دیپلمات ارشد پیشین آمریکا در پیامی هشدار آمیز درباره ادعای مقامات رژیم صهیونیستی و آمریکایی در مورد توانایی آنها برای نابودسازی تأسیسات هستهای ایران تصریح کرد: «دانش را نمیشود بمباران کرد.»
تهران از طریق کانالهای دیپلماتیک به اروپا اعلام کرده است که در صورت هرگونه اقدام تنشآمیز، واکنش هستهای متناسب و حسابشده نشان خواهد داد.
برخی رسانههای غربی در خبری به نقل از آژانس بینالمللی انرژی اتمی مدعی شدند که ایران تولید اورانیوم ۶۰ درصدی خود را تسریع کرده است.
مهمترین دلیل ارمنستان برای گرایش به غرب، بهویژه تلاش برای پیوستن به اتحادیه اروپا، مقابله با نفوذ روسیه و نیز نارضایتی از عدم حمایت مسکو پس از مناقشه دوم قرهباغ بوده است.
نخست وزیر مالزی اتفاقات غزه را آزمونی برای وجدانهای بیدار دانست و تاکید کرد که علاوه بر محکومیت، باید اقدامات بیشتری در مخالفت با نسل کشی صورت گیرد.
نماینده دائم روسیه نزد سازمانهای بینالمللی مستقر در وین بار دیگر تأکید کرد که مسکو آماده است در صورت درخواست تهران و واشنگتن، نقش تسهیلگر در روند مذاکرات ایران و آمریکا برای دستیابی به توافق ایفا کند.
در پی تشدید حملات رژیم صهیونیستی به غزه، رئیسجمهور فرانسه بر لزوم به رسمیت شناختن کشور فلسطین تاکید کرد.
رییس جمهور ترکیه اعلام کرد: اتحادیه اروپا در بخش انرژی در وضعیت بسیار بدی قرار دارد.
رسانه های رژیم صهیونیستی اعلام کردند که دیدار اخیر فرستاده ویژه آمریکا در امور خاورمیانه با وزیر امور راهبردی رژیم صهیونیستی درباره ایران و غزه پُرتنش بوده است.
مقامات سازمان ملل با تاکید دوباره بر رد طرح فریبکارانه آمریکا و اسرائیل برای توزیع کمکها در نوار غزه، اعلام کردند غزه گرسنهترین مکان دنیاست و مرگ لحظهای مردم اینجا را رها نمیکند و نباید با فلسطینیهایی که قتلعام میشوند مانند عدد برخورد کرد.
یک رسانه اسرائیلی، جزئیات طرح جدید پیشنهادی فرستاده ترامپ به خاورمیانه درباره آتشبس در غزه را که حماس نیز با چارچوب آن موافقت کرده، فاش کرد.
دبیر شورای امنیت روسیه در دیدار با همتای ایرانی خود تاکید کرد که توافقنامه مشارکت راهبردی بین دو کشور پایهای مستحکم برای تقویت همکاریهای دوجانبه، از جمله در زمینه همکاری فنی-نظامی، فراهم آورده است.