آسيب ها و خطرات گفتمان اصلاحات براي توسعه سياسي
گفتمان اصلاحات با قدرت طلبي، انحصار خواهي و کشمکش هاي حزبي، فضاي سياسي کشور را دچار بحران ها و بي ثباتي هاي فراوان کرد و با بالا گرفتن اختلافات، تنش ها و در گيري ها حزبي و غير حزبي، نهادينه سازي توسعه و مشارکت سياسي ممکن نشد.
تلاش براي احياي اصلاح طلبي در بستر نرماليزاسيون
الگويي که در فضاي سياسي ايران مدعي نرمال سازي است، چندان کمکي به حل منازعات سياسي نمي کند بلکه خود عامل تازه اي براي توليد سوءتفاهم هاي تازه است. نرمال سازي، يعني به مسير طبيعي بازگشتن. تصور مي کنم بازيگران مختلف در ايران، بسته به آنکه چه وضعي را طبيعي مي انگارند و چه وضعيتي را خروج از وضعيت طبيعي مي پندارند، پروژه هايي براي نرمال سازي وضعيت جاري ايران در سر دارند.
دوره استکبارستيزي پايان نيافته است
محجوب در گفت و گو با بصیرت؛
تجربه 33 سال گذشته نشان داده است که دوره استکبارستيزي نه تنها پايان نيافته است بلکه مي بايست با اقتداري متفاوت از اقتدار 4 دهه پيش پيگيري و ادامه يابد.
حربه تخريب در دست افراطيون
عبارات فوق سياهه‌اي مملو از دروغ‌پردازي و اتهام زني است که تنها از دلي پرکينه بر زبان جاري شده است، فارغ از آنکه گوينده براي مدعاي خود دليلي اقامه کرده باشد. اين اظهارات در حالي بيان مي‌شود که امثال محتشمي‌پور‌ها خود را مدعي خط امام(ره) معرفي کرده و با انتساب خود به آن بزرگ زمانه، افکار عمومي ناآگاه را فريب داده و تخم کينه و کدورت نسبت به جريان رقيب و بزرگاني چون آيت الله مصباح يزدي را در جامعه مي‌کارند.
قبلی