کتاب ر / داستان زندگی شهید رسول حیدری
معرفی کتاب دفاع مقدس1
از نکات قوت کتاب به کارگیری عکس‌های فراوان در جای جای آن است که باعث شده هم سند داستان‌های آن قوی‌تر باشد و هم خواننده بتواند بهتر و بیشتر با گوشه‌های مختلف زندگی شهید آشنا شود و ارتباط برقرار کند.
اینفوگرافیک/ دفاع مقدس1 (تجهیزات نظامی)
امتدادِ دفاع (1)
سیل ایران به سمت هدف ها پیش می‌رفت کودتاها ناکام بودند، جاسوسان در تسخیر خائنین اعدام شده بودند. حرکت داشت به پیش میرفت دنیا به لرزه افتاده بود.
سرلشکر محمد باقری
فرماندهان جوان دفاع مقدس1
او در دفاع مقدس ابتدا به عنوان نیروی عملیات حضور دارد که پس از مدتی به عنوان فرمانده اطلاعات لشکرها فعالیت می کند. او همچنین از سال 1362 تا پایان دوران جنگ تحمیلی بعنوان مسئول اطلاعات عملیات نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و قرارگاه کربلا قرارگاه خاتم‌الانبیاء (ص) حضور داشته است.
چمران و ستاد جنگهای نامنظم
اولین کسی که به جبهه رفت
او جزو اولین کسانی است که وارد جبهه جنوب می شود. و پس از چند هفته طی نامه از سوی امام که در رادیو قرائت می شود به همراه آیت الله خامنه ای به عنوان نماینده ایشان در جبهه منصوب می شود.
بنّای روستایی که فرمانده جنگ شد
شهید عبدالحسین برونسی
شهید عبدالحسین برونسی برای فرزندانش نه ژن خوب به یادگار گذاشت و نه رانت و نه جایگاه، او تمام چیزی که برای فرزندانش به یادگار گذاشت این بود که برای همیشه زندگی‌شان نه طلبکار نظام اسلامی باشند و نه از انقلاب برای خود سفره دست و پا کنند.
جنگ ما جنگ عقیده است
جنگ ما جنگ عقیده است، جغرافیا و مرز نمی‌شناسد، تا کفر هست مبارزه هست و تا مبارزه هست ما هستیم. این فرموده جزو خطوط گفتمانی انقلاب اسلامی در مواجهه با وقایع پیرامونش است.
او آمده بود که برود
شهید محمود کاوه جوان ترین فرمانده سپاه
شهید کاوه همیشه راهگشای عملیات ها بود، هر جایی که کار گره می خورد، او گره گشا بود هر کجا که از عزم وارده رزمندگان کاسته می شد، اراده پولادین شهید کاوه به همه آن عزیزان روحیه ای تازه می‌بخشید
کردستان خط مقدم مبارزه با ضد انقلاب
27 مرداد سالروز فرمان امام برای شکست حصر پاوه
دکتر مصطفی چمران که جنگ های نامنظم را به راه انداخته بود معجزه بلد نبود. در واقع همین نیروهای کرد بودند که به کمک آن فرمانده دلاور شتافتند و تحت فرماندهی آن شهید بزرگوار تمام شهرهای کرد نشین را از لوث وجود ضد انقلاب پاک کردند.
کدام آزادی؟ کدام اسارت؟
سالروز بازگشت آزادگان/آزادگان آمدند اما نه همه...
روز موعود فرا رسید، آمدند همان طور که رفته بودند؛ دلیر و مقاوم، نستوه و استوار، امیدوار و دلاور، آمدند با همان صلابت همیشگی، همان طور که دیروز رفته بودند، امروز آمدند. بوی اسپند و دود، بوی عطر خاطرات، و بوی مهربانی و انتظار، فضای دل ها را سرشار از شور و شعف کرد.
شهید عباس بابایی
به مناسبت سی امین سالگرد شهیدی که خود را بدهکار انقلاب می‌دانست
اگر شهیدی در مایه‌های «عباس بابایی» خودش را خیلی به این انقلاب بدهکار می‌داند، این از برکت همین انقلاب است، سفره انقلاب پهنِ پهن است اما بعضی ها به اندازه شکم می‌خورند و بعضی دیگر به اندازه شرف
قبلی۷بعدی