رادیو صدای انقلاب 1956 | جهاد تبیین، جهاد روایت

ولادت پیامبر اعظم(ص) و هفته وحدت

رادیو صدای انقلاب 1954 | رهبری و راهبری

محسن مهدیان، نقش رهبر انقلاب در اداره جنگ دوازده روزه

رادیو صدای انقلاب 1953 | اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای

محمدصادق علیزاده روزنامه‌نگار، در شرایط فعلی کشور و پس از جنگ اخیر با دشمن صهیونی و وضعیت توقف موقت آتش، این سفر چه آورده‌هایی برای کشور خواهد داشت.

رادیو صدای انقلاب 1952 | وارثان گوبلز

یوزف گوبلز، وزیر تبلیغات حزب نازی، شخصیتی معروف در ایجاد پروپاگاندا و جنگ روانی طی تاریخ معاصر بود که از ابزارهای هنری ـ رسانه‌ای و فناوری‌های تبلیغاتی از جمله کاربرد «دروغ‌های بزرگ» برای ایجاد ترس و انفعال در روحیه مخاطبان خود استفاده می‌کرد.

رادیو صدای انقلاب 1950 | اتحاد مقدس و زمزمه ابلیس

همانا شيطان، راه‌هاى خود را به شما آسان جلوه مى‌دهد، تا گره‌هاى محكم دين شما را يكى پس از ديگرى بگشايد، و به جاى وحدت و هماهنگى، بر پراكندگى شما بيفزايد. از وسوسه و زمزمه و فريب‌كارى شيطان روى گردانيد، و نصيحت آن كس را كه خيرخواه شماست گوش كنيد، و به جان و دل بپذيريد.

رادیو صدای انقلاب 1949 | کالبدشکافی یک بن‌بست

دکتر مهدی محمدی، مشاور رییس مجلس شورای اسلامی: درس بزرگ از جنگ دوازده روزه چیست؟/ نگاه خود را به جهان و سازمانهای بین‌المللی عوض کنیم.

رادیو صدای انقلاب 1948 | مارپیچ سقوط

«ایران باید فلج شود!» این گزاره مهم‌ترین هدف اسرائیل در جنگ بود هم در سطح راهبردی و هم تاکتیکی. اهداف تاکتیکی بستر لازم را برای اهداف راهبردی تامین می‌کنند. اقدام تاکتیکی طراحی می‌شود تا مجری را به یک هدف راهبردی برساند.
۶