امام «شیروخورشید» را نماد طاغوت می‌دانست آقای دستیار!

در پی اظهارات قابل‌تامل یونسی دستیار ارشد رئیس‌جمهور درباره بازگرداندن نماد شیر و خورشید به جای هلال احمر، که همچنان با سکوت مسئولان دولتی از یکسو و انتقادهای مردمی همراه است، انتشار متنی از امام در ارتباط با برچیدن نمادهای طاغوتی، مدعیان این نگاه انحرافی را به توجیه واداشته است.
سخنگوی قوه قضاییه خبر داد:

وصول اسامی بدهکاران بانکی

اسحاق جهانگیری، معاون اول رییس‌جمهور دیروز درحاشیه نشست مجمع عمومی فراکسیون اصولگرایان رهروان مجلس از شناسایی 575 نفر بدهکار کلان بانکی و ارسال اسامی این افراد به قوه قضاییه خبرداد.سخنگوی قوه قضاییه در خصوص اظهارات معاون اول رییس‌جمهورگفت: اسامی بالغ بر 500 بدهکار بانکی ارسالی از بانک مرکزی به قوه قضاییه واصل شده است.
رهبر معظم انقلاب تاکید کردند:

جلوگیری از کاهش جمعیت جوان کشور "مسئله حیاتی" است

مسئله تکثیر نسل و جلوگیری از کاهش جمعیت جوان کشور، یک مسئله حیاتی است و باید بطور جدی دنبال شود.

چرا فرهنگ اهميت دارد؟

اگر سياست، اقتصاد يا هر بخش ديگر از زندگي بايستي متحول شود، بستر اين تحول ابتدا بايد در حوزه فرهنگ فراهم شود.

انقلاب اسلامي همچنان نيازمند مطهري

در شرايط حاضر اگر مي‌خواهيم که انقلاب اسلامي با شتاب گذشته به حرکت خود ادامه دهد به امثال شهيد مطهري نياز است

پاسداري سپاه از خون شهيد مطهري

استفاده از ويژگي‌ گرانقدر «به روز بودن و روزآمد کردن آموزه‌هاي ديني» شهيد مطهري در سپاه، سبب شده تا اين نهاد انقلابي در سخت‌ترين وضعيت‌ها فريفته و فريب‌خورده نشود و با بصيرت و درايت راه را تشخيص دهد و با صلابت و قدرت در آن گام بردارد.

ضرغامی: تا آبان در خدمت‌تان هستم

هر چند این روزها بحث رفتن عزت‌الله ضرغامی از صدا و سیما و اینکه چه کسی جانشین او می‌شود داغ است اما او خود می‌گوید که خردادماه از صدا و سیما نمی‌رود و پایان آبان ماه از این سازمان خداحافظی می‌کند.

عيارهايي براي نقد سياسي

نقاد در هر جامعه‌اي هم بايد با احساس مسئوليت نسبت به سرنوشت جامعه‌اش به نقد بپردازد و هم خطوط قرمز آن جامعه را در نظر بگيرد.
۱۹۲