنین وثیقه‌ای برای آقای بابک زنجانی صادر نشده است، من تعجب می‌کنم چه فردی این عدد را عنوان کرده است. به گزارش فارس، غلامحسین اسماعیلی افزود:  در سال ۹۳ حدود ۳۰۰ کارچاق کن در دادگستری تهران  بازداشت شده‌اند که این عدد در سال گذشته به بیش از ۵۰۰ نفر رسیده است.



ادعای  فرمانده تفنگداران دستگیر شده امریکا
فرمانده 10 تفنگدار دریایی امریکا که دی ماه سال گذشته از سوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در آب‌های ایران در خلیج فارس دستگیر شده بودند، گفته است که نمی‌خواسته با درگیری با نیروهای ایرانی در خلیج فارس، توافق اتمی در شرف وقوع با ایران را به هم بزند. به گزارش عصر ایران، نیروی دریایی امریکا در گزارش خود که بخش‌هایی از آن در واشنگتن تایمز منتشر شده، فرمانده ملوانان امریکایی را به قضاوت و رهبری ضعیف، بی‌انگیزگی و نداشتن روحیه سرسختانه نظامی متهم کرده است. فرمانده این تفنگداران در کمیته تحقیق نیروی دریایی گفته است با این محاسبه که نیروهای تحت رهبری‌اش در خطر نخواهند بود چرا که دولت ایران در آن برهه خواستار به سرانجام رسیدن توافق هسته‌ای بوده است، تسلیم نیروهای سپاه شده است. او گفته است: «من بر این باور بودم که پرزیدنت اوباما در آن برهه از من نمی‌خواهد که بر مبنای یک سوء تفاهم یا اشتباه آغازگر یک جنگ با ایران باشم.»



تحلیل رویترز از افشای فیش‌های حقوقی
خبرگزاری فارس نوشت: در روزهایی که فیش‌های حقوق‌های نجومی برخی مدیران دولتی تیتر یک اخبار داخلی شده‌، این موضوع از دید رسانه‌های غربی نیز دور نمانده و مورد توجه آنها قرار گرفته است. بر اساس این گزارش، خبرگزاری «رویترز» در مطلبی نوشت: این پرداخت‌ها در ایران یک مشکل سیاسی شده و اضافه‌کاری‌های بالا به وسیله‌ای برای حمله به «حسن روحانی» رئیس جمهوری میانه‌رو ایران تبدیل شده است. رویترز با بیان اینکه افشای فیش‌های حقوقی نتیجه دعوای سیاسی برای کاهش قدرت روحانی پیش از انتخابات آتی است، افزود: جدال بر سر حقوق‌های دولتی می‌تواند کار را برای روحانی جهت گشودن اقتصاد کشور به روی سرمایه‌گذاری خارجی و اجرای اصلاحات برای تقویت بخش خصوصی سخت کند.



تحریم 3 شرکت روسی به اتهام همکاری با ایران
امریکا اعلام کرد که سه شرکت روسی سازنده سلاح و فناوری تسلیحات را که مظنون به همکاری با ایران، کره شمالی و سوریه هستند، تحریم کرده است. به گزارش شبکه تلویزیونی ار.ب.کا روسیه، وزارت خارجه امریکا در بیانیه‌ای، شرکت‌های طراحی تسلیحاتی کونتسوو، کالومینا و مرکز تعمیرات هوایی 150 کالینینگراد را شامل فهرست تحریم‌های خود قرار داده است.  امریکا همچنین تحریم شرکت طراحی تسلیحاتی تولا و مرکز علمی ماشین‌سازی را که از سپتامبر 2015 آغاز شده، تمدید کرده است.


جام جم/

یروزی در فلوجه هدیه خداوند به مردم عراق است

هادی العامری، دبیرکل سازمان بدر و از فرماندهان نیروهای داوطلب مردمی عراق گفت: برخلاف انتظار، همه در پیروزی علیه داعش در فلوجه مشارکت کردند. عامری با تاکید بر این‌که این پیروزی هدیه الهی به ملت عراق در نتیجه صبر و جانفشانی است، افزود: ملت عراق راه طولانی در پیش دارند و این راه، ریشه‌کن کردن تفکر تروریستی است. / تسنیم

تقاضای اردوغان برای ممنوعیت پخش شعر انتقادی از خود

رجب طیب‌اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه با پیگیری اقدام قضایی قصد دارد تمامی شعر انتقادی از وی که چندی پیش هنرمندی آلمانی آن را در شبکه تلویزیونی ZDF آلمان خوانده بود، ممنوع شود.

این در حالی است که بنابر رای دادگاهی در هامبورگ که پیگیری این موضوع را به عهده دارد، قرار بود فقط بخش‌هایی که در آن از اردوغان انتقاد شده است، حذف شود. / اشپیگل

حیدر العبادی: حامیان داعش اکنون در آتش آن می‌سوزند

نخست‌وزیر عراق روز شنبه گفت: کسانی که داعش را به وجود آوردند و از آن حمایت کردند، اکنون در آتشی که خود برافروخته‌اند، می‌سوزند./ السومریه نیوز

سوال ترامپ که خبرنگار ترکیه را خشمگین کرد

نامزد جمهوریخواهان در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا اغلب دوست دارد در جریان سخنرانی‌هایش حاضران را با یک سوال آزمایش کند: شما با من هستید یا علیه من، شما دوستید یا دشمن؟ و این بار نوبت خبرنگار ترکیه‌ای بود که به این سوال پاسخ دهد.

به گزارش روزنامه تلگراف، دونالد ترامپ در جریان راهپیمایی روز جمعه در دنور هنگامی که از یک گزارشگر ترکیه‌ای پرسید شما دوستید یا دشمن؟ خشم وی را برانگیخت.

ترامپ در پاسخ مستقیما از وی پرسید: آقای محترم شما اهل ترکیه هستید؟ خوب است. به شما تبریک می‌گویم. حالا شما بگویید دوستید یا دشمن؟



نظرات بینندگان
آخرین مطلب
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات