« وَ لَقَدۡ أَرۡسَلۡنَا مُوسَىٰ بِـَٔايَٰتِنَآ أَنۡ أَخۡرِجۡ قَوۡمَكَ مِنَ ٱلظُّلُمَٰتِ إِلَى ٱلنُّورِ وَ ذَكِّرۡهُم بِأَيَّام ٱللَّهِۚ إِنَّ فِي ذَٰلِكَ لَأٓيَٰتٖ لِّكُلِّ صَبَّارٖ شَكُورٖ »
معاون اجرایی دولت سیزدهم، در گفتگویی صمیمی از سادهزیستی، عدالتمحوری و مدیریت جهادی شهید رئیسی در خدمت به مردم سخن گفت.
علی بیگدلی، کارشناس و تحلیلگر سیاسی در گفت و گو با بصیرت
تردیدی نیست که مردم از بیعدالت بیشتر از مشکلات معیشتی رنج میبرند، بنابراین انتخاب مسئولین و مدیران براساس شایسته سالاری روند فعالیتها را تسریع و بهبود میدهد و زمینهها را برای اجرای عدالت اجتماعی در همه شئون فراهم میکند
ایران اسلامی دستاوردهای فضایی بیشماری کسب کرده و توانسته با دستهای خالی و تکیه بر فناوری و نیروی داخلی حرف های بسیاری در عرصه فضایی دنیا داشته باشد. حالا برنامه های فضایی برای سالی که مزین به نام برنامه ریزی برای تولید است در یک مسیر مترقی قرار گرفته است.
جشنی فراتر از سیاست
نوروز جشنی باستانی است که خاستگاه فرهنگی آن از قلب ایرانی ریشه میگیرد که سالهای سال از هزاران سال پیش این سنت بهاری را جشن گرفته و آداب و سنن مختلفی برایش داشته است؛ سنتی که فرهنگ ها و اقوام مختلف هم آن را جشن گرفته و می گیرند، جشنی فراتر از سیاست که یک مدعی خارج از مرزهای فرهنگی این جشن امروز ادعای مصادره آن را داشته باشد."
حمیدرضا ترقی، کارشناس سیاسی در گفت و گو با بصیرت
اگرسفر آقای دبیری به عنوان معاون رئیس جمهور از محل هزینه دولت انجام گرفته باشد ایراد و اشکالی بسیار اساسی به وی و عملکرد دولت و نهادهای نظارتی وارد است، اما اگر سفر به صورت شخصی و با اموال شخصی انجام شده باید بهگونه دیگری مورد بررسی قرار بگیرد.
حسین کنعانی مقدم، تحلیلگر سیاسی در گفتوگو با بصیرت
دشمن بر آن است تا با شایعه سازی و انتشار سخنان کذب و دروغین نیروهایی که بزرگترین پشتوانه انقلاب اسلامی، جمهوری اسلامی و حفظ امنیت مردم ایران عزیز هستند را نزد افکار عمومی تضعیف کنند.
دبیرشورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به اخراج دانشجویان معترض به رژیم صهیونیستی گفت: شورا با همکاری فرهنگستانهای علوم و علوم پزشکی از پذیرش این دانشجویان در دانشگاههای ایران حمایت میکند.
فریاد مستضعفان در برابر استکبار جهانی
روز قدس، به عنوان نماد مقاومت اسلامی و تجلی اراده مستضعفان در برابر مستکبران، در سال 1357 توسط امام خمینی (ره) پایهگذاری شد. این روز، نه تنها یادآور ظلمهایی است که بر ملت فلسطین رفته، بلکه فرصتی است برای همبستگی مسلمانان در سراسر جهان و تأکید بر تکلیف الهی آنان در برابر استکبار. در سالهای اخیر، با تحولات جدید و عملیاتهای مقاومتی مانند طوفان الاقصی، روز قدس به یک رویداد جهانی تبدیل شده که نشاندهنده عزم و اراده مشترک مسلمانان برای حمایت از حقوق مردم فلسطین است. این روز همچنین فرصتی است تا جنایات رژیم صهیونیستی افشا شده و صدای مظلومان به گوش جهانیان برسد. با تغییر معادلات منطقهای و ظهور قدرتهای نوظهور، روز قدس به نمادی از ایمان به وعدههای الهی و نیروی محرکهای برای مقاومت در برابر ظلم تبدیل شده است.
گذار از انزوا به نابودی
رژیم صهیونیستی، بهمثابه آخرین بازمانده پروژههای استعماری قرن بیستم، در چرخه تاریخیِ فروپاشی قرار گرفته است. تقویت گفتمان مقاومت، جهانیسازی مسئله فلسطین، و افول حمایتهای بینالمللی (مانند جنبش BDS)، سناریوی «مرگ تدریجی» این رژیم را تسریع میکند. همانگونه که مقام معظم رهبری فرمودهاند: «صهیونیستها چون مُرده متحرکی هستند که نفسهای آخر را میکشند». امت اسلامی با اتکا به «قوه الهی» و وحدت راهبردی، شاهد تحقق وعده قرآن (وَنُرِیدُ أَنْ نَمُنَّ عَلَی الَّذِینَ اسْتُضْعِفُوا) خواهد بود.
روز قدس 1404 چگونه است؟
روز جهانی قدس به عنوان ابتکار راهبردی امام خمینی (ره)، امروز به یک نقطه کانونی در مبارزه جهانی علیه استکبار و صهیونیسم تبدیل شده است. اگر تا پیش از این، قدس صرفاً یک مسئله فلسطینی تلقی میشد، تحولات سالهای اخیر نشان داده است که این مسأله، محور تغییرات اساسی در نظم جهانی و منطقهای است. روز جهانی قدس، فرصتی است برای نشان دادن این واقعیت که دیگر رژیم صهیونیستی نمیتواند با اتکا به سلاح، اشغالگری خود را ادامه دهد. مسئلهای که نباید فراموش کرد، سنت الهی در پیروزی مستضعفان بر مستکبران است بنابراین پیروزی مقاومت فلسطین نه تنها بر اساس استراتژیهای نظامی و سیاسی، بلکه مطابق با سنتهای الهی است.
روز جهانی قدس، بهمثابه یک «ابژه سیاسی-اسلامی»، فراتر از یک مناسبت تقویمی، تجلی گفتمان مقاومت در برابر هژمونی مدرنیته غربی و پروژههای استعماری است. امام خمینی (ره) با تأکید بر این روز، «نقشه شناختی» جدیدی را در جغرافیای سیاسی جهان اسلام ترسیم کرد که در آن، قدس به «سوژه انقلابی» تبدیل شد.