همه طرفهای مربوطه باید به گفتوگو و مذاکره پایبند باشند و تلاشهای دیپلماتیک برای بازگرداندن برجام به مسیر درست در زودترین زمان را افزایش دهند.
گسترش روابط با همسایگان از جمله آسیای میانه و قفقاز دستاورد مهمی است که دولت سیزدهم با جدیت و پیگیری به آن دست یافته است و باید برای حفظ و تداوم آن تلاش کند.
تحليل پايگاه اینترنتی گلوبال ريسرچ از روابط راهبردي ايران و چين
ايران به عنوان يک نقطه تلاقي بسيار مهم در آسياي جنوبي، آسياي مرکزي و قفقاز و همچنين در خاورميانه شناخته ميشود که آن را به همين سبب به مهمترين کشور در طرح يک کمربند - يک جاده چين تبديل ميکند.
افکار عمومی در ژاپن نقش مهمی در سیاستگذاریهای این کشور ایفا میکند. فرهنگ صلحجویی و مخالفت با جنگ که ریشه طولانی در فرهنگ این کشور دارد، سبب مخالفت با هرگونه اقدام نظامی ژاپن در مسائل امنیتی میشود.
بررسی پیامدهای دیدار ترامپ و کیم در ویتنام
پیونگ یانگ نتیجه دو سال مذاکرات ایران و آمریکا را پیش روی خود دارد. به آمریکایی که به راحتی زیر تعهدات خود زده، هر روز بهانه جدیدی می گیرد و به راحتی از توافقی با چنین مختصاتی خارج شده و خواهان امتیازات جدید می شود، چگونه و چرا باید اعتماد کرد؟ «سوزان دیمگیو» تحلیل گرآمریکایی می گوید: «در مذاکرات غیررسمی که من با مقامهای کره شمالی داشتهام آنها همواره به مسئله برجام اشاره میکنند.»
تاملی بر گزارش سازمان ملل در مورد جنایت آنگ سان سوچی در میانمار
آمریکا سوچی را نماد صلح و آزادی در آسیا معرفی کرده بود اما اکنون این نماد آزادی و صلح تبدیل به یکی از عوامل ایجاد جنایت جنگی علیه مسلمانان روهینگیا شده است. جنایتی که نزدیک به یک میلیون روهینگیایی را آواره کرده و هزارن تن دیگر نیز قربانی تجاوز و کشتار وحشیانه شده اند.
توافق سنگاپور در گفتگو با دکتر نوذر شفیعی
علی رغم خوشبینیهای اولیه، وقتی که از کلیات وارد جزئیات میشویم وقتی از سطح به عمق حرکت میکنیم اختلافات و شکافها بیشتر نمایان میشود. تازه این بخشی از کار است. حتی وقتی درباره جزئیات به توافق برسید ممکن هست زمانی که پا به عرصه اجرای توافقات میگذارید در آنجا با چالشهایی جدید مواجه شوید. تجربه آمریکا با دو کشور ایران و کره شمالی این موضوع را دقیقاً روشن میکند.