رژیم صهیونیستی حامی شش گروه تروریستی در سوریه!

جنگی که این روزها غرب به همراه همپیمانان عرب و ترک خود علیه سوریه به راه انداخته است، بسیار ظالمانه و وحشیانه است چراکه هر یک از عوامل توطئه ضد سوری برای ایجاد بی ثباتی و ناامنی در این کشور گروه های تروریستی ویژه خود را برای قتل و عامل مردم بیگناه اجیر کرده اند و در این میان رژیم صهیونیستی تنها حامی شش گروه تروریستی است.

آمادگی پنتاگون برای حمله موشکی به سوریه

منابع نظامی آمریکایی از آمادگی پنتاگون برای حمله موشکی به سوریه خبر می دهند.

عرصه مهم است نه دریچه/رضا گرمابدری

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی با طرح بحث انتخابات، دریچه‌ای کوچک را بر عرصه‌ای بزرگ باز کرد که کاستی‌های پرسش‌برانگیز دارد.

سرابی به نام سازش/حسین یاری

آمریکا تلاش می‌کند تا مذاکرات را به سرانجام برساند و بازه‌ای 6 تا 9 ماهه را برای آن تعیین کرده است، اما ادامه شهرک سازی رژیم صهیونیستی به بحرانی تازه در پروژه سازش تبدیل شده است

تحلیل کارشناس لبنانی از دلایل انفجارهای طرابلس

پژوهشگر امور راهبردی و نظامی لبنانی، گفت: گروه های تکفیری، با پشتیبانی سازمان های اطلاعات منطقه ای، از طریق انفجارهایی که عصر امروز در طرابلس انجام دادند، در تلاش برای کشاندن مقاومت لبنان به جنگ داخلی هستند.

تحولات لبنان: از تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک لبنان تا انفجارهای طرابلس

رژیم صهیونیستی در ادامه نقض مکرر قطعنامه 1701 به بهانه حمله موشکی دو روز گذشته به شهر نهاریا، به خاک لبنان تجاوز کرد.

عملیات گسترده ارتش سوریه و درگیری کردهای سوریه با عناصر مسلح در حسکه

یگان‌های ارتش سوریه درحالی چندین عملیات نظامی را در مناطق مختلف ریف حسکه، در شمال شرقی سوریه به اجرا گذاشتند که عناصر کمیته‌های مردمی کردهای سوریه نیز در مناطق دیگر این استان با عناصر مسلح درگیر شدند.

صهیونیست ها به مخالفان در سوریه گاز سارین داده اند

یک روزنامه صهیونیستی به نقل از نماینده پارلمان انگلیس تأکید کرد، گروه های افراطی در سوریه از رژیم صهیونیستی گاز سارین گرفته اند.

عملیات مشترک قطر و ترکیه برای ارسال سلاح به مصر

در حالیکه این روزها عربستان به گفته منابع آگاه برای برهم زدن امنیت و ثبات مصر از هیچ اقدامی دریغ نمی ورزد، قطر و ترکیه هم به رقابت با عربستانی ها اقدام کرده و در این رابطه درنظر دارند تا سلاح هایی را از طریق لیبی وارد خاک مصر نمایند.
۲۶۵