سخنگوي جبهه مردمي نيروهاي انقلاب در گفتگو با بصيرت:
اصولگرايان بايد در ساختار و روشهاي ناموفق گذشته بازنگري کنند و با برنامهريزي راهبردي، عملياتي، حضور فعال و مستمر در صحنه و ارائه راهکار در حوزههاي اقتصادي، اجتماعي، فرهنگي و سياسي، ابتکار عمل را به دست گيرند تا آمادگي رقابت، اقناع مردم و جلب افکار عمومي در مقاطعي چون انتخابات را داشته باشند. جبهه مردمي نيروهاي انقلاب ميتواند نقش تعيين کنندهاي در همگرايي، بهرهگيري از ظرفيتها و فعالسازي نيروهاي توانمند داشته باشد.
تقاضای برکناری دولت از سوی هر گروه و هر کسی با این مفروض صورت میگیرد که جریان یا گروهی توانایی اداره کشور به شکل بهتری را دارد. صرف نظر از اینکه این ادعا تا چه حد با واقعیات همخوانی داشته و دارد، این شائبه را پیش میآورد که اگر نیات این افراد قدرتطلبانه نبوده و دغدغه مردم را دارند، چرا در خدمت به مردم با دولت همکاری نمیکنند!
در منطق اين افراد اگر کنسرت چند صد نفري يک خواننده لغو شود و يا چند ده نفر در يک پاساژ اقدام به رقص و آواز کنند و کسي با اينها برخورد کند، مقابله با مردم مشهد رخ داده است! اما اگر نمايندگان رسمي و قانوني اين شهر که توسط مردم انتخاب شدهاند، سخني بگويند که به مذاق ايشان خوش نميآيد، نماينده و صداي مردم نيستند و فاقد پايگاه اجتماعي به حساب ميآيند.
چه کساني بدنبال برکناري رئيس جمهور هستند!؟
اين ادعاها در حالي مطرح ميگردد که مويدي براي آن مطرح نگرديده و چنين تعابيري در اظهارات اصولگرایان و منتقدان دولت روحاني وجود ندارد. لذا بکارگيري تعابيري چون به استعفا رساندن، اِعمال فشار، طرح عدم كفايت و پروندهسازي، بيش از آنکه حاکي از ذهن منتقدين بالاخص اصولگرايان باشد و مستحضر به مشاهدات ميداني و انضمامي گردد، گزارشي است از آنچه در ذهن اصلاحطلبان ميگذرد!
واکاوي تحرکات جريان اعتدال براي تبديل شدن به قطب سوم سیاسی کشور
اعتداليون در ميانه تقابل دو اردوگاه اصولگرايي و اصلاحطلبي زاده شدهاند و در فرصتي تاريخي توانستند در پيوند با اصلاحطلبان و يارگيري از بخشي از بدنه اصولگرايان کرسي عاليترين جايگاه اجرايي کشور را در دست گيرند. حضور در قدرت موجب شد رؤياهاي بلندتري در سر بپرورانند و براي تداوم حضور در قدرت به تأمل بنشينند و به اين نتيجه برسند که اين تداوم بدون تبديل شدن به جرياني مستقل ممکن نخواهد بود.
سلوک شخصي و حاکميتي رهبر معظم انقلاب همواره بر حفظ تمام ياران انقلاب با خواستهها و انديشههاي حداقلي و حداکثري است و همين رويکرد اگر توسط دولتها و مسئولان کشور اتخاذ شود، شايد قدرت اجماع سازي و اتحاد آفريني براي موضوعات مختلف بهتر فراهم گردد.
راهکار دوم واگرايي و روي آوردن به سناريوي «عبور از روحاني»، با هدف کاستن از هزينههايي است که ميتواند آينده سياسي اصلاحطلبان را در انتخابات آتي با تهديد مواجه کند! نشانههايي از اين رويکرد در اظهارات حجاريان نمايان است.
مرتضی طلایی در گفتگو با بصیرت
سیاسی بازی و سیاسی کاری برای مدیریت شهری و شهرداری تهران سمی مهلک است و بزرگترین چالش و تهدیدی که شوراها را تهدید میکند این است که اعضای شورا محل شورا را، که محل خدمت به مردم شهر است، با یک حزب و باند و جریان و باشگاه سیاسی اشتباه بگیرند.
طرح جدی محسن هاشمی به عنوان مهمترین گزینهی احتمالی کلیدداری بهشت، اولاً حکایت از نفوذ و تعیینکنندگی بالای کارگزاران در میان اصلاحطلبان دارد و ثانیاً به نظر میرسد که پس از تجربه ناموفق اصلاحطلبان در واگذاری مدیریت شهر تهران به آقای نجفی، اکنون اصلاحطلبان درصدد هستند تا از افراد باسابقه و آشنا به مسائل شهری، در مدیریت شهرداری تهران استفاده کنند.
در اواخر سال 96 موضوع استعفای نجفی در رسانه ها مطرح شد اما با انکار کرسی نشینان خیابان بهشت و اصرار شهردار، همراه بود. بالاخره 19 فروردین نجفی با حضور در صحن شورای شهر با اصرار و پافشاری بر استعفای خود، بیماری را علت آن و موضوع را خارج از اراده شخصی و بر مبنای مشیت الهی دانست. نحوه مواجهه شورای شهر با این استعفا قابل تأمل است !
در حالي که فضاي سياسي سرگرم بررسي نتايج ششمين دوره انتخابات مجلس شوراي اسلامي بود، در نخستين ساعات روز بيستودوم اسفند ماه سال 1378، سعيد حجاريان، عضو شوراي شهر تهران، در حالي كه قصد ورود به ساختمان شوراي شهر را داشت، مورد سوءقصد چند مرد مسلح قرار گرفت و به شدت از ناحيه سر، صورت و گردن مجروح شد.
جریانات سیاسی در آینه مطبوعات 33
در حالی که رسانه ها اصلاح طلب تلاش کردند موضوع حمله به سفارت ایران را کم اهمیت جلوه دهند و مدعی شدند که تعرض چندساعته به سفارت ایران به انگلیس ربطی نداشته و نباید این اتفاق در روابط بین دوکشور تاثیرگذار باشد روزنامه ها اصولگرا ضمن تاکید بر اینکه پلیس لندن کم کاری کرده یا به عمد از چنین تعرضی حمایت کرده است سمت و سوی انتقادات را به سمت دولت و سیاست خارجی او بردند.