با دستگیری الاسیر، چشم فتنه در لبنان کور شد
اشاره: دستگیری «احمد الاسیر» سرکرده سلفی‌های لبنان به دست نیروهای امنیتی این کشور، قبل از هر چیز، ضربه مهلکی به طرح منطقه‌ای آمریکا و دو همدست منطقه‌ای این کشور، یعنی عربستان و اسرائیل وارد کرده است. اقدامات الاسیر در لبنان با آنچه که در سوریه، عراق، یمن و دیگر کشورها می‌گذرد، ارتباط تنگاتنگ داشته است. اگر بهره‌گیری از جریان تکفیری در منطقه، برای مهار محور مقاومت بوده است، بی‌توجهی به لبنان، نقص بزرگی بود. به همین خاطر، الاسیر این حلقه مفقوده را پر می‌کرد و حتی از لحاظ اهمیت، لبنان مهم‌ترین حلقه توطئه برای مثلث آمریکا، اسرائیل و عربستان بود، چون جنبش انقلابی حزب‌الله به عنوان موتور محرک محور مقاومت، در این کشور مستقر است. اعترافات الاسیر هم به تنهایی ثابت می‌کند که راهبرد اصلی جریان سلفی «الاسیر» در لبنان، ضربه زدن به جنبش حزب‌الله و حتی ترور شخص «سیدحسن نصرالله» بوده است. احمد الاسیر تاکنون جسته و گریخته در ارتباط با این توطئه گروه خود، اعترافاتی انجام داده است. اما اعترافات اصلی و تکان‌دهنده وی، حمایت تنگاتنگ مالی و لجستیکی عربستان از گروه الاسیر است. تاکنون این جنایتکار سلفی، که البته حکم اعدامش هم پیشاپیش صادر شده است، در مورد چند و چون حمایت‌های عربستان حرف‌هایی زده است و باید منتظر ماند و دید که او در روزهای آتی در مورد دلارهای نفتی ریاض چه خواهد گفت. سرویس خارجی
اشاره: مطلب در پیش رو، باز نشر یادداشتی منتشر شده در سایت دفتر حفظ و نشر آثار مقام معظم رهبری است که به منظر مخاطبان ارائه می شود.
محمد مرسی چرا شکست خورد؟
مقدمه: از زندان و اعدام نمي‌ترسيد و به صراحت اعلام كرد. امكان دارد به خاطر مصاحبه با كيهان و انتقاد صريح از «السيسي»، زندانيو يا حتي اعدام» شود. اين جمله‌اي بود كه «سيد امين علي» فعال مصاحبه با افرادي كه بدون هيچ وابستگي به هيئت حاكمه، نظرات خود را خيلي صريح مي‌گويند لذت‌بخش بوده است چرا كه با عبور از محذورهاي سياسي و حزبي، مسائل و جراين‌ها را به نقد مي‌كشانند و ترس از زندان و حتي اعدام مانع از بيان حقيقت توسط آنها نمي‌شود. برعكس مصاحبه با ديپلمات‌ها؛ كه معمولا خبرنگاران از مصاحبه كردن با آنها لذت نمي‌برند. چرا كه نمي‌توانند مواضع روشني از آنها دريافت كنند. براي هر روزنامه‌نگار و خبرنگاري همواره مصاحبه با نخبگان مصري جذابيت خاص خودش را داشته است. چرا كه اين كشور با سابقه تمدن كهن خود، خاستگاه مرداني همانند جمال عبدالناصر و استاد عبدالباسط محمد عبدالصمد بوده است. از طريق دوستاني كه در جهان عرب داشتم توانستم با كي از نويسنده‌ها و روزنامه‌نگاران شجاع مصر ارتباط برقرار كنم. «سيد امين علي» تا سال 2013 سردبير روزنامه «الاسبوع» مصر بود و در چندين نشريه و روزنامه ديگر همانند روزنامه «الاحرار»، «النبا» و «مصر الفتاه» دبير تحريربه بوده است. وي كه داراي گرايش‌هاي ملي – اسلامي است، چندين كتاب منتشر كرد است و با موسسه «الاهرام» نيز همكاري دارد. اين مصاحبه هر چند به صورت ايميني انجام شد اما با توجه به ارتباط مستمر با اين فعال سياسي و رسانه‌اي مصري، حالتي چالشي به خود گرفت و برخي از سوال و جواب‌ها با توضيحاتي به وي برگردانده شد و ايشان با صبر و خوشرويي تمام به سوالات پاسخ دادند. در اين مصاحبه «سيد امين» به آتشفشاني آماده افجار شبيه بود كه منتظر جرقه‌اي براي فعال شدن بود. حرف‌هاي بسياري داشت كه گويا مجالي براي ارائه نيافته بود و در اين مصاحبه گوشه‌اي از اين رازهاي نگفته را آشكار كرد. وي از حكومت اسلام‌گرايان و انقلابيون بر مصر در سال 2012 گفت و تاكيد كرد كه حكومت اختاپوسي حسني مبارك بر تمام مصر سيطره دارد و انقلابيون حتي يك لحظه نيز حكومت نكردند. برخي از سخنان سيد امين بسيار عجيب بود به ويژه آنجا كه گفت: اين دستگاه اطلاعاتي مصر بود كه براي جلوگيري از روي كار آمدن جمال مبارك آغاز كننده انقلاب ژانويه بود.» وي از «حكومت فاشيستي» السيسي نيز بسيار متنفر بود و اعلام كرد: «السيسي ممكن است مدتي مردم را بفريبد اما هميشه نمي‌تواند آنها را در فريب نگاه دارد و مردم به زودي عليه وي قيام خواهند كرد.» متن اين مصاحبه خواندني پيش‌روي شما خوانندگان عزيز مي‌باشد.
در نشست کمیسیون ویژه مجلس
قبلی۴بعدی