در مدل تحزب باید انتخابات حزبی باشد و احزاب فراگیر در کشور وجود داشته باشند و با یکدیگر رقابت کنند و در این مسیر باید همه بزرگان سیاسی عقل و خرد خود را در قالب احزاب تجمیع کنند و تنها مدلی که عقلای عالم آن را قبول دارند نظام حزبی است.
مهدی فضایلی، تحلیلگر مسائل سیاسی اصولگرا، درباره رویکرد اصولگرایان نسبت به انتخاب ترامپ گفت: اگر طرف مقابل بخواهد برجام را پاره کند یا نقض کند، اصولگرایان به هیچ وجه استقبال نمیکنند؛ ضمن اینکه ما این تحلیل را داریم که برجام برای ما هیچ منافعی در بر نداشته است، بنابراین پاره کردن آن هیچ تهدیدی برای ما محسوب نمیشود.
در حالی که رکود اقتصادی، وضعیت فسادهای کلان در نهادهای دولتی، بروز شکاف های طبقاتی در جامعه و ... خواب خوش را از مردم ربوده است جریانات سیاسی با بزرگنمایی برجام و انتخابات آمریکا، فضای سیاسی کاذبی را در جامعه شکل داده اند و سعی می کنند در این فضا با هم رقابت کنند.
نتايج انتخابات آمريکا معادلات اصلاح طلبان و اعتدال گرایان را به هم زد، چرا که با انتخاب ترامپ نگرانيها نسبت به بر هم خوردن برجام و ادامه روند تعامل با غرب به اوج خود رسیده است. نگرانيهاي جريان اصلاح طلب و اعتدال تنها به ناکام ماندن برجام خلاصه نميشود، بلکه مهمترين دغدغه، تأثیری است که نتیجه انتخابات آمریکا بر سناريوي انتخاباتي اين جريان در سال 1396 خواهد گذاشت.
اصلاح طلبان و انتخابات 96
وضعیت اقتصاد و معیشت باعث شده کارد به استخوان مردم برسد و تکیه دولت به آمارهای اقتصادی و تحلیل های مشاوران خود در این باره جای هشدار و تامل جدی دارد و می تواند برای روحانی در انتخابات سال آینده دردسرهای جدی بوجود آورد.
اگر نیک بنگریم اصلاح طلبان از ورود قدرتمند اصولگرایان می ترسند
فضای جنجالی و پرهیاهو بدون شک به نفع کسانی است که کارنامه ای خالی اما صدایی بلند دارند. رای اعتماد به 3 وزیر پیشنهادی بهانه های احتمالی را از دولت سلب کرده و حالا نوبت پاسخ به مطالبات اصلی مردم در حوزه اقتصادی است.
بیرکل حزب موتلفه اسلامی:
محمدنبی حبیبی در گفتگو با خبرنگار اعتمادآنلاین درباره آینده جریان اصولگرایی با محوریت جامعتین در رسیدن به وحدت اظهار داشت: بنده به عنوان نماینده حزب موتلفه می گویم که همچون ادوار گذشته انتخابات مجلس و ریاست جمهوری معتقد به ائتلاف اصولگرایان با محوریت روحانیت هستیم.
برداشتهاي مختلف از يک گفتار يا رفتار شايد در عرصه انساني طبيعي است. تفاوت در پيشفرضها، پيشآگاهيها، زاويهديدها، عقلانيتها و حتي تعلقات و حب و بغضها يتواند منجر به تفاسير مختلفي از فهم يک متن يا ماجرا گردد، اما نکته قابل ملاحظه در اين ميان آن است که بايد براي رسيدن به فهم مشترک، فرآيندهايي را در فضاي اجتماعي و سياسي تعريف نمود تا به گفته حکيم انقلاب، سوءبرداشتها به مناقشه و درگيري و مايهي کدورت و دلچرکيني برادران مؤمن از يکديگر بدل نشود!
براي دسترسي به صحت اين خبر حداقل سه راه وجود داشت: اولين راه اعتماد به منابع خبري بود که براي اولين بار نقل کننده اين ماجرا بودند و ميتوان آنان را منابعي امين و موثق دانست که سخنانشان قابل توجه و اعتنا بود. راه دوم دسترسي به آقاي احمدي نژاد و مطلع شدن ماجرا از طريق ايشان بود، کسي که کل ماجرا بر حول و حوش ايشان ميگرديد و ميتوانست با توضيح اصل ماجرا پايان بخش اين اختلافات باشد. سومين و آخرين راه که به طور طبيعي پرهزينهترين راه به حساب ميآمد، شنيدن ماجرا از زبان رهبري بود.
رقابت براي رياست شورا در سال پاياني از حساسيتهاي متفاوتي برخوردار بود. مهمترين اين شرايط قرار گرفتن در آستانه پنجمين دوره انتخابات شوراي شهر و دوازدهمين دوره انتخابات رياست جمهوري است که در ارديبهشت ماه 1396 برگزار خواهد شد.
طبيعي است در اختيار داشتن هيئت رئيسه ميتواند اعضاي آن را در جايگاه برتري قرار داده و با توجه به رسانهاي شدن و ...، براي موفقيت در انتخابات آتي شوراها از موقعيت بهتري برخوردار باشند
وضعيتي که هم اکنون اصلاحطلبان در آن قرار دارند، آنان را در مواجهه با روحاني و دولت يازدهم به چند دسته تقسيم ميکند. در اين بين با توجه به رابطه دو طرف که بر مبناي منفعت استوار است، گاه اختلافات معناداري به وجود ميآيد، اختلافاتي که از آن بوي قانع نبودن اصلاحطلبان به سهم خود و دلگيري از اعتداليون ميباشد. اختلافاتي که به شکل هاي مختلفي بروز مييابد.