خودروهای بمبگذاری شده؛ هدیه ویژه آل سعود برای لبنانی ها

منابع آگاه اعلام کردند: حمایت نکردن لبنان از گروه های تروریستی در سوریه ،خشم مقامات آل سعود به ویژه رئیس دستگاه جاسوسی این کشور را به حدی برانگیخته است که ریاض شمار زیادی خودروی بمبگذاری شده برای انجام عملیات تروریستی و در حقیقت هدف قرار دادن امنیت و ثبات و همچنین به خاک و کشیدن مردم لبنان به این کشور در نظر گرفته است.

زنان عربستان امروز آل سعود را به چالش می کشند

فعالان زن در عربستان سعودی اعلام کردند که با وجود هشدار مقامات این کشور، امروز (شنبه) پشت فرمان می نشینند تا قانون منع رانندگی زنان را به چالش بکشند.

هزاران نفر در بحرین علیه رژیم آل خلیفه تظاهرات کردند

هزاران نفر از مردم بحرین با برپایی تظاهرات در نزدیکی منامه، پایتخت بحرین، برکناری خاندان آل خلیفه را از قدرت خواستار شده‌اند.

شکست سنگین گروه‌های افراطی از کردهای سوریه/شکست حمله تروریستها در دیرالزور سوریه

کردهای سوریه، پس از سه روز درگیری با گروه های افراطی وابسته به القاعده، یک گذرگاه در مرز مشترک این کشور با عراق را به کنترل خود درآوردند.

از کشته شدن رهبر جبهه النصره تا هلاکت بیش از 40 نفر از اعضای این گروه

به گزارش رسانه‌های سوری رهبر گروه تکفیری جبهه النصره در غرب سوریه کشته شد.
۲۳۸