طمع دشمن براي انتخابات چيست؟
همانگونه که آمريکايي‌ها يکي ازدلايل پذيرش برجام راحمايت از طيف‌هاي به اصطلاح ميانه‌رو(غربگرا) در ايران اعلام کردند و به صراحت اعلام کردند که اگر ما توافق را نبپذيريم معلوم نيست که در انتخابات آينده چه بر سر رئيس جمهور روحاني مي‌آيد، آمريکا مي‌خواهد ترکيب مجلس آينده ايران به گونه‌اي باشد که نه تنها با دولت يازدهم در بسياري از زمينه‌ها همسو باشد، بلکه قطب قدرتي باشد در دست طيف‌هاي به اصطلاح ميانه‌رو
بايد تلاش شود، مجلسي ولايتمدار و مقتدر تشکيل شود
سيد علي رياض در گفتگو با بصيرت:
انتظاري نيست که جريان مقابل به تمجيد، مدح و تشويق اصولگرايان بپردازد، قطعا جريان مقابل براي ايجاد تشويش، انشقاق، دوگانگي و عدم وحدت در جبهه اصولگرايان تمام تلاش خود را خواهد کرد، اما اين اجماع و ائتلافي که در جبهه اصولگرايان اتفاق افتاده حکايت از ذکاوت دوستان اصولگرا دارد.
اخلاق انتخاباتي مردم
تبليغات يعني بيان گويا و صريح و شفاف و رساندن سخن خود به مردم و جلب نظر و رضايت و در نهايت راي گرفتن از مردم پاي صندوق هاي راي. قطعا بيان نظر و ارائه راهکار بدون نقد وضع موجود ميسر نخواهد بود و صد البته که نقد منصفانه کاري است بس دشوار. نقد منصافه و حرکت بر پايه عدل و انصاف عملي است کمياب که اين روزها هم کمتر کسي بدان پايبند است. طرفداران نامزدها بايد در نقدهاي خود مواظب باشند که از تخريب و تهمت و دروغ بستن و بدون علم سخن گفتن پرهيز نمايند و آخرت خود را به دنياي ديگران نفروشند.
انتخابات و برجام
اگرچه اجراي دقيق و کامل برجام مسأله اي مهم است،‌ اما مهمتر از آن اين است که دقت کنيم که کدام گروه ها و جريان ها درصدد حل مشکلات مردم هستند. به عبارت ديگر، از آنجا که ماهيت مشکلات کشور،‌ اقتصادي - معيشتي است، بايد ديد که کدام گروه‌ها و جريان‌ها دغدغه حل اين مسائل را دارند و خود را براي حل اين مشکلات آماده کرده اند.
شاخصه‌هاي نماينده مطلوب
امام خامنه ای: «آدمهايي را انتخاب بکنند که وقتي رفت در آن مسند نشست - حالا آن مسند هرچه باشد؛ چه مسند عضويت در مجلس خبرگان باشد يا در مجلس شوراي اسلامي باشد يا رياست جمهوري باشد- خودش را سپر بلاي مشکلات کشور قرار بدهد، فاني در خدمات و مصالح و منافع عمومي مردم باشد، کشور را به دشمن نفروشد، مصالح کشور را براي رودربايستي با اين و آن زير پا نگذارد؛ بايد اين را انتخاب کنند. اين ميشود يک انتخابات خوب.»
درمان سندروم توهم اصلاح طلبان
اصلاحات برونزا و الهام گرفته از غرب يک آفت است چنين اصلاحاتي با فرهنگ اسلامي ايران سازگار نيست چرا که به ارزش دست هاي بومي توجه نمي کند. شايسته است الگوي اسلامي ـ ايراني مبتني بر استقلال در عمل، بدور از دخالت بيگانگان و تشويق و خط دهي غرب ارائه گردد.
روحانيت و انتخابات پيش رو
ممکن است عده نادري از معممين بانقشه يا تلقي جدايي دين ازسياست و برخي با القاي دلسردي و نااميدي در مردم، ضمن کناره گيري از انتخابات، ملت را از حضور در صحنه منع نمايند و از اين رهگذر از حرارت انتخابات پرشور کم کنند. بنابراين همگان بايد به اين نکته ملتفت باشند که اولا «حضور» و ثانيا «نقش آفريني در انتخابات» و ثالثا «انتخاب اصلح و گزينش کانديداي شايسته و مطابق بامعيارها» از مصاديق حفظ نظام اسلامي است
منطق رای در اعتماد به لیست ها
همچنین با رای مکتبی، مصالح انقلابی و اسلامی مراعات شده، از ریزش آرای جریان نزدیک به انقلاب و غیرهمسو با جریانات غربگرا جلوگیری می شود. ضمن این که اگر رای دادن مکتبی با اعتماد به لیستی که واجد ویژگی‌هایی گفته شده از سوی رهبر معظم انقلاب باشد صورت گیرد، در رفع بزرگترین شبهه رای مکتبی، یعنی سهم خواهی لیستی هم کمک خواهد کرد.
ضرورت و ابعاد مشارکت حداکثري  و راهکارهاي افزايش آن
دسته ديگري از افراد جامعه كساني هستند كه نسبت به اهميت مشاركت سياسي و حضور در انتخابات آگاهند، اما به دليل "بي‌اعتمادي" حاضر نيستند در راي گيري شركت كنند. منشاء اين بي‌اعتمادي را مي‌توان در تجربيات تلخ فردي، برخي حوادث در انتخابات گذشته و القائات و شبه افكني‌هاي دشمنان نظام اسلامي دانست كه ذهن افراد را تحت تاثير قرار داده و اراده آنان براي حضور در انتخابات را سست مي‌كنند.
حمایت انگلیس از عالیجنابان رنگین پوش
قدرت طلبی و فاصله گرفتن از روحیات انقلابی و غرور هویت ملی در برخی اشخاص، خانواده ها و گروه های سیاسی موجب طمع انگلیس شده که در عصر پسابرجام، برای اعاده نفوذ مخدوش شده و آسیب دیده در اثر انقلاب اسلامی، اقدام کنند.
رفتار شناسی ماشین تبلیغاتی دشمن درانتخابات
نکته بعدی که دشمن در تاکتیک‌های تبلیغاتی خود علیه نظام از آن استفاده می‌کند، این است که در درصدها، آمار و ارقامی که معمولاً در انتخابات مطرح می‌شود، تردید می‌کنند و از این طریق می‌کوشند ذهن رأی‌دهندگان را مشوش کنند.
مشارکت حداکثری و اعتماد به فهرست انقلابی
در اين بين سؤال اصلي آن است که براي اين انتخاب مهم بايد به چه مؤلفه‌ها و ملاحظاتي توجه کرد تا بتوان بهترين انتخاب را داشت و عالي‌ترين مجالس را براي پيشبرد اهداف انقلاب اسلامي شکل داد؟ به نظر مي‌ر‌سد مهم‌ترين نکات براي برگزاري انتخاباتي باشکوه و تحقق مجلسي در تراز انقلاب اسلامي موارد و ملاحظات زير باشد.
قبلی۱۶بعدی