چرا در اقتدار پیشرو هستیم و در اقتصاد عقب مانده ایم؟!
دکتر رضایی در جلسه شورای تحلیل معاونت سیاسی سپاه در تشریح مولفه های پیشرفت

چرا در اقتدار پیشرو هستیم و در اقتصاد عقب مانده ایم؟!

همان‌طور که نظام در اقتدار موفق عمل کرد و تفکر غرب‌زدگی را از نهادهای نظامی و امنیتی خارج کرد، متأسفانه غرب‌زده‌ها در اقتصاد موفق شدند و راه انقلابی را از اقتصاد خارج کردند. امروزه اقتصاد ایران در مدیریت تفکر غربی به سر می‌برد و هنوز راه انقلابی به اقتصاد ورود پیدا نکرده است. علت اینکه کمتر از 20 درصد از سیاست‌های کلان رهبر معظم انقلاب در بعد اقتصاد اجرایی شده این است که راه انقلابی در اقتصاد وجود ندارد. چرا باید تنها 20 درصد از ابلاغیات اقتصادی بالاترین مقام حکومتی یک کشور اجرا شود؟ این نشان می‌دهد که راه دولتمردان ایران در اقتصاد اشتباه است.
FATF منجر به خودتحریمی می شود/این قرارداد از لحاظ حقوقی الزام آور نیست
گفتگو با چهار نفر از نمایندگاه مجلس درباره FATF

FATF منجر به خودتحریمی می شود/این قرارداد از لحاظ حقوقی الزام آور نیست

آقایان فلاحت پیشه، پورابراهیمی و نقوی حسینی، نگاه مثبتی به پیوستن به FATF ندارند و یا آن را خلاف منافع ملی می دانند و یا این که معتقد به ملاحظات مهمی درباره آن هستند، در مقابل آقای صفاری نطنزی پیوستن به FTAF را یک ضرورت می داند و معتقد است با پیوستن به این قرارداد، دچار مشکل نمی شویم، چون هم اکنون بسیاری از قوانین این قرارداد در قوانین داخلی ما اعمال می شود.
تضاد قراردادهای جدید نفتی با راهبردهای اقتصاد مقاومتی

تضاد قراردادهای جدید نفتی با راهبردهای اقتصاد مقاومتی

آنچه در قراردادهای جدید نفتی از منظر الگوی اقتصاد مقاومتی مورد نقد است: تضعیف ظرفیت ها و توانمندی های شرکت ملی نفت ایران و شرکت های تابعه؛ واگذاری بلندمدت میادین کشور به شرکت های خارجی؛ نبود تضمین انتقال فناوری؛ امتیازات خاص و قابل تأمل به شرکت های خارجی و کم توجهی به بخش خصوصی داخل.
خودزنی یا خودتحریمی
ابهاماتی که FATAF می افزاید!

خودزنی یا خودتحریمی

امضاء این توافق در حالی مورد توجه قرار گرفته است که بانک مرکزی ایران برخی از نهادها و سازمان های داخلی را برای تبعیت از قوانین FATF به بهانه حمایت از محور مقاومت در منطقه با خودتحریمی مواجه ساخته و خود را بیشتر تابع قوانین بین المللی می داند چرا که الزام به آن را از شروط برجام و جذب سرمایه گذاری خارجی در کشور بر می شمارد.
دولت نتوانسته است رکود را از بین ببرد
علیرضا محجوب در گفت و گو با بصیرت:

دولت نتوانسته است رکود را از بین ببرد

هیچ نسخه عاجلی که درمانگر قطعی رکود باشد وجود ندارد و اگر وجود داشت کشورهای غربی برای خروج از این وضعیت کنونی شان از آن استفاده می کردند. کنترل ها بسیار پیچیده و زمانبر است و هر موضوع باید جداگا‌‌نه آسیب شناسی شود و آسیبها برطرف شود.
نسخه های انگلیسی وضعیت اقتصادی ما را بدتر می کند

نسخه های انگلیسی وضعیت اقتصادی ما را بدتر می کند

سیاست تعدیل اقتصادی علاوه بر صندوق بین المللی پول توصیه‌ای بود که از جانب بانک جهانی به کشور ایران بر اجرای این سیاست تاکید شده بود.یکی از شرایط عضویت ایران در این سازمان که هنوز هم پابرجاست این است که توصیه‌های سازمان جهانی را باید بپذیریم. یکی از این توصیه‌ها این است که حتما کارنامه اقتصادی کشور را می‌خواهند و می‌گویند که ضروری است بخش خصوصی در اقتصاد شما تا 90 درصد قدرت مانور داشته باشد.
چگونه به یک اقتصاد قدرتمند تبدیل می شویم؟

چگونه به یک اقتصاد قدرتمند تبدیل می شویم؟

ما در حال حاضر بدهی خارجی معوق نداریم یعنی همه بدهی های ما بروز پرداخت شده است. همه 8میلیارد دلار بدهی خارجی ما پرداخت و مشکلی وجود ندارد. ظرفیت خارجی بانک مرکزی هم مطلوب است یعنی 29 میلیارد دلار. مجموع دارایی های خارجی ایران 130میلیارد دلار است که البته عمده آن به خاطر تحریم ها بلوکه است. از این طرف ما افزایش خدمات عمومی داریم مانند طرح تحول سلامت که موجب رضایت 70 درصدی در این بخش شده است.
۶۸