چهارشنبه های سفید یا همان ایجاد حس کاذب

چهارشنبه های سفید یا همان ایجاد حس کاذب

سناریوهایی چون آزادی های یواشکی و چهارشنبه های سفید، علاوه بر اینکه جامعه را به سمت بی بند و باری و لاابالی گری سوق می دهد، می تواند هدف مهم دیگری را هم دنبال کند و آن تغییر مطالبات و نیاز جامعه از موضوعات اقتصادی، تولید و اشتغال، به سمت ایجاد باور کاذب «عدم آزادی» باشد.
نفوذ یواشکی
مروری بر مقابله جریان ضدانقلاب با حجاب اسلامی

نفوذ یواشکی

آزادی یواشکی دختری که در حیاط دانشکده مقنعه ‌اش را در دست گرفته تا زنی که در ساحل دریا موهایش را به باد سپرده و دختری که روی پل عابر پیاده ‌ای در شهر قم بدون روسری عکس گرفته. و اخیراً پخش تصاویر و کلیپ هایی از زنانی که به نشانه اعتراض به حجاب اجباری! شال سفید به سرانداخته و یا دستبند سفید بر دست بسته اند. اگر اهل عضویت در شبکه ‌های اجتماعی و سرزدن به آنها باشید، شاید در این مدت شما هم به این تصاویر برخورده باشید؛ تصاویر لحظه ای که برمبنای آنها ادعا می شود، زنان ایرانی یواشکی آزادی را تجربه می‌ کنند!
نفس تازه سیما زیر پای مادر
مروری بر سریال های ماه رمضان تلویزیون در سه دهه

نفس تازه سیما زیر پای مادر

آثار پخش شده به مناسبت ماه مبارک رمضان در سیما عمدتا حول سه مضمون، قابل تقسیم بندی هستند؛ برخی از آن ها، به خصوص در دوره ای خاص با شمایلی ماوراءالطبیعی به نمایش درآمدند، گروهی کمدی بودند و برخی اجتماعی.
انتظارات از طرح تحول سلامت در دور دوم ریاست جمهوری روحانی

انتظارات از طرح تحول سلامت در دور دوم ریاست جمهوری روحانی

حوزه سلامت در جهان معاصر پس از امنیت، دومین نیاز ملت ها است. کشور ما نیز از این قاعده مستثنی نیست، لذا نگاه آزمایشی نسبت به طرح های مصوب در این حوزه می تواند آسیب زا باشد.
سیمای زنی در میان جنگ!
نقد و تحلیل فیلم سینمایی «ویلایی‌ها» اثر منیر قیدی

سیمای زنی در میان جنگ!

«ویلایی ‌ها» فیلمی به کارگردانی منیر قیدی، نویسندگی منیر قیدی و ارسلان امیری و تهیه‌کنندگی سعید ملکان است که در واپسین روزهای اردیبهشت ۱۳۹۵ در اندیمشک کلید خورد و تیر ماه 1395 فیلمبرداری اش پایان یافت. این فیلم برای نخستین بار در سی و پنجمین جشنواره فیلم فجر به نمایش درآمد.
کن؛ ساحل امن صهیونیسم
به بهانه برگزاری هفتادمین دوره جشنواره فیلم کن

کن؛ ساحل امن صهیونیسم

حضور مسئولان سينمايي ايران در جشنواره كن، بسيار منفعلانه است. این انفعال يك خطاي استراتژيك فرهنگي است. استدلال مديران سينمايي اين است كه حضور در بازار فيلم جشنواره كن يك فرصت اقتصادي براي ماست. اما به راستي اين حضور كه هر سال هم اتفاق مي افتد، چه تأثير مهمي روي اقتصاد سينماي ما داشته است؟
مردم سالاری دینی و تعالی فرهنگ سیاسی در جامعه ایران

مردم سالاری دینی و تعالی فرهنگ سیاسی در جامعه ایران

در ایران و در تمام این سال ها و دوره ‌ها، مردم در روند برگزاری انتخابات یعنی در همه مراحلِ تبلیغات، رقابت، حضور در پای صندوقهای رأی و در نهایت، تسلیم بودن در برابر رأی اکثریت و پذیرش نتیجه انتخابات، نوعی از بلوغ فکری و رشد سیاسی و «فرهنگ»ی را از خود نشان داده اند. این در حالی است که شور و نشاط اجتماعی و شدت و حدت رقابت های انتخاباتی در اکثریت انتخابات های ایران پس از انقلاب، از درصد بالای رأی دهندگان گرفته تا شور و نشاط حاکم بر فضای انتخاباتی، از معدل این امور در جهان، بالاتر است. براستی این وضعیت نشانه و نتیجه چیست؟
زنان و انتخابات و نگرش های نامطلوب برخی نامزدها

زنان و انتخابات و نگرش های نامطلوب برخی نامزدها

نگرش مادی حاکم بر بسیاری از شعارها و بعد از آن طبعاً در سیاست های دولت منتخب جهت حل مشکلات زنان، رفته رفته بر جامعه زنان اثرگذاشته و ذائقه زنان را در جهت خلاف آرمان های اسلامی و انقلابی تغییر خواهد داد. بنابراین نامزدها در ابتدا باید به این مسئله مهم توجه داشته باشند که طرح های خود را برای یک زن در جامعه ایرانی و اسلامی ارائه می دهند که در آن جایگاه زن تفاوت های بارزی با سایر جوامع دموکراتیک دارد.
نگاه انجمن حجتیه و صهیونیسم مسیحی به موعودگرایی تشابهاتی دارد!
بررسی مهدویت و موعودگرایی در گفتگو بصیرت با سیدهادی سیدافقهی:

نگاه انجمن حجتیه و صهیونیسم مسیحی به موعودگرایی تشابهاتی دارد!

تا زمانی که دشمنان ما و کشورهایی که می خواهند به ما حمله کنند در جبهه قدرت نرم، حالا چه در فضای مجازی، چه در فضای رسانه و تبلیغات، جنگ روانی و عملیات روانی و از خطوط قرمز عبور نکرده باشند، ما موظف هستیم با مسلح شدن به اندیشه مهدویت به عنوان مصلح آخرالزمان با اینها محاجه کنیم و وارد گفتگو شویم. اما اگر توسعه طلبی اینها، مثل آمریکا و رژیم صهیونیستی و کشورهایی که هم پیمان با آنها هستند بخواهند به مقدرات ما، به تمامیت ارضی ما، به سیادت ما تجاوز کنند ما باید تهاجم سخت را بکاربگیریم.
۴۲