"تولید" رکن اساسی اقتصاد کشور است/ برای کاهش اثرات کرونا بر تولید، دولت، واحدهای تولیدی و مردم باید پای کار باشند

"تولید ملی" کلید واژه نام‌آشنای اقتصاد کشور است که از یک دهه اخیر در بیانات رهبر معظم انقلاب بر آن تأکید می‌شود و سیاست‌گذاری‌های اقتصادی کشور تحت تأثیر این کلید واژه و با اولویت بخشی به اصول اقتصاد مقاومتی تدوین و ابلاغ می‌شود. در سال جاری نیز تأکید بر "جهش تولید" از سوی رهبر معظم انقلاب نوید تداوم دغدغه‌مندی نظام در حوزه تولید و اولویت بندی سیاست‌های اقتصادی بر محور چرخه تولیدی کشور را می‌دهد.
بسیج همگانی برای تحقق جهش تولید
گفت و گوی بصیرت با دکتر جعفر قادری نماینده ادوار مجلس و عضو هیات علمی دانشگاه شیراز

بسیج همگانی برای تحقق جهش تولید

رشد شاخص بورس حباب يا واقعيت؟
حميد ميرمعيني کارشناس بازار سرمايه در گفتگو با بصيرت:

رشد شاخص بورس حباب يا واقعيت؟

دولت طي يکسال اخير نشان داده بر آن است تا جريان نقدينگي به سمت بازار سرمايه هدايت شود، حتي تبليغات مختلفي هم براي اين کار انجام داده و تلاش هاي مختلفي صورت گرفته تا نظر مردم به بازار سرمايه جلب شود.
قیمت نفت به این زودی ها افزایش پیدا نمی کند/ اوپک در شرایط فعلی نقش تعیین کننده ای در سیاست گذاری های نفتی ندارد.
مدیر بین الملل سابق شرکت ملی نفت در گفت و گو با بصیرت:

قیمت نفت به این زودی ها افزایش پیدا نمی کند/ اوپک در شرایط فعلی نقش تعیین کننده ای در سیاست گذاری های نفتی ندارد.

تاثیراتی که منجر به کاهش نیاز به منابع و انرژی های فسیلی شده و طبیعتا تقاضای نفت در سطح جهان را نیز کاهش داده است. موضوعی که باعث شده قیمت نفت به حدود ۳۰ تا ۳۵ دلار در هر بشکه برسد.
اذن‭ ‬راهگشا
نگاهی‭ ‬به‭ ‬دلایل‭ ‬ارسال‭ ‬لایحه‭ ‬بودجه‭ ‬99‭ ‬به‭ ‬شورای‭ ‬نگهبان‭ ‬با‭ ‬تصویب‭ ‬کمیسیون‭ ‬تلفیق‭ ‬

اذن‭ ‬راهگشا

. ‬به‭ ‬نحوی‭ ‬که‭ ‬برای‭ ‬سال‭ ‬1399‭ ‬چیزی‭ ‬بیش‭ ‬از‭ ‬۷۰‭ ‬درصد‭ ‬بودجه‭ ‬کل‭ ‬کشور‭ ‬متعلق‭ ‬به‭ ‬آن‭ ‬بوده‭ ‬و‭ ‬کمتر‭ ‬از‭ ‬۳۰‭ ‬درصد‭ ‬بودجه‭ ‬متعلق‭ ‬به‭ ‬بودجه‭ ‬عمومی‭ ‬کشور‭ ‬است؛‭ ‬با‭ ‬این‭ ‬حال‭ ‬عدم‭ ‬بررسی‭ ‬دقیق‭ ‬بودجه‭ ‬شرکت‌های‭ ‬دولتی‭ ‬در‭ ‬مجلس‭ ‬به‭ ‬عنوان‭ ‬یکی‭ ‬از‭ ‬ایرادات‭ ‬ساختاری‭ ‬بودجه‭ ‬در‭ ‬نظام‭ ‬بودجه‌ریزی‭ ‬کشور‭ ‬مطرح‭ ‬است
کاهش تبعات اقتصادی کرونا نیازمند برنامه ریزی صحیح است/ دیپلماسی فعال اقتصادی می تواند تهدیدات کرونا را تبدیل به فرصت کند
گفت و گوی پایگاه خبری بصیرت با معاون پیشین وزارت صمت:

کاهش تبعات اقتصادی کرونا نیازمند برنامه ریزی صحیح است/ دیپلماسی فعال اقتصادی می تواند تهدیدات کرونا را تبدیل به فرصت کند

آقای دکتر! ویروس کرونا تجارت های بزرگ و کوچک را در سطح بین المللی تحت تاثیر قرار داده است. به نظرتان چه راهکارهایی برای برون رفت از این وضعیت وجود دارد؟کشورهایی که آستانه مقاومت اقتصادی کمتری دارند بیشتر تحت تاثیر تبعات ویروس کرونا قرار گرفته و آسیب پذیری مضاعف تری نسبت به اقتصادهای قوی خواهند داشت.
۳۶