جبهه مردمی نیروهای انقلاب در مسیر تعالی
جبهه مردمی نیروهای انقلاب با هدف عوض کردن قاعده بازی شکل گرفت یعنی به جای اینکه خواسته ها از بالا به پایین به مردم به عنوان اولویت معرفی شود، خواسته ها از پایین به بالا تجمیع شوند و مقدمات تبدیل شدن آن به قانون نیز فراهم شود. این جبهه در مسیر تعالی خود نیازمند چند اقدام اساسی است که به صورت مختصر به آن اشاره می شود...
عضو شورای مرکزی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی از برگزاری نشست ۶۰۰ نفره جبهه مردمی در روز پنجشنبه خبر داد.
محمد باقر قالیباف با صدور بیانیه ای حضور حماسی مردم در انتخابات را به همه مردم، رهبری و رئیس جمهور منتخب تبریک گفت.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: اگر جبهه مقابل در نظرسنجی‌ها متوجه شوند که اقبال بیشتر به سمت جهانگیری است گزینه کنار رفتن روحانی یا رقابت این دو فرد مطرح می‌شود.
علیرضا زاکانی در بیانیه‌ای، 8 اصل و 12 گام ضروری برای به موفقیت رساندن جبهه انقلاب را تشریح کرد.
ضرورت وحدت در این برهه از زمان در میان جریان ارزشی
یادداشتی از مرتضی طلایی درباره ضرورت و آثار وحدت در بین نیروهای انقلابی
اگر تعبیر اصولگرایی را به معنای واقعی کلمه در نظر بگیریم، کسانی که از چارچوب اصول انقلابی، ارزشی، مردمی و ولایی خارج نشده‌اند را نباید جریان واگرا در نظر بگیریم، ولی اگر از این چارچوب خارج شده‌اند و مسیرشان را جدا کرده‌اند با این تعریف دیگر اصولگرا به حساب نمی‌آیند. معمولاً جریاناتی که در گروه اول قرار می‌گیرند شاید در ظاهر تشتت و عدم یکپارچگی را در نظر بیاورند، ولی به استحکام و ریشه زدن بنیانی جریان اصولگرایی کمک می‌کنند.
اگر کسانی مانند سیاستمداران غربی فکر می‌کنند، باید مثل خودشان با آن‌ها رفتار کرد/لذا با کسانی که ترویج اسلام و اجرای احکام الهی را جزء وظایف خود نمی دانند کاری نخواهیم داشت؛ ولو این که برخی از آن‌ها بنا بر مصلحت، از اسلام سخن بگویند/یکی از رئیس جمهور‌های کشور گفته بود که دوست ندارد از مرگ در ادبیاتش استفاده کند/ این‌ها معتقدند: امام (ره) می‌خواست به آمریکا زور بگوید/ برجام امروز نیز در واقع به اجرا گذاشتن همین فکر است که هم منافع آمریکا تأمین شود و هم منافع ما!
رئیس شورای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان با تشریح برنامه های های این شورا برای انتخابات 96 گفت: نامزد جریان اصلاحات به اتفاق آرا در انتخابات آینده دکتر روحانی است.
دبیرکل ۶۳ ساله حزب کارگزاران، اگر چه از گود مناصب رسمی به دور است اما همچنان خود و تشکلش را پیشروی «اعتدال» در کشور می داند.
تفکیک ناپذیری منافع ملی و رسالت های فراملی
بعد از وقوع حادثه پلاسکو و یا مسأله آلودگی هوا و قطع برق در اهواز، برخی فعالان سیاسی در پیام‌ها و اظهارنظرهای خود، حضور منطقه‌ای ایران را بهانه قرار دادند و مدعی شدند که «وقتی حفظ بشار اسد مهمتر از رسیدگی به مردم اهواز شود، نتیجه همین می‌شود.» این قبیل اظهارنظرهای ناشیانه را می توان نوعی فرافکنی از سوی برخی فعالان سیاسی دانست.
منیره نوبخت گفت: افراد و گروه‌هایی که با اصل نظام مخالف هستند در مقابل استقبال پرشور اصولگرایان و نیروهای انقلابی از «جبهه مردمی نیروهای انقلابی»، ناخشنود هستند.
اگر بنا بر نظرسنجی ها اعلام شود کسی که به ضرس قاطع رأی می آورد، وجود نداشته باشد و فرد لب مرز باشد، می توان روی افراد دیگر هم حساب کرد و این احتمال هم هست که انتخابات به دور دوم کشیده شود. تحلیل دوستان این است که تکثر در مرحله اول باشد و در مرحله دوم با اجماع به نتیجه می رسیم.
قبلی۱۸بعدی