کارشناس:دکتر هادی محمدی، تحلیل گر سیاسی و پژوهشگر منطقه و بین الملل
نویسنده: محسن مهدیان - چرا محمدالضیف و یحیی السنوار و دیگر مجاهدان عالم فرزندان حقیقی خمینی هستند؟ این تعبیر بیش از این که یک برداشت ذوقی باشد یک حقیقت است. به واقع مجاهدان عالم فرزندان خمینی هستند. باید رابطه امام و مجاهدین عالم را توضیح داد. یک قیام داریم یک اقامه. قیام بلند شدن است و اقامه بلند کردن. رهبرانقلاب درباره اقامه نماز اینطور توضیح می دهند که اقامه نماز به معنی نماز گزاردن و نماز خواندن نیست. بلکه نماز به پا داشتن است.
کاپیتولاسیون به زبان ساده...
سرنوشت همراهان امام خمینی(ره) در پرواز پاریس _ تهران چه شد؟
ایالات متحده آمریکا در جریان چهل و هشتمین نشست بررسی دورهای جهانی شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد در ژنو، برای اولین بار از انتقاد از کارنامه حقوق بشری جمهوری اسلامی خودداری کرد.» برخی این خبر را پیشگامی ترامپ برای مذاکره با ایران تفسیر کردند. خبر بعدی، به این تفسیر ضریب داد. «قطع بودجه ۶۰ میلیون دلاری شبکههای ماهوارهای توسط ترامپ» تب و تابی بین رسانههای اپوزیسیون خارج نشین انداخت. طبق بررسیهای bbc در ادامه این روند تعدادی از نهادها و رسانههای فارسی زبان وادار شدهاند نیروهای پاره وقت خود را تعدیل کنند.
حکیم انقلاب: دههی فجر را و بیستودوّم بهمن را قدر بدانید. این خاطره، بزرگترین خاطرهی ملّت ما بعد از ورود اسلام به سرزمین ما و مرزهاى ما است.
کارشناس:دکتر هادی محمدی، تحلیل گر سیاسی و پژوهشگر منطقه و بین الملل
نویسنده: دکتر هادی محمدی - کشورهای عربی منطقه غرب آسیا و به ویژه کشورهایی که دارای ویژگی ژئوپلیتیکی مانند مصر و لبنان هستند و یا کشورهایی که دارای مزیتهای مالی ـ نفتی میباشند، همواره به دلایل مختلف دارای رقابت و اختلاف بوده و بنا به موضوعات پیش روی منطقهای و یا بینالمللی، این صفبندی رقابتی را دنبال کردهاند.
نگاهی به حضور استعمارگران در شبه قاره هند - استعمار برآمده از نگرشی است که مردمان مستعمرات را به کلی خارج از انسانیت دانسته و برای استعمارگران جایگاه بالاتری قائلند. این نگاه در دوران چندین دههای اشغال شبه قاره از سوی انگلیسیها به اوج خود میرسد و استعمارگران با تمام توان بر تحقیر و خوار کردن مردم هند تأکید دارند؛ چرا که این ترفند را باید سازکاری برای تداوم و استمرار استعمار دانست.
شاخصهای ترکیه - کارشناس: دکتر هادی محمدی، تحلیل گر سیاسی و پژوهشگر منطقه و بین الملل
داستان - در انتهای زمستان، همان روزهایی که هوا هنوز دو دل است بین سرمای استخوانسوز و گرمای خجالتی بهار، صدای اذان مغرب در مسجد جامع شهر پیچیده بود. چراغهای حیاط روشن و خاموش میشدند و باد ملایمی صدای اذان را با خود تا کوچههای دورتر میبرد.
مسجد شلوغتر از همیشه بود؛ نه از آن شلوغیهای بیحوصلهی صفهای نماز جمعه، بلکه از آن جمعهایی که هر کسی با خودش خلوت کرده باشد. کفشها دم در روی هم تلنبار شده بودند، انگار میخواستند از شلوغی خلاص شوند. در گوشهای از شبستان، سجادهای پهن بود و قرآن کوچکی که لای صفحاتش نشان قرمز رنگی جا خوش کرده بود