هیأتهای کشور فردا به مناسبت چهلم شهدای خدمت در ۴۰۰ نقطه که محل خدمات آیتالله رئیسی بوده، مجالس بزرگداشت «حماسه جمهور» برپا میکنند.
دوم اردیبهشت ماه سال ۱۳۵۸ شاید نقطه عطفی در تاریخ نظام جمهوری اسلامی ایران باشد. نقطه عطفی که به تشکیل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی انجامید آن هم در زمانهای که تمام دشمنان داخلی و خارجی به دنبال سرنگونی نظام نوپای جمهوری اسلامی ایران بودند.
فرزند شهید حسن طهرانی مقدم: ما در سراسر زندگی از پدرم میشنیدیم و برایمان ملموس بود که روزی با اسرائیل مقابله خواهیم کرد. زیرا او آن چنان به این موضوع فکر میکرد که انگار قرار است دو روز دیگر اتفاق بیافتد و اکنون آرزوی پدرم و البته شهدا محقق شد.
فرماندهان سپاه و ارتش مفتخر به دریافت نشان فتح شدند. دیروز طی مراسمی سرلشکر سیدعبدالرحیم موسوی، فرمانده کل ارتش و سرلشکر حسین سلامی، فرمانده کل سپاه مفتخر به دریافت نشان فتح از فرمانده معظم کل قوا شدند.
روزنامه وال استریت ژورنال مطرح کرد
تارنمای شبکه آی24، رسانه بینالمللی رژیم صهیونیستی نیز در گزارشی به این میپردازد که توسعه صادرات نظامی ایران، باعث نگرانی آمریکا شده است.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: ملتهای دنیا مسیر ایران را دنبال خواهند کرد. ملت ایران مفهوم شهادت را به جهان عرضه کردند. گرایش به اسلامی که در جهان به وجود آمده، نتیجه خون شهیدان ایران است.
نشریه تخصصی فارن افرز که تحت حمایت شورای روابط خارجی آمریکا فعالیت میکند در گزارشی به تاثیر جنگ غزه و تحرکات یمن بر توسعه محور مقاومت پرداخته است
صبح امروز پیکر شهیدان صادق امیدزاده، محمدامین صمدی و حسین محمدی در شهرک شهید محلاتی تهران از مقابل مسجد حضرت علیبن ابیطالب(ع) برگزار شد.
موشک بالستیک خیبرشکن در تاریخ ۲۰ بهمن ۱۴۰۰ همزمان با گرامیداشت چهل و سومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی با حضور سردار سرلشکر باقری فرمانده ستاد کل نیروهای مسلح و سردار حاجیزاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه در یکی از پایگاههای زیر زمینی راهبردی سپاه رونمایی شد.
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح گفت: مدیران بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس به صورت جهادی تلاش میکنند و اقدامات بنیاد در حوزه فضای مجازی قابل تقدیر است.
راز موفقیت قرارگاه خاتم علاوه بر خداباوری، خودباوری بوده است. ضمن اینکه توانسته خود را در ارتباط مستمر با بخش علمی و فنآوری کشور در قالب دانشگاهها و مراکز دانشبنیان قرار دهد.
پسر شهید محسن فخریزاده گفت: پدرم جزو دانشمندانی بود که طی ۴۰ سال کار علمی در کشور، در همه زمینهها فعالیتهای نوآورانه، محصولات و ابداعات فراوانی داشت و همین موضوع دیگر برای دشمن قابل تحمل نبود.