پارادوکس در فهم جمهوريت و اسلاميت
ناکامي گفتمان اصلاح‌طلبي در اجتماع جمهوريت و اسلاميت نظام اسلامی
آقاي خاتمي خواسته يا ناخواسته با تاکيد بر انتخابات آزاد و نفي جايگاه شوراي نگهبان، در مسير استحاله مردم سالاري ديني به دموکراسي سکولار غربي حرکت کرده است، و بازي هاي زباني براي ارائه اسلامي سازگار با جمهوريت، چيزي جز اشاره به اسلام سکولار نخواهد بود.
جنب و جوش اصولگرایان در آستانه 1400
در مورد آخرين وضعيت اردوگاه جريان انقلابي مي‌توان چنين نوشت که تلاش براي وحدت آغاز شده است، اما تا رسيدن به وحدت حداکثري هنوز راه طولاني در پيش است. وجود نامزدهاي متعدد و متکثر احتمالاً چالش‌هايي را براي اين جريان به همراه خواهد داشت.
رقابت بر سر مديريت شهري
سايه انتخابات رياست جمهوري بر سر شوراها همچنان سنگيني مي‌کند و اين امر موجب شده تا گاه در اذهان عمومي کمتر ديده شود. و اين در حالي است که شوراها از اهميت ممتازي برخوردار است و نبايد به سادگي از آن غفلت نمود.
شوق و شور کانديداتوري
حضور افراد متنوع با گرايش‌هاي سياسي مختلف در عرصه انتخابات در ذات خود اقدام مذمومي نيست و بايد به آن به مثابه فرصتي براي کشور توجه کرد. اينکه تعداد بيشتري از فعالين سياسي و مديريتي در خود اين توان را مي‌بينند که وارد اين ميدان شوند، حکايت از استعداد بالقوه نيروي انساني کشور دارد.
خيز بلند براي پاستور در 1400
وضعيت شناسي اردوگاه اصلاح‌طلبان در آستانه انتخابات رياست جمهوري سيزدهم
اصلاح طلبان با همه توان به ميدان آمدند تا پيروزي بايدن را به مثابه راه حل مشکلات کشور معرفي نمايند و از اين نمد، کلاهي براي سر طاس مذاکره با آمريکا بسازند تا بار ديگر برجام را علم کنند و مردم را در آستانه انتخابات 1400 بفريبند!
تکاپوهاي انتخاباتي جامعه روحانيت
مروري بر نقش آفرینی جامعه روحانیت در انتخابات 1400 و حواشی ايجاد شده
افتراق و اختلافات در يک اردوگاه سياسي در آستانه انتخابات چيزي جز کاهش توان سياسي و ناکامي در انتخابات نخواهد داشت ... / بايد منتظر بود که آيا جامعه روحانيت مبارز و شوراي وحدتي که با محوريت اين مجموعه شکل گرفته است، خواهد توانست اجماع اصولگرايان را رقم بزند، يا خود به عاملي براي اختلاف بدل خواهد شد؟!
کارکردهاي انتخابات پرشور
انتخابات فرصتي است براي مردم که نظر خودشان را نسبت به شيوه حکومت و مديريت يک دولت ابراز نمايند و اگر عدم رضايتي نسبت به آن داشته باشند،کسي يا گروهي ديگر را که صلاح تر و با کفايت تر مي شناسند جايگزين سازند.
ویژگی ها و مختصات انتخابات 1400
شرايط حساس مواجهه نظام اسلامي و استکبار جهاني در جنگ تمام عيار اقتصادي، عاملي است که انتخابات 1400 را از ادوار انتخابات گذشته متمايز کرده است. بدون شک چگونگي مواجهه با دشمن در عرصه اقتصادي و مهار سياست تحريم، مهم‌ترين ماجرايي است که صف‌آرايي رقابت‌هاي انتخاباتي آتي را رقم خواهد زد.
مشکل از لباس رئیس جمهور نیست!
آنچه مهم نيست لباسي است که این جوان مومن انقلابی بر تن دارد؛ چه اين لباس کت و شلواري حاکي از درس آموزي در محيط هاي علمي دانشگاهي باشد، چه لباس روحانيت پوشيده باشد و پرورش يافته حوزه هاي علميه باشد، چه روزگاري براي دفاع از امنيت اين سرزمين روزگاری لباس نظامي بر تن داشته باشد.
تکرار سناریوی 92 در 1400
اصلاح طلبان برنامه دقیق ، منسجم و سنگینی برای انتخابات سال 1400 دارند. و این فرض دور از ذهن نیست که «محمد جواد ظریف» را قربانی «علی لاریجانی» کنند.
سیاست عوام یا سیاست خواص
نظام اسلامی نظامی طبقاتی و متعلق به قشر خاصی نیست که در آن به عنوان مثال روحانیت از جایگاه ممتازی برخوردار باشد. سیاست و سیاست ورزی هرچند کاری تخصصی است که هر که بیشتر تلاش علمی کرده باشد، با آگاهی و بصیرت و دقت بیشتری تشخیص و تصمیم خواهد گرفت
لشکرکشی تبلیغاتی تحریم کنندگان
مروری بر مواضع ضدانقلاب و بیگانگان در قبال انتخابات
همه آنها با وجود اختلاف بسیار زیادی که در بینشان وجود دارد در این فضای انتخاباتی، متحد شده اند و بصورت کاملا یکسان و متحد، تحریم انتخابات در ایران را با صدور بیانیه های متعدد کلید زدند.
قبلی۴بعدی