چگونگی غلبه گفتمان انقلاب در دانشگاه‌ها از نگاه رهبر انقلاب
سازمان ملل هم ایرانی بودن موشک انصارالله را رد کرد
پزشکیان: خودمان تخلف می‌کنیم مصلحت است، اما دیگری انجام می‌دهد وااسلاما
بهار عربي زمينه را براي گسترش ابعاد همكاري‌هاي ايران و روسيه فراهم كرد
فلسطین، آرمانی که دولتهای عربی آن را فراموش کرده‌اند
دلایل شکست انقلاب مشروطه
اشاره: تاریخ معاصر ایران به خود 3 انقلاب مهم را دیده که اولین و دومین آن منحرف شد و انقلاب سوم همچنان در مسیر «شدن» قرار دارد. فصل مشترک هر دو انقلاب ناکام مشروطه و ملی شدن صنعت نفت، به حاشیه رانده شدن روحانیت اصیل و سرخوردگی اجتماعی به تبع آن بوده است. شرایط و زمانه منتهی به سال 1285 هجری شمسی به گونه‌ای بود که قدرت هدایت بیش از همه در اختیار روحانیت اصیل بود و شخصیت‌هایی چون آیت‌الله شیخ فضل‌الله نوری قاعده زمین مبارزات را طراحی می‌کردند اما به محض رسیدن به فتح نهایی، کنار گذاشته شدن شیخ فضل‌الله و روحانیون مبارزی چون او و طمع قدرت در برخی دیگر باعث شد انقلاب مشروطه به سرانجام نافرجامی برسد که دیکتاتوری از پی دموکراسی آن پدید‌ آید. شکستی در آستانه پیروزی بزرگ همچون جنگ احد که به غایت برای جریان متدین و انقلابی سخت تمام شد.
جولان دیدگاه‌های شبه‌علمی در شبکه‌های اجتماعی
مقدمه: در دنیای امروز و از آغاز قرن ٢١، به لطف پیشرفت شتابدار علم و فناوری، شاهد رشد چشمگیر شایعات و انتشار ویروس‌گونه آنها در رسانه‌های جمعی-اجتماعی هستیم؛ شایعاتی با درجات باورپذیری مختلف در میان عوام و خواص. بسیاری از ما شایعاتی را که می‌خوانیم یا می‌شنویم باور می‌کنیم، زیرا برایمان بسیار ملموس، ساده و قابل‌فهم هستند. برخی از شایعات، اما کاملا برعکس، از شدت باورناپذیربودنشان ممکن است به‌سادگی پذیرفته شوند. گاهی این امکان وجود دارد که شایعات باورناپذیری را قبول کنیم و با این توجیه که آنچه شنیده‌ایم فراتر از سواد و درک ماست، زیر بار قبول این شایعات برویم. باید بگویم باورنکردنی‌بودن یک موضوع، خود می‌تواند تلنگری باشد برای اینکه حواسمان را جمع کنیم و دقتمان را بالا ببریم. خبرهای عجیب‌وغریب، چیزهای غیرقابل‌باور یا اتفاقاتی که جزء پدیده‌های نادر و عجیب آفرینشند، ازجمله این موارد است. این امر به‌ویژه در موضوعات علمی رایج است، چون مردم درباره جزئیات یک ماجرای علمی اطلاعات کافی ندارند و از طرفی هم ماجراهای پرهیجان یا خارق‌العاده را دوست دارند و به کسب اطلاعات درباره چیزهای عجیب و خاص علاقه دارند. پس اگر باورنکردنی است، باور نکنید. یکی از این موارد، «به‌اصطلاح سلاحِ» هارپ است که هربار یک حادثه طبیعی رخ می‌دهد، به‌عنوان عامل اصلی و مقصر آمریکایی حادثه معرفی شده و فورا در میان مردم دهان‌به‌دهان و موبایل‌به‌موبایل می‌شود. اما به‌واقع هارپ چیست؟ در ادامه به معرفی و کالبدشکافی علمی این «پروژه» می‌پردازم.
تفسیر جمهوری اسلامی ایران از موشک‌های طراحی‌شده با قابلیت حمل سلاح هسته‌ای
مقدمه: ارتباط رژیم حقوقی دریای خزر با مسئله جانشینی کشورها ارتباطي کلیدی و ساختاری است، زیرا دریای خزر به‌عنوان دریای بسته‌ای که تا پیش از فروپاشی اتحاد شوروی، تحت حاکمیت مشترک دو کشور ایران و شوروی بود و تا حدود زیادی - حداقل در عمل- مشکلی میان آن دو وجود نداشت، یکباره با ازبین‌رفتن اتحاد شوروی و تجزیه آن کشور، آن بخش از قلمرو آن، تحت حاکمیت چهار کشور قرار گرفت و حاکمیت مشترک دوگانه به حاکمیت مشترک پنج‌گانه تبدیل شد. این تغییر و تحول جغرافیایی - سیاسی منطقه، منجر به جانشینی شد. جانشینی چهار کشور به جای یک کشور در خزر و معضل حقوقی-سیاسی درباره خزر از همین جا رخ نمود و بیش از ١٠ سال است که ادامه دارد. در این مقاله، موضوع‌های زیر به‌ترتیب مورد بررسی و تجزیه و تحلیل قرار می‌گیرند.
آیا پنهان‌کاری در قراردادهای جدید ارتباطی با ورود شرکت‌های استعماری به ایران دارد؟
قبلی۸بعدی