رادیو صدای انقلاب| یادداشت: بخشش، معطوف به تألیف قلوب
صدای انقلاب شماره 620

رادیو صدای انقلاب| یادداشت: بخشش، معطوف به تألیف قلوب

«از رهبر انقلاب خواهش می‌کنم این بچه‌ها را عفو عمومی بدهید؛ ببخشیدشان؛ یک آشتی ملی برقرار کنید.» این جملات متعلق به بازیگر شناخته شده سینمای ایران، یعنی ابوالفضل پورعرب است که در برنامه زنده شب یلدای سیما بر زبان آورد. شاید آن روز کمتر کسی باور می‌کرد که این خواسته در کمتر از دو ماه محقق شود؛ اما چنین شد و امروز این عفو عمومی برای همان بچه‌های مدنظر پورعرب محقق شده و رهبری در اقدامی کم‌نظیر دستور به این بخشش داده‌اند.
رادیو صدای انقلاب| اندیشه سیاسی اسلام بهترین نوع اندیشه سیاسی است
صدای انقلاب شماره 618

رادیو صدای انقلاب| اندیشه سیاسی اسلام بهترین نوع اندیشه سیاسی است

مجموعه جهاد تبیین و روایت (قسمت سی و یکم) | کارشناس برنامه: دکتر یدالله جوانی
رادیو صدای انقلاب| مروری بر دیکتاتوری مطلق در رژیم سلطنتی پهلوی
صدای انقلاب شماره 617

رادیو صدای انقلاب| مروری بر دیکتاتوری مطلق در رژیم سلطنتی پهلوی

شخصیت دیکتاتورمآب شاه پهلوی به گونه‌ای بود که به هیچ کس اعتماد نداشت و اجازه نمی‌داد هیچ تصمیمی بدون اجازه او صادر شود. «جعفر شریف‌امامی» از آخرین نخست‌وزیران پهلوی پیش از پیروزی انقلاب در کتاب خاطرات خود نکاتی را درباره خودمحوری‌های شاه مطرح کرده است..
رادیو صدای انقلاب| در میان اندیشه و فلسفه‌های سیاسی کدام یک درست است؟
صدای انقلاب شماره 616

رادیو صدای انقلاب| در میان اندیشه و فلسفه‌های سیاسی کدام یک درست است؟

مجموعه جهاد تبیین و روایت (قسمت سی ام) | کارشناس برنامه: دکتر یدالله جوانی
رادیو صدای انقلاب| به تو از دور سلام
صدای انقلاب شماره 615

رادیو صدای انقلاب| به تو از دور سلام

قبیله عشق | زندگی او مانند یک انسان عادی ادامه داشت، اما اگر مدتی با او رفاقت داشتی، متوجه می‌شدی که او یکی از بندگان خالص درگاه خداست. یک بار برنامه بسیج تا ساعت سه بامداد ادامه داشت. بعد احمد آهسته به شبستان مسجد رفت و مشغول نماز شب شد. من از دور او را نگاه می‌کردم. حالت او تغییر کرده بود.
رادیو صدای انقلاب| آپارتاید رسانه‌ای
صدای انقلاب شماره 614

رادیو صدای انقلاب| آپارتاید رسانه‌ای

دکتر علی حیدری | یکی از دوستانی که برای فرصت مطالعاتی به توکیو رفته، پیامی برای من ارسال کرد که در آن نوشته بود: «به اتفاق همسرم به سفارت سوریه در توکیو رفتیم و با تقدیم دسته گل و نوشته با قربانیان زلزله همدردی کردیم و تسلیت گفتیم. خیلی هم محبت داشتند و یک ساعتی گپ زدیم. با کنسول سوریه هم گفت‌وگو کردیم. گفتند شما اولین افرادی هستید که تسلیت گفتید... خیلی دلم سوخت براشون. سری هم به مسجد جامع کامی که توسط رایزنی فرهنگی ترکیه در توکیو اداره می‌شود، زدیم. با تقدیم گل و نوشته، ابراز همدردی کردیم و تسلیت گفتیم.»
رادیو صدای انقلاب| همه‌پرسی ملی
صدای انقلاب شماره 613

رادیو صدای انقلاب| همه‌پرسی ملی

دکتر مهدی سعیدی | اولین 22 بهمن قرن جدید در حالی از راه رسید که دشمنان این ملت در جنگ رسانه‌ای چهار ماه خود، تلاش کرده بودند تا با همه توان مانع حضور ملت شوند! در این مسیر سیاهه بلندی از دروغ‌پراکنی، تهدید، سیاه‌نمایی، ناامیدسازی و... را می‌توان برشمرد که همگی زنجیروار جدایی ملت از انقلاب را دنبال می‌کرد.
رادیو صدای انقلاب| مولد سازی چیست؟
صدای انقلاب شماره 612

رادیو صدای انقلاب| مولد سازی چیست؟

کارشناس برنامه: دکتر علی قاسمی دکترای اقتصاد سیاسی
۱۱۸