روي آوردن ترامپ به مکر و خدعه، بيانگر پذيرش شکست زودهنگام در جنگي است که خود آغازگر آن است. ترامپ شکست خود در جنگ اقتصادي عليه ملت ايران را پيش از شروع آن احساس کرد و دست به حيلتهايي زد که يکي از آنها پيشنهاد «مذاکره بدون پيش شرط» بود. کاري که معاويه سالها پيش اما در پايان جنگ دست به آن زد.
بزهكاران يقه سفيد، اغلب به طبقات اجتماعي بالا - اعم از سياسي، اقتصادي يا اجتماعي- تعلق دارند و با بهرهگيري از قدرت و نفوذ موثر خود، به ارتكاب جرايمي همچون كلاهبرداري، اختلاس، ارتشا، جعل، سوءاستفاده از كارتهاي اعتباري و ديگر جرايم مشابه اقدام ميكنند
ايران نيز به همراه ديگر کشورهاي جهان دچار تغيير اقليم شده و نشانههاي آن در سالهاي اخير در حوزه مرکزي و جنوب کشور بخصوص خوزستان، بوشهر، جنوب فارس و حتي اصفهان و يزد، بصورت افزايش دما، کمبود محسوس آب آشاميدني، کمبود و يا شور شدن منابع آب زيرزميني، گرد و غبار، افزايش گازهاي گلخانهاي و... هويدا شده است.
مبارزه با فساد افتخاري براي جمهوري اسلامي است که نشان از سلامت روح و جوهره نظام اسلامي دارد. اما بيگانگان و ضدانقلاب تلاش دارند تا آن را به فرصتي براي سياهنمايي و تضعيف جمهوري اسلامي بدل نمايند. در اين ميان وظيفه آگاهان و نخبگان و رسانههاست تا با هدايت افکار عمومي، شگردهاي تبليغاتي دشمن را در اين زمينه خنثي نمايند.
موج سواري در وضعيت موجود و تصويرسازي مثبت از خود در مقام منجي و به عنوان کسي که به مشکلات موجود واقف بوده و تنها اوست که ميتواند کشور و مردم را از شرايط کنوني نجات دهد را ميتوان مهمترين هدف احمدي نژاد دانست.
بررسي ابعاد سوال نمايندگان مجلس از رييس جمهور
مواجهه دولت و مجلس از جمله مسائلي است که مبتني بر تعامل و همگرايي بايد شکل گيرد تا حاصل آن کارآمدي نظام سياسي باشد. در اين ميان تعريف بندهايي حقوقي چون سوال از رييسجمهور نيز با هدف کارآمدي سازي نظام سياسي و تامين حقوق مردم در قانون لحاظ شده است. لذا عمل به قانون و بهره گرفتن از ابزارهاي قانوني نبايد منجر به ايجاد اختلاف در کشور گردد.
اگر در نامه فرمانده سپاه اشاره شده است که آرزوي مذاکره را به گور خواهيد برد يک مفهوم بيشتر ندارد و آن اينکه آمريکا با فشار ميخواهد ايران را پاي ميز مذاکره بکشاند و پاسخ آن است که اگر تا آخر عمردولت فعلي و دولت هاي بعدي اين رويه ادامه پيدا کند، قطعا ايران تسليم فشار نخواهد شد.
ريشههاي ناکامي نهضت مشروطه
به سبب اختلافات و ستيزهايي که ميان جريانهاي مختلف انقلاب مشروطه درگرفت و به صورت لاينحل باقي ماند، نه تنها اين انقلاب در تحقق اهداف خود ناکام ماند، بلکه با فضاي پرآشوب و ضعف و زوالي که بعد از مشروطه در ايران ايجاد شد، کشور به عرصهي تاختوتاز نيروهاي خارجي و تقسيم آن ميان روس و انگليس در قرارداد 1907 تبديل شد.
همهي آحاد مردم با هوشمندي و حساسيت خاصي اوضاع کشور را رصد ميکنند و با بهرهگيري از تجربيات تاريخي، نيک ميدانند که هرگونه اقدام سياسي شتابزده و ناشيانه در شرايط موجود، نه تنها کمکي به حل مسائل آنها نميکند، بلکه زمينههاي لازم را براي دخالت خارجي و در نتيجه، پيچيدهتر شدن شرايط کشور فراهم ميکند.