بعد از موضوع آشوب سال ۱۳۸۸، هر اعتراض کوچک و بزرگی که در کشور و نقاط مختلف صورت گرفته است، اغتشاشگران وابسته به کشورهای معاند وارد عمل شده و نظام و مردم عادی و حتی معترضان را به خاک و خون کشیدهاند و امنیت و نظم کشور را مختل کردهاند.
وقتی یک وسیله نوین ارتباط جمعی پا به عرصه زندگی ما میگذارد، در پنج مؤلفه اساسی، کشورها را مورد هجوم و حمله قرار میدهد؛ ۱. تضعیف فرهنگ بومی کشورها ۲. ترویج محصولات فرهنگی وارداتی و همسو کردن ملتهای هدف با فرهنگ تولید کننده محصول ۳. ایجاد بدبینی نسبت به آینده کشور در کشورهای هدف و امید آفرینی کاذب در آنها به کشور تولید کننده این محصولات فرهنگی ۴. الگوسازی و تقویت نمادها و عناوین و برندسازی همسو با کشور تولید کننده محصولات رسانهای و فرهنگی ۵. نابودی خرده فرهنگها و ایجاد وابستگی فرهنگی با جهانی سازی.
برخورد مقتدرانه و هوشمندانه نیروی زمینی سپاه در چند روز اخیر و آتش باران مقرهای ضد انقلاب،نشان داد که جمهوری اسلامی برای ایجاد امنیت شهروندان کرد با بهره گیری از پیشرفته ترین تجهیزات نظامی متجاوزان را در هر نقطه ای که باشند تعقیب می نماید و آنها را از اقدامات شرورانه خود پشیمان می نماید.
ایران و عربستان از گذشته دور و حتی قبل از پیروزی انقلاب 1979 ایران روابط حسنهای با یکدیگر نداشتهاند و دلایل مختلفی در هر دوره از تاریخ در این خصوص وجود داشته است.