نگاهی به نامه اخیر قالیباف به جبهه اصولگرایی
محمدباقر قالیباف یکی از دو کاندیدای نهایی جبهه اصولگرایان در انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری اخیراً در نامه ای سرگشاده خطاب به «جوانان انقلابی و دلسوز ایران عزیز» به بیان برخی نقطه نظرات خود درخصوص عملکرد جبهه اصولگرایان و لزوم تغییر در روش های این جبهه پرداخته است. اما این نامه و پیشنهادات آن البته در عمل چندان مورد قبول قاطبه جریان اصولگرایی قرار نگرفت.
شورای عالی سیاست گذاری انتخاباتی اصلاح طلبان از همان ابتدای شکل گیری اش در پاییز سال ۹۴ محل مناقشه میان اصلاح طلبان بوده است.
«رحمانیفضلی» به حدی ناکارآمد است که استانداران هم وظایف خود را نمیدانند.
اما شاید مهمترین بحث در این باره مسئله "بحران هویت" است که از سوی برخی تحلیلگران و ناظران سیاسی و حتی کاربران فضای مجازی مطرح می شود. یک روحانی فعال در توئیتر دراین باره نوشته است: «با ظهور پدیده تتلو در اردوگاه اصول گرایان میتوان تاریخ اصول گرایی و انقلابی گری را به دو قسمت پیشاتتلیتیسم و پساتتلیتیسم تقسیم کرد.»
هفتمین دوره انتخابات سازمان نظام پزشکی کشور، با همه هیاهوی رسانه ای که داشت، نمی تواند نمره قبولی بگیرد. زیرا، دچار ضعف هایی بود که قبلا برخی چهره های پزشکی، آنها را هشدار داده بودند.
مروری بر اختلاف اصلاحطلبان بر سر شورای عالی سیاستگذاری
عزم اصلاحطلبان برای ورود مجدد به ساختار حاکمیت در اوایل سال 94 و با هدف کسب کرسیهای نمایندگی در مجلس شورای اسلامی، با شکلگیری شوراي عالي سياستگذاري آغاز شد، اما این شورا از همان ابتدای کار و در ادامه در انتخابات خرداد 96، خود به محل انشقاق و اختلاف نظر میان احزاب، اشخاص و گروههای اصلاح طلب بدل گردید.
اصلاحطلبان برای بستن لیست امید در انتخابات دور
تحلیل انتخابات در گفتوگو با حجتالاسلام رئیسی:
تولیت آستان قدس رضوی گفت: یک برکت و نعمت این انتخابات، جمع شدن بخش عظیمی از نیروهای دلسوز کشور دور هم و کنار گذاشتن کدورتها بود.
حکیمی پور در گفتگوی تفصیلی با مهر:
لیست شورای شهر اصلاح طلبان حواشی بسیاری آفرید؛ دبیرکل حزب اراده ملت و عضو کنونی شورای شهر تهران، روایتی جالب از پشت پرده این لیست دارد.
جريان مدعي اصلاحطلبي و گروه موتلف آن جريان اعتدال برای جبران خطاهاي راهبردي خود در سال های 88 و 96، امروز بايد در برابر اظهارات مريم رجوي واکنش درخوري نشان دهند و برائت خود را از اين جريان اعلام نمايند و نشان دهند که جريانهاي سياسي فعاليت خود را در چارچوب منافع ملي و ساختار نظام تعريف ميکنند.
گزارشی از اختلاف اصلاح طلبان بعد از پیروزی در شورای شهر تهران
برخی از بیرون شورا درصدد هستند بر روند انتخاب شهردار تاثیر بگذارند. در واقع می خواهند تصمیم گیری درباره انتخاب شهردار را در خارج از شورا انجام دهند و گزینه خود را به شورا تحمیل کنند. باید صبر کرد و دید تا در دوره جدید شورای شهر تهران که از 14 مرداد ماه آغاز خواهد شد، اعضای شورای پنجم نهایتا چه کسی را بر صندلی شهرداری پایتخت می نشانند؟
در همان حال كه سناتورهاي آمريكايي به جبران شكستهاي ناشي از حضور جهادي سپاه در منطقه، به دنبال اعمال تحريمهاي موشكي و حقوق بشري و گنجاندن سپاه در ليست سياه و حتي تروريست معرفي كردن آن هستند، عده ای به طرح ادعاهايي عليه سپاه رو آوردهاند و احتمالاً واكنش سپاه يا گروه هاي حامي آن را نيز فرصتي براي حاشيهسازي و فرار از پاسخگويي به مسئوليتها و وظايف خود ميدانند
انحصارطلبان قدرت در جریان اصلاحات در حوزههای مختلف شهرداری پایتخت و کابینه دوازدهم و... با هم سرشاخ شدند.