به گفته کارشناسان، قدرت این بمب 5 برابر بمبی است که آمریکاییها برای به زانو در آوردن ارتش سلطنتی ژاپن بر روی شهروندان ناکازاگی انداختند. و بر اساس گفته آژانس آب و هوایی کره جنوبی، قدرت این انفجار ۵۰ تا ۶۰ کیلو تنف یعنی پنج تا شش برابر قویتر از پنجمین آزمایش هستهای کره شمالی در سپتامبر گذشته بوده است.
شلیک موشک کره شمالی از روی خاک ژاپن ۴ بازار جهان را تکان داد که طلا جزو آنها نبود.
دولت میانمار با مصوبه شورای حقوق بشر سازمان ملل برای تحقیق درباره کشتار مسلمانان روهینگا در این کشور مخالفت کرد.
کره شمالی در نخستین سه ماهه حضور ترامپ در کاخ سفید سه آزمایش موشکی انجام داده است. آخرین آزمایش در آستانه دیدار رئیس جمهور چین با ترامپ صورت گرفت که فضای این ملاقات را تحت تأثیر خود قرار داد.
کره جنوبی و آمریکا تلاش گسترده ای را برای یک اجماع جهانی علیه کره شمالی آغاز کرده اند که به نظر می رسد با فشارهای مختلف نظامی و اقتصادی علیه پیونگ یانگ توام خواهد شد.
با توجه به سفر رئیس جمهور چین به آمریکا
ترامپ معتقد است چین از توانایی تاثیر گذاری بر کره شمالی برخوردار است و می تواند با کاهش روابط تجاریش، این کشور را بابت رفتارهای غیر سازنده اش تحت فشار قرار دهد. در مقابل کارشناسان چینی عنوان می کنند که پکن سالهاست که دیگر به کره شمالی به عنوان یک دارایی استراتژیک نگاه نمی کند و آن را یک دردسر می داند
سازمان ملل متحد ضمن ابراز نگرانی مجدد درباره وضعیت مسلمانان روهینگیا هشدار داد که ممکن است دولت میانمار اقدام به اخراج همه مسلمانان از این کشور کند.
دام بزرگ آل سعود برای کشورهای شرق آسیا
بسیاری از این اقدامات از جنس همان اقدامات ترامپ است؛ یعنی یک شوی سیاسی و حرکت های خیره کننده، اما توخالی. آل سعود این بار نه تنها قدرت و توان شکل دهی به ائتلاف جدیدی علیه ایران را ندارد، بلکه تجربه ائتلاف های گذشته نیز به عنوان یک نقشه راه در برابر کشورهای شرق آسیا قرار دارد و این کشورها باید بدانند نتیجه ورود به ائتلاف مورد حمایت عربستان، همانند وارد شدن در مثل برموداست که جز هزینه چیز دیگری در برندارد.
تداوم نسل کشی مسلمانان روهینیگا و فرار آن هاز از میانمار
در حالی که این برنده جایزه صلح نوبل، که به مدد تبلیغات گسترده غربی ها تبدیل به «اسطوره صلح و دموکراسی» در شرق دور شده است، مرتب از شان و ارزش هر شخص انسانی سخن می گوید، حتی از اذعان به هویت هموطنان روهینگیایی خود هم ابا دارد و همچنان شاهد بی اراده ای در مقابل ظلم و خانمان سوزی مسلمانان میانمار است
دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل اعلام کرد هفته گذشته حدود 22 هزار مسلمان روهینگیا از میانمار به بنگلادش گریختند.
وزیر امور خارجه ایران در نامهای به دبیرکل سازمان ملل متحد، خواستار توجه جدی به وضعیت اسفبار مسلمانان روهینگیا در میانمار شد.
یک نشریه آلمانی با استناد به تحقیقات صورت گرفته در دانشگاه هاروارد شرایط مسلمانان میانمار را بسیار وخیم توصیف کرد و نوشت که نوعی نسلکشی در این کشور جریان دارد.