رسانههای غربی میگویند که بریکس عزمی برای نظم نوین جهانیست و ایران به کشورهایی که نیروی محرکه این گروه هستند، اضافه شده است.
وزیر راه و شهرسازی با اشاره به فرصتهای بینظیر ترانزیتی ایران و ترکیه برای تقویت روابط، گفت: ترکیه همواره در اولویت سیاست حسن همسایگی ایران قرار داشته است.
اهمیت ایران به عنوان شاهراه تجارت جهانی، شهرتی چند هزار ساله دارد و جاده ابریشم گواهی بر این واقعیت است؛ جاده ای که امروز چین به عنوان دومین ابرقدرت اقتصادی جهان، در تلاش است تا آن را در قالب ابتکار کمربند-راه (BRI) دوباره احیا کند.
در هفت ماه سال جاری، ۵۰.۶ میلیون تن کالا به ارزش ۲۰ میلیارد و ۳۶۴ میلیون دلار به کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی صادر شده است.
بلومبرگ با استناد به جدیدترین آمار صندوق بینالمللی پول نوشت، بیشتر رشد اقتصادی جهان در ۵ سال آینده از آن بریکس است و سهم گروه ۷ کاهش مییابد.
هزینههای بالای جنگ باعث شده تا صندوق بینالمللی پول پیشبینی رشد اقتصادی رژیم صهیونیستی را از ۵.۴ درصد به ۲.۷ درصد کاهش دهد.
سرویس مطبوعاتی کاخ کرملین در آستانه دیدار روسای جمهور ایران و روسیه که در حاشیه اجلاس سران بریکس در کازان برگزار می شود، اعلام کرد که در بیش از ۹۶ درصد از پرداختهای متقابل بین دو کشور از ارزهای ملی استفاده می شود.
معاون توسعه تجارت عنوان کرد؛
معاون سازمان توسعه تجارت گفت: دو هفته پیش الحاقیه موافقتنامه تجارت آزاد بین ایران و سوریه در کمیسیون اقتصادی مجلس به تأیید نهایی رسید و در صف ورود به صحن علنی مجلس قرار دارد.
وزارت برق عراق امروز شنبه از امضای توافقنامه با ترکمنستان برای واردات گاز از این کشور به عراق خبر داد.
اعضای بریکس در جلسه اخیر خوداز پلتفرم بریکسپی رونمایی و اعلام کردند که این پلتفرم میتواند، مزایای بسیاری مانند دلارزدایی، تسهیل تجارت اعضا و کاهش تأثیر تحریمهای غرب را داشته باشد.