تحدید نسل ایرانیان و تحقق سیاست های آمریکا

تحدید نسل ایرانیان و تحقق سیاست های آمریکا

روز گذشته در نشستی که برای بررسی آمار جمعیت با حضور کارشناسان این موضوع در دفتر شورای زنان، برگزار شد، دکتر کبری خزعلی که نقش مهمی در افشای پروژه «تحدید نسل» در ایران توسط سازمان ملل و تشکیلات وابسته به صهیونیست ها داشته است، گزارشی از وضع موجود و وضعیت گذشته که توسط مرکز رصد شورای زنان تهیه شده است را ارائه کرد.
ایجاد گرایش به خیر باید در سنین کودکی صورت گیرد!
بررسی مفهوم فلسفه برای کودک و مزایای آن در گفتگوی بصیرت با حجت الاسلام احمد غفاری:

ایجاد گرایش به خیر باید در سنین کودکی صورت گیرد!

ما در زمانه ای زندگی می کنیم که ارتباط گیری و عضوگیری در این جامعه بسیار سهل و آسان هست. اگر ما جامعه مخاطب خودتان را رها بکنید و از حیث بار حکمی و فلسفی در هر سطحی که ممکن است نتوانیم اینها را به اقناع و باور برسانیم، نیروی رقیبی وجود دارد که به راحتی می تواند مخاطب ما را جذب خودش کند. لذا باید مراقب از دست دادن مخاطب خودمان و مراقب از دست دادن میدان استراتژیک خودمان باشیم.
کابوس به جای بیداری
نگاهی به فیلم «رگ خواب» به کارگردانی حمید نعمت الله

کابوس به جای بیداری

فیلم «رگ خواب» به جای تخطئه سبک زندگی افسارگسیخته و غیرمذهبی، با پنداری شبه فمنیستی به مسئله می پردازد. اهریمن نمایی مردها و تأکید بیش از حد و افراطی بر تنهایی و مظلومیت زن، از نمودهای شبه فمنیستی هستند که در این فیلم دیده می شود. مینا حتی در سخت ترین شرایط و در اوج اضمحلال نیز حاضر نیست نامی از خدا ببرد. هیچ معنویتی در فیلم وجود ندارد. حتی نتیجه گیری فیلم نیز راهی به رهایی ندارد.
برای پیشگیری از آسیب های اجتماعی باید انگیزه های مجرمانه را از بین ببریم
ابعاد مختلف پیشگیری از آسیب های اجتماعی در گفتگوی بصیرت با حجت السلام دکتر شیدائیان:

برای پیشگیری از آسیب های اجتماعی باید انگیزه های مجرمانه را از بین ببریم

برخی کشورها پیشگیری را در سیستم های خود نهادینه کرده اند. برای مثال در برخی از کشورها در شهرداری ها کمیسیونی تعبیه کرده اند به نام کمیسیون پیشگیری و این کمیسیون در صدد آن است که در برنامه های شهرسازی صرفاً از منظر مهندسی و معماری به شهرسازی نگریسته نشود، بلکه شهرسازی از منظر پیشگیری هم دیده شود. مثلاً
جشنواره فیلم شانگهای کپی دست چندمی از جشنواره های خارجی است!
سعید مستغاثی در گفتگو با بصیرت:

جشنواره فیلم شانگهای کپی دست چندمی از جشنواره های خارجی است!

امروز در واقع جشنواره شانگهای یکی از 15 جشنواره گروه الف است و زیاد تفاوتی با آنچه در نمونه های غربی هست ندارد و در واقع یک کپی دست چندم از جشنواره های خارجی مثل کن و برلین محسوب می شود.
واقعیت های زندگی اجتماعی در قاب ماه عسل

واقعیت های زندگی اجتماعی در قاب ماه عسل

اعتبار و جذابیت ماه عسل برخلاف سایر برنامه های گفتگومحور موفق چون خندوانه، دورهمی و برنامه نود، نه از شخصیت و موقعیت میهمانان برنامه، که در موضوعات و سوژه هایی است که از نوع اعمال زیرپوست شهری اند؛ موضوعاتی که اغلب در جامعه اتفاق می افتد، اما کسی به آنها اعتنا نمی کند، مثل فقر، زنان بی سرپرست، کودکان کار، بزه کاری و مضامین اخلاقی مثل عفو و گذشت، کارآفرینی پیوند اعضا، وقف و ... .
گمشده در هزارتوی کلیشه و تکرار؛ از ابهام مضمون تا فقدان ساختار
درنگی در برنامه های مناسبتی و معارفی تلویزیون در ماه رمضان

گمشده در هزارتوی کلیشه و تکرار؛ از ابهام مضمون تا فقدان ساختار

برای رسیدن به مقصودی غیر از آنچه مبدعان هنر مدرن اراده کرده و قالب هایش را فراهم آورده و به جهان صادر کرده اند باید با خرق حجاب تکنیک، به جنبه فطری دستاوردهای بشر امروز دست یافت و وجه آسمانی و ربانی آن را گشود و در آنها تصرف نمود. سخن سید مرتضی آوینی تعبیر تئوریک و هم افقی است با آنچه حضرت امام خمینی(ره) درباره رسانه صدا و سیما و رهیافت و کارکرد آن در جامعه دینی و انقلابی ایران بیان داشتند.
انسان الهی-سیاسی در آینه دعای ابوحمزه ثمالی

انسان الهی-سیاسی در آینه دعای ابوحمزه ثمالی

امام سجاد با معرفی بخشش و بردباری به عنوان صفت الهی سعی دارد الگوی رفتاری ویژه ای را به مومنان معرفی کند و این مطلب درباره سایر صفات خداوند چون ستار بودن نیز حاکم است. تعالیم عرفانی امام سجاد(ع) می تواند به امکان تأسیس اندیشه، گرایش و رفتار سیاسی بیانجامد. به عنوان مثال از پیامدهای دست یابی به معرفت الهی، تقویت اعتقاد به یگانگی خداوند و توحید است که در عرصه سیاست منجر به بیزاری از قدرت های مادی می شود.
سوالات بی پاسخ درباره نمایشگاه بین المللی قرآن
گزارش بصیرت از بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم

سوالات بی پاسخ درباره نمایشگاه بین المللی قرآن

شاید به جرات بتوان گفت هیچ نوآوری در سطح نمایشگاه امسال دیده نشد و تنها جای برخی غرفه ها تغییر یافته و چند غرفه جدید با عناوین گذشته به غرفه ها اضافه شده است. علیرغم سفارش اکید مقام معظم رهبری به ایجاد اشتغال، حتی در بخش دانشگاهی و خصوصاً (فنی حرفه ای) هیچ کاری در این راستا صورت نگرفت. اقتصاد مقاومتی هم همانطور که انتظار می رفت، هیچ موضوعیتی در غرفه ها ندارد
۴۱