چارچوب اندیشه رهبر معظم انقلاب از منظری متفاوت
اشاره: تاکنون تلاشهای زیادی جهت بازشناسی منظومه فکری امام خامنه‌ای مد ظله العالی صورت گرفته است که دارای قوت و ضعفهای مختلفی می‌باشند، اما به نظر می‌رسد تاکنون به مبانی روشی این موضوع و پیش از آن بایسته‌ها و انتظاراتی که باید از یک مجموعه محتوایی داشته باشیم که بتوانیم نام «منظومه فکری» بر آن بنهیم، کمتر پرداخته شده است. بنابراین ابتدا ضروری است که بدانیم یک منظومه فکری چیست و چه ویژگی‌هایی دارد و ما منظومه فکری چه کسی را بناست مورد مطالعه قرار دهیم و اساساً این منظومه فکری به چه دردی می‌خورد و بناست چه مشکلی از مشکلات ما را برطرف نماید؟
6 ویژگی‌ دستگاه تفکر آیت‌الله خامنه‌ای
اشاره: در تجربه تاریخی ایران معاصر تفکر فقها و اندیشمندان شیعی همواره پشتوانه اصلی پیشرفت و امتداد زندگی جامعه ایرانی در ابعاد سیاست و فرهنگ و اقتصاد بوده است تا جایی که رقبای آنان از فرنگ سر رسیدند و روشنفکران سر برآوردند و از جمله نخستین توفیقات آنان دستاورد محمد علی فروغی در پشتیبانی رضا‌خان و ارائه تئوری‌های بدیل برای مدل‌های اداره جامعه در عرصه‌های سیاست، فرهنگ و اقتصاد بود... فقها و اندیشمندان شیعی دوران فترت کوتاهی را پشت سرگذاشتند تا نسل جدید متفکران و اندیشمندان اصیل شیعی سر برآوردند و سپیده‌دم انقلاب اسلامی نوید اثر بخشی و اشراب خون تازه تفکر ناب اسلامی در رگ‌های جامعه ایران را داد.
سه زاویه از جریان اندیشه رهبر معظم انقلاب
اشاره: دو جلد کتاب «منظومه فکری آیت الله العظمی خامنه‌ای» مجموعه‌ای است که با مدیریت و تحت اشراف استاد بزرگوار و گرانقدر جناب حجت الاسلام دکتر خسروپناه به فرجام رسیده است. ساختار این طرح کلان با هدف تبیین علمی نظام کنشی، بینشی و منشی رهبر معظم انقلاب برای استفاده اهل تحقیق، تدوین شده است. در این پروژه تلاش شده تمام ابعاد فکری رهبر انقلاب مورد نظر قرار گیرد و مجموعه مقالات تا حد ممکن تصویری کامل و منسجم از نظام فکری ایشان ارائه کند. وظیفه تدوین و گزارش سه‌بعد از اندیشه رهبر انقلاب به این حقیر سپرده شد: نظام علمی، نظام اقتصادی و پیشرفت. تلاش شد در این سه مقاله تا حد ممکن تصویری کامل و منسجم از نظام فکری رهبر انقلاب عرضه گردد.
قبلی۱۱بعدی