گفتگوی اختصاصی با پرويز سروري:
جريان نيروهاي انقلاب بررسي جامعي را صورت داده و تلاش کردند که نيازهاي امروز کشور را شناسايي و اولويتبندي کنند و مبتني بر آن اولويتها، ليست به دست آمده را سامان دادند. با توجه به اين که اولويت امروز جامعه بحث معيشت و اقتصاد است سرآمدترين و کارآمدترين چهرههاي اقتصادي کشور در اين ليست قرار داده شدهاند و ميتوان اميد داشت که به لطف خداوند اقتصاد مقاومتي با حضور اين عزيزان، هماهنگي و همدلي ديگر نمايندگان در ليست عملياتي شود.
گفتگوي اختصاصي با آيت الله کعبي و آیت الله دري نجف آبادي
بنظرم جریان نفوذ دوقطبي و جناحي کردن مجلس خبرگان را در دستور کار خود دارند چرا که تنزل درجه مجلس خبرگان، تنزل درجه رهبري است، ولايت فقيه حزبي و جناحي نيست به تبع آن مجلس خبرگان هم حزبي جناحي نيست، لذا نبايد مجلس خبرگان را حزبي، جناحي و چند قطبي کرد، مجلس خبرگان يک مجلس کارشناسي مذهبي و مجلسي با پشتوانه مردمی است در واقع مجلس خبرگان مورد احترام همه اقشار مردم و احزاب سياسي است.
در شرایطی که نامزد ناصالحی به عنوان رقیب، از امکان پیروزی در انتخابات برخوردار است و حضور متکثر و متعدد نامزدهای صالح همفکر و همسو به توزیع و تجزیه آراء خواهد انجامید، پافشاری بر انتخاب گزینه مورد علاقه نقض غرض بوده و سزاوار آن است که در اقدامی همگرایانه و مبتنی بر همدلی و تفاهم، در مسیر وحدت حرکت کرد تا با تجمیع آراء متفرق، فرصت را از به قدرت رسیدن گزینه ناصالح خارج نمود، هرچند حاصل آن انتخاب گزینهی باشد که همه ویژگی مورد نظر ما را تامین ننماید.
هر یک از این شایعه ها آستانه خاصی را در ایجاد تشویش دارند که با عبور از آن آستانه یا حرکت زیر آن آستانه تاثیر خود را از دست می دهند. در این زمینه باید این شناخت ها و ارزیابی ها تقویت شود. نمی توان مقابله را با دست خالی بدون فهم و ارزیابی انجام داد.
آيتالله مومن: «گاهي کسي که ثبتنام ميکند از ما هم فاضلتر بوده است و ما نيز او را ميشناسيم، بنابراين اين فرد نيازي به امتحان دادن ندارد. امتحان براي کساني است سابقه علمي آنها هنوز براي فقهاي شوراي نگهبان مشخص نشده است در غير اينصورت نيازي به امتحان نيست. حتي شنيدم بعضيها که سابقه علمي داشتند براي امتحان آمده بودند که درنهايت شرکت نکردند. بنا نيست ما کسي را اذيت کنيم».
آقای روحاني بهتر از هرکس ديگري ميداند که حداقل بخش اعظم سبد راي او در ميان اصلاح طلبان است. اگر حاميان اصلاحات نامزدهاي خود را در انتخابات داشته باشند، چه نيازي است که به ليست اعتدال راي دهند؟ پس بايد به آنها گفت تنوع نامزدها دلچسب و زياد نيست و از اين رو بهتر است به ليست اعتدال راي بدهيد.
از منظر جریان اصلاحات، دولت یازدهم بدنه اجتماعی ندارد و اساساً اعتدال نسخهای برای گذار بيش نیست. اصلاح طلبان معتقدند، دولت روحانی برآمده از شرایط و اقتضائاتی است که پس از ماجرای 88 بر کشور حاکم شد. از منظر آنان مردم از اصولگرایان دلزده شدند بودند و اصلاح طلبان نیز فرصت حضور در رقابت را نداشتند و در نتیجه روحانی توانست از این خلاء استفاده کرده و راهی پاستور شود
نظارت بر قراردادها و نحوه حضور شرکتهايي که زماني در کنار دشمنان ايران بودند از وظايف مهم مجلس آينده خواهد بود، که اگر به درستي اجرايي نشود راه نفوذ بر بدنه اقتصادي کشور که اين روزها زمزه هايي از نفوذ اقتصادي هم به گوش مي رسد، توسط شرکت هاي اقتصادي عملياتي خواهد شد.
چنین باوری به هيچ وجه در سيره و انديشه امام(ره) وجود ندارد که وابستگان به ايشان در برابر قانون استثنا محسوب شوند و از امتيازاتي فراتر از ساير افراد برخودار باشند. به نظر ميرسد که اينگونه اظهاراتي که به ظاهر از سر دلسوزي نسبت به نوه امام بيان مي شود، مطلوب نوه امام نيز نباشد؛ زيرا به نظر ميرسد که حجت الاسلام سيدحسن خميني که در بیت امام(ره) بزرگ شده و بیش از دیگران به مشی ایشان آگاه است، نيز راضي به برخورداري از امتياز ويژهاي نسبت به سايرين در برابر قانون نباشد!
غلبه احساسات و عواطف راهزن ديگري است که مسير عقلانيت انتخابات را ناکام خواهد گذاشت! متاسفانه شور و هيجانات رقابتهاي انتخاباتي آنقدر بالا ميگيرد که گامهاي تعقل در نيمه راه رها شده و احساسات و حب و بغضها بصيرت و انتخاب آگاهانه را از آدمي سلب ميکند.
مشارکت سياسي فعال در جامعه که مصادق بارز آن حضور در عرصه انتخابات است، به عنوان يک ضرورت شرعي و تکليف الهي مورد تاکيد قرار گرفته است، چرا که اولا نظام سياسي اسلام بدون حضور ملت در صحنه معنا نمييابد و ثانيا اين حضور موجب حفظ و تقويت نظام اسلامي که به فرموده حضرت امام حفظ آن از اهم واجبات است، شده و آن را در برابر تهديدات مختلف مصون مي سازد.
حضور پررنگ اصلاح طلبان در فضاي مجازي و شبکه هاي اجتماعي يکي ديگر از سياستهاي انتخاباتي اين جريان براي موفقيت در انتخابات خبرگان است. از اين طريق اين جريان شانس بالايي را براي نزديک شدن به قشر جوان خواهد داشت، قشري که از آنها به عنوان جمعيت خاکستري انتخابات نام برده ميشود که سرمايهگذاري بر روي اين قشر و به صحنه آوردن آنها شانس هر جريان سياسي را براي پيروزي بالاتر خواهد برد.