نماینده ولی فقیه در سپاه:
حجت الاسلام والمسلمین سعیدی در توصیف نقاط قوت نمایندگی ولی فقیه در سپاه اظهار داشت: به نظر من درک درست از منویات و تدابیر رهبری معظم انقلاب و شناخت همه جانبه تهدیدات داخلی، منظقهای و بینالمللی در قبال انقلاب اسلامی و ارائه خطوط فکری و سیاسی به مجموعه، از مهم ترین نقاط قوت نهاد نمایندگی در مقطع فعلی است.
رهبر انقلاب در دیدار مردم آذربایجان
حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح روز یکشنبه در دیدار پرشور هزاران نفر از مردم متدین و انقلابی تبریز، درک عمیق و انقلابی ملت در تفکیک میان «انقلاب و نظام» با «عملکرد تشکیلات و دستگاههای مختلف» را از علل اصلی حضور متفاوت و تحسینبرانگیز مردم در راهپیمایی سراسری ۲۲ بهمن امسال خواندند و سخنان مهمی در چهار محور «انقلاب و کارکرد اصلی آن»، «آسیب شناسی انقلاب»، «اولویتهای مقطع کنونی» و «آینده انقلاب» بیان کردند.
به بهانه سوم اسفند سالروز کودتای رضاخان:
دنیس رایت، اولین سفیر انگلستان در ایران بعد از کودتای 28 مرداد 1332 در کتاب خود با عنوان ایرانیان در میان انگلیسیها آورده است که به سفارش مقامات دربار ایران در دوران فتحعلی شاه ،سه نفر برای ادامه تحصیل به انگلستان اعزام شدند و در این کشور مورد استقبال لرد ولزلی وزیر امور خارجه انگلستان قرار گرفتند.
وی معتقد بود اگر ما قصد داریم نفوذی را که از بخت بلند در ایران به دست آورده ایم حفظ کنیم،پس تحصیل این جوانان و پذیرایی از آنان را باید یک هدف ملی به حساب آوریم.
به منظور تلاش هم افزایانه و افزایش سرعت و کارآمدی در حل مشکلات موجود در کشور، نخبگان و جریان های مختلف سیاسی باید اندکی در نوع نگاه خود به سیاست ورزی تغییر ایجاد کنند و آن را نه به عنوان کانونی برای مبارزات سیاسی و جریانی، بلکه به عنوان قوه محرکه ای که باید چرخهای فروخفته اقتصاد کشور را به جریان اندازد، نگاه کنند.
مارگارت تاچر که به بانوی آهنین در انگلستان مشهور بود و همزمان با پیروزی انقلاب نخست وزیر این کشور بود، میگوید:
ما غربیها در دهه 1980 از وسائل نظامی و ابزار جنگی شوروی و اقمارش واهمه نداریم؛ زیرا اگر بلوک شرق و اعضای پیمان ورشو مجهز به سلاحهای نظامی بوده و به ادوات مخرب و ویرانگر مسلح میباشد، ما نیز به سلاحهای مدرن و پیشرفته مسلح و مجهزیم؛ لیکن از حضور فرهنگ اسلامی انقلاب ایران نگرانیم.
جریانات سیاسی در آینه مطبوعات 29
جریانات سیاسی در این هفته ترجیح دادند به جای پرداختن به مشکلات واقعی مردم بر طبل اختلافات طوری بکوبند که حتی منافع ملی را نادیده بگیرند. ادامه این روند می تواند هزینه های سنگینی را به نظام تحمیل کند. توجیه ضرورت شکل گیری برجام2 و برگنمایی تقابل با رهبری در جریان رقیب را می توان دو نمونه مهم از این دست اقدامات دانست.
برای مدیران ما عادت شده است که مدیران قبلی را ملزم به پاسخگویی کنند ،اما خود نسبت به مدیریت فعلی خود پاسخگو نباشند. در واقع بسیاری از مدیران که عملکرد مناسبی هم ممکن است نداشته باشند برای سرپوش گذاشتن بر مطالبات افکارعمومی، معمولا جهت فلش سوالات را به قبل از خود می کشانند.
مراسم شکوهمند راهپیمایی 22 بهمن امسال همانگونه که پیش از این رهبر فرزانه و حکیم انقلاب، امام خامنهای(مدظلهالعالی)، اعلام کرده بودند، تماشایی بود؛ چرا که نه تنها از شور و حضور مردم در آن کاهشی پدید نیامده بود و این حضور پرشور اجازه هیچ تحرکی به پادوهای دشمن برای شیطنت و آتشافروزی نداد؛ ...
در 22 مهر 1357امام خمینی(ره) در پاریس در مصاحبه با فیگارو برای اولین بار در خصوص نوع نظام سیاسی آینده از «جمهوری اسلامی» نام بردند و در توضیح خصوصیات آن فرمودند که "حکومت جمهوری اسلامی مبتنی بر ضوابط اسلام، متکی به آرای ملت" خواهد بود. جمهوریت نماد مردم سالاری و اسلامیت نماد خدامحوری. موفقیت در استقرار این الگو، به معنای رد ادعای معتقدان به جدایی دین از سیاست و اثبات این مسأله مهم است که خدامحور بودن با مردم سالار بودن منافاتی ندارد.