به نام مبارزه با تروریسم و به کام غرب و آمریکا

به نام مبارزه با تروریسم و به کام غرب و آمریکا

از یک‌طرف پول نفت و ثروت‌های متعلق به مسلمین را صرف رشوه دادن به سران کشورهای غربی برای کسب حمایت دروغین از اقدامات و نیات شیطانی خود می‌نمایند و از سوی دیگر در یک هماهنگی کاملاً آشکار زیان ناشی از کاهش تنها محصول درآمدزای خود یعنی نفت را به جان خریده و برای آسیب رساند به آنچه رقیب خود تصور می‌کنند، (یعنی ایران اسلامی)، چوب حراج بر دارائی‌های شهروندان خود می‌زنند.
تکنیک های رسانه ای قبل از انتخابات

تکنیک های رسانه ای قبل از انتخابات

دو قطبی سازی روش قدیمی در رقابت های سیاسی است به این روش ، روش دیو و دلبر هم می گویند . احزاب و چهره های سیاسی در این تکنیک سعی می کنند عرصه رقابت های سیاسی را به دو صحنه تقسیم کنند یکی سیاه و یکی سفید .
چرا به سوریه و لبنان کمک می کنیم؟

چرا به سوریه و لبنان کمک می کنیم؟

اگر امروز به سوریه به شکل کشور از دست رفته هم نگاه کنیم باز دشمنِ موجود در سوریه و منطقه دشمن ماست لذا باید تا می توانیم دشمن را در سرزمین غیرخودی درگیر کنیم.سوریه جزو محور مقاومت است، مقاومتی که دفاع از آن در این مقطع لازمه مشروعیت نظام است.
يك سوال از يك نامه

يك سوال از يك نامه

یکی از نکاتی که رهبر انقلاب در نامه به جوانان غربی مورد سوال قرار می دهند، موضوع علل گرایش جوانان غربی به داعش است. ایشان در نامه این سوال را مطرح می کنند که چرا کسانی که در اروپا متولد شده‌اند و در همان محیط پرورش فکری و روحی یافته اند، جذب این نوع گروه‌ها می شوند؟ آیا می توان باور کرد که افراد با یکی دو سفر به مناطق جنگی، ناگهان آن قدر افراطی شوند که هموطنان خود را گلوله باران کنند؟
ورود ترکیه به خاک عراق و تحرّک سیاسی بارزانی

ورود ترکیه به خاک عراق و تحرّک سیاسی بارزانی

رویکرد بارزانی کسب حمایت خارجی هم در زمینه اقتصادی و هم کسب مشروعیت است که برای این کار کشور ترکیه را انتخاب کرده است
سازمان حفاظت از اصلاحات افراطی

سازمان حفاظت از اصلاحات افراطی

ترجیح مسائل سیاسی بر مسائل زیست‌محیطی همه مصیبت سازمان محیط زیست کشور در دولت یازدهم نیست، این سازمان در چند سال اخیر با ضعف‌ها و مشکلات مدیریتی در داخل مجموعه‌ سازمان نیز دست به گریبان است و نحوه مدیریت معصومه ابتکار و گروه همراه وی در درون سازمان محیط زیست انتقادهای فراوانی را برانگیخته است.
الزامات برگزاری انتخابات سالم و پرشور(2)

الزامات برگزاری انتخابات سالم و پرشور(2)

اجرای صحیح و بی طرفانه قانون انتخابات، رعایت اصل بی طرفی در مورد نامزدها و جریانات سیاسی در انتخابات، فراهم کردن زمینه های حضور حداکثری مردم در صحنه و تأمین امنیت برگزاری انتخابات از سوی وزارت کشور و نهاد ها و سازمان های زیرمجموعه آن، نظارت دقیق و به دور از ملاحظات سیاسی شورای نگهبان و اجرای قانون در مورد ثبت نام کنندگان و احراز صلاحیت ها، تبلیغات انتخاباتی و هزینه های تبلیغاتی و برگزاری انتخابات و برخورد قانونی قوه قضائیه با متخلفان انتخاباتی از اصول لازم الرعایه مسئولین و برگزارکنندگان انتخابات و برگزاری سالم و پرشور انتخابات می باشد.
۴۱